vallaha bilmem ki...ilk aylarda kullanacağız da kaç aydır süresi...sormak lazım bir bilene:) gerekirse siteyi arar sorarım vallahaaaaaaaaa....canım çok güzelmiş...gerçi tekrar inceliycem ama ortalama nekadar süre kullanabilir bunu? bilgin varmı?
yaw hepsi de birbirinden güzel bunların...online alabilsek keşkeeeeeeeeeeee...Lohusashop.com - Lohusa geceliinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... kln ve zerafetin adresi...
burda da model 108 'e bayildim
daha dogrusu bicok modele bayildim da,
fiyatlari yazmiyor yahu, nerden nasil alicaz acaba bunlari
nasılsınız teyzoşlar:)
evdeyiz biz...yorgun bir günün ardından...ayaklarımı uzatıp dinlenme moduna geçmeden bi bakiyim istedim size...
keyifler iyi gibi...şeker yüklemesi çıkan arkideşler gözünüz aydın..darısı bizlere...
ben de özledim kıjımı yaaaa....cts inşallah göreceğim ben de...
vallaha bilmem ki...ilk aylarda kullanacağız da kaç aydır süresi...sormak lazım bir bilene:) gerekirse siteyi arar sorarım vallahaaaaaaaaa....
yaw hepsi de birbirinden güzel bunların...online alabilsek keşkeeeeeeeeeeee...
bu akşam okulla ilgili işim yok ohhhhhhhhhhhhhhhhhh....yan gelip yatıcem kısmetse
kaçtık bis....öptük hepinizi muahhhhhhhhhh:)
nasılsınız teyzoşlar:)
evdeyiz biz...yorgun bir günün ardından...ayaklarımı uzatıp dinlenme moduna geçmeden bi bakiyim istedim size...
keyifler iyi gibi...şeker yüklemesi çıkan arkideşler gözünüz aydın..darısı bizlere...
ben de özledim kıjımı yaaaa....cts inşallah göreceğim ben de...
vallaha bilmem ki...ilk aylarda kullanacağız da kaç aydır süresi...sormak lazım bir bilene:) gerekirse siteyi arar sorarım vallahaaaaaaaaa....
yaw hepsi de birbirinden güzel bunların...online alabilsek keşkeeeeeeeeeeee...
bu akşam okulla ilgili işim yok ohhhhhhhhhhhhhhhhhh....yan gelip yatıcem kısmetse
kaçtık bis....öptük hepinizi muahhhhhhhhhh:)
ay, canım ne kadar da güzel. bizim izmir uçuyor galiba2.500 falan geliyor. hele bir kent hastanesi var, kazıkçı, sanki doğum acısını biz değil onlar yaşıyorlar gibi 4ten bahsediyor
22 nisan da bi haziran annesi doğum yapmışşşş
aboooooaman dikkat edelim arkadaşlar
günaydın güzel anneler..afedersiniz ama ben bir eşşeklik yaptım:78:..bugün ayrıntılı ultrasyonum vardı saat 10:15'te meğersem o dünmüş ...aradık bizde bugün için veremeyiz dediler doktorumla görüüp bana geri dönecekler ..22+1'im en son ne zamana kadar ayrıntılı olabiliyor..ayrıntılıda bebeğinizi görebiliyor musnz, eşinizide alıyorlar mı yanınıza
Ne diyosunnn.... 2 ay önce yani.
Neden erken doğum olmuş?
only_smile tekmeledi mi bebisin?
kizlar isim arayisindayim
miray
minel
nasil?
birden suyu gelmiş:18:
offff, en korktuğum şey...Miniciktir şimdi yavrucak...:26:
Peppermint;
simay güzel bir isim, benim tanıdığım 2 simay var. İkiside çok zeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?