• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hamılelıgımın ılk gunlerınden 4 ay bıtene kadar neguzel uyuyyodum sımdı son1 aydır uyku yok bende duzenım bozuldu kızlar gece 3de uyuyorum sabah 6da ısteksızce uyanıyorum yıne uykuya dalıyorum gercı ama duzenım bozulduu

hamılelıgımın ılk gunlerınden 4 ay bıtene kadar neguzel uyuyyodum sımdı son1 aydır uyku yok bende duzenım bozuldu kızlar gece 3de uyuyorum sabah 6da ısteksızce uyanıyorum yıne uykuya dalıyorum gercı ama duzenım bozulduu

bendede var cnm o
önceden gece yatar sabah kalkardım
şimdi öylemi ara ara uyanıyorum ama yine uyuyorum wc ye kalkıyorum
aslında bi yandanda vücudumuz doğumdan sonrasına alıştırıyo kendini doğumdan sonra geceler gündüze karışacak...

kizlaaaar kaynana sendromu yasiyorum bugün bütün günüm berbat gecti telefondan bile beni cildirtabiliyo yaaa esimi doldurmaya calisiyo akli sira dogum icin annemle kardesim gelicek bende gelmek istiyorum da onlar gelicek babasi da gelicek mi ki acaba falan diyo sinir yaa bi de eltim de benimle ayni zamanda dogum yapicak 1,5 yasinda bi oglu da var ilk cocugunun dogumunda yoktu benim basima gelmisti buraya simdi ikincisinde orda oliyim demiyo da benim basima gelmek istiyo yine yaa ben onunla ne yaparim lohusa halimle herseye karisan bi tip annemle de anlasamiyo cok sinirlerim bozuk haa bi de alicagimiz bebek arabasina laf söylüyo telefonda yok 100 euroya da varmis bebek arabalari pahaliya ne gerek varmis sanki kendi cebinden cikicak parasi offff bana bi yol gösterin napicam ben bu kadinla yaa :43::43::43::43::43:
canım, seni o kadar çok iyi anlıyorumki. herşeyide çok bilmiş takılıyorlar. bende o varken hiçbir şey alamadım çünkü beğendiğim hiçbirşey hoşuna gitmez. yok bu çok renkliymiş, bu çok dar, sanki kendisi giyecek:1:ondan o yokken alıyorum. buğünde görümcemle gezmeye gittik bir kaç şey seçtim bebeğime tam alıyordum, görümcem buda benden kızımıza hediye olsun deyip hepsini kendisi ödedi. şaşırdım:) demekki halası bebeğimizi sevecekmiş:) zaten tek halası o oluyor.

ay, bende hamilikten öncede geç yatıp erken kalkardım. şimdi ise hem geç yatıyom hem geç kalkıyorum:17:

günaydın güzel anneler... biz kalktık erkenden kahvaltımızı yaptık bir de bakalım kimler var dedik. ama topik sessiz galiba anneler uykuda :)

günaydın güzel anneler :))) :16: :nazar:

kizlaaaar kaynana sendromu yasiyorum bugün bütün günüm berbat gecti telefondan bile beni cildirtabiliyo yaaa esimi doldurmaya calisiyo akli sira dogum icin annemle kardesim gelicek bende gelmek istiyorum da onlar gelicek babasi da gelicek mi ki acaba falan diyo sinir yaa bi de eltim de benimle ayni zamanda dogum yapicak 1,5 yasinda bi oglu da var ilk cocugunun dogumunda yoktu benim basima gelmisti buraya simdi ikincisinde orda oliyim demiyo da benim basima gelmek istiyo yine yaa ben onunla ne yaparim lohusa halimle herseye karisan bi tip annemle de anlasamiyo cok sinirlerim bozuk haa bi de alicagimiz bebek arabasina laf söylüyo telefonda yok 100 euroya da varmis bebek arabalari pahaliya ne gerek varmis sanki kendi cebinden cikicak parasi offff bana bi yol gösterin napicam ben bu kadinla yaa :43::43::43::43::43:

eltine gitse ya canım yaaa...bak o da doğum yapıtomuş senin başında durcak kişi var o da oraya gitsiz.neden özellikle seni tercih ediyo ki?? şaşırdım...

