• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esim de aynisini diyor, sallanmali olmasina gerek yok, istedigin tekerler ise bir vidaya bakar ;) sanirim sallanmayan yatak alacagim(annem baskin gelmezse :( ) her konusmamizda sallanan alalim deyip duruyor :(

canım ya o konuyu arastır ıstersen cunku sallanan besık tecrubelı annelerın cok ısıne yaramıs. hem bebek mızmızlandığı zaman hemde gazlı olduğu zaman acayıp ıse yarıyormus.

Hımmm :44::44:

Ben Fatihte sanıyordum. Havuzlu Han, öğrendiğim iyi oldu...

Sağol canım:38:

canım eyeszayın bahsettiği fatihteki yer civil bebeydi. bi kaç katlı bir mağazaymış sanırım. o çok güzel şeyler olduğunu söylemişti.internet satışıda var civil bebenin.

Slm kizlarrrr :)))
Umarim herkesin keyifler yerindedir :)

Bizde bgn esimle ciktik ilk duragimiz sarachane bebiskomuza seyahat sistemi bakicaz... Ordan bebisimizin odasi icin begendigimiz duvar kagitlarini almaya gidicez siparisimizi yetistirdilerse tabii... Ordan da nisantasindaki mothercare'e gitmeyi dusunuoruz bayaa buyuk diolar... Ihtiyac listelerimiz elimizde tamamlayabildigimizi tamamlicaz kismetse :))
Yorucu bi gun bizi bekler :)) telefondan girdikce bakarim foruma size online fiyat bilgilerini veririm ... Fiyatini merak ettiginiz bisiler olursa yazin mutlaka gordukce elimden geldikce sorup size cvp vermeye calisirim ... Simdilik opuldunuz sekerler :)

tecrubeli bir anne bana alta bir parca takilarak sallanan hale getirilebiliyor, yine ayni sekilde tekerlek de takilabilir demisti. varsa ancak turkiye de vardir bu islemler, eger gercekten yapilabiliyorsa, gönul rahatligiyla alabilirim.

canım bu ıkeadaki yataklaramı parça takılıp sallanan yatak yapılabiliyormuş..yoksa arkadaşın genelmi konuştu?

ben zaten ıkeadan dolap beğendim 250 hem kullanşlı hem istediğim gibi hem ucuz..yataklarıda senin dediğin gibi yapabilirsem..oda çok iyi olur yataklarda 250-450 arası diye biliyorum..al sana 600-700 bebek odası:9:

e süper daha ne olsun. canım ne dıcem. ikea katalogtanmı baktın. yoksa gidip gördünmü. farklı oluyor cunku.
ya benim baba mobilyacı olmasaydı bende almayı dusunmuyordum zaten. bir beşik düşünüyordum sadece. ama şimdi babam doğum hediyesı olarak çalıştığı yerden oda takımı getırecek kızıma. :) ben buyuyen beşik istemedim çunku. normal 120 cm beşiğin içine 3-4 sene yatabılıyor sonrada baza almak ıstıyorum. bazaların altları cok kullanıslı oluyor. yatak odası. kupa genç odasında. bebek modellerınde pamuk adlı oda:)

Bizde bgn esimle ciktik ilk duragimiz sarachane bebiskomuza seyahat sistemi bakicaz... Ordan bebisimizin odasi icin begendigimiz duvar kagitlarini almaya gidicez siparisimizi yetistirdilerse tabii... Ordan da nisantasindaki mothercare'e gitmeyi dusunuoruz bayaa buyuk diolar... Ihtiyac listelerimiz elimizde tamamlayabildigimizi tamamlicaz kismetse :))
Yorucu bi gun bizi bekler :)) telefondan girdikce bakarim foruma size online fiyat bilgilerini veririm ... Fiyatini merak ettiginiz bisiler olursa yazin mutlaka gordukce elimden geldikce sorup size cvp vermeye calisirim ... Simdilik opuldunuz sekerler :)
canım mothercare da indirimde veya uygun olduğunu düşündüğün şeylerin fiyatını müsait olunca yazarsan sevinirim. ben de yarın gidicem inşallah.

hadi cnm kolay gelsin sana...duvar kağıdı için biraz bilgi verirmsin lütfen...nereden sipariş ettin bende araştırıyorum ama hep ankaradaki sitelerden beğeniyorum
istanbulda bulamadım daha sen nasıl bişi beğendin nereden müsait olunca cvplarsın acelesi yok ama beni unutma..

e süper daha ne olsun. canım ne dıcem. ikea katalogtanmı baktın. yoksa gidip gördünmü. farklı oluyor cunku.
ya benim baba mobilyacı olmasaydı bende almayı dusunmuyordum zaten. bir beşik düşünüyordum sadece. ama şimdi babam doğum hediyesı olarak çalıştığı yerden oda takımı getırecek kızıma. :) ben buyuyen beşik istemedim çunku. normal 120 cm beşiğin içine 3-4 sene yatabılıyor sonrada baza almak ıstıyorum. bazaların altları cok kullanıslı oluyor. yatak odası. kupa genç odasında. bebek modellerınde pamuk adlı oda:)

gittim gördüm canım çok ciciler..ama sadece arkadaşımdan kullanışlı olmadığını duymuştum...sallanmadığı için dedi oda...inşallah salalan ve tekerlekli hale getirilirse alırım...sen oda konusunda rahatsın ne güzel..bende 4-5 yaşa kadar olandan alıcam..diğerleri çok yer kaplıyor...ve çocuk yıllarca o yatakta yatmak istemez..gereksiz yerde kaplıyor...arkadaşım büyüyenden almış..odanın yarısı yatak olmuş ..bebekte içinde kaybolmuş:9:..üstelik kiracı..ilerde onun için zor olabilkir diye düşünüyorum

canım kupa genç odası pamuk yata dediğin..nette varmı tam anlayamdım..

