kiracı olunca eşya almak çok zor işte çünkü beğendiğiniz mobilya evinize sığmıyo heleki eşiniz memursa bunun tayini var taşınırken o güzelim mobilyalarınız çiziliyo içiniz acıyo valla benim mobilyalarım hep çizildi gördükçe çizikleri moralim bozuluyo o yüzden bebişimiin odasına portatif bişiler almayı düşünüyorum
kesınlıkle doğru canım. bırde benım dusuncem kı kendımden bılıyorum :)))
çocuklar mobılya uzerıne yazıp cızmeyı cok severler. yada cikletten cıkar o etıketlerı falan yapıştırmayı :) gitti milyarlık takım. vallahı babam demeseydı ben hıc dusunmuyordum bıle. park yatak neyıne yetmıyor dımı :) bosuna dememıs atalarımız cocuğa kıyafet haram yıyecek helal dıye. mobilyada bunun ıcıne gırıyor sanırım:)
hadi cnm kolay gelsin sana...duvar kağıdı için biraz bilgi verirmsin lütfen...nereden sipariş ettin bende araştırıyorum ama hep ankaradaki sitelerden beğeniyorum
istanbulda bulamadım daha sen nasıl bişi beğendin nereden müsait olunca cvplarsın acelesi yok ama beni unutma..
ya kızlar ben kendımden bılıyorum. bırde sarı ama koyu canlı sarılar bocek arı falan fazla cekıyor. sinek falanda. bana oyle geldı valla tecrubeye sabıt .:) gercı o zaman koydeydım. sınek boldu.
redmask canım vallahı mavıde koymus olsa olur ben gıydırırım yanı. illakı pembe gıyecek dıye bır sey yok dımı:) kıza mavı olurda erkeğe pembe pek gitmez:) şanslıyım o konudan.:)
he bu arada sız sarı ıcın ne dusunuyorsunuz? hanı derler ya sarılık yapar. ben bırtane tulum almıs bulundum ama sırf sarı değil.
Cnm bende cok internetten bakmistim ama hic istedigim gibi bulamadim... Sonra esim beni imc 'ye getirdi (ist.) Orada gencler perde'den buldum aradigimi... Happy kids die bi katalogda muhtesem seyler var yani tabi zevk meselesi benimki sadece bi oneri... :))
canım benim duyduğumda sarılık olur diye değilde sarılık olursa üzerinde sarı kıyafet olunca fark edilmesi zor olur diye giydirilmemeliymiş.
canım benim duyduğumda sarılık olur diye değilde sarılık olursa üzerinde sarı kıyafet olunca fark edilmesi zor olur diye giydirilmemeliymiş.
ay ben onu düşünmemiştim hiç evin içine girmez arı falan heralde ya :97:
canım gırmezmı hıc. bızım evın gırısınde. daha doğrusu yan bınanın arka bahcesınde ıncır ağacı var. ondan dolayı cok arı gırer evın ıcıne. çözümü her cama sineklik yaptırmakla buldum. eğer camların pimapense yaptır bence sizden onemlı değil. ama ahşap pencereyse nalburdan al sineklik çak pencerenın kanadına. ebek olmasada ben arıdan cok korkarım. hem sınek derdındende kurtulmus oldum.ay ben onu düşünmemiştim hiç evin içine girmez arı falan heralde ya :97:
herkes farklı biliyoben akşam unutmazsam bi anneme sorayım oda bizim ordaki ananelere babannelere bi sorsun bakalım onlar ne dicekler
canım bebeğine yatak tüllerinden al...kışın çıkarısın istersen...
canım gırmezmı hıc. bızım evın gırısınde. daha doğrusu yan bınanın arka bahcesınde ıncır ağacı var. ondan dolayı cok arı gırer evın ıcıne. çözümü her cama sineklik yaptırmakla buldum. eğer camların pimapense yaptır bence sizden onemlı değil. ama ahşap pencereyse nalburdan al sineklik çak pencerenın kanadına. ebek olmasada ben arıdan cok korkarım. hem sınek derdındende kurtulmus oldum.
hımm tamam o zaman beklıyoruz haberlerı. bakalım anneler ne dıcek.
cibinlik mi ne diyolarya ondan istiyorum ben prenses gibi olsun diye
bebek sekeri alan arkadaslar,
nasil bisey aldiniz, foto koysaniza yahu, meraktan catlatmayin insani
sekerler erimez mi kac ayda,
yoksa sadece susunu mu aldiniz, sekerini sonra mi koyacaksiniz icine ?????
canım yakınlarda ıkea varsa orda çok sevimli cibinlikler var...hemde uygun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?