• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım 3 kapılı dolap, büyüyen karyola, şifonyer, oyuncak kutusu, yatak, tekstil,cibinlik...

Hepsi dahil...

Hatta yatak bazalı, ordanda yatak çıkıyor. Yanında yatmak gerekirse hemen çek-yat:34:

İlerde kızımın arkadaşı gelirse, orda uyur. :1:

Birde takım çok cici,klasik model beğendim. Böyle çocuk işi değil, sanki prenses odası gibi olacak... 20 yaşına kadar kullanabilir... MDF ve boyası nikelsiz, antibakteriyel...

bence gayet iyiymiş hem ömürlük kullanım 2 gün sonra atmayacaksın ben beğendim :34::66:

Canım sen bilirsin tabi ama bu takımları genç kız olunca bile kullanabilir. 1 kere almak yeter bence...

Sonra yaptırdığın dolabı nereye koyucan? Kalabalık eşyayı sevmiyorum:19:

canim benim musait odam yok suanda.
evim 2+1.
oturma odamda da kose takimim falan var daha yeni.
atmaya kiyamadik.

benim koridorum musait; orda bir potmanto var, onu yapan mobilyaciyi cagirdik, ayni dolabin devamini yapacak, duvara monte. ama icini raf raf yapacak; tum esyasini toplar kizimin ins.
yatak odama da oyun parkini koyucam

ilerde oturma odasini bosaltip kizima oda yapicam insallah.. o giristeki dolap da bosa cikmaz; zaten evde dolap cok gerekiyor, ayakkabilik olarak bile kullanilir ozaman :34:

arkadaşlar ben maskoya yakınım ama modokoyu hiç duymadım ..ne tarafta? bu arada bende oda olarak tam almıycam hem gereksiz hemde çok fazla yerim yok..bi dolap birde yatak alıcam..ikisinide beyaz düşünüyorum..ıkea nın 250 lik dolabı var hoşuma gitti..yataklarda görüntü hoş ama kullnışlı değil dediler..maskoya gidip bakıcam daha bakalım..yatak maskodan bakıcam duruma göre dolabıda ordan bakarım..birde ben büyüyen yatak düşünmüyorum 4-5 yaşına kadar kullnasa yeterli benim için..zaten ondan sonra kendi oda değişik odalar ister..şimdiki çocuklar çok bilmiş...

benimde evim 2+1 bi odasında koltuk takımı ve yemek odası var zaten diğer odayıda bebeğe ayırdım yatak odasına eşyaları zor sığdırdım başka yer yok oyun parkı alıcam yanınada bi dolap eşyalarını koyabileceğim. bide 1 tane çekyat çünkü bu gidişle biz bebişin odasına taşınıcaz kışın falan zor olacak benim evim ısınmıyo çünkü:50:

modoko sana baya bi ters canım...dudullu imes taraflarında...anadolu yakasının mobilya merkezi modoko....avrupanın da masko...

selam güzel anneler:)))
arkadaşlar ben maskoya yakınım ama modokoyu hiç duymadım ..ne tarafta? bu arada bende oda olarak tam almıycam hem gereksiz hemde çok fazla yerim yok..bi dolap birde yatak alıcam..ikisinide beyaz düşünüyorum..ıkea nın 250 lik dolabı var hoşuma gitti..yataklarda görüntü hoş ama kullnışlı değil dediler..maskoya gidip bakıcam daha bakalım..yatak maskodan bakıcam duruma göre dolabıda ordan bakarım..birde ben büyüyen yatak düşünmüyorum 4-5 yaşına kadar kullnasa yeterli benim için..zaten ondan sonra kendi oda değişik odalar ister..şimdiki çocuklar çok bilmiş...

canım modoko anadolu yakasında dudullu taraflarında

pzt.günleri boş benim canım dersim yok:)

ayyy anlattıığın mobilya hangisindeydi...biz de bikaç haftaönce gittik...sanki benim beğendiğimi anlatıyor gibisin eheuehe:)
ben de düz beyaz sade bir model alacağım kısmetse...modokoda seçenek baya var ama fiyatlar en az 2000 civarında başlıyor...
ben de büyüyen yatak artı 3 kapaklı bir dolap sormuştum 2200e geliyor...onu alacağız kısmetse...

Canım hepsini gezdik biz...

Aklım festival genç bebe var ordaki modelde kaldı. 2800 TL dedi...Diğerleri de çok güzeldi aslında...

Ne zaman almayı düşünüyorsun sen canım?

