yaa o akıntı hamileliğimin başından beri bende de var. Hemde hamile kalmadan önce mantarım vardı az miktarda tedavi için fitil vermişti doktor ama hamile olduğumu öğrendikten sonra kullanmayı kestim tabi ve birdahada üstüne durmadım . Ama akıntılarım sürekli oluyor ve çoğu zamanda koyu:18:
canım, hoş geldin. umarım sağlıklı bir bebek eline alırsın.mrb bende sizler gibi ağustosta anne olucam inşallah
izmirde olan var mı aranızda.
gözdecim çok özledim seni yaw...siteye arada sırada girsem de senin yokluğun belli oluyor kıssssssss
günün her saatinde her zaman senden bişiler oluyordu topicte...keyfin iyi olsun da gerisi no prb ...bizler de genelde iyiyiz teyzesi...kıjııım ve ben öpüos siziiii:)
yok, canım, 6 aydan sonra erken doğumun olsada, umarım olmaz, yapay sancılar getirerek normal doğumu yaptırıryorlar. yani için rahat olsun. zaten erken doğumla falan canını sıkma. herşey umarım iyi olacakyaaa bayanlar sorumv olacak aklıma takıldı cokk erken dogum oldugunda tahmını dogum tarıhımızden 1 ay 2 ay once dogum gerceklesecegı zaamn ılla erken dogumda sezeryanmı oluyor erken dogumda normal dogum olmuyormu bılgısı olan paylassabılırmı konu acıcam yoksa bu konu hakkında
eyeszay, yunanistana bir gittin, kendinden hasret bıraktın bizi:) evinizi nasıl yerleştirebildini mi? ooh, ne güzel, şimdi eşinle kızına bol bol eşya alırsınız. bu arada, annenin verdiği çeyizliği ne yaptınhihih bende seni cok ozledimmmmmmmmmmmm. sorma valla simdi dahada iyi anliorum degerinizi ne kotu zamanlarimda tanismisiz nasil sayenizde neler atlatmisim. ne zormus meger yanliz olmak. bizde iyiyiz kijimla teyzesi. bol bol protein aldik daha bi saglam tekmeliyoruz. kojaman opucukler bizdende sana ve prensese.
bu arada kızlar buğün detaylıya girdim. kızımı gördüm. herşeyi çok iyimiş. gelişimi, kalp atışı, organları falan - hepsi düzgünmüş:79: gerçek doktor yüzünü çekene kadar baya bir uğraştı, bir türlü bizim tarafımıza dönemiyordu:) doktor zaten ultrasyon cihazıyla karnıma vurup duruyordu, bizimkide tepki olarak sağ tarafıma ayağıyla vuruyordu:) yani sessiz kalmıyor
kızımız 567 g. annesi babası gibi biraz kısa boylu olacak gibi:) bide ha biri ağzını açıp kapatıyordu. bu arada kız olacağı 4 söyleyiş. yani, sagolsun, kızım oranı buranı göstermekten hiç çekinmiyordaha 16 haftada cinsiyetini öğrenmiştim:)
bunlarda sıpamın resimleri:
Eki Görüntüle 185128 Eki Görüntüle 185127 Eki Görüntüle 185130 Eki Görüntüle 185129 Eki Görüntüle 185131
sagol canım. umarım seninde herşeyi güzel çıkar, sende güzel kızını görürsün:) darısın zaten burdaki detaylıyı yaptıracak olanlara.Ayyy çok şeker canım, herşeyin yolunda olmasına sevindim, gözün aydın. Ben de kızımı çok özledim görmek için sabırsızlanıyorum....
bu arada kızlar buğün detaylıya girdim. kızımı gördüm. herşeyi çok iyimiş. gelişimi, kalp atışı, organları falan - hepsi düzgünmüş:79: gerçek doktor yüzünü çekene kadar baya bir uğraştı, bir türlü bizim tarafımıza dönemiyordu:) doktor zaten ultrasyon cihazıyla karnıma vurup duruyordu, bizimkide tepki olarak sağ tarafıma ayağıyla vuruyordu:) yani sessiz kalmıyor
kızımız 567 g. annesi babası gibi biraz kısa boylu olacak gibi:) bide ha biri ağzını açıp kapatıyordu. bu arada kız olacağı 4 söyleyiş. yani, sagolsun, kızım oranı buranı göstermekten hiç çekinmiyordaha 16 haftada cinsiyetini öğrenmiştim:)
bunlarda sıpamın resimleri:
Eki Görüntüle 185128 Eki Görüntüle 185127 Eki Görüntüle 185130 Eki Görüntüle 185129 Eki Görüntüle 185131
yok, canım, 6 aydan sonra erken doğumun olsada, umarım olmaz, yapay sancılar getirerek normal doğumu yaptırıryorlar. yani için rahat olsun. zaten erken doğumla falan canını sıkma. herşey umarım iyi olacak
eyeszay, yunanistana bir gittin, kendinden hasret bıraktın bizi:) evinizi nasıl yerleştirebildini mi? ooh, ne güzel, şimdi eşinle kızına bol bol eşya alırsınız. bu arada, annenin verdiği çeyizliği ne yaptın
bende kızımın resmi ilk gördüğümde, tipsize bak dedim:)ayyy masallah sunun sirinligine bak
canim yeni geldik atinaya ev heryerde cunku diger tutacagimiz buyuk evin sahibi evi vermekten vazgecti((( simdi tabi gene ev bakioruz mecburi ama esimin annesi herseyi kutulara koymus az bisey kalmis tasinacak gibi ondan bu evdede duzen yok:) nasil olucak hic bilmiorum. ceyizleri kutulara koydum evimizi tuttugumuzda annem yollayacak kolileri.
bende kızımın resmi ilk gördüğümde, tipsize bak dedim:)
demek ki ev sorunuda çıktı, o kötü oldu. ama ev tutunca insan heyecandan hemencik yerleşiveriyor, yani oda hallolur. sen yeterki kendini çok yorma, bırak babası yapsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?