2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selammm kızlaaar bugun epey bi gezdik kızımla hemen özet geceyim benim beslenme uzmanım fulyada oraya gittik nişantısından geçerken pekk-a-boo diye bi mağaza var oyuncakcı hep ugramak istemiştim neyse bugun ugrayıp kızımın ilk oyuncaklarını aldım sonra murat dr muza giittik kilo almamışım ama dünkü atıldaki kontrolümüze göre bebişim normal gelişiminde :))) tabii murat epeyden iltifatları aferinleri bonusları topladık :))) bayaa bi moral verdi doğum sonrasına dair v.s konuştuk neyse işte herşey iyiydi tabii test sonuçlarıma da baktı(50 lik seker -tam kan-tam idrar) şekerim normal değer aralığında mam ben zaten ilaç kullanıyorum kan değelerimden bazıları düşüktü demir emilimim biraz azmış ki ihmal edilebilir ama genede biz dikkat edelim dedi ve bi tane surup yazdı bitkisel bişi içinde bi sürü demir içeren bitki var ıspanak havuç afrika ebegümeci falan filan işte onuda aldık bide mct diye hindistancevizi yagı verdi son üç ayda bana enerji vermesi için ama şunu unutmayın benim kollesterol ve trigiliserid gibi sorunlarım yok daha evvel bakılmıştı herkes kullanamaybilri aman dikkat :)))
sonra burun aspiratörü aldım otri bebe onun yedekleri bide burna sıkılan damlası vardı sanırım hepsi 20 tl falan oldu
dr sonrası 35-40 dk yürüdüm günlük sporumuzu yapmış olduk :))
sonra magazaları gezdik kendime 2 bluz bide yazlık babet aldım foto eklemeye çalışırım

şu şeker olayında sunu yapıyorlar tekrar yazayımda bilöeyenler için
birinci 60 dk da(ama tam 60 dk sonra ) şekerin 80-140 aralığında
ikinci 60 dk da 70- 120 aralığında olması normal sayılıyor arkadaşlar bende ilaç kullandığımdan bu aralıklar içinde olmam gerek daha iyi olur yani :))hatta merak edenler gitsinler bi labarotuara 100 lük yükleme yaptırın (tabiiaç olmanız gerek 100 lükve 75 lük için)ne olduğunu tam olarak anlarsınız :))) şekerde dikkat edişlecek nokta az-az sıksık şekerli tatlı ürünler yok varsa bile porsiyonu az olsun (çok canın çektiyse )ve onu yediğin için 10-15 dk fazladan yürü ve onu yediğin için daha fazla su iç herşeyin bedeli var :))))

ayyy şımardım valla dün atıl amcası bugün murat amcası çok beğendi bizi aferin aldık bakalım cmtsi ismail amcası(asıl drum) ne diycek bakalım :)))

Canım bende normal bardak alıp süslemeyi düşünüyorum... Daha güzel süsler var. Hem daha sonrada bardakları kullanırım...
ya onu bende düşündümde bu hazırlar lastikli ya bi bardaktan ötekine geçitmek kolay oluyo sabit olmamalı 30 tane bardak süsleyecek halimiz yok dimi
nasıl yaparsan anlatta bende yapmak istiyorum :))))

şeker yüklemesi 24-28 haftalar arası yapılıyor..bir daha ki randevunda dr. bahsetmezse sen bi hatırlat...birkaç kişiden duydum dr. gerek yok demiş..ama benim bütün yakınlarım ve tanıdıklarım yaptırdı...

Kizlar bugun tum gun hastanedeydim,kan,idrar,ekg falan her sey normal tek sorun tansiyonum dusukmus hatta bir ara 10/4 cikti... Benim her zaman dusuktu tansiyonum 9/6 falandi, o aralarda gezince bas donmesi yasiyorum sanirim... Idrar yolu enfeksiyonum olmadigini ogrenince rahatladim, en azindan ilac kullanmama gerek yok simdilik...

gelmiş geçmiş olsun arkadaşım. bana kalırsa tansiyonunda o kadar kötü değil. tabi bu kişiden kişiye göre değişir. benim hep 9-6 çıkıyor. doktorda yüksek çıkmasındansa böylesi daha iyi diyor

Canım geçenlerde paşabahçenin bardaklarına baktım. Beğendim bir modeli...

