aynen hic böyle olmazdi, dun gece hep tekmeledi , cok da sakin bir gun gecirmistim ama...valla erkekler çok karşı dediğin gibi sallamaya eşimde babamda aman sakın sallama diyolar ama bütün iş güç evde bize bakıyo her daim uyumasını bekleyemeyizki mecburen sallıcakmışız gibi geliyo bana benim kız zaten gece gündüzü karıştırdı bütün gün uyudu gece boyuda bana tekme attı uyku gözümden akıyo resmen yatınca başlıyo tekme atmaya ah ah daha şimdiden böyle doğunca napıcam bilmiyorum nöbet tutucaz anlaşılan
arkadasimin annesi söyledi, genel konustu. IKEA prensip olarak bebegin sallanmasina karsi(isvec markasi sonucta) o yuzden IKEA da sallama aparati yoktur. ama öyle bir sey varsa ancak tr de vardir, sonradan tekerlek takmak gibi... nasil bir duzenek olur bilmiyorum ama :)canım bu ıkeadaki yataklaramı parça takılıp sallanan yatak yapılabiliyormuş..yoksa arkadaşın genelmi konuştu?
e süper daha ne olsun. canım ne dıcem. ikea katalogtanmı baktın. yoksa gidip gördünmü. farklı oluyor cunku.
ya benim baba mobilyacı olmasaydı bende almayı dusunmuyordum zaten. bir beşik düşünüyordum sadece. ama şimdi babam doğum hediyesı olarak çalıştığı yerden oda takımı getırecek kızıma. :) ben buyuyen beşik istemedim çunku. normal 120 cm beşiğin içine 3-4 sene yatabılıyor sonrada baza almak ıstıyorum. bazaların altları cok kullanıslı oluyor. yatak odası. kupa genç odasında. bebek modellerınde pamuk adlı oda:)
aaaa birde şeker var dimi...:44:
Ne çok şey alıcaz, paralar suyunu çekicek valla...
Ben hala liste yapmadım :26:
Hemen başlamalıyım:26:
aynen hic böyle olmazdi, dun gece hep tekmeledi , cok da sakin bir gun gecirmistim ama...
arkadasimin annesi söyledi, genel konustu. IKEA prensip olarak bebegin sallanmasina karsi(isvec markasi sonucta) o yuzden IKEA da sallama aparati yoktur. ama öyle bir sey varsa ancak tr de vardir, sonradan tekerlek takmak gibi... nasil bir duzenek olur bilmiyorum ama :)
ben gidip IKEA dan gördum yataklari, hic o kadar cok para vermeye gerek yok, ikea daki yataklar gayet yeterli bence. ama annem israrla sallanan al, sallanan al diyor, sanirim benden cok cekmis
aynen hic böyle olmazdi, dun gece hep tekmeledi , cok da sakin bir gun gecirmistim ama...
arkadasimin annesi söyledi, genel konustu. IKEA prensip olarak bebegin sallanmasina karsi(isvec markasi sonucta) o yuzden IKEA da sallama aparati yoktur. ama öyle bir sey varsa ancak tr de vardir, sonradan tekerlek takmak gibi... nasil bir duzenek olur bilmiyorum ama :)
ben gidip IKEA dan gördum yataklari, hic o kadar cok para vermeye gerek yok, ikea daki yataklar gayet yeterli bence. ama annem israrla sallanan al, sallanan al diyor, sanirim benden cok cekmis
ben buraları tam olarak bilmiyorum 7 aydır burdayım 5.5 ayı evde geçti zaten çünkü çok hastalandım ben ilk aylarda daha 2 haftadır iyiyim arabada çarpıyo halen bilmiyorum nasıl yapıcam bu alışveriş işini olmazsa annemler denizlide malum tekstil memleketi ordan aldırır yollatırım
Kızlarrrr,
dün en çok beğendiğim bebek odasını gönderiyorum size...
www. BEN BEBEK .com Bebek Mobilyas 2
Nasılll??
9 Numara
bebek sekeri alan arkadaslar,
nasil bisey aldiniz, foto koysaniza yahu, meraktan catlatmayin insani
sekerler erimez mi kac ayda,
yoksa sadece susunu mu aldiniz, sekerini sonra mi koyacaksiniz icine ?????
bebek sekeri alan arkadaslar,
nasil bisey aldiniz, foto koysaniza yahu, meraktan catlatmayin insani
sekerler erimez mi kac ayda,
yoksa sadece susunu mu aldiniz, sekerini sonra mi koyacaksiniz icine ?????
Kızlarrrr,
Nasılll??
9 Numara
daha doğum masasında bebeğinizi kucağınıza alın diyolar ve ilk sütü verin hem plasentanın çıkışı daha kolay oluyomuş ilk süt çok önemliymiş
canım sen nerde yaşıyorsun şuan...bu arada geçmiş olsun..neyin vardı?
zevklerimiz aynı ehhe...ben de bunu çok beğenmiştim :):):)Kızlarrrr,
Nasılll??
9 Numara
yani açtım daha acaba bittimi? birazdan devam edermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?