canım ya benimde annemin de 12. torunu olcak inşallah kadın alışık toruna benimkinde de hiç kıpırdanma yok,bnim ne eşim nede eşim tarafında hiçbir kıpırdama yok henüz....annem zaten evlenince başlamıştı bebek çeyizlerine....ve evleneli 5 yıl olcak..hele hamile kaldığımı udyunca hazırlığı iyice arttı..arkadaşlarım bile benim için hazırlık yapıyor...eşimin tarafının hazırlık yapmaması beni üzüyor açıkcası....
canım sony aldık biz...hem foto hem kamera özelliği olan bi makine...
merhaba fıstık .. ohh ne güzel gezmişşin...
yaa ben çok tembelim oturuyorum alışverişe de başlamadım nerdeyse... ama ayakta kaldığımda sırtım, belim ağrıyo...
cnmmmm nasılsın ? hee bugun oğluşum babası gezdık
benım normalde cok agrıyobelım. bıde gezınce dusun sen kasılıyorum sonrada kızıyorum kendıme
cnm ınan bende dogru duzgun bısey almadım babannesı ananesı aldı bıseyler canını sıkma
bı yerdende hepsını alıp cıkarsın o kadar muhım deıl yeterkı saglık olsun
öpüyozzz teyzesııı
canım ya benimde annemin de 12. torunu olcak inşallah kadın alışık toruna benimkinde de hiç kıpırdanma yok,
eşimin tarafında ilk torun, belki o yüzdendir , boşverrr hiç üzme kendini benimkine ördüklerini görsen daha çok üzülürdünyavrusum bunları giymek zorunda kalcak diye
ayyy içime şeytan girdi benim gene
aa ne güzel güle güle kullanın
şeker yüklemesine bi gidelim..alırız ağzımızın payını herhal eheueheu...
ay şaka bi yana...şu ara en tırstığım şey...şeker çıkar da rejime girmek zorunda kalırsammm
vallaha sürekli rejimde olan arkideşlere sabrınızdan dolayı sizi tebrik bi de takdir ettim...
bak şimdi o kadar muhabbettin üstüne yemeğeee gidiyoruz biz..eheuehe...
uğrarız ilerleyen saatlerde teyzoşları...babay
ben 10 kilo aldım....benim sonum nolcek kızlar
kızlar siz balık hapı olarak ne kullanıyosunuz...
ben balık 15 günde bir ya yiyorum ya yemiyorum...
ceviz desen hiç sevmem sevemedim
yani vücuduma omega 3 hiç girmiyo
my little shine sun
cnm sen güzel bi balık hapı ismi tavsiye etsene banada alıp bali onu kullanayım.benim dr um bana bi tane verdi ama kanıtlanmış bi etkileri yok bunladın dedi bende kullanmadım
canım aldıklarının fotosunu çekte bizde görelim..merak ettim...
kuzucuklar,
o kadar ciciler aliniyor niye foto koymuyorsunuz hic yahuu
ben 10 kilo aldım....benim sonum nolcek kızlar
ben daha hiç bişi almadım kızıma geç kalmış sayılmam heralde o kadar çok şey saymışsınızki sanki doğuma kadar yatiştiremicem ben bunları stres yaptım şimdi:18:
canım ben de başından beri canım ne istediyse yedim 10 kilo aldım tabişeker yüklemesinden korkuyordum ama bu hafta içi yaptırdım normal çıktı sonuçlarım. tabi ben bundan sonra daha dikkat edicem daha fazla almamak için. senin de normal çıkar inşallah canım.
cnm ben uzun zamandır sabahları aç karnına gyno ferro sanol içiyorumBen genel olarak New Life ın EFA DaİLYsini öneriyorum. Bir de sen diğer vitamin ve demir hapına da başla.
umarım canım yaa...sanki kilo arttıkça şeker çıkma ihtimali yüksekmiş gibi kazındı beynime
senin adına sevindim canım....darısı bizlerin başına :18:
aslında 6 ayda 10 kiloda hızlı kiloya giriyor bence ihihhihihi...cnm ben uzun zamandır sabahları aç karnına gyno ferro sanol içiyorum
akşam yemeklerden sonrada elevit kullanıyorum zaten...
