gelişimci geldin mi forumdan,
ay neka yorulmuşum, ayak bileklerim artık beni taşımayacak galiba :)
geldim canım ...12 gittim 3 buçukta döndüm..sen nezaman gittin? aksaraydaydın değilmi sen? çok kalabalık ya.....doğru düzgün dolaşmadan mahvoldum...
ben daha hiç bişi almadım kızıma geç kalmış sayılmam heralde o kadar çok şey saymışsınızki sanki doğuma kadar yatiştiremicem ben bunları stres yaptım şimdi:18:
ben çıktım kızlar herkese iyi akşamlar bütün bebişleri öpüyoruz kızımla
aksaraydayım canım,1- 4 ordaydım bende, çok yorucu hakkaten hala dinleniyorum, e bebkten karnıma yastık aldım onun keyfini çıkarıyorum, iyi oldu walla, sarkıyodu acıyodu bide
valla bende okudukça stres yapıyorumbende pek bişey almadım daha...
biz sadece fotoğraf makinesi ve kamera baktık...doğru düzgün gezmeden yoruldum..bebeğe bişey almadık..daha sdoğrusu bakamadık bile...birde orda görmüşsündür.osmanlı tahtı vardı orda foto çekildik
ayyy canım ya ben son iki kiloyu hangi ara aldım bilmiyorum valla bir anda geldiben de 4 kilo aldım ama çok iştahlıyım fazla hızlanacak gibi geliyor umarım çok almayız
bundan sonrasına dur dersin canım üzme kendiniben 10 kilo aldım....benim sonum nolcek kızlar
iyi valla fazla almadan devam etmeye calış bence :)ben ilk 3 ay 4 kilo verdim şimdi 6 kilo almışım yani toplam 2 kilo olmuş oluyo benimde kilo almam gerek ama kendi pişirdiğimi yiyemiyorum sanki bana kokuyomuş gibi geliyo benim durumum çok vahim bide yanımda eşimdden başka kimse yok oda çalışıyo bide yemek mi yaptırıcam ah bu gurbetlik
artık benimde öyle olmam gerekben toplam 3 kilo aldım...ben uzun süredir tatlı adına ve hamurlu hiçbirşey yemiyorum..tabki canım çok çekiyor..bence burda yemeklerden bahsetmeyelim. :95:..canım çekipte yiyemek çok zor....
bende artık öyle yapiim ben bal falan yemiyodum annem gelince onuda yedim çok matah sankicanım tatlı isterse ya meyve (oda sınırlı) yada meyveli corn flakes yiyorum....yada meyveli müsli..
ayyy acele etme bişi olmaz :)) geç kalmış sayılmazsın :))) hem daha iiyyyy yaa bizim tecrübelerden faydalnırsın :))ben daha hiç bişi almadım kızıma geç kalmış sayılmam heralde o kadar çok şey saymışsınızki sanki doğuma kadar yatiştiremicem ben bunları stres yaptım şimdi:18:
ben 10 kilo aldım....benim sonum nolcek kızlar
durun kızlar ya, ben daha stresliyim her geçen gün daha da ağarlaşıyorum, kilo bakımından,korkuyorum yakında hareket edemiyecem diye, onun içinde kimselere alışverişimi bırakmak istemiyorum kendim yapmak istiyorum, kaynanam daha çok erken desede bayatlayacak mı aldıklarım sanki, alıcam işte banane banane, ona ne demeli 8-9 parça yelek hırka örmüş, ne acelesi varsa, 3-4 yaşında giyebileceği şeyler bide
fotoğraf makinesi tavsiye edebilirim bizde yeni aldık sayılır, samsung PL150, önündede ekranı var, kendini çekmek istediğinde orayıda açıp bakabiliyosun, ayrıca çocuklar baksın objektife diye sesli palyaço falan oynatabiliyosun ön ekranından, bi bakın isterseniz,
osmanlı tahtını görmedim ben alllaallahh
ya bende yapamadım 27 yaşındayım sat 16 kasım belirlenen doğum tarihi 23 ağustos cinsiyeti kız başlangıç kilo 42 güncel notta kıpır kıpır tekmeliyor benim yerimede yollarmısın çok teşekkür ederim şimdiden
nbrsınız
bende bugun emınonundeydımmm :)))) saat 11 gıbı tenhaydı bı cok dukkan acık deıldı bıkac bısey baktım kendıme çok hos pelerın gıbı bı ust aldım
sonra arkadaslarla buluşup gezdık topkapı ayasofya fln mafoldm ayaklarım agrıyoo
oglumda yorulduu(
ya sızınde cok yuruyunce vajınanıza agrılar gırıyomu ? benım cok kotu oluyo ???((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?