Niye bugün kutluyorsunuz ki??? 23 Nisan değil ama:44:
yarına stadda görevlendirilenlerle büyük başlarla kutlama yapılır okullarda da bugun yada pzt kutlanır :)
canım, maşallah, çoğunu hallettin sayılır. bende eşim gelince bir günde herşeyi hallederiz diyorum ama galiba biraz hayal peresim:):)
kızlar hala bulantıları olan varmı ?? yada yeni yeni bulantı yaşayanlar ?? 1 haftadır acayip bulantılarım var ve hiç iştahım yokk( yemek yemek işgence gibi geliyor şu anda ve kasıklarımda da ağrı var. ya sanki bi tuhaf bugün. elimi karnımın üzerinde gezdirince sanki böyle uyuşmuş gibi geliyo.. anlam veremedim bi türlü inşallah herşey yolundadır
kızlarr slm
ben bugün çok durgunum
bebeğimin aşağıda olmasına çok üzülüyorum...
inş bebeğimi zamanında ve sağlıkla doğururum...
Aaa uzulme ama daha ne olacagini bilmyosun dur bakalim iii olurnhersey iii dusunursen :))
ben bugünde çok yoruldum kızlarr..üzülüyorum aslında bu kadar yorulduğuma,,şu 3 gün üst üste çok gezdim iş çıkışı...bu hfta dinlenerek geçireyim bari...
sakın sıkma canını aynı şikayetleri bi hafta önce bn de yaşadım karnımın sağ tarafını hissetmiodum feci derecede midem bulanıodu ve daha sonra doktorumla konuştum gelişim en hızlı olduğu priyotlardan birindeyiz şuanda 20-25 haftalar ve bu haftalarda kasılmalar rahim alt bağlarında gerilmeler çok normal doktorum magnezyum verdi kullanmaya gerek kalmadan 3 4 gün içinde atlattım inşallah snn için de aynı şekilde geçer bu süreç canım
kizlaaaar kaynana sendromu yasiyorum bugün bütün günüm berbat gecti telefondan bile beni cildirtabiliyo yaaa esimi doldurmaya calisiyo akli sira dogum icin annemle kardesim gelicek bende gelmek istiyorum da onlar gelicek babasi da gelicek mi ki acaba falan diyo sinir yaa bi de eltim de benimle ayni zamanda dogum yapicak 1,5 yasinda bi oglu da var ilk cocugunun dogumunda yoktu benim basima gelmisti buraya simdi ikincisinde orda oliyim demiyo da benim basima gelmek istiyo yine yaa ben onunla ne yaparim lohusa halimle herseye karisan bi tip annemle de anlasamiyo cok sinirlerim bozuk haa bi de alicagimiz bebek arabasina laf söylüyo telefonda yok 100 euroya da varmis bebek arabalari pahaliya ne gerek varmis sanki kendi cebinden cikicak parasi offff bana bi yol gösterin napicam ben bu kadinla yaa
ayy cnm iyiki yazdın yaa... benimde kaç gündür böle kasıklarımın hizasında karın bölgemde ara ara sancı gibi kasılmalar oluodu... benim de moralim bozulmuştu korkmaya başlamıştım, ama senin bu yazdığını görünce içim rahatladı demekki ondanmış benimkilerde... ohhh wallaa :)))
bide kızlar hep pozitif düşünelim ki olumlu pozitif şeyleri kendimize çekelim... öle erken doum fln takmayalım kafamıza .... inşallah hepimizin bebeği sağlıkla zamanında gelir... üzmeyelim kendimizi negatif düşüncelerle hem sonra bebişlerimizde hissedio hepsini, onları da üzmeyelim :)
kizlaaaar kaynana sendromu yasiyorum bugün bütün günüm berbat gecti telefondan bile beni cildirtabiliyo yaaa esimi doldurmaya calisiyo akli sira dogum icin annemle kardesim gelicek bende gelmek istiyorum da onlar gelicek babasi da gelicek mi ki acaba falan diyo sinir yaa bi de eltim de benimle ayni zamanda dogum yapicak 1,5 yasinda bi oglu da var ilk cocugunun dogumunda yoktu benim basima gelmisti buraya simdi ikincisinde orda oliyim demiyo da benim basima gelmek istiyo yine yaa ben onunla ne yaparim lohusa halimle herseye karisan bi tip annemle de anlasamiyo cok sinirlerim bozuk haa bi de alicagimiz bebek arabasina laf söylüyo telefonda yok 100 euroya da varmis bebek arabalari pahaliya ne gerek varmis sanki kendi cebinden cikicak parasi offff bana bi yol gösterin napicam ben bu kadinla yaa
