• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet tüğlenme işi çok kötü eşimle yarışcam yakında bulantı hapları yapıyo dediler ne kadar doğru bilmiyorum bize ne para veren var nede bi ihtiyacınız varmı diyen eşim tarafından yazık benim annemle babam şimdiden beşik falan bakıyolar takımlar alıyolar

eşimin tarafıda aynı..ne soruyolar ne parasını veriyolar..neyse bakalım bekliyorum nolcak..annem zavallım birsürü şey aldı halende şunuda alırız bunuda alırız diyo..bende almayın anne biz herşeyi alırız dedim...masraf yapmasın diye..karşı taraf düğşünmeyince annemlermi düşünsün hep...doğunca sana şunu bebeğe şunu takarız diyolar..fazla düşünmeleri bile beni üzüyor...

benim de çizgim de oluştu tüylenme de oldu yaa:(

canım benim de kayınvalidem sen nasıl istiyosan öyle al her şeyini dedi. biz eşimle beraber aldık bütün kıyafetlerini, kayınvalidemler verdi parasını. hastane doktor masraflarını da ondan verecekler. çok iyiler. ama bi de benim ailemi görsen, onların da ilk torunu olacak ama hiç bir kıpırdama hiç bi heyecan yok. ailem aydında, doğumu izmirde yapıcam inşallah. nasıl gelcez biz oralara diyolar. bu daha çok üzüyo insanı.

canım ekle de bakalım ben de bi ara eklicem. benim de oğlum olacak. ben de bol bol çıtçıtlı bady aldım. genellikle mothercare den tulum, şortlu takımlar, salopet takımlar aldım.

bu durumda insan kendi ailesinemi yoksa eşinin ailesinemi daha çok üzülür bilemedim...:50:

eşimin tarafıda aynı..ne soruyolar ne parasını veriyolar..neyse bakalım bekliyorum nolcak..annem zavallım birsürü şey aldı halende şunuda alırız bunuda alırız diyo..bende almayın anne biz herşeyi alırız dedim...masraf yapmasın diye..karşı taraf düğşünmeyince annemlermi düşünsün hep...doğunca sana şunu bebeğe şunu takarız diyolar..fazla düşünmeleri bile beni üzüyor...

ay evet ya bizimkilerde aynı bende dedim almayın bişi diye sonuçta herkesin durumu belli onlarda çok hevesli ilk torun diye annem nerdeyse bezini bile alacak şimdiden insan düşününce sinir oluyo valla öteki tarafın sorumsuzluğundan

Canım sanki bizim durumu anlatıyorsun. Ama annemlerin alacağı şeylere de laf ediyorlar . Hrrrrrrrrrrrrrrrr!!! Konuşmayacaaağııımmm... Ayy deliriyorum düşündükçe...

Bu arada bebişime son aldıklarım

http://www.kadinlarkulubu.com/agust...lerine-aldiklari-ciciler-30.html#post18779498

güle güle kullanın kızlar bebişlerinize bütün herşeyler harika ben son ayları bekliyorum bakalım ne takacaklar

valla bende son ayları..olmadı doğumu bekliyorum bakalım.ne takacaklar.....takmaları bişey değilde ilgisiz davranmaları beni üzüyor...ben evleneli 5 yıl olcak..sürekli bebek te bebek... bebek te bebek dediler...eee şimdi ne soru var ne sual..ne hazırlık...

senin ailen ne diyo
dedim ya canım ailem aydında. ben de izmirde doğum yapmayı düşünüyorum. nasıl gelcez biz oralara diyolar.

bu durumda insan kendi ailesinemi yoksa eşinin ailesinemi daha çok üzülür bilemedim...:50:

valla canım gerçi alıştım ben ailemin davranışlarına da. annem bikaç yelek ceket örmüş o kadar. kayınvalidemlerin bize sürekli yardım etmelerine bi şeyler almalarına da laf ediyolar bi de:(

valla bende son ayları..olmadı doğumu bekliyorum bakalım.ne takacaklar.....takmaları bişey değilde ilgisiz davranmaları beni üzüyor...ben evleneli 5 yıl olcak..sürekli bebek te bebek... bebek te bebek dediler...eee şimdi ne soru var ne sual..ne hazırlık...

öyle olur zaten bi yerden baskı yapmaya çalışırlar baskı yaptıkları şey oluncada sanki bişi dememişler gibi davranırlar ama ben tahmin ediyorum ne takacaklarını kocaman bi hiç bişey ardındada bi ton bahane" ilerde alır takarız" dicekler

dedim ya canım ailem aydında. ben de izmirde doğum yapmayı düşünüyorum. nasıl gelcez biz oralara diyolar.

valla canım gerçi alıştım ben ailemin davranışlarına da. annem bikaç yelek ceket örmüş o kadar. kayınvalidemlerin bize sürekli yardım etmelerine bi şeyler almalarına da laf ediyolar bi de:(

aydınla izmir arası uzak değilki gayet rahat gelirler yani bende denizliliym biliyorum sonuçta oraları aman takma boşver üzme kendini

ya bu tuvalet işi ne kadar kötü ya hapşurdum az önce lavaboya zor yetiştim valla sanki saatlerdir gitmemişim gibi alt tarafı yarım saat oldu ya

ben daha bişi almadım acaba geçmi kalıyorum ya başlasammı ki ben haziranda falan başliyim diyodum

canım bu grupta anneler okadar hızlıki :10:bende telaşa girdim:9:hatta ıslak havluyu bile alan var..ben 2-3 hafta önce c&a da indirime giren ürünler vardı onlardan aldım..bugünde...wenice hastane çıkışı gibi bişey vardı uygun geldi.ondan aldım...yavaş yavaş almak lazım gibi...

Back