- 13 Temmuz 2007
- 1.239
- 4
- 681
valla ilk 3 ay bende sadece tulum gibi giydiricem elbise falan rahat olmaz dediler bencede olmaz zaten bide kışa geliyoruz ya ondan ancak yaza onda da 10-12 ay gibi olmuş olaccak zaten sende şort falan giydiririsin cicim :))hımm 150 ye falan gelicek. yaa az öncede cicile r topiğinde sanırım yine hippy cim eklemiş sağolsun.bebfix tete uygun şeylker var.ben oda alıcam zaten.yatak odasına aldığım şey uygun ama güzel olsun isityorum..galiba çok şey istiyorumm... :78:
kızlar cicilerinize baktımm süperlerrrrgüle güle giydirin inş..
bende yarın foto çekeyimde ekliyim.ama benim hep bady ve tulum oldu.oğlan olduğu için.bu bebkler 0-3 ay boyunca hep zıbın bady mi giycekler.bakındım ama onlara tulum dışında dış kıyafet bulamadım ben.siz bady,zıbın,tulum dışında ne alıyorsunuz mesela??kız ols a elbise alnır ama erkek olunca bulamadımki ben??:26: neyse yarın ekliyimde bakın bakalım.yeterlimi sizce aldıklarım?*
ayy geçmiş olsun canımGünaydın kızlarrrrrrr....
Dün tetenoz aşısı oldum, kolum çok acıyor. Şişti, kıpkırmızı oldu...
Gece uyuyamadım hiç...
Sizde de oldu mu?
bende haftaya gidicem yani 25. haftamda ozaman yaptırıcam 24-28 . haftalar arası yapılırmış zaten :)kızlar ben şimdi 24. haftaya girdim,
ayın 6 sında doktorla randevum..26. haftada olucam
o zaman şeker yüklemesi yapılacak
tetanozu da o haftadan sonra yaptırmayı düşünüyorum
geç mi kalmış olurum hem şeker yüklemesi hem tetanoz için ?
ayyyy herşeyiniz ciciler arbanız hayırlı olsun canım :)) bende de alışveriş listesi sen gibi oldu benim bide bebişim malzelemeleri kaldı gerçi yatağı önümüzdeki ay vericem ben bide o varslm kızlaarrrr :)))
dün alışverişteydik biz eşimle zaten dün de sölemiştim :))
mothercare deki indirim durumunu soran arkadaşlar vardı malesef öle her üründe indirim yok... belli bazı ürünlerde %30luk indirim, sezonsuz ürünlerde de 2. ürüne %50 indirim var sadece... ben giyim kuşam olayını bitirdim dün.. artık daha giysi anlamında bişey almam temel ihtiyaçları aldım bi de hediyeler gelcek zaten... doğumdan sonra bitoş kızımla da almaya gideriz zaten (hep evde otucak deiliz yaa :))
sıra geldi banyo ürünleri, bakım ürünleri, beslenme ürünleri ve anne ihtiyaçlarına ... hadi bakalım ... forum istanbuldaki e-bebek çok büyük ve çeşitli ürün var diolar ben de oraya gitmeyi düşünüorum ama bu hafta gidemem ... bu hafta biras dinleniim kendimi okumaya veriimm :)))
aaaaaaaaa bide dün güzel kızıma seyahat sistemi aldık :))
britax römer'in b-smart serisinden isofix bazalı olanından anakucağı ve bebek arabası... resimleri altta ama bizimkinin rengi nar çiçeği gibi ama daha çok pembeye çalıo... hatta mercan pembesi gibi :)) nasıl bi benzetmeyse açtığımda koliyi resmini eklerimm.. zaten resim borçlarım çoğaldıı :))
Eki Görüntüle 180351 Eki Görüntüle 180352
şekerim bende giysi ihtiyaçlarını bitirdim ama hala istediğim gibi bi hastane çıkışı bulamadım tatlımaa :)) inanıorum bulucamm :)))
bu arada sen ismaile nezman gideceksin ben haftaya gidicem 25. haftamda gelmemi istmişti
tam idrar tam kan bide 5o ogt lik şeker yaptırıcaz dimi :)???
