nasılsınız teyzoşları:)
biz havanın da verdiği modla pinekliyoruz kıjımmlaaa evde...ev işlerine dalmadan sizleri bi göriiim istedim:) herşey yolundadır umarım ???
eyeszay biran önce kavuş alexandrosuna ve bizi habersiz bırakma emi canımcım...merakla bekliyoruz :)
peppermint canım ben de bu cuma ilk dozumu olacağım...umarım ağrısız atlatırız!
efsung sonuçlarını merakla beklemedeyim...hayırlısıyla güzel olucek zaten:)
herkese güzel bir hafta diliyorum..görüşürüs sonnaa...babay şimdilik
gönderdim bile canim vakti oldugunda ekler artik seni de bu arada kilonu görünce sasirmadim degil 42 kiloyla mi hamile kaldin sen???
evetoda kilo almış halim 7 ay önce evlendim şimdi kilomu sölicem ayakkabı numarası gibi 36 kiloydum gelinlik bile bulamadımda diktirdim şu andada ne kadar alırsam o kadar iyi diyorum inşallah kilolarım kalıcı olur
okulunuz yokmuydu bugn sizin....
evetoda kilo almış halim 7 ay önce evlendim şimdi kilomu sölicem ayakkabı numarası gibi 36 kiloydum gelinlik bile bulamadımda diktirdim şu andada ne kadar alırsam o kadar iyi diyorum inşallah kilolarım kalıcı olur
canım çok zayıfmışsın..ama boyun kaç? boyuna göre normaldir belki...
güzel anneler bni okadar hevese getirdinz ki dayanamadım bn de gittim forum istanbul mothercare'den ilk kez bişiler aldım oğluma :) pek mutlu oldumfaydalı bilgilendirmeleriniz için çok sağolun :) alınacak şeyler okadar çok ki insan ister istemez hesaplısını arıyor
Kızlar selam,
dün modokoya gittik mobilya baktık. Paylaşmak istedim sizinle...
Çok şirin,çok cici mobilyalar var. Bayıldım valla... 2500 TL'den başlıyor, benim beğendiklerim 2700 TL 8 taksit yaparız dediler.
Sizce çok mu pahalı? Sizler nerden alacaksınız?
bende bugün evdeyim:92:
ne güzel yaa ben de okula gitmek istemiyorum artık. havalar da tetikliyor tabi bu halimi. ama birazdan gitmek zorundayım
nasılsınız teyzoşları:)
biz havanın da verdiği modla pinekliyoruz kıjımmlaaa evde...ev işlerine dalmadan sizleri bi göriiim istedim:) herşey yolundadır umarım ???
eyeszay biran önce kavuş alexandrosuna ve bizi habersiz bırakma emi canımcım...merakla bekliyoruz :)
peppermint canım ben de bu cuma ilk dozumu olacağım...umarım ağrısız atlatırız!
efsung sonuçlarını merakla beklemedeyim...hayırlısıyla güzel olucek zaten:)
herkese güzel bir hafta diliyorum..görüşürüs sonnaa...babay şimdilik
güzel anneler bni okadar hevese getirdinz ki dayanamadım bn de gittim forum istanbul mothercare'den ilk kez bişiler aldım oğluma :) pek mutlu oldumfaydalı bilgilendirmeleriniz için çok sağolun :) alınacak şeyler okadar çok ki insan ister istemez hesaplısını arıyor
Kızlar selam,
Çok şirin,çok cici mobilyalar var. Bayıldım valla... 2500 TL'den başlıyor, benim beğendiklerim 2700 TL 8 taksit yaparız dediler.
Kızlar selam,
cnm bende bu hafta maskoya gidicem belki daha sonra modokoda olabilir...
2700 dediğin odada neler var mesela yatak büyüyen yatakmı dolap kaç kapılı ve komisinde fiyat içindemi...
cnm 2 gun kolu agriyor insanin, uzerine yatamiyorsun, ama sonra geciyor
ayy ne guzel canim,
gule gule giysin bebisinn..
ben de epey bisey aldim mothercare'den ama aklimda kalan 1-2 sey de kalmadi degil,
bi ayakkabi gormustum 35 tlye; bir de 4'lu takim 55 tl idi.
bir dahaki ayin15inde de onlar indirime girer insallah))
cnm ben bebek odasi takimi almicam simdi,
3-4 yasinda cocuk odasi yapicam insallah
simdi oyun parki aldik,
bir de mobilyaciya dolap yaptiriyoruz esyalari icin, onu da 1100 tlye yapiyor mobilyaci, dun siparisi verdik
Canım 3 kapılı dolap, büyüyen karyola, şifonyer, oyuncak kutusu, yatak, tekstil,cibinlik...
Hepsi dahil...
Hatta yatak bazalı, ordanda yatak çıkıyor. Yanında yatmak gerekirse hemen çek-yat
İlerde kızımın arkadaşı gelirse, orda uyur.
Birde takım çok cici,klasik model beğendim. Böyle çocuk işi değil, sanki prenses odası gibi olacak... 20 yaşına kadar kullanabilir... MDF ve boyası nikelsiz, antibakteriyel...
hmm iyiymiş o zaman bu mobilya...bende bu hafta başlıcam araştırmalara bakalım düz beyaz istiyorum...dediğin gibi uzun yıllar kullanılası bi mobilya istiyorum 3 kapılı veya 4 kapılı istiyorum ben komidine şuanlık ihtiyacım yok bebek odamda köşe koltuğum var dolap büyük olursa komidine yer bulamam aslında bulurumda çok tıkış tıkış olur bende ferah olsun istiyorum...duvar kağıdı araştırıyorum ayrıca bi yandanda..
1.65 boyum ben gerçekten çok zayıfım şimdi netten görüşüyoruz akrabalarla falan hepsi kilo almışın ne güzel diyolar buda benim için güzel bişi bide bi sorum var sizlere bu şeker testi bana yapılmadı ne zaman yapılması gerekiyo :18:
pzt.günleri boş benim canım dersim yok:)okulunuz yokmuydu bugn sizin....
Kızlar selam,
Canım 3 kapılı dolap, büyüyen karyola, şifonyer, oyuncak kutusu, yatak, tekstil,cibinlik...
Hepsi dahil...
Hatta yatak bazalı, ordanda yatak çıkıyor. Yanında yatmak gerekirse hemen çek-yat
İlerde kızımın arkadaşı gelirse, orda uyur.
Birde takım çok cici,klasik model beğendim. Böyle çocuk işi değil, sanki prenses odası gibi olacak... 20 yaşına kadar kullanabilir... MDF ve boyası nikelsiz, antibakteriyel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?