günaydın teyzoşları...biz de şimdi uyandık...kahvaltı öncesi sizleri bi göriyim dedim...ortalık sessiz baya;) kahvaltıya koşuyoruz kıjııımlaa...çok açııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııız biz ihihih :56:,şimdilik bye :)

günaydın guzrl anneler bugun topıgı ben actım galıbaa
valla 2 gundur carsı pazar gezıyorum kendıme kıyafet bakıyorum hamıle kıyafet satan yerler ne kadar pahalı yaaa koskoca ümranıyedde 2 tane hamıle kıyafetcı buldum onlarda cok pahalı
bende lcw de cok hos gomlek buldum 34,90 tl 2 tane hamıle kıyafetı dııl ama guzel oldu
bıde su baskılı tısortlerden aldım bayb loodıng yazan varya 16,90 a dusmus cok ucuz
hatta hamıle pantolunu vardı 16,90 ama kapıs kapıs gıtmıs beden yoktu kısa kollu bluzlar 35 falan
bizim burda max dıye bı magaza var orada da bole bıızm gıyebılecegımız tarzda gomlekler var hemde fiyatları cok uygun 25 falandı belı lastıklı penye yazın gıyılebılecek hamıle pantolunu gıbı seyler vardı 16 -17 tl bıraz bakabldım ama fazla gezemedım eve donmem lazımdı
bugun olmazsa bıde oraya bakım
öpüyoz sizlerı

günaydın teyzoşları...biz de şimdi uyandık...kahvaltı öncesi sizleri bi göriyim dedim...ortalık sessiz baya;) kahvaltıya koşuyoruz kıjııımlaa...çok açııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııız biz ihihih :56:,şimdilik bye :)

günaydın hippy nbr erkencıyız bugun senle bende kan ılacımı ıctım beklıyorum benımde sabahları karnım acıkmıyo hıc yaa :)
afiyet olsunnn yarasınnnnn :))

günaydin kizlar... ben dün gece dogru düzgün uyuyamadim sinirden kaynanam kabuslarima girdi diyebilirim. bi huzur yok bana bu kadindan yaa

canım, seni o kadar çok iyi anlıyorumki. herşeyide çok bilmiş takılıyorlar. bende o varken hiçbir şey alamadım çünkü beğendiğim hiçbirşey hoşuna gitmez. yok bu çok renkliymiş, bu çok dar, sanki kendisi giyecek:1:ondan o yokken alıyorum. buğünde görümcemle gezmeye gittik bir kaç şey seçtim bebeğime tam alıyordum, görümcem buda benden kızımıza hediye olsun deyip hepsini kendisi ödedi. şaşırdım:) demekki halası bebeğimizi sevecekmiş:) zaten tek halası o oluyor.

neden böyle oluyo kaynanalarin cogu anlamiyorum dogrusu bende simdi alisverise gidicem ona söylemesem ooo kim bilir neler yapar mecbur o da gelicek ama ben begenmemesinden cok aldirtmicagini düsünüyorum böyle kücük seyler alma cabuk büyüyolar fazla alma giyemez diye söylenip durucak offff offff bizde hala yok sadece amca var o da erkek bize bi faydasi yok :)

eltine gitse ya canım yaaa...bak o da doğum yapıtomuş senin başında durcak kişi var o da oraya gitsiz.neden özellikle seni tercih ediyo ki?? şaşırdım...

benimde anlamadigim o iste canim kadinin ilk dogumu olucakti onun da ilk torunu o kalkti almanyaya geldi simdi ikincisinde de benim basima gelmeyi düsünüyo orda durup diger cocukla ilgilense yaa ama benim annemi cekemiyo ondan illa ki buraya gelicek sanki annem bebegi yicek burda :47:

gnaydın kızlar ben bu abah o kadar çook uyumuşumki yeni kalktım sayılır kahvaltı hazır kan ilacımın sresinin geçmesini bekliyorum midem kazınmış resmenç...göryonuz açlıktan yazamıyorum
10 dk kalmışş
ben gittim ...
öpldünüz

sakın sıkma canını aynı şikayetleri bi hafta önce bn de yaşadım karnımın sağ tarafını hissetmiodum feci derecede midem bulanıodu ve daha sonra doktorumla konuştum gelişim en hızlı olduğu priyotlardan birindeyiz şuanda 20-25 haftalar ve bu haftalarda kasılmalar rahim alt bağlarında gerilmeler çok normal doktorum magnezyum verdi kullanmaya gerek kalmadan 3 4 gün içinde atlattım inşallah snn için de aynı şekilde geçer bu süreç canım :61:

canım rahatlattın beni teşekkürederim... bebeğime bişey olmasında ben bu ağrılarıda çekerim , bulantılarıda... ama tabi bulantılar olmasa daha bi rahat olucak sanırımm :17:

