2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya benimde annemin de 12. torunu olcak inşallah kadın alışık toruna benimkinde de hiç kıpırdanma yok,
eşimin tarafında ilk torun, belki o yüzdendir , boşverrr hiç üzme kendini benimkine ördüklerini görsen daha çok üzülürdün yavrusum bunları giymek zorunda kalcak diye
ayyy içime şeytan girdi benim gene

canım sony aldık biz...hem foto hem kamera özelliği olan bi makine...

aa ne güzel güle güle kullanın

merhaba fıstık .. ohh ne güzel gezmişşin...

yaa ben çok tembelim oturuyorum alışverişe de başlamadım nerdeyse... ama ayakta kaldığımda sırtım, belim ağrıyo...

cnmmmm nasılsın ? hee bugun oğluşum babası gezdık
benım normalde cok agrıyobelım. bıde gezınce dusun sen kasılıyorum sonrada kızıyorum kendıme
cnm ınan bende dogru duzgun bısey almadım babannesı ananesı aldı bıseyler canını sıkma
bı yerdende hepsını alıp cıkarsın o kadar muhım deıl yeterkı saglık olsun
öpüyozzz teyzesııı

çok şükür iyiyim tatlımm..alırız tabi bi haftalık işi var...dikkat kendine alışverişte de evde de yorulma fazla..
biz de sizi öpüyozzz....

haklısında yinede hazırlandığını görmek beni mutlu ederdi....benim bebek eşim tarafında 10. torun benim tarafımda 3. torun..annem çok hevesli abimin bebeklerinide kız çeyizi gibi yaptı...çok ilgili...ama eşimin ailesi bana karşı değilde..yapıları öle....eltim bebeğin yatağını doğumdan 1-2 hafta sonra aldı..daha doğrsu biz aldık...ama benim içim kıpır kıpır..sürekli odasını nasıl dizayn edeyim? neyi nerden alayım? neler alayım? odasını ölçüp biçiyorum sürekli ....

kızlar şu siteyi de incelemeye alın..
baya inceledim bugün...dışardaki biçok fiyata göre ucuz...
haftanın ürünü var indirimde...
bu haftanınki medela pompa...119a düşmüş...ürüne özel ücretiz kargo,,sebamedde %20...
başka şeyler de var..inceleyin bence :)
AktifBebek... En ucuzu, en hzls!

Son düzenleme:

ben 10 kilo aldım....benim sonum nolcek kızlar

canım ben de başından beri canım ne istediyse yedim 10 kilo aldım tabi şeker yüklemesinden korkuyordum ama bu hafta içi yaptırdım normal çıktı sonuçlarım. tabi ben bundan sonra daha dikkat edicem daha fazla almamak için. senin de normal çıkar inşallah canım.

Ben genel olarak New Life ın EFA DaİLYsini öneriyorum. Bir de sen diğer vitamin ve demir hapına da başla.

canım aldıklarının fotosunu çekte bizde görelim..merak ettim...

kuzucuklar,
o kadar ciciler aliniyor niye foto koymuyorsunuz hic yahuu

Yaaa kizlar haklisiniz walla ama elim degmio bi turlu ... Heleki ben gobik mobik fln hicbisey eklemedim ilk firsatta ekliorum kizlar :))

ben 10 kilo aldım....benim sonum nolcek kızlar

Hic sikma canini yalniz deilsin tatlim bende 9 kilo aldim belki yakalamisimdir bile seni bakalim ayin 25inde benim de hem kontrolum hemde seker yuklemem fln var bakalim dr ne dicek...

ben daha hiç bişi almadım kızıma geç kalmış sayılmam heralde o kadar çok şey saymışsınızki sanki doğuma kadar yatiştiremicem ben bunları stres yaptım şimdi:18:

Yaa sorma bende ayni durumdaim daha adam akilli gercekten ihtiyac olan seyleri almadim ustelik mayis sonu evde bi takim tadilat isleri oicak , sonra haziran derken havalar isincak karnim buyucek bi de silivride oturuorum alisveris merkezlerine nasil giderim arabada kullamam o zmn fenalardaim yani ... Anlicaaniz benim bu alisverisi mayis sonuna kadar bitirmem lazim ...

umarım canım yaa...sanki kilo arttıkça şeker çıkma ihtimali yüksekmiş gibi kazındı beynime
senin adına sevindim canım....darısı bizlerin başına :18:

Ben genel olarak New Life ın EFA DaİLYsini öneriyorum. Bir de sen diğer vitamin ve demir hapına da başla.
cnm ben uzun zamandır sabahları aç karnına gyno ferro sanol içiyorum
akşam yemeklerden sonrada elevit kullanıyorum zaten...
bitek balık konusunda sorunum vardı
yazdığın ilacı dikkate alıcam cnm çok sğl
umarım canım yaa...sanki kilo arttıkça şeker çıkma ihtimali yüksekmiş gibi kazındı beynime
senin adına sevindim canım....darısı bizlerin başına :18:

cnm şeker hızlı kilo alımında çıkıyomuş sanırım...
bide şeker için kan verdikten sonra yürümemek gerekiyomuş anırım öyle bişi varmış..

