2011 Ekim Anneleri

Benim öğlenleri yemekten sonra çok uykum geliyor. 12,30da öğle yemeği başlıyor biz de hızlı hızlı birşey yiyorum sonra kafamı masaya koyup uyumaya çalışıyorum :78:

ay varya nasıl sevindim tek olmadğıma bende söylemiyorum ama korkuyordum...bugün arkadaşım 12 haftalık bebeğini kaybetti hem ona sıkıldım hemde kendimde bişi arayıp duruyorum...2 gündür bu şekilde sanki ağrı yanma gibi bişi....

ayyy üzüldüm arkadasın ıcın. hemde 12 haftalık demek:KK59: ama kızlar yavaş hareket edin,bu dönem cok önemli. kendinde bişey arama mutlaka bulursun çünkü. sağlıklı düşünmeye zorla kendini. psikolojimiz bazen fizyolojimizide yönetebiliyor unutmayın. ve herşeyin en mükemmelini düşünün güzel annecikler:KK39:

ayyy üzüldüm arkadasın ıcın. hemde 12 haftalık demek:KK59: ama kızlar yavaş hareket edin,bu dönem cok önemli. kendinde bişey arama mutlaka bulursun çünkü. sağlıklı düşünmeye zorla kendini. psikolojimiz bazen fizyolojimizide yönetebiliyor unutmayın. ve herşeyin en mükemmelini düşünün güzel annecikler:KK39:

bişi değiil birde benimki tüp bebek ama kardeşim hiç durum ağır haretek edeyim yok....sabah serivse yetişcem diye kendimi koşarken buldum.....allahıma emanet benim kuzu

bişi değiil birde benimki tüp bebek ama kardeşim hiç durum ağır haretek edeyim yok....sabah serivse yetişcem diye kendimi koşarken buldum.....allahıma emanet benim kuzu

aman sakın ne koşması:) ben gecen pazar öğrendim 1 aylık hamile olduğumu. ve ben haftada 3 gün tenis maçı yapıyorum. yaldır yaldır koşturuyorum kortta top peşinde. benimkide allaha emanetti ama artık bıraktım mecburen. :))

aman sakın ne koşması:) ben gecen pazar öğrendim 1 aylık hamile olduğumu. ve ben haftada 3 gün tenis maçı yapıyorum. yaldır yaldır koşturuyorum kortta top peşinde. benimkide allaha emanetti ama artık bıraktım mecburen. :))

ben unutuyorum arda bacım....geçenlerde montumu asayım diye uzandım sanki sağ kasığım ondan beri acıyor yada psikolojik.....bakalım bacım ya...allah korusun

mrh hanımlarr 5 hafta 4 gunluk hamıleyım.ultrasona gıırdınızmı benım gıbıler

tam senın gıbıyken yanı 5+4 ııken gıttım kesecıgı gorduk rahımde kısst yok myom yok hersey guzel vıtamın hapları verdı doktorum bence gıt tatlım ben vajınal yolla bakıcak dıye cekınıyordum ama karnımdan baktı :KK1::KK1:

tesekkur ederım canımmmmm cok sagolll. işte bıraz korkularım var oncekı dustu. bununde riski varr. aglıyom devamlı.aynı seylerı yaşıycam dıe ultrasonda gorsem sankı rahatlıycam

benımde ılkı dusmustuu bende aynı korkuyla gıttım ama erken gıdersen düşügu engellemek ıcın hapda verıyor bana verdı sımdı tam 6 haftalık hamıleyım ınsallah hersey yolunda gıder canım:nazar::nazar:

tam senın gıbıyken yanı 5+4 ııken gıttım kesecıgı gorduk rahımde kısst yok myom yok hersey guzel vıtamın hapları verdı doktorum bence gıt tatlım ben vajınal yolla bakıcak dıye cekınıyordum ama karnımdan baktı :KK1::KK1:

artık benım cekıntım falan kalmadı. onca yaşadıgım sey yuzunden rahatımdır.ayın sonunu iple çekıyorum:KK70:

tesekkur ederım canımmmmm cok sagolll. işte bıraz korkularım var oncekı dustu. bununde riski varr. aglıyom devamlı.aynı seylerı yaşıycam dıe ultrasonda gorsem sankı rahatlıycam

ama olmazki aglamıcaksın kız en mutlu günlerin bugunler rahmin dikilmicekmi senin diğer topikte öyle bişey konuşulmuştu sen çalışıyomusun evdeysen hiç bişey yapma hep yat umarım kucagına alırsın bebeginiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

X