2011 Ağustos Bebekleri geliyor!

41,51,71....kere maşallah size ne güzelsiniz öyle

Çok tatlı bir bebek maşallahKendisi gibi bahtıda güzel olsun inşallah.

tütütütü maşallah nazar deymesin çok güzelsiniz

canım tekrardan tebrık ederım allah analı babalı buyutsün bebişinde sizde cok tatlı cıkmıssınız masallah canım

aayyyy annesi ne kadar güzel bir kızmış gülse maşallah :))
gözlerde acık baksana :)) merak etme canım emer seninki :)) oyyyyy ısırrım ben onu ya:))

Gelisimci maşallah ne tatlı bir bebeğin var Allah anali babali büyütmek nasip etsin. Kaderi güzel olsun bebisinin

maşallah canım kızın çok çok tatlı

maşallah ikinize de, çok tstlıdınız. canım üzülme sütüm gelmiyor diye sen yılmadan dene

çok teşekkür ederim kızlar...darısı sizlerin başına olsun..allah sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin....sütüm geliyor bugün çok şükür ama emmiyor..yada bir iki emip bırakıyor..neyse azimle devam edicem..bakalım nekadar dayanacağım..çok zor ..psikolojim çok etkileniyor...

siteye girdiğimde ilk baktığım topic bu! Hadi artık ağustos anneleri sz doğurunda sıra eylül annelerine gelsin

Sıcaklarda Allah hepimizin yardımcısı olsun. Herkese sorunsuz,acısız doğumlar dilerimm

mercimek annesi nickli arkadaşımız
14 temmuzda 38+0 da 3380 gr ağırlığında defne tuba adında bi prenses doğurmuştur
duyurulurrr

6.bebeğimizde doğdu

rehnuma14 arkadaşımız

en son topiğe girdiğimde sadece 2bebebk vardı, şimdi bir baktım sayımız 13 çıktı. allah hepsini analı babalı büyütsün. umarım hep mutlu ve mesut olurlar. annelerede, o minik yavrularada uzun ömürler diliyorum.

canım, bunları facetanda gördüm ve ilk gördüğümde çok duygulandım. kızın, maşallah, çok güzel. hele yan yatan fotoğrafa, gerçektende, bayıldım. umarım hep mutlu olursunuz.

bu arada, bu doğum listesini görünce kendim birden panikledim. bizim pıtırcık ne zaman doğacak acaba:18:

15 numarayı sana verdim
ehuehuehu 15 numara gitti valla bugün itibariyle ademel ve lorry 15 i tamamladılar yarına da narcicegi16 :2::2::2::2::2:nın doğumu var bakalım sıra kaça düşücez :)))))))))

Son düzenleme:
Canım çok cokkkkk güzel resimler, Gülse tam bir prenses, bahti sansi acik olsun, çok tatlisiniz maşallah.........

Maşalllahhhhhhhhh size darısı hepimizin başına....

amin kızlar..inşallah sizde sorunsuz atlatrsınız bu dönemi...

amin canım..inşallah hepimiz mutlu oluruz....

ehuehuehu 15 numara gitti valla bugün itibariyle ademel ve lorry 15 i tamamladılar yarına da narcicegi16 :2::2::2::2::2:nın doğumu var bakalım sıra kaça düşücez :)))))))))

maşallahımız var canım hızımıza kimse yetişemiyor

kızlar ademel doğum yapmış...16.43 gibi erdem alp gözlerini dünyaya açmış..maşallah ona....çizelgeye eklerseniz..ben eklemeyi bilmiyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…