oh oh gözün ayıdn cnm...
için rahatlamıştır...
aynen ole cnm bebısımın ıı oldugunu her duydugumda mutluluguma mutluluk katılıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh oh gözün ayıdn cnm...
için rahatlamıştır...
evet canım fiyatıda uygun...3 lü pembe olanlar 27 3ü... lila renkli hastane çıkış tarzı olanlar 35..hatta wenicete 50 tl üstü alışveriş yaptımı 10 tl düşüyor...bu aldıklarım 63 tuttu 53 verdim![]()
plesanta değil cnm...
bebek aşağıda dedi dr...
plesantada aşağıdaydı bi ara kanamalara neden olmuştu ama yukarı çıktı
şimdi bebek aşağıdaymış,ama rahim ağzında açıklık yok
kızlar benim de vajinamda tuhaf bir iğnelelenme var bugün erken doğum belirtilerine bakarken bebeğin sertleşmesi sancı olmasa dahi kasılma imiş çok korktum ben onu arada yaşıyorum resmen bir yerde birikiyor sertleşiyor gibi oluyor sizde de oluyor mu
Bilmemki kullan at iyi fikirde cok mu kullqnilir acaba maliyet artmasin sonra :)kızlar göğüs pedinde önerilen markalarda Nuk standart ve Bebedor yazmışız ihtiyaç listesine ama hepsi buradanın yorumlarında nukun ve bebedorun yorumları o kadar iyi değil chicco nun yorumları çok iyi herkes çok memnun. bende kararsız kaldım. siz ne düşünüyorsunuz?
birde chicco nun tek kullanımlık bebek önlükleri var kullanışlı olur mu ki.yıkamaktansa bundan alsak.
cnm yaa ne bileyim korkuyorum yinede,rahimde açılma yok çok şükür...hafta içi tekrar gidecem enine boyuna konuşacam dr larahim agzinda aciklik yoksa korkma cnm
bana da detaylidaki doktor rahimde bolme var, erken dogum riski olabilir, bebek ters gelebilir falan demisti hatirlarsaniz;
bugun kontrolum vardi,
kendi doktorum bakti,
ben acikcasi bi bolme -septum goremiyorum dedi, zaten olsa ilk haftalarda ben gorurdum dedi.
varsa da cok ufak biseydir dedi.
zaten hep kontrol altindasin endiselenme, ben her geldiginde rahim agzini olcerim dedi, su anda zaten cok normalmis, bebegin su an ters durmasinin da hicbir onemi yok, son haftalar onemli , o zaman da ters durursa sezeryan olursun dedi.
rahatladim bayag
bebegimin de profilden fotosunu cekti doktor, minicik bi burnu var; cok guzel kucuk bi burnu olacak dedi doktorumuz))
bu arada ben bugun 2. doz tetanoz asimi da oldum
asidan sonra araba kullandim, doktora gittim; anneme, annneanneme gittim vs, kardesimle az gezdik, hava ruzgarliydi
derken eve bi geldim kolum acayip sismis ve cook agriyor ya
yarin da havuzlu hana gidicektik ufffffff![]()
ooo polonezköy güzel olur gerçekten. Bizim yerimize de temiz hava al canım..
Öptüm sizi.![]()
cnm yaa ne bileyim korkuyorum yinede,rahimde açılma yok çok şükür...hafta içi tekrar gidecem enine boyuna konuşacam dr la
sabah psikolojim iyice bozuktu bebeğimi kucağıma alamayacağım diye..ama şimdi gerek sen ol diğer kızlar olsun diğer topiklerdeki arkadaşlarım olsun rahatladım çok..
erken doğum riskki taşımıyorum,sorun sadece bebeğin aşağıda olması...
minik burunlu güzel bir melek ne güzel..biz bu hafta kulağından başka bişeyini göremedik küsmüştü sanırım bize göstermedi yüzünü...
cnm sende yarın dikkat et çok yorma kendini
aldığın şeyleride fiyatlarıyla paylaş bizimle fikrimiz olsun havuzlu hanla ilgili.
cnm benim bebegim de bazen karnimin bir tarafina toplaniyor; disardan bile gorebiliyoruz.
icten sanki ellerini yada ayaklarini dayamis ittiriyormuscasina bi basinc hissediyorum o zamanlarda.
bu normal sanirim ; cunku ablam bana boyle boyle olacak diye onceden soylemisti![]()
hic endiselenme canim,
bak bence oyle ciddi bi erken dogum riski olsa doktor yaticaksin, kalkmayacaksin derdi, igneler ilaclar verirdi,
hatta hastaneye bile yatiriyorlar boyle risk durumlarinda.
benim ablam diyorki 2 cocugumda hep kasigimdaydi 9 ay boyunca diyor
benim ablam gunu gunune dogum yapti hep,
bebeg,n durdugu yerde yapisal biraz cnm,
rahim agzinda incelme, acilma , kisalma vs olmadiktan sonra korkmak yersiz
insallah yarin aradigim seyleri bulabilirsem size detayli bilgi veririm cnm
merhabalar güzel anneler ,
bizim de ayrıntılımız vardı bugünnher nekadar renklisinde yüzünü kapatsa da heryerini inceledik oğlumun ; kalbv beyni içi dışı derkeeennn çok güzel geçti çok şükür
cd mizi de aldık ilk ve sanırım son renkli ult. aldık
ve tabi bir de tetanozun aşısının ilk dozunu da yaptırdım bundan sonraki dozlar bebeğimin aşısıyla birlikte yapılck
hiç bi sancım ağrım yok çok şükür 3 hafta sonra yapılck şeker yüklemesine kadar yapılck pek bişi kalamdı sanırım
![]()
cnm ayrıntılının güzel geçmesine çok sevindim
bu arada face teki grupta gördüm seni yazmadın gene hiç esraa diye seslenmdim ama görmedin sanırım...çıktım ben şimdilik,sonra görüşürüz gene
canım dün çok çalışmam gerekn bi sınavım vardıgerçi çalıştım da işe yaramadı ya nese
dün gelişimcinin grup şuan açık sana davet gönderdiler demesi üzerine hesabımı açık bıraktım yoksa hiç ilgim yoktu biliyle kusra bakma olur mu
![]()
benim annemde insülün kulanıyor..günde 4 doz alıyor........keşke düşsede hiç kullanmasam.ben size doğru yürüdüğüm için rahat olyuor.sonra otobüsle yukarıdoğum iznine ayrılınca beraber yürürüz canım...
![]()