bende bebegi anneme bile birakmasam da kendim bakayim yine yollar ariyorum:) komsulara hic birakmazdim sanirim. bebegi birakip bir yere de gitmem zaten ben, anca beraber kanca beraber oglumla:) diyorim ki bir wireless kamera alsak, babasi isteyken bile isterse acip bizi izlese? ya da cep telefonumdan ben izlerim mesela mutfaktayken... zaten kamera alacaktik, belki boyle bir sey aliriz. abartip yatak odamiza da tv koyup gece onu izleriz dermisim he he heeee, espri yapiyorum tabii:)
bebe confort mila icin fikri olan yok mu kizlar yaaaen azindan gormus,denemis olan?
ayyy canııımmmm kaçta acaba uçağın merak ederiz biz seni babnla noldu acaba eşya kilo teleşından unuttuk vallakizlar anca bavullari yerlestirdim hersey over kilo bilmiyorum napicam. sinir oldum. neyseDyarin kocisimin yanindan yazicam size. eyeszay athinadan bildiriyor olucak hehe. kojaman öperim sizleri iyi bakin bebislerinize ve kendinize.
bende de çıkmadı daha :)kızlar ben de telsiz almayı düşünüyorum yan odada olucak bebiş ama derin uyku olur ne bileyim elimizde buluunsun istiyorum.
ya alakasız olucak ama hani şu göbekte boydan boya kahverengi çizgi oluyomuş ya bende çıkmadı herkeste olmuyomuş ama.. merak ettim sizde durumlar nasıl?
bende daha 4. ayda birazcik olusmustu,karin gerildigi icin oluyormus demek ki senin cok gerilmemis daha, gerilmesin daha iyi hem, gerilirse catlak ihtimali artar:)
gunaydin arkadaslarrrr
cuma gunu 2.doz tetanoz asim varr:18:
gunaydin arkadaslarrrr
cuma gunu 2.doz tetanoz asim varr:18:
canım yanlıs anladın, hiç bırakırmıyım baskalarına bebeğimi. ama acıl bişey olurda bakkala falan gidersem. uyuyan cocuğuda uyandırıp yanımda tasımam:) 5 dk lığına bırakıverırım kamerayı komsuya. dedim ya en yenı kıracımız 13 senelik:) kardes gibiyız.yoksa oyle bır kaç saatliğine olsa emanet emem, alırım yanıma anca beraber kanca beraber. ama kamera cok ıyı olur yaaaa zırt pırt cocuğun kapısını acmaya gerek yok. kameradan seğrederiz meleğimizi:)))) hem dusunsene uzun seneler boyunca işe yarayabilir. mesela taa ilk okula giderken bile acaba üstünü açmışmı dıye bakabilirsin:) annelik sonucta hiç buyumezkı gozunuzde melekler:)
evet evet kamera daha iyi olur :) o kadar da kontrol etmeyelim yaaa cocuk izlendigini bilirse psikolojisi bozulmasin:):):)
ayyy kızlarrr ben ben bu hafta yıda tamamlarsam 6 ayı tamamlamış olucam
inanamıyorum 6 ay nasıl geçti hadi ilk bir ayı sayma 5 ay çok hızlı geçtiii:)) allahım son 3 ayımda böyle geçer inşallah
haaa bu arada amniyosentez sonuçlarım muhtemelen yarın çıkacak hep olumlu düşünüyorum ama gene insanın içinde bir şüphe oluyor işte allahım hep bişeyler istiyorum ama yavrum inşallah sağlıklıdır
ayyyy havadanmı nedir melankolikim biraz :)) ben gene yazarım şimdi kaçtım :)))
korkma canım yaa. 2-3 güne geçiyo zaten başka yok demi
ay hatırlattığın ıyı oldu canım ya
ayyy kızlarrr ben ben bu hafta yıda tamamlarsam 6 ayı tamamlamış olucam
inanamıyorum 6 ay nasıl geçti hadi ilk bir ayı sayma 5 ay çok hızlı geçtiii:)) allahım son 3 ayımda böyle geçer inşallah
haaa bu arada amniyosentez sonuçlarım muhtemelen yarın çıkacak hep olumlu düşünüyorum ama gene insanın içinde bir şüphe oluyor işte allahım hep bişeyler istiyorum ama yavrum inşallah sağlıklıdır
ayyyy havadanmı nedir melankolikim biraz :)) ben gene yazarım şimdi kaçtım :)))
kızlar yaa gülmeyın ama simdi ıkı tabak makarna yedim :18: noluyor bana. ne guzel zayıf hamıle olucam dıye sevınıyordum ama bu ne iştah ne celal:)))))))))))
anaaa şaka maka kaçtı kız heeekizlar anca bavullari yerlestirdim hersey over kilo bilmiyorum napicam. sinir oldum. neyseDyarin kocisimin yanindan yazicam size. eyeszay athinadan bildiriyor olucak hehe. kojaman öperim sizleri iyi bakin bebislerinize ve kendinize.
eyeszay rabbim mutluluğunuzu daim etsin insallah canım. sakın unutma bizleri athinaya gidince:)
kızlar ben bebek telsizi değilde kameralı olanından almak ıstıyorum yaw.
evım kucuk ama ev hanımları ıcın ideal bence. düşünsenize bebek uyurken komsuya bile gidersiniz. yada çarsıya pazara giderken telsizi komsuya bile bırakabilirsiniz.
