2011 Ekim Anneleri

cok sevındım canım benden sana tavsıye ılk bebegını dusurmus bırı olarakdan tutunasıya kadar hıc bırsey elleme bardak kaldırırken bıle anı harket etme doktorumun tavsıyesı

heyy maşşallahhhh nazar değmesin kızz ne güzellll

sağol canım benim. bunların hepsini severek yediğimi söyleyemem ama bebek aklıma gelince zorluyorum:) beslenmek cok onemliymiş, öyle diyor annem:) ben cok yemek secerim acaba benimi kandırıyor secmeyım diye

teşekkür ederim 2 düşükten sonra sürpriz oldu. çok mücadele ettim umarım sağlıcakla kavuşurum yavruma.
bugün test yaptım sanırım 1 aylık. inşallah hepimiz iyi bir hamilelik geçiririz

canım benım dıkkat ett mesela ılk dusuk ıcın pek bısı yapmıyorlar normal dıyorlarda 2ıncı dusuk ıcın arastırma yapıyorlar onun ıcın testler felan varmıs yaptırdınmı yanı doktora gıt hemen gıtmedıysen mutlaka..

ya kızlar benim hiç geçmeyen bir kasık ağrım var aslında ağrı gibi değilde sanki biraz yanma gibide....acaba üşütümmü yada neden olabilir sizce

ya kızlar benim hiç geçmeyen bir kasık ağrım var aslında ağrı gibi değilde sanki biraz yanma gibide....acaba üşütümmü yada neden olabilir sizce

umarım üşütmemişsindir. O yanma ve ağrılar bendede var. doktorum normal olduğunu söyledi canım. içini rahat tut. üşütmememk için sen yinede önlemlerini almayı unutma

Kızlar hiç kitap aldınız mı? Hafta hafta bebekle ilgili ?

Ben 2 tane kitap aldım. Biri kağan kocatepenin 9 ay 10 gün diye bir kitabı. Bir de Mehmet Öz'le amerikalı bir kadım doğumcunun (prof) bir kitabı var siz bebeğinizi beklerken diye onu aldım. İkisi de güzel kitaplar tavsiye ederim.

umarım üşütmemişsindir. O yanma ve ağrılar bendede var. doktorum normal olduğunu söyledi canım. içini rahat tut. üşütmememk için sen yinede önlemlerini almayı unutma

ay varya nasıl sevindim tek olmadğıma bende söylemiyorum ama korkuyordum...bugün arkadaşım 12 haftalık bebeğini kaybetti hem ona sıkıldım hemde kendimde bişi arayıp duruyorum...2 gündür bu şekilde sanki ağrı yanma gibi bişi....

bende kağan kocatepenin hafta hafta gebelik kitabını şimdi sipariş ettim o da kısa sürede gelir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…