slm şeker anneler.... :))
nihayet bebğime bugün ilk alışverişini yapabildim.:)) çok mutlu oldum.dün çıkamamıştık bugün sabah kendim çıktım.ya-pa çocuk açıktı sadece burda.bend e oraya gittim.iyiki de gitmişim.çok kaliteli ve güzel ürünleri var.bend e aldıklarımı fotosunu ekliyim bi ara.deniyim yani,eklemeyi hiç yapmadım daha önce..ama daha alınacak pek çok şey var.eşim hepsine bayıldı.çtuturdu hadi bi daha gidelim diye ben daha canlı renklerini alırım dedi bana :)) ama hayır dedim.yarın tekrar şu idilin yerine gidicez bakalım.:))

aslında 6 ayda 10 kiloda hızlı kiloya giriyor bence ihihhihihi...
hmmmm evet yaa...aç karna kan verices sonna o irenç şeyi içip beklices...hareket etmices...teoriyi biliyorum da pratikte nolcem bakalım eheueh
thanx :18:

aslında 6 ayda 10 kiloda hızlı kiloya giriyor bence ihihhihihi...
hmmmm evet yaa...aç karna kan verices sonna o irenç şeyi içip beklices...hareket etmices...teoriyi biliyorum da pratikte nolcem bakalım eheueh
thanx :18:

bende 15 gün önce 4 diye devam ediyodum 2 gündür 2 kilo fazla yani 6kg almış gibi oluyorum...
bakalım çarşamba gün dr un odasındaki tartıda kaç çıkacam onu esas kabul ediyorum çünkü...
benim şeker testine çok var ama ben bile şimdiden korkuyorum çünk hergün çikolata şerbetli tatlı yiyorum azaltamadım,ama azaltmam gerek yaa poffff

ya bende bir gün boyunca tuvaletimi tutabiliyordum, şimdi 2 saatte bir en geç gitmem gerekiyor ve bunun sıklaşacağını düşündükçe tuvalet nasıl bulacağım diye kara kara düşünmeye başladım. Zaten dışarıda tuvalet kullanmaktan hiç hoşlanmam, burada tuvaletlerde nedense hiç yaygın değil :) Ya kızlar akıntınız var mı ve açık sarı renk mi? bu akıntı yüzünden endişelenmeli miyim???

canım tatlı isterse ya meyve (oda sınırlı) yada meyveli corn flakes yiyorum....yada meyveli müsli..

burada bana corn flakes yeme dediler, müslinin içinde şekerli meyveler de pek iyi değilmiş, yulaf ezmesi içine kuru kayısı, kuru incir, ceviz,fındık,kuru (siyah ) üzüm falan yiyiyorum bazen bende...

ne güzelmiş :) ben hamile kalmadan önce fotoğraf makinemi kaybedip yeni bir tane almak zorunda kalmıştım ama hamile kalacağımı bilsem, bu modeli düşünürdümi ne gzelmiş :) kamera bakıyoruz bizde şu aralar, doğumdan önce alabiliriz umarım ...

bugün maxi-cosi cabriofix araba koltuğu aldık, bebek küveti aldık,kışın giyebileceği bir tulum aldık içi kürk, şimdi geriye buna uyumlu beebk arabası almak kaldı. mangal falan yaptık ama tuvalet benim için büyüüüük bir sorun oldu yine çünkü ortalıkta tuvalet yoktu 3 km yürüdük belki ilerdeki restaurantta vardır diye ama erken kapandığını hesaba katmamışız neyse bu açıdan stresli bir gündü :):)

bu arada bebek arabalarında gönlüm bugaboo bee den yana :) ama daha hafif bir puset ve maxi-cosi araba koltuğuyla kullanılabilen maxi-cosi mila modelini seçeceğim sanırım. bu arada çok ilginç maxi-cosinin kendi sitesinde maxi-cosi mila modeli diye geçiyor ama joker bebekte bebe confort mila diye geçiyor. çok karışık yaa :)

kızlar bebek telsizi almamız gerekiyor mu?

benim çok hevesim var almayı dşünyorum araştırdım we well marka çok iyiymiş annelr çok memnunlar..
aslında görüntülü olanlar daha kullanışlı bebeğin kapısını kapat odanda tv ni izle sesli bi şekilde ama görüntüllerde 400 lira onada o parayı veremem,ucuz yollu ve kullanışlı bi marka almayı düşünüyorum...

bebeğin odası odama çok yakın..ayrıca evde küçük..heryerden rahat ses duyulur ..benim için gereksiz...

bugün tam alacaktık sonra gerekli mi gereksiz mi karar veremedik, erteledik. bizimde odalar bitişik, evde küçük sayılır. duyulur gibi geliyor aslında ama geceleri duyamazsam??? neyse biraz daha düşüneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…