kızlar şu siteyi de incelemeye alın..
baya inceledim bugün...dışardaki biçok fiyata göre ucuz...
haftanın ürünü var indirimde...
bu haftanınki medela pompa...119a düşmüş...ürüne özel ücretiz kargo,,sebamedde %20...
başka şeyler de var..inceleyin bence :)
AktifBebek... En ucuzu, en hzls!
bizim bebişin odası da hemen yanımızda ...ben alıcaktım gene de ama bir arkideşim bana kendi bebişine kullandığını hediye etti...büyüttü ve diğer nesile geçti eheueheu kraft marka hoş bişi...eşimle denemesini yaptık eheueh...eğlenceliydi...kızlar bebek telsizi almamız gerekiyor mu?
yaa ürünlerin en uygun fiyatını bulacam diye parçalıom kendimi linklerden linklere koşuyorum...arada iyileri de yakalıyorum sizlerle paylaşıyorum canımcım iihihhihihih:)Nerden buluyosun bu siteleri cicim))
oo iyiymiş 2ci bebişi büyütecek desene,kraft marka numarası yada ilave bi ismi varmı acaba cnm yada nette bulup bize linkini yollayabilirmisin kaç liraymış bide ben bakim..cızırtı yapmaması çok önemliymiş...merak ettim bu kraftı kullanışlı ve 2.ci bebek maşallahbizim bebişin odası da hemen yanımızda ...ben alıcaktım gene de ama bir arkideşim bana kendi bebişine kullandığını hediye etti...büyüttü ve diğer nesile geçti eheueheu kraft marka hoş bişi...eşimle denemesini yaptık eheueh...eğlenceliydi...
yaa ürünlerin en uygun fiyatını bulacam diye parçalıom kendimi linklerden linklere koşuyorum...arada iyileri de yakalıyorum sizlerle paylaşıyorum canımcım iihihhihihih:)
bebe confort mila bebek arabasına bakan var mıydı aranızda? ne diyorsunuz bu araba için?
yarın bakarım ama modeli eski olabilir:)
biz kaçıyoruz teyzoşları uykumuz geldiiiiiii.....
öperiz sizi babay
günaydınnnn canım... Ankara yağmurluuu.. Ben de çay keyfi yapıyorum şu an..
bizim bebişin odası da hemen yanımızda ...ben alıcaktım gene de ama bir arkideşim bana kendi bebişine kullandığını hediye etti...büyüttü ve diğer nesile geçti eheueheu kraft marka hoş bişi...eşimle denemesini yaptık eheueh...eğlenceliydi...
yaa ürünlerin en uygun fiyatını bulacam diye parçalıom kendimi linklerden linklere koşuyorum...arada iyileri de yakalıyorum sizlerle paylaşıyorum canımcım iihihhihihih:)
cnm ben uzun zamandır sabahları aç karnına gyno ferro sanol içiyorum
akşam yemeklerden sonrada elevit kullanıyorum zaten...
bitek balık konusunda sorunum vardı
yazdığın ilacı dikkate alıcam cnm çok sğl
cnm şeker hızlı kilo alımında çıkıyomuş sanırım...
bide şeker için kan verdikten sonra yürümemek gerekiyomuş anırım öyle bişi varmış..
kızlar bebek telsizi almamız gerekiyor mu?
kizlar anca bavullari yerlestirdim hersey over kilo bilmiyorum napicam. sinir oldum. neyseDyarin kocisimin yanindan yazicam size. eyeszay athinadan bildiriyor olucak hehe. kojaman öperim sizleri iyi bakin bebislerinize ve kendinize.
Benim mutlaka almam lazım ev triplex, telsize rağmen duyarmıyım diye de merak etmekteyim, görüntülü olanlar güzel görünüyor ama pahalıymışkızlar bebek telsizi almamız gerekiyor mu?
kizlar anca bavullari yerlestirdim hersey over kilo bilmiyorum napicam. sinir oldum. neyseDyarin kocisimin yanindan yazicam size. eyeszay athinadan bildiriyor olucak hehe. kojaman öperim sizleri iyi bakin bebislerinize ve kendinize.
eyeszay rabbim mutluluğunuzu daim etsin insallah canım. sakın unutma bizleri athinaya gidince:)
kızlar ben bebek telsizi değilde kameralı olanından almak ıstıyorum yaw.
evım kucuk ama ev hanımları ıcın ideal bence. düşünsenize bebek uyurken komsuya bile gidersiniz. yada çarsıya pazara giderken telsizi komsuya bile bırakabilirsiniz.
şimdi bu sıze dediğim abest gelebilir ama bizim apatman bu şekilde:)
en yeni kiracımız 13 senelik olunca aile gibi olduk burda. herkez evinin anahtarını birbirine bırakıyor pazara markete giderken. ağlama sesi gelincede komsu hemen bakıveriyor çocuğa yada bebeğe.
hem alt katımda gorumcem oturuyor bu yuzden bana lazım olanların basında geliyor sanırım bu görüntülü telsiz. gerçi sadece sesli olanda işimi görür ama birileri bebeği görmeye geldiğinde eğer uyuyorsa bende ekrandan gösteririm heueheuheuhu hijyen :))))))))))
sanırım benım içim alınca daha rahat edecek kızlar . napıyım ıkıtane eksik şey alırım ama bunu almam lazım.sanırım en iyisi weweelmiş .
kızlar ben de telsiz almayı düşünüyorum yan odada olucak bebiş ama derin uyku olur ne bileyim elimizde buluunsun istiyorum.
ya alakasız olucak ama hani şu göbekte boydan boya kahverengi çizgi oluyomuş ya bende çıkmadı herkeste olmuyomuş ama.. merak ettim sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?