ben kacayim yavas yavas
hepinizi opuyorum kocamann
kızlar ben bugün yerde böcek gördüm biraz ani hareket edip geri kaçtım yerde diz çökmüş vaziyetteydim bebişim kıpırdamadı o zamandan beri bişi olmuşmudur korkuyorum da:18:
Yok canım meraklanma birşey olmamıştır, bir parça çikolata ye uzan dinlen cnm
bnm de 5 buçuk ay bitti ama hala öle bi çizgi belirtisi yok :):) ii mi kötü mü bilemedm
bendede olmadı omuyor heralde herkeste
ayyy çok yorgunum kızlar....okul ve sonrası etüt salı günleri mahvediyor beni...
sizi bi görüp kaçıyımmm dedim...
iyisiniz okuduğum kadarıyla...
tetanoz aşımı ben de cuma yaptırıyorum...24.haftadan sonra gel dedi bizim antika sağlık ocağı:)
şeker yüklemem de 26.haftada olucek benim 24-28 arası olabiliyor şeker yüklemesi aklınızda olsun...
aldığınız cicilere baktım hepsi de çok şeker...Yavrularımıza sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin Allah
karnımız fena acıktı...biz şimdi izninizle kaçtık...öpücüks
hoşgeldin gelişimci
kız neren görüdn hemenbende yazdıklarını okuyordum..dr. bana 2 gün hareket etmezse gel dedi...hemen pimpiriklenme....hatta bugün faceteki arkadaşlarla görüştük..pazar günüden beri hissetmeyen vardı..öğleden sonra oda tekmelemeye başladı...[/
ya teyzesi gördük hemen kızımla tekmeledi çok şükür ya dedim ya ben çok pinpirikliyim pazardan beri tekmelemese ben kafayı yerim heral :18:
kız neren görüdn hemenbende yazdıklarını okuyordum..dr. bana 2 gün hareket etmezse gel dedi...hemen pimpiriklenme....hatta bugün faceteki arkadaşlarla görüştük..pazar günüden beri hissetmeyen vardı..öğleden sonra oda tekmelemeye başladı...[/
ya teyzesi gördük hemen kızımla tekmeledi çok şükür ya dedim ya ben çok pinpirikliyim pazardan beri tekmelemese ben kafayı yerim heral :18:
bu arada hoşbulduk şaşkınlıktanbizimki sanki şuanda davul çalıyo içerde bende gerçi öleyim gecen sabahtan akşama kadar nerdeyse hareketlenmedi...dr.a gittim hemen..
bu arada hoşbulduk şaşkınlıktanbizimki sanki şuanda davul çalıyo içerde bende gerçi öleyim gecen sabahtan akşama kadar nerdeyse hareketlenmedi...dr.a gittim hemen..
benimki maşallah geceleri horon tepiyo baba artvinli karadeniz kanı var çocukta sabahta harmandalı oynuyo yavaş yavaş aklı esince bi tekme
benimki maşallah geceleri horon tepiyo baba artvinli karadeniz kanı var çocukta sabahta harmandalı oynuyo yavaş yavaş aklı esince bi tekme
eşin artvinli..sen denizliden öylemi?
uzun süre face girilmdeiğinde paylaşımda bulunulmadığında siliyorlar..belki silinmiş olabilirsin.ama yeniden eklenebilirsin....güvenlik açısındanmı ne siliyorlar........ona benzer bi açıklama yapılmıştı..
eşin artvinli..sen denizliden öylemi?
evet üni de tanıştık biz eşimle karadeniz ege birleşimi bi kızımız var
evet üni de tanıştık biz eşimle karadeniz ege birleşimi bi kızımız var
bebeklerimizin annelerrinin memleketlkeride babaların memleketleride birbirine yakın..eşimde ardahanlı..artvin sınır komşusu ..eşin ve en ne bölümünde okudnuz?
bendede olmadı omuyor heralde herkeste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?