• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hımm 150 ye falan gelicek. yaa az öncede cicile r topiğinde sanırım yine hippy cim eklemiş sağolsun.bebfix tete uygun şeylker var.ben oda alıcam zaten.yatak odasına aldığım şey uygun ama güzel olsun isityorum..galiba çok şey istiyorumm... :78:

kızlar cicilerinize baktımm süperlerrrr :nazar::nazar::nazar::nazar: güle güle giydirin inş..
bende yarın foto çekeyimde ekliyim.ama benim hep bady ve tulum oldu.oğlan olduğu için.bu bebkler 0-3 ay boyunca hep zıbın bady mi giycekler.bakındım ama onlara tulum dışında dış kıyafet bulamadım ben.siz bady,zıbın,tulum dışında ne alıyorsunuz mesela??kız ols a elbise alnır ama erkek olunca bulamadımki ben??:26: neyse yarın ekliyimde bakın bakalım.yeterlimi sizce aldıklarım?*
valla ilk 3 ay bende sadece tulum gibi giydiricem elbise falan rahat olmaz dediler bencede olmaz zaten bide kışa geliyoruz ya ondan ancak yaza onda da 10-12 ay gibi olmuş olaccak zaten sende şort falan giydiririsin cicim :))
Günaydın kızlarrrrrrr....

Dün tetenoz aşısı oldum, kolum çok acıyor. Şişti, kıpkırmızı oldu...

Gece uyuyamadım hiç...

Sizde de oldu mu?
ayy geçmiş olsun canım
kızlar ben şimdi 24. haftaya girdim,
ayın 6 sında doktorla randevum..26. haftada olucam
o zaman şeker yüklemesi yapılacak
tetanozu da o haftadan sonra yaptırmayı düşünüyorum
geç mi kalmış olurum hem şeker yüklemesi hem tetanoz için ?
bende haftaya gidicem yani 25. haftamda ozaman yaptırıcam 24-28 . haftalar arası yapılırmış zaten :)
slm kızlaarrrr :)))

dün alışverişteydik biz eşimle zaten dün de sölemiştim :))
mothercare deki indirim durumunu soran arkadaşlar vardı malesef öle her üründe indirim yok... belli bazı ürünlerde %30luk indirim, sezonsuz ürünlerde de 2. ürüne %50 indirim var sadece... ben giyim kuşam olayını bitirdim dün.. artık daha giysi anlamında bişey almam temel ihtiyaçları aldım bi de hediyeler gelcek zaten... doğumdan sonra bitoş kızımla da almaya gideriz zaten (hep evde otucak deiliz yaa :))
sıra geldi banyo ürünleri, bakım ürünleri, beslenme ürünleri ve anne ihtiyaçlarına ... hadi bakalım ... forum istanbuldaki e-bebek çok büyük ve çeşitli ürün var diolar ben de oraya gitmeyi düşünüorum ama bu hafta gidemem ... bu hafta biras dinleniim kendimi okumaya veriimm :)))
aaaaaaaaa bide dün güzel kızıma seyahat sistemi aldık :))
britax römer'in b-smart serisinden isofix bazalı olanından anakucağı ve bebek arabası... resimleri altta ama bizimkinin rengi nar çiçeği gibi ama daha çok pembeye çalıo... hatta mercan pembesi gibi :)) nasıl bi benzetmeyse açtığımda koliyi resmini eklerimm.. zaten resim borçlarım çoğaldıı :))
Eki Görüntüle 180351 Eki Görüntüle 180352

