32 haftalık doğmuş 1,5 kiloymuş küvezdeymiş allah hepimizi korusun
kesinlikle simaylar çok akıllı çok zeki oluyor
2 simayda ben tanıyorum maşallah yani çok da güzel çocuklardı
simten
simay
nasil??
kız evi naz eviioğluşum olacak allahın izniyle
hadi beşik ketrmesi yapalım:86::86::86:
düşünsene aynı gün doğuruyormuşuz
allah izin verirde erken doğurmasak
yok canım ya erkek senesi kesinlikle...
etrafımdaki herkesin oğlu oldu bikaç kişi hariç:76::76::76:
oluyor, oluyor. bazen o yüzden bir sağa bir sola dönüyorum ama en çokda sırt üstü yatmaya alıştım. sonra aklıma bebişim darılıyorda aklıma geliyor kendimi zorlayı sola dönüyorum ama sabah yinede sırt üstü buluyorum
bende bu yıl doğuranlarda hep kızlar olduklarını duydum. burda da çoğu annelerin kızları olacakmış
ayy çok kötü acısı.Allah a emanet sırt üstü yatıyoz arada:18:
evet yaşasın kız senesii
bi fiş gördüm altındaaaaaa:18:Eki Görüntüle 186016
arkadaşlar bu paylaştığım beşiği incelyin çok kullanışlı gibi.hem beşik hemde daha sonra mama sandalyesi oluyor.hem sallanıyor hemde tekerlekli müzikli bugün çıkışta inceliycem....
miray ı erkek ismi olarak duymuştum:44:only_smile tekmeledi mi bebisin?
kizlar isim arayisindayim
miray
minel
nasil?
simay ı beğendim ama:81:
bizde efsun düşünüyoruzz:78:
Allah tardım etsin,bağışlasın onları..
Oh ne güzel sıranı savmışsın darısı başımıza artıkselamlar..
şeker yüklememizi yaptırdık cok şükür bır sorun yok normal degerlerdeyız..
darısı bekleyen arkadaşlara..
oğlumuzda kıpır kıpırcd mızı fotograflarımızı aldık
inş.zamanında gelir bebişlerimiz 32.hftyı en azından tamamlasak da ondan sonra herşeyi oluşmuş oluyor çünkü22 nisan da bi haziran annesi doğum yapmışşşş
aboooooaman dikkat edelim arkadaşlar
valla bende bir arkd.görmüştüm mayıs annelerine bakınca oradakiler neler yapmışlar...lohuse şerbeti bardağı bandını ilk defa duyuyorum :26: hey Allahım neler çıkmış :)
miray bizim topikde arkd.kızının ismi adı gibi çoook güzel hemde uslu, simay da güzelmişonly_smile tekmeledi mi bebisin?
miray
minel
nasil?
bu arada selam arkadaşlarrrr
Kımıldadı canm
2 isim arasında mı kaldın canım?
miray güzel simay da güzel
benden başka kimsenin ağrısı yok sanırım:18:dr a gitsem mi 2 gündür geçmeyen bi ağrım var şiddeti azalıp artıyo ama geçmiyo:18:dr umu mu arasam
Peppermint;
simay güzel bir isim, benim tanıdığım 2 simay var. İkiside çok zeki
Herkese merhaba, aylar sonrada olsa katıldım galiba aranıza. keşke daha önce bulsaydım. çnkü ikinci ayımdan beri devamlı yatıyorum ewde. 3 kez kanamam oldu düşük tehlikesini atlatınca şimdi erken doğum riskiyle karşı karşıyayım. Yılların sporcusu ben, günlük 15 dk yürüyüs bile yapamıyorumburada oyalanmak iyi gelecek bana..
Çok fazla okuyamadım yazıları, son sayfalara göz gezdirebildim biraz. Uyku problemi olanlara kesinlikle yatmadan önce şekerli ılık süt ve hamile yastığı öneriyorum. Bu kadar rahat bir şey olamaz bir de reflüm rahatsızlığım var, ona bile iyi geldi.. Hamile yastığı olmasa da yan pozisyonda bacak aranıza bir yastık almanızı öneririm...
kesinlikle simaylar çok akıllı çok zeki oluyor
2 simayda ben tanıyorum maşallah yani çok da güzel çocuklardı
Ay evet yaaa, Allah korusun. Ne kadar zorlanıcak annesi kimbilir. Umarım sorunsuz gelişir...
Benimde 2 arkadaşım var, birisi doktor, birisi fizik mühendisi ve doktora yapıyor. Çok da güzeller
Peppermint; ismiyle büyür kızın, zeki olur inş
kız evi naz evii
evet erken doğum duyuyorum artık topiklerdee:18:
oluyor, oluyor. bazen o yüzden bir sağa bir sola dönüyorum ama en çokda sırt üstü yatmaya alıştım. sonra aklıma bebişim darılıyorda aklıma geliyor kendimi zorlayı sola dönüyorum ama sabah yinede sırt üstü buluyorum
bende bu yıl doğuranlarda hep kızlar olduklarını duydum. burda da çoğu annelerin kızları olacakmışayy çok kötü acısı.Allah a emanet sırt üstü yatıyoz arada:18:
evet yaşasın kız senesii
bi fiş gördüm altındaaaaaa:18:
miray ı erkek ismi olarak duymuştum:44:
simay ı beğendim ama:81:
bizde efsun düşünüyoruzz:78:
Allah tardım etsin,bağışlasın onları..
efsun'un anlamini arastirdin mi cnm
Oh ne güzel sıranı savmışsın darısı başımıza artık)
inş.zamanında gelir bebişlerimiz 32.hftyı en azından tamamlasak da ondan sonra herşeyi oluşmuş oluyor çünkü
valla bende bir arkd.görmüştüm mayıs annelerine bakınca oradakiler neler yapmışlar...
miray bizim topikde arkd.kızının ismi adı gibi çoook güzel hemde uslu, simay da güzelmiş
selammmmmm
miray güzel simay da güzel
benden başka kimsenin ağrısı yok sanırım:18:dr a gitsem mi 2 gündür geçmeyen bi ağrım var şiddeti azalıp artıyo ama geçmiyo:18:dr umu mu arasam
only_smile tekmeledi mi bebisin?
miray
minel
nasil?
canım ben aslen artvinliyim, kastamonu taşköprüde çalışıyorum..tosyaya gittim birkaç defa
Meyra - MeyraFanClub
kızlar bu siteye üye olarak bebeğinizin ismine özel ninni indirebilirsiniz.
ben indirdim ve hergün oğluma dinletiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?