2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cANIM BENCE HİÇ DERT ETME. bEN DE İLK BAŞTA ODA YAPSAM DEDİM SONRA DOLAŞINCA ODA ALMAK SAÇMA GELDİ. zATEN ÇEVREME BAKIYORUM 3 -4 YAŞINA GELEN ÇOCUK KENDİ ODASINA KENDİ KARAR VERMEK İSTİYOR. eee niye bu kadar masrafın olduğun bir dönemde belki de hiç kullanılmayacak eşyalara dünyanın parasını vereyim ki??? dedim. Ben odaya 4 kapılı aynen senin ki gibi 200 cm ' lık dolap yaptırıyorum. Dün yollamıştım linki Mothercare den karyola alacağım. Zaten odama da ilk 3 - 4 ay için beşik aldım. EE daha ne olsun. Duvar kağıdı vs. zaten odayı cicileştirir ama takım gereksiz bence de.

Eki Görüntüle 184964

eklendimi bilmiyorum ama bu odayı çok beyeniyorum kızlar..:93:

Canım büyüyen karyolaya bence gereksiz fazladan para vermeyin. Hem uzmanlarda çok uygun bulmuyor. Uzman tv de birçok yayın var bununla ilgili. Bende büyüyen lmacaktım vazgeçtim.

Kizlar mermersahin dediginiz nasil bir bez? Keten gibi falan mi? Bir de nasil kullaniliyor ki havlu niyetine? Ben yanlis mi anladim acaba?
Canım tülbente benziyor. Tecrübeli anneler bol bol alın diyor. Mesela bizimkiler yaz bebeği olacağı için arabada gezdiriirken üzerine örtmek/ güneşten korumak için/ omuza atıp gaz çıkarırken/ dışarıda bebeğin altını değiştirirken falan çok lazım oluyormuş

Geçmiş olsun canım. Aman dikkat et. İlaçlarını al. Kiloyada dikkat! :)) Şimdi bundan sonra çok hızlı kilo almaya başlayacağız.

Hoooşşşşgelllddiiinnn!
Ya çok özledik seni. Sitede bir sessizlik oldu sen olmayınca :))) Çok sevindim bol protein almana, mutlu olmana ve hepsine. Son bir haftadır bende hissediyorum tekmeleri. Hatta sabahları 3 gündür tekme ile uyanıyorum teyzesi :))) Burada herkes iyi. Şeker yüklemesi faslına geçiş yaptık. Şimdilik çok problem yaşayan yok :))

Eee foto yükle bize. Son halinizi görelim. :))))

mrb bende sizler gibi ağustosta anne olucam inşallah
izmirde olan var mı aranızda.

Hoşgeldin aramıza :)))

Yerimmm ben onuuuu yaaaaa... Allah nazarlardan saklasın.

canım ince yumuşak tülbent diyebiliriz..
bebeğin ağzını silmek için, bebeği yıkamak için falan kullanılıyor.
ben de alıcam..

kızlar aklınızda bulunsun haftasonu gördüm aziz bebenin banyo havlularının içinde mermerşahi tülbent var ayrıca tülbente gerek kalmayacak yani
ağız mendili olarak bana mermerşahidense penyeler daha kullanışlı gelmişti kızımda bunda nasıl olur bilmiyorum

kizlar gecmisi okumaya calistim ama beceremedim, guzel haberlerinizi okudum, eyeszay, bikesha,venus43 :)insallah hep boyle guzel haberler aliriz da seviniriz:)

benim dun aksam saat4ten beri basim donuyor. gece acile gittik ama uzuuun sure beklemem lazimdi bende hastanede uyumaktansa evde uyumayi tercih ettim. simdi yeniden gidecegiz cunku hala biraz donuyor. uzanip ayaklarimi kaldirdim, sekerli seylermyedim, tatli seyler yedim. meyve yedim, et yedim, yogurt yedim... aklima gelen her seyi yaptim donuyor da donuyor... uyudum :) neyse bir seyin yok diyecekler olan gecirdigim o kadar saate olacak...neyse ben kactim, herkesi ouyorum.

senerd geçmiş olsun canım,umarım önemli bişey değildir..

my little sun shine büyüyen beşiği neden önermiyorlarmış uzmanlar, hiç duymamıştım..???

canım zaten karyola alacakmışsın,dolap yaptıracakmışsın,takımdaki bi komidin mi fazla geliyor..ilerde 3-4 yaşında oda aldığında bu eşyaları nereye koyacaksın..?

dolap ve yatak lazım hepsi aynı takım olunca çok hoş oluyor
ayrı bişey..
minnaklar adam akıllı büyünce alsalar kendilerine genç odası olmaz mı ?
:26:
karar vermem lazım ya of ne kararsız bişi oldum ben

senerd geçmiş olsun canım..tansiyon oynayabiliormuş bu dönemlerde ,olmazsa biraz rapor falan al dinlen evde..

