Canım hiç kafana takma benim de geçen haftya kadar aşağıdaydı gerçi hala da olması gereken seviyede değil ama... doktorum en kötü ihtimalle sezeryan yaparsın dedi. O yüzden yapacak birşey yok, bebek sağlıklı olsun da varsın sezeryan olsun
inşallah öyledir canım bu hızla gidersem 80i bulurum diye korktum
çoook şeker maşşallah maşşallah
aynıyız sanırım benim 23. haftam işte tam kilo alma zamanındayım o zaman ne yapsam ki :26:
maşallah canım bende bugün gidicem.bi foto alıp geliriz artık...
Canım gözün aydın şeker çıkmaması süper. İrar yolu enf. hallolur. Benim bütün sülalem diyabetli, bende de reaktif hipoglisemi var. Bakalım benim dr. 24. haftada sanırım isteyecek yükleme bende tırsıyorum birşey çıkarsa diye
Ya son 4 -5 gündür öyle bir açlık krizi yaşıyorum ki meyve ile avutmaya çalışsamda aslında fazla meyve tüketmek de çok iyi birşey değil. Dediğin gibi bir de şuan herşey tatsız.
Canım bir alışveriş yaptın pir yaptın maşallah :)))) Hayırlı olsun aldıkların. Güzel günlerde kullanın inşallah
Off ben bir ara ne güzel yürüyüş yapıyorum açık havada ama şu son dönemde ki havalarla hareketim sıfırlandı gibi. Gün içinde iş yerinde de hareketim fazla yok. Ama sanırım bugünden itibaren iyi olacak. akşamları çıkıp yürüyeceğim. Dün akşam karnıma bir baktım uzanınca deniz anası gibi yayılıyor. Daha önce gayet top gibi duruyordu, moralim bozuldu. artık hava çok soğuk olmadığı sürece yürümeye çalışacağım. Normal doğum istediğim için şart. Bence sende ihmal etme canım. Eşin gelse de gelmese de yürü. Ben demin eşime mail attım akşam yürümüyüz diye normalde saniyesine cevap yazar konu yürüyüş olunca çıt yok :)))))))))))))))
Canım gayet normal kilo alımın. Ama tabi biraz sınırda. Seni de yürüyüşe davet ediyorum :)))
maşallah subhanallah diyeyim son kelimeyi unuttum peppermint yazmıştı yançış hatırlamıyorsam
Canım benim doğum yapan arkadaşlarımın hepsi Lansinoh kullandılar hepsi de çok memnun. Ben de lansinoh aldım
bende işte geçen hafta izmir ankara yolculuk yaptım, insan normalden biraz daha fazla yoruyoluyor, tabiki, ama yinede o kadar zor olmuyor. yanına biraz yiyecek ve meyve al. mideni doldurmaktan insan yolculuğun nasıl geçtiğini bile fark etmiyor:)
canım, maşallah, çoğunu hallettin sayılır. bende eşim gelince bir günde herşeyi hallederiz diyorum ama galiba biraz hayal peresim:):)
ya, kızlar, ben bu kilo konusunda çok takıldım. sırf kilo alayım diye makarnalar, kekler falan yiyorum. şimdilik sadece 1 kilo alabildim. haftaya doktora neden kilo alamdığımı soracam. çünkü benimki bence hiçde normal değil
maşallah, bebişin kendini baya bir göstermiş:):)insan ultrasyon çekimi alınca baya bir mutlu oluyor. ben hala arada bebğimin ilk ultrasyon çekimlerini dönüp dönüp bakıyorum. bu arada, şu kafasının üsütündekine ampüle benzettirdim, çok fikirli bir çocuk mu olacak acaba:) geleceğin bilim adamı:):)
bide, bu ultrasyon çekimleri kesinlikle tarayın çünkü gerçekleri zamanla bozuluyormuş, haberiniz olsun
güle güle git canım, iyi haberler bekliyoruz
kızlarr slm
ben bugün çok durgunum
bebeğimin aşağıda olmasına çok üzülüyorum...
inş bebeğimi zamanında ve sağlıkla doğururum...
Canım aşağıda derken,plesenta mı aşağıda??
