şekerler çikolatalar.....
ben bebek mevlüdüne bebek şekilli dolap süsü yaptırmayı düşünüyorum şekerli..
doğumdada misafirlere dağıtmak için böyle bişiye karar verdim..
Bebek Çikolataları, Kız Bebek çikolatası, üzerine size özel yazılmış ambalajlarda bebek mevlüt çikolatası
peppermintcim indirimi nerde gördün cnm internette rastlayamadım da..
only-smile bayıldım valla.. sadece yatak ne kadar biliyo musun?
canım ben siparişi verdim ama şekerli değil lavantalı olandan ...ilerki tarihte alacağız...pembe patik şeklinde cici bişidi...onu yakınlarımıza vereceğiz...bi de hastanede ziyarete gelenlere elitin çok şeker bebiş çikolataları var onlardan yaptırmayı düşünüyoruz...
Elit ikolata
Bebek Çikolataları, Kız Bebek çikolatası, üzerine size özel yazılmış ambalajlarda bebek mevlüt çikolatası
ev süpürdüm şimdi o kadar yoruldumki sanki taş taşıdım sırtımda normalmi bu kadar yorulmam ya
canım ben siparişi verdim ama şekerli değil lavantalı olandan ...ilerki tarihte alacağız...pembe patik şeklinde cici bişidi...onu yakınlarımıza vereceğiz...bi de hastanede ziyarete gelenlere elitin çok şeker bebiş çikolataları var onlardan yaptırmayı düşünüyoruz...
Elit ikolata
kod 202 güzelmiş aslında çikolatadan ziyade daha kalıcı şeylerde yapabiliriz malzemeleri kendimiz alark bu dolap süsleri çok güzel oluyo hemde her eve giriyo bebişimizin şekeri
bizim lavantalı patiklerimiz dolap magneti olacak :)
cok guzelmiş canım bu çikolatalar çok şekermiş çok güzel olur değişik olur
ay cok sekerler,
bayildim.
:79:
bizede ayır belki ziyaretine geliriz kızımla
ben şu anda bahçelievler kocasinandayım benim hamileliğin ilk ayları aşırı kötüydü sürekli istifra ettim serum takviyesi falan aldım şimdilerde iyiyim şükür
aynen canım bende geçen gün balkon yıkadım ama dersinki sanki bütün evi temizlemişim her yerim ağrıdı valla
hemen yoruluyo insan
eheh temem temem:) gelemesseniz de ayırır yollarım teyzesi:)
ben daha önce bu siteyi incelemiştim ve dediğin gibi 9 numara çok güzel
ben 9 10 ve 4 numaranın fiyatlarını sormuştum maille ama cvp gelmedi ortalama olarak aynıdır ama senin beğendiğin çok güzel tuvalet aynası bile var çok hoş....2800 son fiyatmı yoksa pazarlıklımı cnm..
bence kesinlikle poazarlıkta yaptırmalısın..pazarlık payı ekleyip satıyolarmış genelde..
peppermintcim indirimi nerde gördün cnm internette rastlayamadım da..
only-smile bayıldım valla.. sadece yatak ne kadar biliyo musun?
canım işyerim evine yakın sayılır..sıkılırda gelmek istersen çavuşpaşadayım...
dün akşam hiç bişi yapmadığım halde oturup kalkmakta o kadar zorlandımki bacağım çok kasıyo kasıktan itibaren elimle tutup ileri atıyorum bazen valla çok canım acıyo etraftakilerde ileriki aylarda napıcaksın daha dur diyolar sanki nazımdan yapıyomuşum gibi valla zoruma gidiyo bazen canımın acısına mı yanayım milletin dalga geçer gibi konuşmasınamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?