bitek balık konusunda sorunum vardı
yazdığın ilacı dikkate alıcam cnm çok sğl
cnm şeker hızlı kilo alımında çıkıyomuş sanırım...
bide şeker için kan verdikten sonra yürümemek gerekiyomuş anırım öyle bişi varmış..
aslında 6 ayda 10 kiloda hızlı kiloya giriyor bence ihihhihihi...
hmmmm evet yaa...aç karna kan verices sonna o irenç şeyi içip beklices...hareket etmices...teoriyi biliyorum da pratikte nolcem bakalım eheueh
thanx :18:
haha gerçekten yani eğer bulusma ayarlasaymisiz bile bu kadar kisiyi toplayamazmisiz heralde. ben gerçi vazgeçtim girmedim içine eminönünün. lokum falan aldim kuruyemis aldim peynir aldim. sonra yürüyodum havuzlu hana baktim olucak gibi değil döndüm. zaten dün benim gitmediğim yer kalmadi vallaama su tuvalet sorunu ne olucak kizlar yaa ( valla heryerde sancim tutuyor tuvaletim gelince doğum yapiorum saniorum yürüyemiorum:)
kikikikikikikki :)))) sorma tuvalet bende de sorun ... benim sancılar tuvaletten deilde, benim heleki öle yerlerde tuvaletim gelecekte nasıl bulucam die mideme kramplar girio :)))
havuzlu hanı ben de merak ediodum birinden tarif aldım ama çok karışık geldi :)) bi de o kalabalıkta oranın hali nasıldır die düşündüm ve ilk kez alışveriş aşkım kendiliğinden söndü :))) o kadar insanı görünce bile yoruldum yanii...
tam 3 kez çok kötü sanci girdi tutuldum kaldim yürüyemedim bile. 3 ayri günden bahsediyorum sabah çikip aksama kadar yürüdüğüm. bide bendeki iyi cesaretmesela ben disarida tuvalete giremem. babamda öle. ondan prostat oldu zaten. normalde yani bigün falan tuvaletimi tuttuğumu biliyorum. hep derdim idrar kesem kesin büyüdü benim diye. kizlar okula giderdim küçükken:) okulda tuvalete girmezdim o kadar su iç bilmemne eve gelirdim kosarak tam eve giricem kapinin önünde tutamazdim artik:)) simdide ayni seyi yapmaya çalisiyorum ama olmuyor maalesef. her 10 dakikada bir tuvaletim geliyor. tuvalette olmayinca sikmaktan feci bi sanci giriyor ( civili bide ondan seviorum. hani su eski tip tuvaletlerden var. tuvaleti çok temiz değil ama en azindan o eski tip tuvaletlerde daha bi iyi hissediorum ben. orda giriorum tuvalete. bide alisveris merkezlerindede tuvalet oluyor ondan daha rahatim. havuzlu handada o eski tip tuvaletten vardi ama orasida asiri pisti ( off off ioanninaya araba ile gidicez bakalim. yanima sisemi alsam ne ya benzinci göremezsem ( tam 9 saatlik yol orasida.
canım tatlı isterse ya meyve (oda sınırlı) yada meyveli corn flakes yiyorum....yada meyveli müsli..
fotoğraf makinesi tavsiye edebilirim bizde yeni aldık sayılır, samsung PL150, önündede ekranı var, kendini çekmek istediğinde orayıda açıp bakabiliyosun, ayrıca çocuklar baksın objektife diye sesli palyaço falan oynatabiliyosun ön ekranından, bi bakın isterseniz,
osmanlı tahtını görmedim ben alllaallahh
kızlar bebek telsizi almamız gerekiyor mu?
kızlar bebek telsizi almamız gerekiyor mu?
bebeğin odası odama çok yakın..ayrıca evde küçük..heryerden rahat ses duyulur ..benim için gereksiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?