Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamılelıgımın ılk gunlerınden 4 ay bıtene kadar neguzel uyuyyodum sımdı son1 aydır uyku yok bende duzenım bozuldu kızlar gece 3de uyuyorum sabah 6da ısteksızce uyanıyorum yıne uykuya dalıyorum gercı ama duzenım bozulduu
canım, seni o kadar çok iyi anlıyorumki. herşeyide çok bilmiş takılıyorlar. bende o varken hiçbir şey alamadım çünkü beğendiğim hiçbirşey hoşuna gitmez. yok bu çok renkliymiş, bu çok dar, sanki kendisi giyecekkizlaaaar kaynana sendromu yasiyorum bugün bütün günüm berbat gecti telefondan bile beni cildirtabiliyo yaaa esimi doldurmaya calisiyo akli sira dogum icin annemle kardesim gelicek bende gelmek istiyorum da onlar gelicek babasi da gelicek mi ki acaba falan diyo sinir yaa bi de eltim de benimle ayni zamanda dogum yapicak 1,5 yasinda bi oglu da var ilk cocugunun dogumunda yoktu benim basima gelmisti buraya simdi ikincisinde orda oliyim demiyo da benim basima gelmek istiyo yine yaa ben onunla ne yaparim lohusa halimle herseye karisan bi tip annemle de anlasamiyo cok sinirlerim bozuk haa bi de alicagimiz bebek arabasina laf söylüyo telefonda yok 100 euroya da varmis bebek arabalari pahaliya ne gerek varmis sanki kendi cebinden cikicak parasi offff bana bi yol gösterin napicam ben bu kadinla yaa![]()
ay, bende hamilikten öncede geç yatıp erken kalkardım. şimdi ise hem geç yatıyom hem geç kalkıyorumhamılelıgımın ılk gunlerınden 4 ay bıtene kadar neguzel uyuyyodum sımdı son1 aydır uyku yok bende duzenım bozuldu kızlar gece 3de uyuyorum sabah 6da ısteksızce uyanıyorum yıne uykuya dalıyorum gercı ama duzenım bozulduu
kizlaaaar kaynana sendromu yasiyorum bugün bütün günüm berbat gecti telefondan bile beni cildirtabiliyo yaaa esimi doldurmaya calisiyo akli sira dogum icin annemle kardesim gelicek bende gelmek istiyorum da onlar gelicek babasi da gelicek mi ki acaba falan diyo sinir yaa bi de eltim de benimle ayni zamanda dogum yapicak 1,5 yasinda bi oglu da var ilk cocugunun dogumunda yoktu benim basima gelmisti buraya simdi ikincisinde orda oliyim demiyo da benim basima gelmek istiyo yine yaa ben onunla ne yaparim lohusa halimle herseye karisan bi tip annemle de anlasamiyo cok sinirlerim bozuk haa bi de alicagimiz bebek arabasina laf söylüyo telefonda yok 100 euroya da varmis bebek arabalari pahaliya ne gerek varmis sanki kendi cebinden cikicak parasi offff bana bi yol gösterin napicam ben bu kadinla yaa![]()
günaydın teyzoşları...biz de şimdi uyandık...kahvaltı öncesi sizleri bi göriyim dedim...ortalık sessiz bayakahvaltıya koşuyoruz kıjııımlaa...çok açııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııız biz ihihih
,şimdilik bye :)
canım, seni o kadar çok iyi anlıyorumki. herşeyide çok bilmiş takılıyorlar. bende o varken hiçbir şey alamadım çünkü beğendiğim hiçbirşey hoşuna gitmez. yok bu çok renkliymiş, bu çok dar, sanki kendisi giyecekondan o yokken alıyorum. buğünde görümcemle gezmeye gittik bir kaç şey seçtim bebeğime tam alıyordum, görümcem buda benden kızımıza hediye olsun deyip hepsini kendisi ödedi. şaşırdım:) demekki halası bebeğimizi sevecekmiş:) zaten tek halası o oluyor.
eltine gitse ya canım yaaa...bak o da doğum yapıtomuş senin başında durcak kişi var o da oraya gitsiz.neden özellikle seni tercih ediyo ki?? şaşırdım...
sakın sıkma canını aynı şikayetleri bi hafta önce bn de yaşadım karnımın sağ tarafını hissetmiodum feci derecede midem bulanıodu ve daha sonra doktorumla konuştum gelişim en hızlı olduğu priyotlardan birindeyiz şuanda 20-25 haftalar ve bu haftalarda kasılmalar rahim alt bağlarında gerilmeler çok normal doktorum magnezyum verdi kullanmaya gerek kalmadan 3 4 gün içinde atlattım inşallah snn için de aynı şekilde geçer bu süreç canım![]()
gnaydın kızlar ben bu abah o kadar çook uyumuşumki yeni kalktım sayılır kahvaltı hazır kan ilacımın sresinin geçmesini bekliyorum midem kazınmış resmenç...göryonuz açlıktan yazamıyorum
10 dk kalmışş
ben gittim ...
öpldünüz
ben de sabahları 5-6 gibi mutlaka tuvalete kalkıyorum...o zaman demir hapını içip cuuup yatıyorum...uyandığımda kahvaltımı raaat raat yapıyorum hihihih...
bugün naapsak acaba
23Nisan'a özel migroslarda oyuncaklarda %50 indirim var kıslar...bebişlerinize ilk oyuncaklarını alsanıza...babamız kahvaltı öncesi migrosa gitti...çok şekey müzikli ve yanyan yürüyen bi tıytıl almış kısımıza eheuehe:) bi de 2 tane pofuduk oyuncak almış...dekor yaparıs artık odasına hihihh...
cnm geçmiş olsun dikkat et kendine..sizler neden bu kadar erken içiyosunuz kan ilaçlarınızı 6 7 gibi...?ne güzell uyumuşsunuz.... biz 7 de uyandık kan ilacımızı aldık sonra tekrar cumburlok yatağa ama nerdeeeee uyumak sersem gibi oldum resmen uyuyamadım. gecede huzursuzduk onun etkisi oldu heralde neyse bizde gün içinde uyuruz artık
bu arada afiyet olsun size yarasın bebişine ve sana :))
cnm ya bende yazdım kaçtım bakamadım bidaha topiğe kusura bakmacanım ne vardı? açmakta geciktim![]()
yaa siz neden böyle 5 6 larda içiyonuz demir ilacınızı ben kalkınca içiyorum...ben de sabahları 5-6 gibi mutlaka tuvalete kalkıyorum...o zaman demir hapını içip cuuup yatıyorum...uyandığımda kahvaltımı raaat raat yapıyorum hihihih...
bugün naapsak acaba
23Nisan'a özel migroslarda oyuncaklarda %50 indirim var kıslar...bebişlerinize ilk oyuncaklarını alsanıza...babamız kahvaltı öncesi migrosa gitti...çok şekey müzikli ve yanyan yürüyen bi tıytıl almış kısımıza eheuehe:) bi de 2 tane pofuduk oyuncak almış...dekor yaparıs artık odasına hihihh...