canım tabi ikiside lazımsa takım al daha iyi olur.hem bunlar büyüünce belki 2. ye hamile oluruz :)) büyüyene yeni kendi seçtiği oda,miniğede bu bebek odası kullanılır..

canım zaten karyola alacakmışsın,dolap yaptıracakmışsın,takımdaki bi komidin mi fazla geliyor..ilerde 3-4 yaşında oda aldığında bu eşyaları nereye koyacaksın..?

aynen katılıyorum,zaten ayrı ayrı dolap yatak beşik aldınmı daha pahalıya geliyor,çok güzel modeller var ileridede kullanımı rahat olan

bizim oda bi 10 sene idare ederse(dayanırsa 2 uşağa),10-12 yaşında genç odası düşünüyorum ben..o zaman cocuklar daha bi herşey benim istediğim gibi olsun istiyorlar..

aynen dogru soyluyosun canm..su an alinan odalar bebekten cok anne-babalr icin yapilmis gibi oluyor biraz da, hevesten
ama yeri mkani olan da yapsin tabi, o da bi murat, mutluluk

canim, takimlarin dolaplari ile bizim yaptirdigimiz dolaplar arasinda epey fark var, benimkisi tavana kadar, eni de 2 metre, 4 kapili.
daha cok sey alir icine, o yuzden avantajli.
benim koridorumda olacagi icin bebek odasi da alsam o dolabi herturlu kullanirim ben, kendi ayakkabilarimi giysilerimi dizerim rahat rahat en kotu

ayy cnm ya , neden boyle oldu ki acaba,
cok mu yordun kendini

bikac gun izin al evde dinlen bari (calisiyor muydun gerci hatirlayamadim )

Son düzenleme:
Zaten o kadar çok eşyaları oluyor ki sığmıyor şart yani komidin dolap,
para ve yer sıkıntısı çekmeyenler alsın bence de....

ayyyy yer onu teyzesi ne kadar güzel pozlar vermiş öyle
hele ağzının açık olanına bayıldım daha şimdiden ağlamaya başlaersa oo çok işimiz olacak yaramazla,saka bi yana tabii

cnm çook geçmiş olsun,inş geçer baş dönmesi kadar kötü bişi yoktur heralde..
eyeszay
cnm hoşgeldin tekrardan aramıza seni burada görmek çok güzel
yokluğun topikte hep farkedildi yani merak etme
sen olmayınca daha bi sakinlik çöktü sanki
aman sen bebişin ve eşinle iyi olda biz razıyızara sıra girmene
bizde yaramazlık yok şeker bebekte iyi yanlız dr geçen bebek aşağıda dedi o biraz canımı sıkıyo
yoksa herşey yolunda..

kızlar daha önce konuşmuşsunuzdur belki ama bebişlerin isimlerine karar verdiniz mi?

ben Ömer'in yanına bi isim daha istiyorum ama yakışan bulamadım..sizce Ömer'in yanına nasıl isimler olabilir??

peppermind senin için uygun evet doğru..ama oda ve maddi imkanlar müsaitse,oda ile (dolap + karyola) aynı hesaba geliyor nerdeyse..oda almak daha mantıklı geliyor bana göre..yani görsel açıdan da güzel,evet anneye hitap ediyo belki ama biraz da anneye hitap etsin dimi ama

tabi canim,
zaten dedim ya yeri olan yapsin, o da bir murat, mutluluk diye..

hele ilk bebekse o da bir heves yani,
yerim olsa ben de yapardim.

yaa tabi yeri, bütçesi uygun olan alsın çok güzell modeller var valla baktıkça içim gidiyo.
bizim gibi eşyalı odası olanlar için de ufak tefek değişikliklerle bebiş odasına dönüştürmek en mantıklısı .. mesela beyaz çalışma masası-kütüphane gibi bişey var bende ben kitapları kurum kütüphanesine bağışlayıp orayı oyuncak fotoğraf ne bileyim dekor gibi şeylerle süslüycem, büyük dolap var onun kapaklı bölümünü bebiş dolabı yapıcam.. şifonyer de olsa hoş olurdu ama yer kalmıyo...

Hele şu stickerlar, halı ve avizede koydun mu al sana şahane bir oda, benim ilkinde çok hevesim vardı çileğin sevimli ayılı odası, şimdikine de beşik alayım sonradan odasını yaparım diyorum

kızlar daha önce konuşmuşsunuzdur belki ama bebişlerin isimlerine karar verdiniz mi?

ben Ömer'in yanına bi isim daha istiyorum ama yakışan bulamadım..sizce Ömer'in yanına nasıl isimler olabilir??
arkadaşım Ömer Yusuf koydu..çok güzel oldu bence
ben emre ismini çok severim bir de kaan

canım raf da olabilir koçtaş ta satılıyor ikea da da..odaya uygun bişi uydurabilirsin..
raf baya işe yarıyor..oyuncak dizersin sonradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…