Bu dönemlerde olabilir, doktor ne dedi?
aynı fikirdeyim bu da geçicek sağ salim vaktinde gelicek bebiklercanım allahın izniiyle birşey olmaz,içini ferah tut..bizne badirelerden geldik bu zamana kadar bundan sonrada birşey olmayacak inşallah..çık gez alışveriş yap bebişine
bende işte geçen hafta izmir ankara yolculuk yaptım, insan normalden biraz daha fazla yoruyoluyor, tabiki, ama yinede o kadar zor olmuyor. yanına biraz yiyecek ve meyve al. mideni doldurmaktan insan yolculuğun nasıl geçtiğini bile fark etmiyor:)
Canım üzülme 30.hftdan sonraki doğumlarda her türlü bebişi yaşatıyorlar
ama benim bildiğim bol su içmen lazım bu aylarda yukarı çıkabiliyor
son ayda tekrar aşağı iniyor eğer çalışmıyorsan yorma sende kendini bir sonraki görüşmenizde eminim yukarı çıkacaktır istersen netde arattır cnm ama dediğim gibi bol su iç....
Üzme kendini pek çok bebek erken doğuyor ama sağlıkla yaşatıyorlar benim içimden bir his senin zamanında doğuracağını söylüyor telaş yapma cnm
plesanta değil cnm...
bebek aşağıda dedi dr...
plesantada aşağıdaydı bi ara kanamalara neden olmuştu ama yukarı çıktı
şimdi bebek aşağıdaymış,ama rahim ağzında açıklık yok
Anladım canım...
O zaman senin bol bol dinlenmen lazım. Dikkat et kendine, ağır filan kaldırma, çok ayakta kalma..
30. haftadan sonra doğum yapılabiliyor. Hatta Amerikada 22 haftalık bebeği yaşatmışlar... Minicik bişeydi...Şimdi kocaman kız olmuş...
Moralini bozma sakın, bebişinde etkilenmesin
23. ve 24. haftalarda doğsa bile yaşama ihtimali yüksekmiş.nette öle yazıyordu...
şuanlık erken doğum riskim yok ama ilerleyen zamanlarda olursa diye korkularım vardı
hem tıp çok ilerledi kızlar haplar iğneler erken doğumu bile son zamnalara getiriliyo...
kızlarr slm
ben bugün çok durgunum
bebeğimin aşağıda olmasına çok üzülüyorum...
inş bebeğimi zamanında ve sağlıkla doğururum...
kızlar kilolar ne durumda ? ben 65,5 olmuşum60 la başladım çok kilo almışım ya nasıl olduğunu anlamadım..
evet cnm haklsın dr hiç bi yasaktan bahsetmedilütfen üzülme.eğer Allah korusun kötü birşey olsaydı
doktorun yatak istirahati,ilaç filan verirdi.
demekki çok şükür korkulacak birşey yok
bende 6 kilo aldım 21 hafta 3 günlüğüm.hiç anlamadım nasıl oldu :)
anca işlerimi bitirdim geleyim bakayım dedim güzel anneler ne alemde
bizim işlerde bu ara çok yoğun
dört gözle raporumun başlamasını bekliyorum
azcık evde yatıp dinlensem bebeğim gelince beni yorgun görmesin
isim konusu zor gerçekten biz bulduk aslında inşallah naz esma olacak
hoca niye koyma dediki?
daha çok zaman var bulursunuz yeni bir isim
GELDIMMM SEKERLERRR OGLUSUMUN MASALLHI VARMISS HERSEY YOLUNDA SORUN YOK DEDI DOKTORULTRASONA BASLADIK DR JELI SURDU OGLUS TEPINMEYE BASLADI SENINKI TEKMELIYO DEDI DOKTOR :)) TESTLERIMI UCRETSIZ DIYE BEN SSK HASTANESINDE YAPTIRIYORUM BAYANLAR O YUZDEN GOSTERMIYOLAR ULTRASONDA EKRANI HASTALARA AMA ULTRASON KAGIDIDA VERMIYOLAR TEST GUNU ALMAK ICIN MUAYENE OLMUSTUM VERMEDILER HER HASTYA VERMIYORUZ DEDILER O YUZDEN TEST BASLAMADAN DR SOLEDIM DEDIM VERMIOMUSSUNUZ ULTRASON RICA ETSEM VEREBILIRMISNIZ DEDIM GULDU ILK BEBISIN SANIRIM DEDI EVET DEDIM NORMAL DEDI TAMM ZATEN BI IKI RESMINI VERCEM DEDDI DORT TANE GORUNTU VAR AMA NE RESI BEBISIMIN ANLAYAMADIM :):) BU ARADA BEBISIMDDE SORUN YOK SUKUR HERSEY YOLUNDAYMIS BU SEFERKI KONTROLUMDE BEBISIM BAS AGAGIYMIS AAAA NIYE DEDIM SASIRDIM URKTUM OLE DIYINCE DEDKI ISTEDIGI YERDE DURUR PITIRCIGIN NERESI NASIL DURMAK ISTIYOSA OLE DURUR DEDİ:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?