2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

konuşmuştuk bukonuyu ama demkki daha sonra istisna olarak kimseyi kabul etmediler...aslına bakılırsa yorum yapıyordum paylaşımlara ama hiç paylaşımda bulunmadım ne yalan söylim:44: bn kendilerini haklı buldumu söylemiştm çoğu kez ; çünkü özel bi paylaşım alanı ve insan samimi gördükleriyle paylaşmak ister , hak veriyorum ama işte bn de bu paylaşım alanlarından yararlanıorum bilgi anlamında , duygu anlamında motive ediyor bni tek sorunum uyumya bile vaktimin olmayışı napalım sağlık olsun...çok teşekkür ediyorum tekrardan , kafamı meşgul ediyordu.sorularıma cevap bulmuş oldum

kızlar bu arada DUHAN ısmı nasıl erkegıme ısım de kafamız karısık ısım ıccın yrdım alacagım konu varmı kadınlar kulubunde?

kızlar bu arada DUHAN ısmı nasıl erkegıme ısım de kafamız karısık ısım ıccın yrdım alacagım konu varmı kadınlar kulubunde?

senin için Osmanlıca-Türkçe ansiklopedik lugate baktım canım. Duhan isminin anlamları şöyle:

arapça isim Duhan;
1- tütün
2-duman
3-Kur'an'ın 44. suresi (sure-i duhan)

bu arada bu isim türkçe de Tuhan olarak da kullanılıyormuş...

kuranda kıyamet gunu cıkan ılk duman anlamındaymıs ama ıste kotu anlmdamı ıı anlamdamı gecıyo o yuzden merak edıyorum kafam karısık ısım nasıl pekı sızce

kuranda kıyamet gunu cıkan ılk duman anlamındaymıs ama ıste kotu anlmdamı ıı anlamdamı gecıyo o yuzden merak edıyorum kafam karısık ısım nasıl pekı sızce

o duman şu şekilde canım mümin olanları etkilemeyecek olan bi dumanmış sadece nezle gibi olup geçecekmiş ama kafirleri yok edecek olan bi duman deniyor bu isimde listende dursun başka isimleride al listene sonra içinden en güzelini seçersin

YA niye bizi etkilemiyooorrr ??? ben ne hayaller kurmuştum.bu arada parayı almak için ne işlemi yapmak gerekiyor? Off lohusayı niye koştururlar (

Canım benim tercih edeceğim bir isim değil ben türkçe isim taraftarıyım. Ayrıca, dini isimlerle çocuklara yükümlülük getirmemek lazım ne bileyim ben öyle düşünüyorum :)

pekı baska ısım olarak alternatıf ısım nerelerden bulabılırız

ben seni ekletmeye çalışıcam canım...

canım birde sen tek değilsin yorum ve paylaşımda bulunmayan 40 küsür kişi varmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…