şekerim bende giysi ihtiyaçlarını bitirdim ama hala istediğim gibi bi hastane çıkışı bulamadım tatlımaa :)) inanıorum bulucamm :)))
ayyyy herşeyiniz ciciler arbanız hayırlı olsun canım :)) bende de alışveriş listesi sen gibi oldu benim bide bebişim malzelemeleri kaldı gerçi yatağı önümüzdeki ay vericem ben bide o var
bu arada sen ismaile nezman gideceksin ben haftaya gidicem 25. haftamda gelmemi istmişti
tam idrar tam kan bide 5o ogt lik şeker yaptırıcaz dimi :)???
uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar.. kaşıntılarla başım dertte.. her yerim kaşınıyo bende zaten allerji var günde 1 kere ilaç içiyorum hamileliğim boyunca da devam ediyorum ama hassasiyetim iyice arttı. gece uykuları bitti galiba :(( bundan sonra göbek büyüycek sonra da oğluş gelicek.. bir arkadaş burda göğsümden sıvı geliyor demişti o bende de oluyor normalmiş sordum. gece rüyalarımda hep bebek emzirip duruyorum zaten bölük bölük uyuduğum için sürekli rüya görüyorum :)
sakın kaşıma canım çatlarsın valla sürekli nemlendir
Kızlar dün yatak odası vs. den bahsetmişsiniz. Bu da benim dün sipariş ettiğim beşik ama ben beyazını aldım mothercare den Eki Görüntüle 180583
benimkinin aynısı ama ben almadım yegeniminki 3-4 ay ancak yattı şimdi benim cimcimeye geçti :))
kizlar moralim eften puften bi sebepten dolayi cok bozuk,
ogleden beri agliyorum,

is hayati gercekten cok zor.

hatirlarsaniz ben mart basi kanama gecirmistim ve 5 gun rapor vermisti doktor.
sirket benden 5 gun kesti tabi otomatik olarak, sgk da 20 gun sonra bugun yatirdi parami ancak.
o da 3 gun olarak yatirmis.

2 gunluk parami kestiler. sirketteki personelci cocuga soruyorum (ki ayni ofisteyiz ben de mali islerde oldugunm icin , masalarimiz yanyana sayilir ) evet kesiliyor tabi diyor;
sinir oldum,
madem boyle bisey var, soyleseydiniz ben raporu devreye sokmaz, 2 gun sirket hekiminden rapor alir, 3 gunde yillik izin alirdim, maasim da hic kesilmezdi; tam maas alirdim dedim.

ama senin cikarini dusunen nerdeee

normalde bu paraya zerre kadar aciimzdim, ama anne olunca bi baska oluyormus, ben kizima dunya kadar sey alirdim o kesintiyle deyip hayiflanip aglayip duruyorum simdi :-(((

bir de paradan cok gordugum tavira sinir oldum,
ben bu halimde gelip calisiyorum, kizimla ilgili bisuru seyle ilgilenebilecekken burda tum vaktimi geciriyorum, bi 15 dk uzanip dinlenemeden aksam ediyorum ama karsiliginda en ufacik bir olayda bile sirketim benden yana tavir almiyor diye gicik oldum.
yarin birgun , ben bunlar icin mi bebegimi birakip geliyorum hergun psikolojisine giricem sanirim :-((((((
canım yaaaa hiç sorma bazen canımız sıkılıyor ama geçecek yada alısıcaz bunlara bende de oluyo sıkmıyim canımı diyorum ama işte olmuyo yani bak daha yaklaşık 3-3.5 ayımız var öğrenmiş olman belkide ilerisi için bi fayda sağlayacak sana böyle düşün :)
kızlar ben bugün yerde böcek gördüm biraz ani hareket edip geri kaçtım yerde diz çökmüş vaziyetteydim bebişim kıpırdamadı o zamandan beri bişi olmuşmudur korkuyorum da:18:
bişi olmaz annem sabah uçağıyl gidecekti bende saat 4te uyandım ama saat çalmadı da sanki geç kalmışız telaşı ile karnımın üstünde dönerek hızla kalktımkasıklarıma ağrı girdi düzelemedim valla iki büklüm kaldım öyle ama kuzum gün içinde hissettirdi kendini hemen panik yapmayın :)))
halkalıd atakent mah..
aaaa bende atakentteyim :)))

