eşim vatan emniyette şu anda burdanda çıkarsak büyük ihtimal lojmana çıkarız o zamanda yakın olmuş oluyomuyuz ben buraları hiç bilmiyorumda
canım kaçtane lojman var bilmiyorum..ben halkalıdaki lojmanları biliyorum..polislerin çoğu burdan gidiyor heryere..vatanda ayrıca lojman varsa uzak bana...
canım kaçtane lojman var bilmiyorum..ben halkalıdaki lojmanları biliyorum..polislerin çoğu burdan gidiyor heryere..vatanda ayrıca lojman varsa uzak bana...
yok yok halkalıdakine başvuracak zaten o zaman gider geliriz birbirimize burayada beklerim
canım facetekilerle görüştüm..asıl grubu kuarn kişi ekliyormuş..onu gördüğümde söylerim..şuan sohbette yok...grup dışarı kapanmış..gizli bi grupmuş...ayrıca hiç paylaşımda bulunmadığı için silibnmiş olabilir dediler..mutlaka azda girse paylaşımda bulunsıun yorum yapsın dediler...çünkü orda olupta hiç paylaşımda bulunmayanlardan rahatsız olmuşlar..yazdıklarımızı okuyolar ama paylaşmıyolar dedi....
teskkur ederız teyzesı :)tamam canım..bi deneyeyim...
eşim tarih mezunu ama şimdi polisben doğu dilleri mezunuyum fars dili ve edebiyatı okudum
Farsça biliyorsun yani ne güzel;bize birkaç isim önerir misin
sefaköyd nerdeydiniz bilmiyorum ama atakent çok güzel...ben çok beğeniyorum burayı...heryer yeşillik...tavsye ederim...hem burda ikimiz komşu oluruz...
Benimde annemler Halkalıda,Çamlıkaltında oturuyorlar yani bende orda doğdum büyüdüm. Ahh ah ne güzel oralar
yok yok halkalıdakine başvuracak zaten o zaman gider geliriz birbirimize burayada beklerim
bnm eşim de polisama ne güzel siz kalıyorsunuz istde , biz şark tayinine gidiyoruz buyaz çok moralimi bozuyor budurum...
Farsça biliyorsun yani ne güzel;bize birkaç isim önerir misin
farsça biliyorum ama isimleri benim pek hoşuma gitmiyo zaten kimisinide türkçede kullanıyoruz en bilinen banu bergüzar mesela
bnm eşim de polisama ne güzel siz kalıyorsunuz istde , biz şark tayinine gidiyoruz buyaz çok moralimi bozuyor budurum...
biz daha yeni geldik daha doğrusu eşim yeni göreve başladı 8 aylık polis daha bu yıl şark durdurulcak istanbuldan polis yollanmıcak şarka diye duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum
kızlar bu arada DUHAN ısmı nasıl erkegıme ısım de kafamız karısık ısım ıccın yrdım alacagım konu varmı kadınlar kulubunde?
senin için Osmanlıca-Türkçe ansiklopedik lugate baktım canım. Duhan isminin anlamları şöyle:
arapça isim Duhan;
1- tütün
2-duman
3-Kur'an'ın 44. suresi (sure-i duhan)
bu arada bu isim türkçe de Tuhan olarak da kullanılıyormuş...
kuranda kıyamet gunu cıkan ılk duman anlamındaymıs ama ıste kotu anlmdamı ıı anlamdamı gecıyo o yuzden merak edıyorum kafam karısık ısım nasıl pekı sızce
o çalışmadığınız dönemleri de isterseniz sgk dan aylık alabilirsiniz,
ben toplu almıştım rapor bitiminde iki kere uğraşmayayım diye...
Allah yardım eder inş.bizimde ev kredisi varama o yatırım amaçlı olduğu için inş.zorlanmayız kiracı var orada...
Ben ilkinde 3 hft kalana kadar çalıştım ama bunda zor gibi görünüyor valla.
Canım o artan süt izni de bildiğim kadarıyla memurlar için yani devlet çalışanları için bizi etkilemiyor...
kızlar bu arada DUHAN ısmı nasıl erkegıme ısım de kafamız karısık ısım ıccın yrdım alacagım konu varmı kadınlar kulubunde?
kuranda kıyamet gunu cıkan ılk duman anlamındaymıs ama ıste kotu anlmdamı ıı anlamdamı gecıyo o yuzden merak edıyorum kafam karısık ısım nasıl pekı sızce
o duman şu şekilde canım mümin olanları etkilemeyecek olan bi dumanmış sadece nezle gibi olup geçecekmiş ama kafirleri yok edecek olan bi duman deniyor bu isimde listende dursun başka isimleride al listene sonra içinden en güzelini seçersin
inşallah canım bende hem eve hem okula beklerim...
pekı baska ısım olarak alternatıf ısım nerelerden bulabılırız[/QUOTE
netten baktınmı hiç bende kız ismi bakıyorum ama şu anda bulamadım isiim derkende kökenle sor bide arapça kökenlimi türkçe kökenlimi farsça mı bide o şekilde bak canım
konuşmuştuk bukonuyu ama demkki daha sonra istisna olarak kimseyi kabul etmediler...aslına bakılırsa yorum yapıyordum paylaşımlara ama hiç paylaşımda bulunmadım ne yalan söylim:44: bn kendilerini haklı buldumu söylemiştm çoğu kez ; çünkü özel bi paylaşım alanı ve insan samimi gördükleriyle paylaşmak ister , hak veriyorumama işte bn de bu paylaşım alanlarından yararlanıorum bilgi anlamında , duygu anlamında motive ediyor bni tek sorunum uyumya bile vaktimin olmayışı napalım sağlık olsun...çok teşekkür ediyorum tekrardan , kafamı meşgul ediyordu.sorularıma cevap bulmuş oldum
konuşmuştuk bukonuyu ama demkki daha sonra istisna olarak kimseyi kabul etmediler...aslına bakılırsa yorum yapıyordum paylaşımlara ama hiç paylaşımda bulunmadım ne yalan söylim:44: bn kendilerini haklı buldumu söylemiştm çoğu kez ; çünkü özel bi paylaşım alanı ve insan samimi gördükleriyle paylaşmak ister , hak veriyorumama işte bn de bu paylaşım alanlarından yararlanıorum bilgi anlamında , duygu anlamında motive ediyor bni tek sorunum uyumya bile vaktimin olmayışı napalım sağlık olsun...çok teşekkür ediyorum tekrardan , kafamı meşgul ediyordu.sorularıma cevap bulmuş oldum
inşallah canım bende hem eve hem okula beklerim...
gelicem canım aklımdasın mutlaka uğrıcam yanına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?