- 2 Kasım 2010
- 802
- 0
SATın ne zaman dı????
29 Aralık canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SATın ne zaman dı????
benim de canım waflle, donut gibi şeyler istiyor [/QUO
aklıma getirdiniz yaaawaffle çokkk severim
süpermiş cnmmm yaa. sağlıkla doğsun inşallah.ewet canım aynı gün dogumumuz inşallahh birde 14 ekim dogumgunum şansın bu kadarı yaniiiiii
bişey sorcam ben yaın4+4 olucam ve randevum var kese görünürmü??
Kızlar hiç kitap aldınız mı? Hafta hafta bebekle ilgili ?
benim de canım waflle, donut gibi şeyler istiyor [/QUO
aklıma getirdiniz yaaawaffle çokkk severim
aaaaaaaaa.... hamileler var burda öyle konuşmayın........
Konu sahibi duygu7785 nerede??? Merak ettim şimdiiii
burdayım canım kocam geldi öğlen yemeğe onun için açamadım şimdi önceki yazıları bakıyorum yeni gelenler varsa atlamayalım listemize ekleyelim hemen
bu arada bebegının sıtesıne gırdım cok tatlı ALLAH ım nazarlardan saklasın canım
beni de yazdınız mı listeye hem ben niye liste filan göremiyorum :2:
Valla bende öyle biliyorum ama anlamadım gitti bakalım 10gün sonra anlıycamŞeker yüklemesi ileri aylarda yapılmıyormuydu?
selam benim sat 28 aralık canım bişi çekmiyor aksine hiçbişi istemiyor. Bir de kasıklarımda çok ağrı var
mesaimin bitmesine son yarım saat kaldı:) yuppiiiiii bu arada sınıfın birinde TABU oynadık arkadaslarla. zaman nasıl gecti anlamadım. eve gitmek istiyorum kocişkom gelene kadar uyumak istiyorum:) bu arada oyun sırasında sallama yeşil çay içtim .sanki rahatsız etti. bilen varmı acaba yanlış bişeymi içtim?
mesaimin bitmesine son yarım saat kaldı:) yuppiiiiii bu arada sınıfın birinde TABU oynadık arkadaslarla. zaman nasıl gecti anlamadım. eve gitmek istiyorum kocişkom gelene kadar uyumak istiyorum:) bu arada oyun sırasında sallama yeşil çay içtim .sanki rahatsız etti. bilen varmı acaba yanlış bişeymi içtim?
Canım benim bildiğim bitki çaylarını pek tavsiye etmiyorlar, ıhlamur hariç. Bir taneden birşey olmaz ama için rahat olsun
Seni kokutmak istemem ama bi daha içme sakın Çok zararlı netten araştırırsan görüceksin
Canım benim bildiğim bitki çaylarını pek tavsiye etmiyorlar, ıhlamur hariç. Bir taneden birşey olmaz ama için rahat olsun
Duygucum bu arada ben 49 kiloyum ve İstanbulda yaşıyorum. 27 yaşındayım