40 gün süre istiyorlar...

oğlumun odası vardı ikinci meleğimizide abisi gibi emzirene kadar aynı odada kalırız sonra abisiyle aynı odayı paylaşırlar:))

cnm 2 gun kolu agriyor insanin, uzerine yatamiyorsun, ama sonra geciyor

ayy ne guzel canim,
gule gule giysin bebisinn..

ben de epey bisey aldim mothercare'den ama aklimda kalan 1-2 sey de kalmadi degil,
bi ayakkabi gormustum 35 tlye; bir de 4'lu takim 55 tl idi.
bir dahaki ayin15inde de onlar indirime girer insallah :-)))

cnm ben bebek odasi takimi almicam simdi,
3-4 yasinda cocuk odasi yapicam insallah

simdi oyun parki aldik,
bir de mobilyaciya dolap yaptiriyoruz esyalari icin, onu da 1100 tlye yapiyor mobilyaci, dun siparisi verdik

bende cocuk odasi yapmaktan vazgectim. simdi bir besik alacagim, 2 yasina kadar rahat kullanabiliyor zaten. odasinda beyaz renk boydan boya dolap vardi zaten, beyaz bir yatak düsünüyorum oyuzden. odasinin duvarini asagidaki gibi boydan boya duvar stickerlariyla kaplamayi dusunuyorum. kendi oyuncaklarini kendi toplamasi icinde ikea'dan kendi boyu kadar olan renkli dolaplardan almaya niyetim var. 2-3 yasina gelince artik duruma göre onunla beraber gidip, kendisinin sececegi asagidaki gibi kaydirakli bir yatak ya da arabali bir yatak(hangisini begenirse) almaya niyetlendim. onu da bir 5 yil kullanirsa insallah, sonrasinda zaten genc odasini kendi dekore eder. duvarim gökmavisi olsun falan :) kapim kirmizi olsun anne :P:P
$sil_hemen_3.webp
$sil_hemen.webp
$bebek yatagı_ikea.webp

Eklentiler

• $sil_hemen2.webp
    $sil_hemen2.webp
    280 bayt · Görüntüleme: 17
  • $cocuk yatagi2.webp
    $cocuk yatagi2.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
vallaha bize de maksimum teslimat 45 gün dediler...odanın boyanması ve mobilyayla birlikte havalandırmasını düşünürsek ben en geç mayıs ortası gibi vereceğim siparişi...şimdi çok erken gibi geliyor...bilmiyorum napsak ki!

hippy cim cnm şu bebek telsizi için baktınmı hiç sitelere
ben kraft markalara baktım ama biçok modeli var..fiyatlarıda öyle uçuk değil iyiymiş 100küsrlerde

vallaha bize de maksimum teslimat 45 gün dediler...odanın boyanması ve mobilyayla birlikte havalandırmasını düşünürsek ben en geç mayıs ortası gibi vereceğim siparişi...şimdi çok erken gibi geliyor...bilmiyorum napsak ki!

Evet Mayıs ortası gibi sipariş vermek lazım. Ama erken gibi de geliyor...

Napsakki gerçekten yaa:26:

bende cocuk odasi yapmaktan vazgectim. simdi bir besik alacagim, 2 yasina kadar rahat kullanabiliyor zaten. odasinda beyaz renk boydan boya dolap vardi zaten, beyaz bir yatak düsünüyorum oyuzden. odasinin duvarini asagidaki gibi boydan boya duvar stickerlariyla kaplamayi dusunuyorum. kendi oyuncaklarini kendi toplamasi icinde ikea'dan kendi boyu kadar olan renkli dolaplardan almaya niyetim var. 2-3 yasina gelince artik duruma göre onunla beraber gidip, kendisinin sececegi asagidaki gibi kaydirakli bir yatak ya da arabali bir yatak(hangisini begenirse) almaya niyetlendim. onu da bir 5 yil kullanirsa insallah, sonrasinda zaten genc odasini kendi dekore eder. duvarim gökmavisi olsun falan :) kapim kirmizi olsun anne :P:P
Eki Görüntüle 179651
Eki Görüntüle 179653
Eki Görüntüle 179654

bende şu ıkeanın küçük beyaz yatak tarzında düşünüyorum..ama bulabilirsem tekerlekli ve sallanan düşünüyorum..bulmazsam bu yatağı alırım..ama ıkeada gördüğüm düz beyaz dolpa hem güzeldi hem ucuzdu...

ikitelli tarafında canım. sen ne tarafta oturuyorsun?

Kocaeli :26:

Çok uzak bize...

Ama Fatih'e gidicez, hani bir pasaj varmış ya, çok büyük filan demişlerdi burda. Eyeszay gitmişti. Belki o gün gidebiliriz.

Aslında çok çabuk yoruluyorum. Aynı gün ikisini de gezemeyebilirim...

bende şu ıkeanın küçük beyaz yatak tarzında düşünüyorum..ama bulabilirsem tekerlekli ve sallanan düşünüyorum..bulmazsam bu yatağı alırım..ama ıkeada gördüğüm düz beyaz dolpa hem güzeldi hem ucuzdu...

tecrubeli bir anne bana alta bir parca takilarak sallanan hale getirilebiliyor, yine ayni sekilde tekerlek de takilabilir demisti. varsa ancak turkiye de vardir bu islemler, eger gercekten yapilabiliyorsa, gönul rahatligiyla alabilirim.

Son düzenleme:
Back