şimdi bu sıze dediğim abest gelebilir ama bizim apatman bu şekilde:)
en yeni kiracımız 13 senelik olunca aile gibi olduk burda. herkez evinin anahtarını birbirine bırakıyor pazara markete giderken. ağlama sesi gelincede komsu hemen bakıveriyor çocuğa yada bebeğe.
hem alt katımda gorumcem oturuyor bu yuzden bana lazım olanların basında geliyor sanırım bu görüntülü telsiz. gerçi sadece sesli olanda işimi görür ama birileri bebeği görmeye geldiğinde eğer uyuyorsa bende ekrandan gösteririm heueheuheuhu hijyen :))))))))))
sanırım benım içim alınca daha rahat edecek kızlar . napıyım ıkıtane eksik şey alırım ama bunu almam lazım.sanırım en iyisi weweelmiş .
kizlar anca bavullari yerlestirdim hersey over kilo bilmiyorum napicam. sinir oldum. neyseDyarin kocisimin yanindan yazicam size. eyeszay athinadan bildiriyor olucak hehe. kojaman öperim sizleri iyi bakin bebislerinize ve kendinize.
kızlar ben de telsiz almayı düşünüyorum yan odada olucak bebiş ama derin uyku olur ne bileyim elimizde buluunsun istiyorum.
ya alakasız olucak ama hani şu göbekte boydan boya kahverengi çizgi oluyomuş ya bende çıkmadı herkeste olmuyomuş ama.. merak ettim sizde durumlar nasıl?
ayyy canııımmmm kaçta acaba uçağın merak ederiz biz seni babnla noldu acaba eşya kilo teleşından unuttuk valla
neyse tüm sorunlar çözüme ulaşcaktır bence :)) sağlıklı huzurlu bir aile olmanız ümidiyle haaa veda değil bu :)) gene girersin topicimize :))
bende de çıkmadı daha :)
yanii gerilmeden mi olurmuş o aaaaa
anaaa şaka maka kaçtı kız heee
ccnm benim inş gittiğinde baban bi soru çıkarmaazda bide o sıkıntılara girmezsin...
bu arada hiç demedin şu saatte uçağım diye...
ayy cnm bende kameralı istiyorum ama 300küsür 400 vermekte çok fazla geliyo bana açıkçası
kameralı olanlar daha güzel yattığın yerden bakarsın yanmı döndü kustumu ettimi falan ama ne bileyim işte...
bu arada indirimli gören olursa kameralıları hbr versin kızlar...
bugün tam alacaktık sonra gerekli mi gereksiz mi karar veremedik, erteledik. bizimde odalar bitişik, evde küçük sayılır. duyulur gibi geliyor aslında ama geceleri duyamazsam??? neyse biraz daha düşüneyim
Ayyy amiiinnnn canim insqllah :)canım insallah herşey dilediğin gibi olur. havanın rengide bizi strese sokup içimizi boğuyor tabı ama hamılelığın vermıs olduğu hassasıyette var.
insallah tertemiz çıkaca sonucun canım.
Ayyy canimmmm hic sorma bana da ver ywrim yani yook demem yaniiikızlar yaa gülmeyın ama simdi ıkı tabak makarna yedim :18: noluyor bana. ne guzel zayıf hamıle olucam dıye sevınıyordum ama bu ne iştah ne celal:)))))))))))
arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam eyeszay 'ı eşi arabayla gelip götürecekti...gideceği saati oyüzden belirtmemiştir...
kızlar ben de telsiz almayı düşünüyorum yan odada olucak bebiş ama derin uyku olur ne bileyim elimizde buluunsun istiyorum.
Ayyy amiiinnnn canim insqllah :)
Ayyy canimmmm hic sorma bana da ver ywrim yani yook demem yaniii
Sonradan vaz gctiler yaaa canim ucakla gidecek agirlik problemide olacak diye yazmisti hatirladinmi arabayi nasil goturuum demistii) hamis unutkanligi :))
Ayyy icim bunalmis bugun hic okula gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?