2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm gebelık.org da okudam 24. haftalarda bole agrılar olabılıyomus
sole yazıyodu apış arasında agrıs hıssedebılırsın bu cok normal rahım genısledıkce oluyomus
BENDE DE OLUYO sanırım mühım deıl ok ?

Eki Görüntüle 186465

kızlarrr merhabaaa,oğluşumun odasının son halini sizlerle paylaşmak istedim,beğenecekmisiniz bakalım

cnm cok guzel olmus oglusunu odası gule gule saglıkla kullanın ınsallah

venuscum bende de oluyo yaa bebek buyudukce oluyo sanırım sırt ustu yat iyi gelıyo ben bugun 2.5 saat uyumusum napım karnım cok sert ve sıstı
bıde 2 gundur sag tarafıma bı yerını dayıyo neresı anlamadım resmen acı cekıyorum ovuyorum anca yatınca gıdıyo bugunde masallah bı sagdan bı soldan attırıyo oglusum vur dıyorum bende bıde sen vur :)))))
anneye şiddete sonnnnnnn yenı kampanya baslatıyorum

slm güzel anneler bugun cok yorgun hıssettım kendımı yattım 3 saat anca okudum yazdıklarınızı
bızde dün oglusumun dedesıyle baybmoon dan park yatak aldık resmını yukerım
yatak 70*110 150 tl + kanz vıskolex yatak 75 ten 60 a dustu + sevıbayb uyku setı 125 ten 100 e dustu pazarlık pazarlık 310 a aldık hepsını mavı lacivert rengı yanlız uyku setı kırmız aldım guzel bı renk yoktu esımde erkek cocuga kırmızı olmaz degıstır dıyor (
bizde bole işte yarın resım yuklıcem bakalım ınşş :)

hayırlı olsun iyi günlerde kullansın inş bebiş...

hayırlı olsun canım içinde mışıl mışıl uyusun paşa:)))

bende de çok kasılmalar oluyo aşağıda baskı oluyo sanki çıkıcakmış gibi geliyo bazen ama normal olduğunu biliyorum rahim büyüdükçe baskıda artıyomuş

venüscüm geçen hafta bende yaşadım bu ağrılardan hatta rahmim öle ağrıyoduki yürüyemiyodum, sırt üstü yatıp ayaklarının altına yastık koy 1 2 saat öle kal iyi geliyo..

Benim arkadaşım da birkaç hafta önce Gazi'de doğum yaptı. normal doğum 1 gece kaldı. doktor+hastane ücreti 2000 ödedi. benim de doktor randevum haftaya.sorucam bakalım hangi hastaneyi söyleyecek bize.

kıssssssslarrr...e-bebekde şu uyku setini çok beğenmiştim,markası funnababy,nette sitelerini buldum belki siz de bakmak istersiniz modellere....anneme de mesajı verdim..herhalde kıjımaa şu seti alacağımm...sizce nasıl??
http://www.funnababy.com/urun_detay.asp?id=396&kampanya=&model=Daisy
şu modeli de beğenmiştimmmm
http://www.funnababy.com/urun_detay.asp?id=380&kampanya=&model=Luna Elegant

bi de uykumuz gediiiiiiiiiiiii...ufaktan yatalım....malum sabah erkenden kalk işeee koyullllll....öptükkkkkkkkk

Son düzenleme:

hayırlı olsun güsel uykularda kullansın mışıl mışıl uyusun paşan :)))

canım ikiside çok güzel çok şirinler:))
:79:

canım üzülme nolursun.. bizler üzüldükçe onlar kendilerini daha da kasıyorlar.. senin yaşadıklarını bende zaman zaman yaşıyorum.. karnım kas katı kesiliyor ama dinlenince filan rahatlıyor. son zamanlarımdada kasıklarımın alt tarafında çok hareket hissediyorum ya nasıl desem sanki rahmimde pıt pıt damar atarmış gibi oluyor. sen bi sağlık ocağına görün orda kalp atışlarını filan dinliyolar hiç olmadı sani daha iyi yönlendirirler... şimdiden çoook geçmiş olsun

canım, özel hastanelerden en uygunları karatşla gazi geliyor. ikisi 2000 civarında. çınarlıda 2500. kent zaten biliyon benim doktorum hem çınarlıya bağlı, hemde karataşa. bu arada, ikiside çok eski hastaneler. hele karataşın içine girdiğinde bu hastaneye insan bir bakım yapar demeden duramıyon. ancak iki hastanede doğum konularında iyi biliniyor. tabi çınarlı akla gelen ilk oluyor. bide kent hastanesi çoğu zaman sezaryen yaptırıyormuş

simten
simay

nasil??
simay, sanki daha iyi. ama senin önceden düşündüğün isimler vardı, onlar sanki daha iyiydi. hele birisi defneydi.

hoşgeldin, canım. umarım sorunsuz bir doğumun olur ve güzel bebeğini kucağına alırsın
zaten,şeker yüklemesi 24ten başlıyor. o yüzden hala zamanın var ve bence yaptırmanda fayda var. hem kendin için önlem almış olursun.
bu fikrin çok güzelmiş:) bende öyle bir şeyler yapayım baren. söylediğin için sagol:)

Eki Görüntüle 186465

kızlarrr merhabaaa,oğluşumun odasının son halini sizlerle paylaşmak istedim,beğenecekmisiniz bakalım
canım, bebşin odası hayırlı olsun. çok güzel oldu. halılar, perdeler çok güzel uydurmuşsun. hele şu perden çok hoşuma gitti. bende o desenin aynısını panosunu aldım:) ama daha hagi tarafa asacağımı karar veremedim:) umarım oğlun odasında hep mutlu zamanlar geçirir:)

canım, hiç endişelenme. aynısını birkaç defa yaşadım. sert oluyor ve içinden patlayacak gibi bir ağrı oluyor. göbeğimiz geriliyor (karpuzumuz büyüyor ya) zaten doktoruma sorduğumda bana direk uzanmama tavsiye etmişti, bide bir tane ağır kesici yazdırmıştı ama ben almadım
bence yeter. zaten, doğum sonrası bir gecelik lazım, malum direk rahat rahat giyinilmiyor. sonrada pijama giyilir. ama anneler hep sabahlığı öneriyorlar çünkü yürütüyorlarmış, o zaman lazım oluyor. bende o zaman için güzel sabahlık olan bir pijamı takımı alacağım, malum fotoğraf çekilecek bide o takıma yakın gecelik. ama şimdi giymek için bir kaç pijama daha almak istiyorum çünkü benim pijamalar üstüme olmuyor artık.

canım, bebişin güle güle kullansın:) tatlı uykular görsün:)

Benim arkadaşım da birkaç hafta önce Gazi'de doğum yaptı. normal doğum 1 gece kaldı. doktor+hastane ücreti 2000 ödedi. benim de doktor randevum haftaya.sorucam bakalım hangi hastaneyi söyleyecek bize.
doğuma, senin doktorun girecek dimi? çünkü kendi doktorun girince fiyat değişiyormuş. galiba daha uyguna geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…