normalde benim fazla ayakta durmam ve uzun süre yürümem yasak dün biraz alışverişe çıkmıştım kendime, acaba çok mu yoruldum diye düşündüm ama inanın yürümedim bile. arabayla sadece lcw ya gittim gömlek filan aldım kendime sonrada belimde ağrı başlayınca çıktım veee doğru eve

gnaydın kızlar ben bu abah o kadar çook uyumuşumki yeni kalktım sayılır kahvaltı hazır kan ilacımın sresinin geçmesini bekliyorum midem kazınmış resmenç...göryonuz açlıktan yazamıyorum
10 dk kalmışş
ben gittim ...
öpldünüz

ne güzell uyumuşsunuz.... biz 7 de uyandık kan ilacımızı aldık sonra tekrar cumburlok yatağa ama nerdeeeee uyumak sersem gibi oldum resmen uyuyamadım. gecede huzursuzduk onun etkisi oldu heralde neyse bizde gün içinde uyuruz artık

bu arada afiyet olsun size yarasın bebişine ve sana :))

ben de sabahları 5-6 gibi mutlaka tuvalete kalkıyorum...o zaman demir hapını içip cuuup yatıyorum...uyandığımda kahvaltımı raaat raat yapıyorum hihihih...
bugün naapsak acaba;)
23Nisan'a özel migroslarda oyuncaklarda %50 indirim var kıslar...bebişlerinize ilk oyuncaklarını alsanıza...babamız kahvaltı öncesi migrosa gitti...çok şekey müzikli ve yanyan yürüyen bi tıytıl almış kısımıza eheuehe:) bi de 2 tane pofuduk oyuncak almış...dekor yaparıs artık odasına hihihh...

ben de sabahları 5-6 gibi mutlaka tuvalete kalkıyorum...o zaman demir hapını içip cuuup yatıyorum...uyandığımda kahvaltımı raaat raat yapıyorum hihihih...
bugün naapsak acaba;)
23Nisan'a özel migroslarda oyuncaklarda %50 indirim var kıslar...bebişlerinize ilk oyuncaklarını alsanıza...babamız kahvaltı öncesi migrosa gitti...çok şekey müzikli ve yanyan yürüyen bi tıytıl almış kısımıza eheuehe:) bi de 2 tane pofuduk oyuncak almış...dekor yaparıs artık odasına hihihh...

bende sıkıldım bugün...akşam üzeri gideyim bari migrosa...

ne güzell uyumuşsunuz.... biz 7 de uyandık kan ilacımızı aldık sonra tekrar cumburlok yatağa ama nerdeeeee uyumak sersem gibi oldum resmen uyuyamadım. gecede huzursuzduk onun etkisi oldu heralde neyse bizde gün içinde uyuruz artık

bu arada afiyet olsun size yarasın bebişine ve sana :))
cnm geçmiş olsun dikkat et kendine..sizler neden bu kadar erken içiyosunuz kan ilaçlarınızı 6 7 gibi...?
valla sorma bu sabah kocişte bende deli gibi uyumuşuz...
canım ne vardı? açmakta geciktim :50:
cnm ya bende yazdım kaçtım bakamadım bidaha topiğe kusura bakma
ayşe özer davetliydi bilgi veriyodu
bugün naapsak acaba;)
yaa siz neden böyle 5 6 larda içiyonuz demir ilacınızı ben kalkınca içiyorum...
ya bize yakınlarda migros yok malesef...en yakını vatan cad. oda epey uzak..
kociş işlerini ayarlarsa akşama foruma jokere gidicez kampanyaları bitmeden biberon emzik duş teknesi cart curt halledeyim
jokerden kesinlikle almam gerekn şey nedir kızlar gidenler bilgi verebilirmi?

ilacı içtikten 1-2 saat sonra demir emilimini azaltan şeyler yiyip içebiliyorsun...
kendi adıma konuşiyim kahvaltıda 1 bardak da olsa çay içmek isterim ben...doktorum ilacı içip çay içersem hiç etkisi olmayacağını söyledi...ben de hazır uyanmışken ilacı içip yatıyorum...kahvaltı zamanına kadar da 1-2 saat geçiyor zaten eheuehe:)

kızlarrr
bebekleriniz için oyun halısı ve dönence olarak bişi belirledinizmi?
peppermint havuzlu han dadır şimdi inş istediğine göre şeyler bulur...

bugün topik epey sessiz neredesiniz kızlar...
sizlere bişi soracam phılıps avent biberonun 2 çeşiti var 125ml de
pes tekli ve pp tekli
alan arkadaşlar hangisini aldınız?ne fark varki aralarında

Back
X