valla ilk 3 ay bende sadece tulum gibi giydiricem elbise falan rahat olmaz dediler bencede olmaz zaten bide kışa geliyoruz ya ondan ancak yaza onda da 10-12 ay gibi olmuş olaccak zaten sende şort falan giydiririsin cicim :))

ayy geçmiş olsun canım

bende haftaya gidicem yani 25. haftamda ozaman yaptırıcam 24-28 . haftalar arası yapılırmış zaten :)

ayyyy herşeyiniz ciciler arbanız hayırlı olsun canım :)) bende de alışveriş listesi sen gibi oldu benim bide bebişim malzelemeleri kaldı gerçi yatağı önümüzdeki ay vericem ben bide o var
bu arada sen ismaile nezman gideceksin ben haftaya gidicem 25. haftamda gelmemi istmişti

benimkinin aynısı ama ben almadım yegeniminki 3-4 ay ancak yattı şimdi benim cimcimeye geçti :))

canım yaaaa hiç sorma bazen canımız sıkılıyor ama geçecek yada alısıcaz bunlara bende de oluyo sıkmıyim canımı diyorum ama işte olmuyo yani bak daha yaklaşık 3-3.5 ayımız var öğrenmiş olman belkide ilerisi için bi fayda sağlayacak sana böyle düşün :)

bişi olmaz annem sabah uçağıyl gidecekti bende saat 4te uyandım ama saat çalmadı da sanki geç kalmışız telaşı ile karnımın üstünde dönerek hızla kalktımkasıklarıma ağrı girdi düzelemedim valla iki büklüm kaldım öyle ama kuzum gün içinde hissettirdi kendini hemen panik yapmayın :)))

aaa atakentte olan benim... hangi etap?

ayy geçmiş olsun canım

bende lojmana çıkarsam bayabi toplanmış olcaz orada gün yaparız artık :66::1:

valla ben kız bebek bekliyorum tüğlerle göbekten aşağı doğru bi çizgi oluştu ve göbüşüm çok tüğlendi:50:
benim de çizgim de oluştu tüylenme de oldu yaa:(

annem evlenir evlenmez başladı...5 yıl oldu evleneli:9:ama eşim tarafında kıpırdama yok:50:

bizde hiçbi tarafta hazırlık yok henüz :( erkenmiş dahaa offf sinir oluyorum.. güya ilk torun olcak. kendim heves ettikçe dur acele etme alınır herşey deniyor.. ama bizzz bu hafta sonu bismillah deyip başlicaz artık.
canım benim de kayınvalidem sen nasıl istiyosan öyle al her şeyini dedi. biz eşimle beraber aldık bütün kıyafetlerini, kayınvalidemler verdi parasını. hastane doktor masraflarını da ondan verecekler. çok iyiler. ama bi de benim ailemi görsen, onların da ilk torunu olacak ama hiç bir kıpırdama hiç bi heyecan yok. ailem aydında, doğumu izmirde yapıcam inşallah. nasıl gelcez biz oralara diyolar. bu daha çok üzüyo insanı.

hımm 150 ye falan gelicek. yaa az öncede cicile r topiğinde sanırım yine hippy cim eklemiş sağolsun.bebfix tete uygun şeylker var.ben oda alıcam zaten.yatak odasına aldığım şey uygun ama güzel olsun isityorum..galiba çok şey istiyorumm... :78:
kızlar cicilerinize baktımm süperlerrrr :nazar::nazar::nazar::nazar: güle güle giydirin inş..
bende yarın foto çekeyimde ekliyim.ama benim hep bady ve tulum oldu.oğlan olduğu için.bu bebkler 0-3 ay boyunca hep zıbın bady mi giycekler.bakındım ama onlara tulum dışında dış kıyafet bulamadım ben.siz bady,zıbın,tulum dışında ne alıyorsunuz mesela??kız ols a elbise alnır ama erkek olunca bulamadımki ben??:26: neyse yarın ekliyimde bakın bakalım.yeterlimi sizce aldıklarım?*
canım ekle de bakalım ben de bi ara eklicem. benim de oğlum olacak. ben de bol bol çıtçıtlı bady aldım. genellikle mothercare den tulum, şortlu takımlar, salopet takımlar aldım.