çok ii anlıorum canım...bn de istanbulda oturuorum memlekete gittim hafta yaşadım bunları ayrıca psikolojik anlamda çok zor bi haftaydı çok ağladım zırladım tam döncemiz gün bunları yaşayınca dedim bebeğime zarar verdim hatta bi gece hiç uyuyamadım. sancıdan..karnımın sağ tarafı sanki içten yırtılıo gibiydi mide bulantılarım yine başlamıştı alt tarafa doğru kasılmalar vardı...döndümüzde hmn randevu aldım ve doktora gittimde bi baktım ki bizim şehzade sağ tarafa taşınmışkendine yer açmaya çalışmış kuzum ve tabi gelişimin çok hızlı oldunu öğrendim bi de hareketlerini daha canlı hissetmeye başladım bi dönemdi...ayrıca bnm pek karnım yoktu karnımın çıkmaya başlamasının da etkisi olabilir yeni bi nevi alışma dönemiydi bnm için doktorum da korkulck bişi yok magnezyum verelim haftada iki kere al rahatlatır dedi magnezyumu almaya gerek kalmadan geçti sancılarım ve bulantım çok şükür inşallah siz de en kısa zmnda atlatırsınız...ama unutmayalım ki hamileyiz bigünümüz bigünümüzü tutmuo dedin gibi pozitif olalım :90:
cok uygunmus,
wenice'in internet sitesine baktim, hic senin aldigin gibi seyler yok :-((
pendikte bi wenice magazasi var, oraya da ugramistim bikac hafta once yenidogan yok bizde demislerdi
Bende de var bakalim haftaya yuklemeden ne cikacaknÖyle canım korkmana gerek yok. İnternette de araştırabilirsin...
Sağol canım.. Bekleriz, sizde ekleyin fotoları
Sağol canımcım...
Bu arada bende de hipoglisemi var. Babam şeker hastası, insülin kullanıyor. Açlığa hiç dayanamam. Yanımda mutlaka kayısı filan taşırım. Aç iken çok gergin oluyorum... Bende 26. haftada şeker yüklemesine gidicem. Umarım bişey çıkmaz:26:
Sağol canım, çok net çıkmış resimde...Çok mutlu oluyorum bebeğimi görünce, yüzüme hemen yansıyor...
Kafasının üstündeki şeyin ne olduğunu bilmiyorum valla. Efsung'a göre meleklerde olan halkadan
Bende öyle yorumladım artık
benim de oyle gobek deliginin altindabide ben bebeğimin hareketlerini aşağıda da hissediyorum ama daha çok göbeğimin yanlarından vuruyo pıt pıt..
Hadi gozun aydin canim evet benim dr da hep yer degistirirler dediGELDIMMM SEKERLERRR OGLUSUMUN MASALLHI VARMISS HERSEY YOLUNDA SORUN YOK DEDI DOKTORULTRASONA BASLADIK DR JELI SURDU OGLUS TEPINMEYE BASLADI SENINKI TEKMELIYO DEDI DOKTOR :)) TESTLERIMI UCRETSIZ DIYE BEN SSK HASTANESINDE YAPTIRIYORUM BAYANLAR O YUZDEN GOSTERMIYOLAR ULTRASONDA EKRANI HASTALARA AMA ULTRASON KAGIDIDA VERMIYOLAR TEST GUNU ALMAK ICIN MUAYENE OLMUSTUM VERMEDILER HER HASTYA VERMIYORUZ DEDILER O YUZDEN TEST BASLAMADAN DR SOLEDIM DEDIM VERMIOMUSSUNUZ ULTRASON RICA ETSEM VEREBILIRMISNIZ DEDIM GULDU ILK BEBISIN SANIRIM DEDI EVET DEDIM NORMAL DEDI TAMM ZATEN BI IKI RESMINI VERCEM DEDDI DORT TANE GORUNTU VAR AMA NE RESI BEBISIMIN ANLAYAMADIM :):) BU ARADA BEBISIMDDE SORUN YOK SUKUR HERSEY YOLUNDAYMIS BU SEFERKI KONTROLUMDE BEBISIM BAS AGAGIYMIS AAAA NIYE DEDIM SASIRDIM URKTUM OLE DIYINCE DEDKI ISTEDIGI YERDE DURUR PITIRCIGIN NERESI NASIL DURMAK ISTIYOSA OLE DURUR DEDİ:))
İgnelenme yok ama karnimdamkasilma oluyokızlar benim de vajinamda tuhaf bir iğnelelenme var bugün erken doğum belirtilerine bakarken bebeğin sertleşmesi sancı olmasa dahi kasılma imiş çok korktum ben onu arada yaşıyorum resmen bir yerde birikiyor sertleşiyor gibi oluyor sizde de oluyor mu
valla takmayin kizlar ya hep kontrolnaltindayiz telas etmeyin hic rahat olmaya calisinrahim agzinda aciklik yoksa korkma cnm
bana da detaylidaki doktor rahimde bolme var, erken dogum riski olabilir, bebek ters gelebilir falan demisti hatirlarsaniz;
bugun kontrolum vardi,
kendi doktorum bakti,
ben acikcasi bi bolme -septum goremiyorum dedi, zaten olsa ilk haftalarda ben gorurdum dedi.
