- 2 Kasım 2010
- 802
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay varya nasıl sevindim tek olmadğıma bende söylemiyorum ama korkuyordum...bugün arkadaşım 12 haftalık bebeğini kaybetti hem ona sıkıldım hemde kendimde bişi arayıp duruyorum...2 gündür bu şekilde sanki ağrı yanma gibi bişi....
dayanamadım bendee sipariş verdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy üzüldüm arkadasın ıcın. hemde 12 haftalık demek ama kızlar yavaş hareket edin,bu dönem cok önemli. kendinde bişey arama mutlaka bulursun çünkü. sağlıklı düşünmeye zorla kendini. psikolojimiz bazen fizyolojimizide yönetebiliyor unutmayın. ve herşeyin en mükemmelini düşünün güzel annecikler
bişi değiil birde benimki tüp bebek ama kardeşim hiç durum ağır haretek edeyim yok....sabah serivse yetişcem diye kendimi koşarken buldum.....allahıma emanet benim kuzu
aman sakın ne koşması:) ben gecen pazar öğrendim 1 aylık hamile olduğumu. ve ben haftada 3 gün tenis maçı yapıyorum. yaldır yaldır koşturuyorum kortta top peşinde. benimkide allaha emanetti ama artık bıraktım mecburen. :))
Kızlaaarrrr linkten bir bakın bakalım bebişlerrrrrrrin cinsiyeti ne?
Predict Baby Sex by Chinese age and woman conception month
İlk kısma kendi doğum tarihinizi
ikinci kısma sat tarihi +14 ekleyip yazacaksınız.
Benimki erkek çıktı
en sonda -12 den +12ye sayılar var onlara ne yazcaz
mrh hanımlarr 5 hafta 4 gunluk hamıleyım.ultrasona gıırdınızmı benım gıbıler
evet bu günlerde kese görünüyor
en sonda -12 den +12ye sayılar var onlara ne yazcaz
canım ne yalan diyim senin hamile olmana o kadar çok sevindim ki anlatamam
tesekkur ederım canımmmmm cok sagolll. işte bıraz korkularım var oncekı dustu. bununde riski varr. aglıyom devamlı.aynı seylerı yaşıycam dıe ultrasonda gorsem sankı rahatlıycam
tam senın gıbıyken yanı 5+4 ııken gıttım kesecıgı gorduk rahımde kısst yok myom yok hersey guzel vıtamın hapları verdı doktorum bence gıt tatlım ben vajınal yolla bakıcak dıye cekınıyordum ama karnımdan baktı
tesekkur ederım canımmmmm cok sagolll. işte bıraz korkularım var oncekı dustu. bununde riski varr. aglıyom devamlı.aynı seylerı yaşıycam dıe ultrasonda gorsem sankı rahatlıycam