ayrıntılı ultrasonumuz var ayın 22sınde cuma gunu yanı bu ayrıntılı ultrasonun detyını bılen vrmı nasıl yapılıyoe normal bebıslere bakmya gıttıgımızde yapılan ıslemmı yapılıyor yoksa yani kanmı alınıyor dopler usg de ?bılgısı olan varmı

benim de çizgim de oluştu tüylenme de oldu yaa:(

canım benim de kayınvalidem sen nasıl istiyosan öyle al her şeyini dedi. biz eşimle beraber aldık bütün kıyafetlerini, kayınvalidemler verdi parasını. hastane doktor masraflarını da ondan verecekler. çok iyiler. ama bi de benim ailemi görsen, onların da ilk torunu olacak ama hiç bir kıpırdama hiç bi heyecan yok. ailem aydında, doğumu izmirde yapıcam inşallah. nasıl gelcez biz oralara diyolar. bu daha çok üzüyo insanı.

canım ekle de bakalım ben de bi ara eklicem. benim de oğlum olacak. ben de bol bol çıtçıtlı bady aldım. genellikle mothercare den tulum, şortlu takımlar, salopet takımlar aldım.

evet tüğlenme işi çok kötü eşimle yarışcam yakında bulantı hapları yapıyo dediler ne kadar doğru bilmiyorum bize ne para veren var nede bi ihtiyacınız varmı diyen eşim tarafından yazık benim annemle babam şimdiden beşik falan bakıyolar takımlar alıyolar

ayrıntılı ultrasonumuz var ayın 22sınde cuma gunu yanı bu ayrıntılı ultrasonun detyını bılen vrmı nasıl yapılıyoe normal bebıslere bakmya gıttıgımızde yapılan ıslemmı yapılıyor yoksa yani kanmı alınıyor dopler usg de ?bılgısı olan varmı

canım kan falan alınmıyo o konuda rahat ol iğne yok:46:aynı ultrason gibi bi alet aynı şekilde bakıyo ama ölçümlerini daha detaylı yapıyo bebişin ve san bebişini renkli olarak gösteriyolar ben o kadar duygulandımki ağlamaktan bakamadım :43:

ayy geçmiş olsun canım

aaa atakentte olan benim... hangi etap?
3 .etaptayım canım :)) ehhuehuehuehue aynı blok çıkarmış şimdi :)))

biz daha yeni geldik daha doğrusu eşim yeni göreve başladı 8 aylık polis daha bu yıl şark durdurulcak istanbuldan polis yollanmıcak şarka diye duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum:50:

bizim dördüncü senemiz bitcek inşallah :) valla geçen sene de 4 yıllık memurların hepsini göndrcz artık demişlerdi . bnm eşim ilk burda göreve başladı, bnm okulum da busene bitick . biz de kendimizi ona göre ayarlamıştık , busene gideriz diye düşündük ama busene göndermicklermiş die bn de duydum...aslında biryandan gitmek istiyorum biyandan gitmeyelim diyorum...iice karıştı kafam :26: ama eşim başvurdu gitmek için bakalım hayırlısı olsun inşallah :61:

Ya dün bir arkadaşım aynısından aldığını ama hiç kullanamadığını söyleyince biraz canım sıkılmıştı ama demek 3 - 4 ay kullandını. Bunu duyduğuma sevindim. Gerçi bende mağazadan almadım. Sahibinden.com da bir bayan almış ama bebeği karyolasını tercih edince kullanamamış, satıyor.
Mağazada 350 TL idi. Satan kişi içinin yatağını falanda veriyor 200 TL ye.