Birde pembe tüylü lastikli toka alıp bardağın alt kısmınına geçiricem. Aklımda bu var benim... Bir tane de sürahi için yapıcam. Lastikleri çıkarıp bardakları yıkarız. Sonra lastikleri tekrar takarız

ben kaç gündür incelemeye aldım o siteyi....aslında ordan beğendiğim model sunny babynin portatif beşiği idi...sonra nette arattım ve kendi iletişim adres ve telefonlarını öğrendim...eşime aratıp detaylı bilgi almayı düşünüyorum...gelişme olursa bilgilendiririm sizi...

ay ay ay şımar hadi ...sevindim canım herşeyin yolunda olmasına...
bu arada sizin kızın da amma amcası vaaa kısssssssssss ihihihhihi

aaa evet yaaaa benim hiç aklıma gelmedi buuu:))) süpeeer fikir toka allah allah ben nasıl düşünemedim ki:))))sağol canım :)))
normalde bi tane ama annesi konuşmuyo o amcası ile :)))) napiim amcasının karısı annesine iftira attı bende tavrımı konuşmayarak koyuyorum 2.5-3 yıl oldu dün eltim doğum yaptı armadım sormadım hatta eşim biraz alınmış sanırım ama çok da mühim diil ben unutmadım yani iftirayı arkamdan konuşulanları benim hayatım eltimi hele eltimin anasını danasını hiç ilgilendirmez amaaaaan anlatsam mevzuu uzar gider hiç gerek yok yani ayyyy k....çımın kenarı :)))))))

kızlarrr merhabaaa,oğluşumun odasının son halini sizlerle paylaşmak istedim,beğenecekmisiniz bakalım

canım ypınca buraya örnek koy bizde bakalım

slm kızlarr..ben pek iyi değilim dün geceden beri ( karnım çok sert ve şiş.ağrıyorda üztelik.dr randevum cumartesi benim d r çok yoğun öncede almaz ki..bunu bile 2 hafat önceden aldım randevuyu.yarın sabah sağlık ocağına gidicem ebeme bi danışayım ona göre acilden falan girerim artık..inş sorun yoktur.bebeğim tüm vücudunu karnıma dat-yoıyor ve baskı yapıyor kramp gibi napıcamı bilmiyorum... 43: at-yrıca kasıklarımda şiş gibi sankiii... ( bunlar normal mi ki bilemiyorum benimnle günleri yakın ve aynı olanlarda da var mı bu şikayet ?

bende loyadan aldım cnm ümranıye çarsıda loya var oradan
cok guzel seyler var pahalısı da var ama ucuz şık seylerde bulabılıyosun
cuma gunu (yarın ) yenı urunler gelıcekmıs guzel bısey daha bulursam 1 tane daha almayı dusunuyorum suan 1 gecelık +sabahlık + pıjama tkmı aldım yetermı sence ?

arkadaslar bı ıgneden ne olacak bence vurdurun keşke demektense hem bu kadar ınsan bosuna mı vurduruyo
benyazın balkonda domates bıber salatalık yetıstırıyorum gecen hafta tohumlarımı ektım fıde olmaları ıcın okudugum bı yerde toprakla grasanların vurulması gerektıgıydı
saglık ocagıyla konusrum lise 1 de ası olduysan 3 doz ıgne yapıyolar
3. doz hamılıkte
4. doz 1 sene sonra
5. dız ondan sonrakı sene vee bırdahada ası falan yok ömür boyu ole dedı
iğne yaptırdıgımda hemsıre bana sıser kolunu kullanmazsın belkı dedı hıcde ole bısey olmadı
hem sukredın ben hergun ıgne vuruluyorum ve ınanın o şişlikleri hamılelıgı öğrendıgımden berı cekıyorum

verdıgın bılgıler cok guzel cnm tsklr
fakat bu dedıgım gıbı arabalardan cok baktım bu ozellıklerde ya fıyaları pahalı yaa bızde ole bısey yok dedıler senın bıldıgın bı model varmı ben carsıda bı bayanda gordum 1 sene olmus alalı kraf tın baston tıpı ama yenı dogdugunda da kullanabılıyosun

çok şekersin:)) en güzelini yapıyosun cnm annemin bir lafı vardır ne yılanı gör ne ilahisini okuu diye...

özel uğurlu hastanesı var kastamonu merkezde arkadasımda orda yaptı cok memnun
babannemde hep oraya gıder guzel bı hastane sende mı oraya gıdıyosun ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…