varsa da cok ufak biseydir dedi.
zaten hep kontrol altindasin endiselenme, ben her geldiginde rahim agzini olcerim dedi, su anda zaten cok normalmis, bebegin su an ters durmasinin da hicbir onemi yok, son haftalar onemli , o zaman da ters durursa sezeryan olursun dedi.
rahatladim bayag
bebegimin de profilden fotosunu cekti doktor, minicik bi burnu var; cok guzel kucuk bi burnu olacak dedi doktorumuz))
Ufff ya herseye bisey derimde kaynanada takiliyorumkizlaaaar kaynana sendromu yasiyorum bugün bütün günüm berbat gecti telefondan bile beni cildirtabiliyo yaaa esimi doldurmaya calisiyo akli sira dogum icin annemle kardesim gelicek bende gelmek istiyorum da onlar gelicek babasi da gelicek mi ki acaba falan diyo sinir yaa bi de eltim de benimle ayni zamanda dogum yapicak 1,5 yasinda bi oglu da var ilk cocugunun dogumunda yoktu benim basima gelmisti buraya simdi ikincisinde orda oliyim demiyo da benim basima gelmek istiyo yine yaa ben onunla ne yaparim lohusa halimle herseye karisan bi tip annemle de anlasamiyo cok sinirlerim bozuk haa bi de alicagimiz bebek arabasina laf söylüyo telefonda yok 100 euroya da varmis bebek arabalari pahaliya ne gerek varmis sanki kendi cebinden cikicak parasi offff bana bi yol gösterin napicam ben bu kadinla yaa
dr.dan geliyoruz...çok şükür herşey yolundabebişim 725 gr. 33 cm olmuş...2 hafta sonra 100 gr şeker yüklemesi var
dr.dan geliyoruz...çok şükür herşey yolundabebişim 725 gr. 33 cm olmuş...2 hafta sonra 100 gr şeker yüklemesi var
cnm yaa valla çok zor böyle kaynanalar
hem ona neki sizin alacağınız bebek arabasından sen istediğini al cnm bakma ona sonuçta senin ilk çocuğun ve heves ettiğin şeyler olabilir çok haklısın..
güya kayınvalidelini yapacak oda ama sen fırsat verme.
cnm seni çok iyi anlıorum... bu günlerde benim de o taraf biraz canımı sıkıo... acaba diorum ben mi çok hassasım herşeyi büyütüorum, kafamda mı kuruorum... sonra düşünüorum ben hamileyim, başlarda zor günler geçirdim... çokta düşünüp yine canımı sıkmak istemiorum da , sanki biraz bana yaklaşmaları gerekiomuş gibi gelio sonuçta hassas bi dönemden geçiorum daha bi yapıcı ya da en azından biraz daha samimi olmaları gerekir die düşünüorum... neyse yine de bu halime de şükür... daha önce yazılanları aklıma gelince (dier arkadaşların) yine de ii durumdayım... :)
takmıcaksın kafana , düşünmücksin , hayat güzel deyip geçicksin...
Ufff ya herseye bisey derimde kaynanada takiliyorum(( bende de cok bilmisinden var her b... Ku bilir kendisi yazili sorusu hazirlarken bile bana yol gosterir ....
Bende de var bakalim haftaya yuklemeden ne cikacakn
benim de oyle gobek deliginin altinda
Hadi gozun aydin canim evet benim dr da hep yer degistirirler dedi)
İgnelenme yok ama karnimdamkasilma oluyo
valla takmayin kizlar ya hep kontrolnaltindayiz telas etmeyin hic rahat olmaya calisin
Ufff ya herseye bisey derimde kaynanada takiliyorum(( bende de cok bilmisinden var her b... Ku bilir kendisi yazili sorusu hazirlarken bile bana yol gosterir ....
Ohhh masallah darisi bize olsun :))) saglikla tamamlarininsallah))
oh oh maşallah size..
inş şeker yüklemeside güzel çıkar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?