bizim dördüncü senemiz bitcek inşallah :) valla geçen sene de 4 yıllık memurların hepsini göndrcz artık demişlerdi . bnm eşim ilk burda göreve başladı, bnm okulum da busene bitick . biz de kendimizi ona göre ayarlamıştık , busene gideriz diye düşündük ama busene göndermicklermiş die bn de duydum...aslında biryandan gitmek istiyorum biyandan gitmeyelim diyorum...iice karıştı kafam :26: ama eşim başvurdu gitmek için bakalım hayırlısı olsun inşallah :61:

nerde görev yapıyo eşin şimdi benimki vatan emniyette muhabere şubede

benimde göbek altımda yaklaşık elimin eni kadar hafif bi koyulaşma başlamış kızlar sanırım gittikçe artacak

evet tüğlenme işi çok kötü eşimle yarışcam yakında bulantı hapları yapıyo dediler ne kadar doğru bilmiyorum bize ne para veren var nede bi ihtiyacınız varmı diyen eşim tarafından yazık benim annemle babam şimdiden beşik falan bakıyolar takımlar alıyolar

işte canım herkesin kendi ailesi hevesle bi şeyler yapıyo zaten. bi de benim ailemin dediklerine bak.

Ya dün bir arkadaşım aynısından aldığını ama hiç kullanamadığını söyleyince biraz canım sıkılmıştı ama demek 3 - 4 ay kullandını. Bunu duyduğuma sevindim. Gerçi bende mağazadan almadım. Sahibinden.com da bir bayan almış ama bebeği karyolasını tercih edince kullanamamış, satıyor.
Mağazada 350 TL idi. Satan kişi içinin yatağını falanda veriyor 200 TL ye.

valla canım bizim oğlan iriydi biraz ancak 3-4 ay kullandı sonradan park yatakta yatırdılar almadılar arkadaşları vermişti valla banada arkadaşım park yatak verecek beşik işe yaramazsa park yataga geceriz diyorum zaten 6.aydan sonrada kendi yatagına gecebilir sanırm ay inşallah kullanırsın canım hayırlı olsun :)) bide bunlarda sallanbiliyo ama çok değil az :))

canım birde sen tek değilsin yorum ve paylaşımda bulunmayan 40 küsür kişi varmış...

anlıorum canım , durumumu sana da anlattım...bn tekrar gruba girebilmekten ziyade nedenini çözemedm...çünkü bnle konuştuklarında biz seni bilioruz sn en azından yorum yapıosn demişlerdi ; fakat o hafta misafirim geldi hiç nete giremedm :( misafirlerim gittkten sonra baktığımda durumu fark ettim sorgulayamadım :( senin vesilenle öğrenmiş oldum :16: çok sağol teşekkür ederim :49:

eşimin tarafıda aynı..ne soruyolar ne parasını veriyolar..neyse bakalım bekliyorum nolcak..annem zavallım birsürü şey aldı halende şunuda alırız bunuda alırız diyo..bende almayın anne biz herşeyi alırız dedim...masraf yapmasın diye..karşı taraf düğşünmeyince annemlermi düşünsün hep...doğunca sana şunu bebeğe şunu takarız diyolar..fazla düşünmeleri bile beni üzüyor...

canım kan falan alınmıyo o konuda rahat ol iğne yok:46:aynı ultrason gibi bi alet aynı şekilde bakıyo ama ölçümlerini daha detaylı yapıyo bebişin ve san bebişini renkli olarak gösteriyolar ben o kadar duygulandımki ağlamaktan bakamadım :43:

aaaaaaaaaaaa bebısımıı renklımıı gorecegımmm yanııı harıkaaaa
ama ben ssk da yaptırıyorum ucretsız olacak yanı oradAda gorme ımkanım olurmu :s ssk lar bıraz beter gorunmuyo flan monıtor sabıt dıyolar gostermıyolr renklı gorunuyosaa renklı ultrason kagıdımızıda veırrlerse oler gorebılırmıyız verıyolarmı renklı kagıt ?

Back