sakın kaşıma canım çatlarsın valla sürekli nemlendiruzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar.. kaşıntılarla başım dertte.. her yerim kaşınıyo bende zaten allerji var günde 1 kere ilaç içiyorum hamileliğim boyunca da devam ediyorum ama hassasiyetim iyice arttı. gece uykuları bitti galiba( bundan sonra göbek büyüycek sonra da oğluş gelicek.. bir arkadaş burda göğsümden sıvı geliyor demişti o bende de oluyor normalmiş sordum. gece rüyalarımda hep bebek emzirip duruyorum zaten bölük bölük uyuduğum için sürekli rüya görüyorum :)
benimkinin aynısı ama ben almadım yegeniminki 3-4 ay ancak yattı şimdi benim cimcimeye geçti :))Kızlar dün yatak odası vs. den bahsetmişsiniz. Bu da benim dün sipariş ettiğim beşik ama ben beyazını aldım mothercare den Eki Görüntüle 180583
canım yaaaa hiç sorma bazen canımız sıkılıyor ama geçecek yada alısıcaz bunlara bende de oluyo sıkmıyim canımı diyorum ama işte olmuyo yani bak daha yaklaşık 3-3.5 ayımız var öğrenmiş olman belkide ilerisi için bi fayda sağlayacak sana böyle düşün :)kizlar moralim eften puften bi sebepten dolayi cok bozuk,
ogleden beri agliyorum,
is hayati gercekten cok zor.
hatirlarsaniz ben mart basi kanama gecirmistim ve 5 gun rapor vermisti doktor.
sirket benden 5 gun kesti tabi otomatik olarak, sgk da 20 gun sonra bugun yatirdi parami ancak.
o da 3 gun olarak yatirmis.
2 gunluk parami kestiler. sirketteki personelci cocuga soruyorum (ki ayni ofisteyiz ben de mali islerde oldugunm icin , masalarimiz yanyana sayilir ) evet kesiliyor tabi diyor;
sinir oldum,
madem boyle bisey var, soyleseydiniz ben raporu devreye sokmaz, 2 gun sirket hekiminden rapor alir, 3 gunde yillik izin alirdim, maasim da hic kesilmezdi; tam maas alirdim dedim.
ama senin cikarini dusunen nerdeee
normalde bu paraya zerre kadar aciimzdim, ama anne olunca bi baska oluyormus, ben kizima dunya kadar sey alirdim o kesintiyle deyip hayiflanip aglayip duruyorum simdi :-(((
bir de paradan cok gordugum tavira sinir oldum,
ben bu halimde gelip calisiyorum, kizimla ilgili bisuru seyle ilgilenebilecekken burda tum vaktimi geciriyorum, bi 15 dk uzanip dinlenemeden aksam ediyorum ama karsiliginda en ufacik bir olayda bile sirketim benden yana tavir almiyor diye gicik oldum.
yarin birgun , ben bunlar icin mi bebegimi birakip geliyorum hergun psikolojisine giricem sanirim :-((((((
bişi olmaz annem sabah uçağıyl gidecekti bende saat 4te uyandım ama saat çalmadı da sanki geç kalmışız telaşı ile karnımın üstünde dönerek hızla kalktımkasıklarıma ağrı girdi düzelemedim valla iki büklüm kaldım öyle ama kuzum gün içinde hissettirdi kendini hemen panik yapmayın :)))kızlar ben bugün yerde böcek gördüm biraz ani hareket edip geri kaçtım yerde diz çökmüş vaziyetteydim bebişim kıpırdamadı o zamandan beri bişi olmuşmudur korkuyorum da:18:
aaaa bende atakentteyim :)))halkalıd atakent mah..