2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah, canım, böyle adınlık şeker mi şeker bi ev bulursunuz. büyük olmasınada bile gerek yok sadece 3nüzün mutlu olabileceğiniz köşe olsun yeter:):)

sende terk et bizi iyi uykular sana:)
bu arada, bende sabah şeker yüklemesi yapıldı, bir sorun çıkmadı. ama limon katsamda pekde iğrenç bir şeydi.
bu arada, şu 1 ziyaretçi kim acaba? bak bu yaz ne yaptığını biliyorum:):)

Son düzenleme:
günaydın kızlar

izmirdeki arkadaşlar benim acilen abiye kıyafete ihtiyacım var haftasonu kemeraltı ve öankayayı dolaştım bir de agoradaki gebe ye gittim ama bişey bulamadım. çok şık ve klasik bir elbise de olabilir nerden bulabilriim?

Kizlar mermersahin dediginiz nasil bir bez? Keten gibi falan mi? Bir de nasil kullaniliyor ki havlu niyetine? Ben yanlis mi anladim acaba?

ince beyaz tulbent gibi cnm,
hem havlunun icine seriliyor ,
hem bebege agiz mendili yapiliyor bunlardan, cok yumusak oldugu icin bebegin agzini ancak bununla silebiliyorsun, islak mendil ya da normal mendil surulmuyor bebegin agzina
agzinda pamukcuk olunca da bu mendillerle temizleniyormus

demek ki citi piti bi kiz olacak annesiii

evet cnm yaa, vakit giderek daha hizli ilerliyor sanki bizim icinde; 6,5 aylik olan arkadaslar var aramizda

hosgeldin cnmm,

keyfinin yerinde olmasina cok sevindimm

bizler iyiyiz,
ben dun az su icmistim biraz da ince giydim usuttum sanirim, hafif kasigim agriyor dunden beri ama gecer sanirim..

canim bir muddet yaninizda kalsin,
sonra pc ve ordaki yatagi kaldirirsiniz , 2-3 yasina gelince mesela guzel bir takim alip oda yaparsiniz.
kitaplik kalabilir yine orda.

o erken dogum habercisi olan akinti kesin baska bi sekildedir. hepimizde zaten beyaz kokusuz bi akinti yokmu hamileligimizin basindan beri topluca erkenmi dogurucaz:))

tabi bence de,
bizde ki fizyolojik akinti,
hamilelikten

oyy masallahhhhh, son resimd e esniyor mu ne, cok tatli masallahhh

internetten ebru maternity ye bi bak istersen,
1 gun icinde de gonderiyorlar

Geçmiş olsun cnm bebekte sorun olmasında gerisini drlar hallediyorlar takma kafanı cnm....

Hoşgeldin cnm özledik seni...

Cnm o yatağın üzerine güzel bir cibinlik al halı ve avizeyi değiştir, güzel yapıştırmalarla duvarları süsle eski olduğu anlaşılmaz , eğer kitapları başka bir yere koyma şansın varsa oraya da oyuncaklarını koy al sana şirin bir çocuk odası...

Çok tatlı maşallah ben renkli çektirmedim bende bu kadar net fotolar yok maşallah bebişine....

Herkese günaydınnnnn

Eki Görüntüle 184964

eklendimi bilmiyorum ama bu odayı çok beyeniyorum kızlar..:93:

Meltem Modler | Bebek Odalar - Safari - Erkek

günaydın güzel annelerr,bende oğluma bu odayı aldım,tavsiye derim beyaz düşünenlere,göründüğü gibi geldi kullanılan malz. çok kaliteli dolabı falan kullanışlı,yatağı büyüyebiliyor stickerlarda çıkabiliyor ilerde istediğini yapıştırır oğlum
bu hafta perdemiz gelecek oda bitince resmini çeker paylaşırım sizlerlee

çok güzelmiş ayay84 güle güle kullansın bebişin,sağlıkla uyusun yatağında,güzel güzel oyunlar oynasın..

mano MARINA BEBEK ODASI

bizim de odamız bu şekilde...beşik büyüyebiliyo..büyümüş halinden şimdiden yaptırsam da odaya koysam mı diye düşünüyorum..aynı modelden 2 yataklı oda olmuş olacak :) sonuçta ikisine ayrı oda yapamam,aynı odada kalıcaklar..dolap 3 kapılı,ikisine de yeter sanırım..

günaydın kızlar. dün baya bişeyler konuşmuşsunuz. akıntı işi bende de hep var doktor hep tek kullanımlık fitil veriyordu bu defa 6lı verdi kullandım ama değişen bişey yok. zaten hamilelikte akıntı olurmuş kaşıntı koku olmasın çok da mühim değil çok takmıyacağım artık onu. bebek odası ben de beyaz yapacağım hatta modellere bakıyorum benim eşim mobilya öğretmeni ona yaptıracağım için istediğimi seçmeye çalışıyorum.

Kizlar mermersahin dediginiz nasil bir bez? Keten gibi falan mi? Bir de nasil kullaniliyor ki havlu niyetine? Ben yanlis mi anladim acaba?

canım ince yumuşak tülbent diyebiliriz..
bebeğin ağzını silmek için, bebeği yıkamak için falan kullanılıyor.
ben de alıcam..

arkadaşım da meltem mobilyadan aldı çok memnun canım çok kaliteli gülerek kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…