bende bebegi anneme bile birakmasam da kendim bakayim yine yollar ariyorum:) komsulara hic birakmazdim sanirim. bebegi birakip bir yere de gitmem zaten ben, anca beraber kanca beraber oglumla:) diyorim ki bir wireless kamera alsak, babasi isteyken bile isterse acip bizi izlese? ya da cep telefonumdan ben izlerim mesela mutfaktayken... zaten kamera alacaktik, belki boyle bir sey aliriz. abartip yatak odamiza da tv koyup gece onu izleriz dermisim he he heeee, espri yapiyorum tabii:)
bebe confort mila icin fikri olan yok mu kizlar yaaaen azindan gormus,denemis olan?
canım yanlıs anladın, hiç bırakırmıyım baskalarına bebeğimi. ama acıl bişey olurda bakkala falan gidersem. uyuyan cocuğuda uyandırıp yanımda tasımam:) 5 dk lığına bırakıverırım kamerayı komsuya. dedim ya en yenı kıracımız 13 senelik:) kardes gibiyız.yoksa oyle bır kaç saatliğine olsa emanet emem, alırım yanıma anca beraber kanca beraber. ama kamera cok ıyı olur yaaaa zırt pırt cocuğun kapısını acmaya gerek yok. kameradan seğrederiz meleğimizi:)))) hem dusunsene uzun seneler boyunca işe yarayabilir. mesela taa ilk okula giderken bile acaba üstünü açmışmı dıye bakabilirsin:) annelik sonucta hiç buyumezkı gozunuzde melekler:)