2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kendiliğinden sallanan yataklarda varmış ama çok kısa sürede bozuluyo dediler bide sallamaya alıştırmak ne kadar iyiki her yere giderken beşikte taşıyamayız ondan sonra ayaklara kuvvet sabaha kadar salla

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 179665 Eki Görüntüle 179666

Arkadaşlar merhaba..2 ay kadar önce aldığım bebek karyolasını satmak istiyorum hiç kullanılmadı. ikiz bebek bekliyorduk ama malesef bebeklerimden birini kaybettim. karyolayı kurduk hiç ellenmedi bile kaldı öyle. malzemesi çok kaliteli. bütün eşyalarımızı çifter çifter ve aynı mağazadan aldığımız için çok uyguna almıştık. piyasayı araştıranlar zaten bu karyolanın fiyatını bilirler. içinin hazır bebek yatağı ve uyku seti de mevcut. uyku setini ben kirlenmesin diye açıp sermemiştim. eşim de evde yalnız onları takmadan çekmiş fotoları ama uyku seti de mevcut. hepsiyle beraber vericem. 425 e almıştım. aynen satıyorum. kurulduğu için 2. ele giriyor ama dediğim gibi acele edip de 2 ay önceden aldığımız için sıkıntı oldu ilgilenenler özel mesaj atsınlar lütfen

kendiliğinden sallanan yataklarda varmış ama çok kısa sürede bozuluyo dediler bide sallamaya alıştırmak ne kadar iyiki her yere giderken beşikte taşıyamayız ondan sonra ayaklara kuvvet sabaha kadar salla

evet o da var ama bazi bebekler de kolik olduklarindan sallanmadan uyumuyorlarmis(ilk uc ay sallandiklarinda kendilerini anne karninda saniyorlarmis, tipki sac kurutma sesi, elektrik supurgesi calistirildiginda ya da arabada giderken rahatlamalari gibi) bende sallamaya karsiyim alismasin ama her yolu denedikten sonra sanki amaaan sallayayim yeter ki uyusun dermisim gibi hissediyorum. esim ise sallamaya kesinlikle karsi, sallanan yatak almaya gerek yok deyip duruyor :) ama iste cok nadir de olsa gerekebilir gibi geliyor bana. bir arkadasim sallanan yatak almadi, 1 ya da 2 kez ihtiyac duyduk sallamaya, onda da ayakta sallayiverdik sorun olmadi, sallamaya da alismadi dedi. her cocuk da ayni olmuyor ama belki hiiic sallamak gerekmez belki surekli sallamak gerekir. annem sallamali al diyor, esim sallanmayan alalim ; tam arada kaldim. hangisi dogru karar veremedim henuz. bir cok buyuk markanin yataklari da sallanmiyor, tabii bu hangi ulkenin markasi olduklariyla da ilgili. ama genelde tr deki yataklar sallanabiliyor sanirim. onca bebek sallanmadan buyuyebiliyorsa belki de okadar gerekli bir sey degil diye de dusunmeden edemiyorum.

yaa kızlar dr.brown biberonları inceliyorum da bi dar ağız bi de geniş ağızlı olanları var..hangisi makul,nedir bu,tecrübeli annelerimiz vardı,,,bilgilendirme please

tecrubeli bir anne bana alta bir parca takilarak sallanan hale getirilebiliyor, yine ayni sekilde tekerlek de takilabilir demisti. varsa ancak turkiye de vardir bu islemler, eger gercekten yapilabiliyorsa, gönul rahatligiyla alabilirim.

canım eğer eşin torna vida kullanabılıyorsa yanı elınden gelıyorsa. nalburlarda yada yapı marketlerde öyle kucuk tekerlekler satılıyor 1 tl ye. hemde cesit cesit. 100kg kaldıranı bıle var. 4 tane al ıkıde vıda tamammm. ucuzsa kaçırma yanı sırf tekerlek ıcın.
bizler için tekerlek onemlı. bi yatak odasına bı salona tasımak cok pratık olur.

esim de aynisini diyor, sallanmali olmasina gerek yok, istedigin tekerler ise bir vidaya bakar sanirim sallanmayan yatak alacagim(annem baskin gelmezse ) her konusmamizda sallanan alalim deyip duruyor

biz kaçtık kızlar ütümüz bitti....şimdi de yemek yapmaya gidiyoruz...akşama babamızı da aç bırakmayalım dimi ehheeh...uğrarız sonra...babay!

eğer havuzlu handan bahsediyorsan o eminönünde canım...

tecrubeli bir anne bana alta bir parca takilarak sallanan hale getirilebiliyor, yine ayni sekilde tekerlek de takilabilir demisti. varsa ancak turkiye de vardir bu islemler, eger gercekten yapilabiliyorsa, gönul rahatligiyla alabilirim.

ordaki görevlilere sormadım ama öyle bişey olursa alrım..istediğim tarz yatak hemde ucuz...

sallamak doğru değil ve alıştırmamak gerek ama yinede ben sallanan alayımki..gerekirse sallarım diye...çünkü sallanmayı doğru bulmayıpta sallanmayan yatak alan arkadaşlarla görüştüm çok pişman olmuşlar...

bunu okuduğum iyi oldu..bende hep tekerlekli düşünüyorum..ıkedakilerinde bu özellği yok..eşime bunu söylim ..yapabilir bence....çünkü ıkeadan alaın tüm rünleri kendimiz kuruyoruz zaten..nbunuda yapabilir bence..

valla erkekler çok karşı dediğin gibi sallamaya eşimde babamda aman sakın sallama diyolar ama bütün iş güç evde bize bakıyo her daim uyumasını bekleyemeyizki mecburen sallıcakmışız gibi geliyo bana benim kız zaten gece gündüzü karıştırdı bütün gün uyudu gece boyuda bana tekme attı uyku gözümden akıyo resmen yatınca başlıyo tekme atmaya ah ah daha şimdiden böyle doğunca napıcam bilmiyorum nöbet tutucaz anlaşılan

ben zaten ıkeadan dolap beğendim 250 hem kullanşlı hem istediğim gibi hem ucuz..yataklarıda senin dediğin gibi yapabilirsem..oda çok iyi olur yataklarda 250-450 arası diye biliyorum..al sana 600-700 bebek odası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…