zynptnc ohh ne güzell bereketli olsun paranız bissürü şey alın miniğe

ben bugünlerde kendime çalışıyorum baharlık kıyafetler aldım kendime bi ara eklerimm. öğlen lcwkiden bej pantolan aldım 35 tl. 13 tlden de 3 gömlek aldım renk renk.. hamile gömleği değil ama daha iyi oldu büyük beden alınca hamile gömleklerinden hem de çokk hesaplı

Patricia bence arkadaşın senin bebişine uygun olanları koymuştur renk olarak daha çok.. bizim de elimizde mi kalcak yoksa aldıklarımız??
buarada yee makarnaları afiyet olsun.. bizde de yemek kötüydü bişey yiyemedim normalde akşamı beklerdim bende tostla ayranı 2 dakkikada yuttum

Son düzenleme:
1.65 boyum ben gerçekten çok zayıfım şimdi netten görüşüyoruz akrabalarla falan hepsi kilo almışın ne güzel diyolar buda benim için güzel bişi bide bi sorum var sizlere bu şeker testi bana yapılmadı ne zaman yapılması gerekiyo :18:

Ay canim cok zayifmissin insallah hamilelik ile yarari olur sana :))

zynptnc ohh ne güzell bereketli olsun paranız bissürü şey alın miniğe

ben bugünlerde kendime çalışıyorum baharlık kıyafetler aldım kendime bi ara eklerimm. öğlen lcwkiden bej pantolan aldım 35 tl. 13 tlden de 3 gömlek aldım renk renk.. hamile gömleği değil ama daha iyi oldu büyük beden alınca hamile gömleklerinden hem de çokk hesaplı

Patricia bence arkadaşın senin bebişine uygun olanları koymuştur renk olarak daha çok.. bizim de elimizde mi kalcak yoksa aldıklarımız??
buarada yee makarnaları afiyet olsun.. bizde de yemek kötüydü bişey yiyemedim normalde akşamı beklerdim bende tostla ayranı 2 dakkikada yuttum

aynennn bende hamıle kıyafetlerının cok pahalı olmasından yakınanlardanımm cumartesııı cok yoruldum uygun bısıler buluyum dıe konyada zaten 3 magaza war hepsı bırbırınden kazıkkkk dandık dundık seyler 100den baslıyooo cok sınır oldum mecbur aldımmm cok almadım zaten 3 parca bısı aldım 300 e yakın tuttu normal badı madı bısıler denk getırmek lazım lcv den felan 3 ay gıyecegım seylere dunyanın parası gıdıcekk ıcım acıdııı walla bu arada herkes bebıs alıswerısıne baslamıss bız daha hıc bısı almadıkk esıme dıyorum cocugumun bı ıgnesı yok dıe oda dıyo bı gunluk ıs cıkar alırız bakalım ayın 1ıne soz aldımmm konyada olan arkadaslar fatıhh bebe acılmıs kulenın oraya guzel dıyolar bakmanızı tawsıye ederım guzel bebe odaları war

gittim gördüm canım çok ciciler..ama sadece arkadaşımdan kullanışlı olmadığını duymuştum...sallanmadığı için dedi oda...inşallah salalan ve tekerlekli hale getirilirse alırım...sen oda konusunda rahatsın ne güzel..bende 4-5 yaşa kadar olandan alıcam..diğerleri çok yer kaplıyor...ve çocuk yıllarca o yatakta yatmak istemez..gereksiz yerde kaplıyor...arkadaşım büyüyenden almış..odanın yarısı yatak olmuş ..bebekte içinde kaybolmuş:9:..üstelik kiracı..ilerde onun için zor olabilkir diye düşünüyorum

yanı bende oyle dusunuyorum canım. aslında alırken ıkıkere para vermeyelım dıye dusunuyorlar ama bir kucuk beşik ve sonradada baza aynı fıyata gelıyor zaten.

kiracı olunca eşya almak çok zor işte çünkü beğendiğiniz mobilya evinize sığmıyo heleki eşiniz memursa bunun tayini var taşınırken o güzelim mobilyalarınız çiziliyo içiniz acıyo valla benim mobilyalarım hep çizildi gördükçe çizikleri moralim bozuluyo o yüzden bebişimiin odasına portatif bişiler almayı düşünüyorum

redmask canım vallahı mavıde koymus olsa olur ben gıydırırım yanı. illakı pembe gıyecek dıye bır sey yok dımı:) kıza mavı olurda erkeğe pembe pek gitmez:) şanslıyım o konudan.:)
he bu arada sız sarı ıcın ne dusunuyorsunuz? hanı derler ya sarılık yapar. ben bırtane tulum almıs bulundum ama sırf sarı değil.

redmask canım vallahı mavıde koymus olsa olur ben gıydırırım yanı. illakı pembe gıyecek dıye bır sey yok dımı:) kıza mavı olurda erkeğe pembe pek gitmez:) şanslıyım o konudan.:)
he bu arada sız sarı ıcın ne dusunuyorsunuz? hanı derler ya sarılık yapar. ben bırtane tulum almıs bulundum ama sırf sarı değil.

allah korusun eğer doğunca sarılık olursa sarı giydirirlerki sarılığını çekip alsın diye biliyorum ben. bence hoş bi renk heleki bizim bebişler sıcağın ortasında doğacaklar sarı hem sıcağı çekmez ben alıcam sarı sarı zıbınlar falan her renk giydiricem kızıma:40:

Back