2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben kacayim yavas yavas

hepinizi opuyorum kocamann

canım daha yeni okuyabildim yazılanları üzülme boşver bebişini düşün allah büyük kimsenin yanında kalmaz allah görüyo sonuçta senin ne şartlarda çalıştığını sana başka yerden mutlaka takviye olunur sen canını sıkma

o çalışmadığınız dönemleri de isterseniz sgk dan aylık alabilirsiniz,
ben toplu almıştım rapor bitiminde iki kere uğraşmayayım diye...
Allah yardım eder inş.bizimde ev kredisi varama o yatırım amaçlı olduğu için inş.zorlanmayız kiracı var orada...
Ben ilkinde 3 hft kalana kadar çalıştım ama bunda zor gibi görünüyor valla.
Canım o artan süt izni de bildiğim kadarıyla memurlar için yani devlet çalışanları için bizi etkilemiyor...

kızlar ben bugün yerde böcek gördüm biraz ani hareket edip geri kaçtım yerde diz çökmüş vaziyetteydim bebişim kıpırdamadı o zamandan beri bişi olmuşmudur korkuyorum da:18:

ayyy çok yorgunum kızlar....okul ve sonrası etüt salı günleri mahvediyor beni...
sizi bi görüp kaçıyımmm dedim...
iyisiniz okuduğum kadarıyla...
tetanoz aşımı ben de cuma yaptırıyorum...24.haftadan sonra gel dedi bizim antika sağlık ocağı:)
şeker yüklemem de 26.haftada olucek benim 24-28 arası olabiliyor şeker yüklemesi aklınızda olsun...
aldığınız cicilere baktım hepsi de çok şeker...Yavrularımıza sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin Allah
karnımız fena acıktı...biz şimdi izninizle kaçtık...öpücüks

afiyet şeker olsun yediğiniz mamalar

hoşgeldin gelişimci

kız neren görüdn hemen bende yazdıklarını okuyordum..dr. bana 2 gün hareket etmezse gel dedi...hemen pimpiriklenme....hatta bugün faceteki arkadaşlarla görüştük..pazar günüden beri hissetmeyen vardı..öğleden sonra oda tekmelemeye başladı...

bn öğrenciyim son senem ve çok yoğun bidönem geçiriorum , oyüzden fazla zmn ayıramıorum kendimi bu şekilde açıkladımda anlayışla karşılamışlardı :26: ama martın sonundan beri bırakın hala üye olup olmadıma bakmayı sayfayı dahi bulamıorum arama yaptırdımda demek ki tamamen engellendim , nese sağlık olsun artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…