kizlar ya,
simdi mayis anneleri topiklerini gezdim de biraz,
son anlar tabi tum hazirliklar bitmis,
dunya kadar ciciler alinmis, odalar duzulmus; gecelikler cantalar hepsi tamam
cok guzel odalar yapmislar bebislerine, biraz icim burkuldu ben oda yapamiyorum diye :-((
ama ornegin; benim abimler yapti yigenime, inanin hala park yataginda yatiyor; alisamadi karyolasina bi kere bile yatmadi,
simdi 3 yasina geldi yigenim; eger oda yapmamis olsalardi simdi gider cilegin arabali takimlarindan vs alirlardi, anlardi da artik..
ben de 3 yasinda kizima cindyli falan prenses odadi gibi bir oda yaparim diyorum ama:26:
cANIM BENCE HİÇ DERT ETME. bEN DE İLK BAŞTA ODA YAPSAM DEDİM SONRA DOLAŞINCA ODA ALMAK SAÇMA GELDİ. zATEN ÇEVREME BAKIYORUM 3 -4 YAŞINA GELEN ÇOCUK KENDİ ODASINA KENDİ KARAR VERMEK İSTİYOR. eee niye bu kadar masrafın olduğun bir dönemde belki de hiç kullanılmayacak eşyalara dünyanın parasını vereyim ki??? dedim. Ben odaya 4 kapılı aynen senin ki gibi 200 cm ' lık dolap yaptırıyorum. Dün yollamıştım linki Mothercare den karyola alacağım. Zaten odama da ilk 3 - 4 ay için beşik aldım. EE daha ne olsun. Duvar kağıdı vs. zaten odayı cicileştirir ama takım gereksiz bence de.
Canım büyüyen karyolaya bence gereksiz fazladan para vermeyin. Hem uzmanlarda çok uygun bulmuyor. Uzman tv de birçok yayın var bununla ilgili. Bende büyüyen lmacaktım vazgeçtim.
Canım tülbente benziyor. Tecrübeli anneler bol bol alın diyor. Mesela bizimkiler yaz bebeği olacağı için arabada gezdiriirken üzerine örtmek/ güneşten korumak için/ omuza atıp gaz çıkarırken/ dışarıda bebeğin altını değiştirirken falan çok lazım oluyormuşKizlar mermersahin dediginiz nasil bir bez? Keten gibi falan mi? Bir de nasil kullaniliyor ki havlu niyetine? Ben yanlis mi anladim acaba?
Kızlar biz doktordan geldik.
İdrar yollarındaki iltihap için antibiyotik yazdı, kullanacam mecburen yoksa erken doğumu tetikler dedi, yani tedavi edilmezse.
Minik kızım minikliğine devam ediyor hala ölçüleri olması gerekenden küçük, 1 hafta gibi geriden geliyor, 660 gr. Ama doktor hiç önemli değil dedi, ben de takmıyorum kafama...
Bu arada bu ay 4 kilo almışım, dikkat etmeye başlaycam artık, gerçi bunun 2 kilosunu sırf geçen hafta mardin,urfa, antep gezimizdeki yemeklerden almışımdır, bayaaa bi yedim yani
Eleviti kestik, iştahını açıyordur dedi, zaten hergün almıyordum. artık hergün düzenli kalsiyum+magnezyum+D vitamini olan opsteocare kullanacam. Bir de demir ilacına devam.
Bizdeki gelişmeler böle
Geçmiş olsun canım. Aman dikkat et. İlaçlarını al. Kiloyada dikkat! :)) Şimdi bundan sonra çok hızlı kilo almaya başlayacağız.
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmm.
yanliz inanilmaz ozledim sizleri varya bi firsat olmadi sole saatlerce yazisiyim. biz dun gece geldik athinaya simdi gitti babamiz provayada anca bende sizlere yazabiliyorum. paskalyada er onune gelen yedirdigi icin sanirim bi 5 6 kilo almam disinda hersey ok hehehe. butun yemedigim etleri telafi ettiler. prensesimizde oksijen falan uyutmadi 3 gece bizi tekmelemekten. bizde hersey guzel sizleri merak ediyorum asil haberleriniz nasil herkesler iyimi?
Hoooşşşşgelllddiiinnn!
Ya çok özledik seni. Sitede bir sessizlik oldu sen olmayınca :))) Çok sevindim bol protein almana, mutlu olmana ve hepsine. Son bir haftadır bende hissediyorum tekmeleri. Hatta sabahları 3 gündür tekme ile uyanıyorum teyzesi :))) Burada herkes iyi. Şeker yüklemesi faslına geçiş yaptık. Şimdilik çok problem yaşayan yok :))
Eee foto yükle bize. Son halinizi görelim. :))))
mrb bende sizler gibi ağustosta anne olucam inşallah
izmirde olan var mı aranızda.
Hoşgeldin aramıza :)))
bu arada kızlar buğün detaylıya girdim. kızımı gördüm. herşeyi çok iyimiş. gelişimi, kalp atışı, organları falan - hepsi düzgünmüş:79: gerçek doktor yüzünü çekene kadar baya bir uğraştı, bir türlü bizim tarafımıza dönemiyordu:) doktor zaten ultrasyon cihazıyla karnıma vurup duruyordu, bizimkide tepki olarak sağ tarafıma ayağıyla vuruyordu:) yani sessiz kalmıyor
kızımız 567 g. annesi babası gibi biraz kısa boylu olacak gibi:) bide ha biri ağzını açıp kapatıyordu. bu arada kız olacağı 4 söyleyiş. yani, sagolsun, kızım oranı buranı göstermekten hiç çekinmiyordaha 16 haftada cinsiyetini öğrenmiştim:)
bunlarda sıpamın resimleri:
Eki Görüntüle 185128 Eki Görüntüle 185127 Eki Görüntüle 185130 Eki Görüntüle 185129 Eki Görüntüle 185131
Yerimmm ben onuuuu yaaaaa... Allah nazarlardan saklasın.