2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

belki benim dediğim gibi olmayabilirde facete bi ara sorun çıkmıştı...ondanda göremmeiş olabilirsin..isim neydi sorayım ben..merak ettim..

belki benim dediğim gibi olmayabilirde facete bi ara sorun çıkmıştı...ondanda göremmeiş olabilirsin..isim neydi sorayım ben..merak ettim..

hala bakıyorum sayfanın adını yazdığımda "aradığınız sayfayla eşleşen öge bulunamamaktadır" uyarısıyla karşılaşıyorum :26: esra lap çok teşekkür ederim ilgin için

hala bakıyorum sayfanın adını yazdığımda "aradığınız sayfayla eşleşen öge bulunamamaktadır" uyarısıyla karşılaşıyorum :26: esra lap çok teşekkür ederim ilgin için

ben bi söylim arkadaşlara durumunuda anlatayım...önemli değil canım...

canım facetekilerle görüştüm..asıl grubu kuarn kişi ekliyormuş..onu gördüğümde söylerim..şuan sohbette yok...grup dışarı kapanmış..gizli bi grupmuş...ayrıca hiç paylaşımda bulunmadığı için silibnmiş olabilir dediler..mutlaka azda girse paylaşımda bulunsıun yorum yapsın dediler...çünkü orda olupta hiç paylaşımda bulunmayanlardan rahatsız olmuşlar..yazdıklarımızı okuyolar ama paylaşmıyolar dedi....

benıde ekleyın bendee olmalıyım bu lıstedeee :))
son adet tarıhım :10kasım
beklenen dogum :17 agustos (inş )
bebısımız cınsıyt: ERKEK
ISIM : DUHAN (dusunuyoruz)

bu arada çızelgeyı beceremedım anlamadım dogrusu yapmadım :S

adamel arkadaşımıza özelden msj gönder o ekliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…