Kızlar hiç kitap aldınız mı? Hafta hafta bebekle ilgili ?
yaşasın hamileyim
3 gün önce kan testi yaptırdım 6,57 çıktı dün yine yaptırıdm 17.45 çıktı.doktora da gittim hamilesin dedi.tutunmasını beklicez şimdi.bir de 2 gündür kahve akıntım oldu azcık onun için progestan verdi..bakalım birbirine kavuşmuşlar ama inşaah terk etmezler beni..bu arada bugün adet günüm.
heyy maşşallahhhh nazar değmesin kızz ne güzellll
ben sipariş verdim annelik akademisinden ama daha gelmedi
senin canın sağolsun süheylacım yelek feda olsun
teşekkür ederim 2 düşükten sonra sürpriz oldu. çok mücadele ettim umarım sağlıcakla kavuşurum yavruma.
bugün test yaptım sanırım 1 aylık. inşallah hepimiz iyi bir hamilelik geçiririz
kargo ücreti ne kadar ki??
4.90 canım türkiyenin her yerine öyleymiş...
aboooo bişi değilmiş hamilelik kitabı sipariş ettim birkaç ay sonra diğer kitabıda alırımalmıcam diyene bak
ben diğerini de annemin evine sipariş ettim
ya kızlar benim hiç geçmeyen bir kasık ağrım var aslında ağrı gibi değilde sanki biraz yanma gibide....acaba üşütümmü yada neden olabilir sizce
Kızlar hiç kitap aldınız mı? Hafta hafta bebekle ilgili ?
annem izmirde valla ev telefonunu izmire verdim gelsin bu diğerinide sipariş ederim
umarım üşütmemişsindir. O yanma ve ağrılar bendede var. doktorum normal olduğunu söyledi canım. içini rahat tut. üşütmememk için sen yinede önlemlerini almayı unutma
Ben 2 tane kitap aldım. Biri kağan kocatepenin 9 ay 10 gün diye bir kitabı. Bir de Mehmet Öz'le amerikalı bir kadım doğumcunun (prof) bir kitabı var siz bebeğinizi beklerken diye onu aldım. İkisi de güzel kitaplar tavsiye ederim.