azracım dün gölbaşında toplantı vardı oraya gittik. gerçi bedenim ordaydı sadece.. 4-5 saat birilerini dinlemek çok zor artık bnm için.. buarada yemek yerken arkadaşlar maşallah boğazın açılmış senin diyolar çokk korkuyorum...
peppermintcim güle güle giysin prensesin ben akşam 7 gibi gidicem mothercare'e.. inşallh bana da bişeyler kalır.
buarada ablamla telde konuşuyodum. heyecanlı bişeyler anlatıyodu 15 dakika dayandım bağladım konuyu.. yoksa 1 saat yolu vardı.. dikkat edelim madem. ben aslında sık konuşmam çok telle ama konuşuncada 1 saati geçer
osteocare dvitemini magnezyum kalsiyumfalan var
glucopage ise bende insülin direnci var yani şekerim var ondan şekerimi dnegelemek için
bilmiyorum yaaa aslında adam aile hekimi istanbulda ünlü bir klinikte K.K. da da ssyafası ve reklamları ola bir tüp bebek merkezinde bende ne biliim içiyorum işte ama suana kadar tek şikayetim mide yanmalarımdı(
iyi geceler cicim eminim bişi olmayacak bişi çıkmayacaktır :)
kizlar bu arada ben naptim inanmayacaksiniz. biletimi book ettim pazartesiye. annem dedi git yoksa babanin inadini biliosun. kiskançlik yapio sende böle mülayim olunca hiç razi olmicak dedi. sen gidince torunumu kizimi göremicem korkusu ile gelsinler dicek nede olsa dedi. valla annemdeki cesaret bende yok. bu annem babami terketti bikere yazlik almassan bana evi terkederim dedi. babam halama para vermisti borç ona kizip. sora babam inat etti annemde etti 3 ay ayni evin içinde konusmadilar. sora baristirdilar bunlari babamda yazliği aldi. gerçi bende erkekler konusunda öleyim cesaretliyim rest çekiorum ama babama kiyamiorum iste. ama dediği gibi annemin kiskançlik yapiyor birazda ben bölece durursam galiba yollamicak beni hiçD
bu arada kargoyu sordurduk. ptt çok ucuz. onla göndericez ama tek sorun gümrüğe tabi esyalar. bakalim hangileri gümrüğe tabi.
AH AH basıma neler geldi kendi ilacım die annemin tansiyon hapını içmişim..aradan 20 dk gecince farkettim.. ama iş işten gecmişti... aramadıgım dr kalmadı bişey olmaz dediler bol sıvı al..artık yapcak bişey yok dediler.. korkma bi zararı yok deselerde.. ben hala korkuorum.. 1 saati gecmeden istifrar da ettim.. inşş bişey olmaz dimi kızlar...şaka gibiyim ya yapmadıgım bi bu kalmıştı.. aptalım ben aptal
yazdim yazdim yazdim, sildim. hepsi asagi yukari ayni gyzelim, sen en az zararla nasil kurtulurum onu dusun, oyle konustugunda usulca kalk, ortami terket. duyma yani.
ama bizi kizdiran uzen bu duygulari cocuklarimiz yasamasin cunku onlarin sorunlari bizimle demek istemistim ben. biz iyi dusunmeye calisalim ki cocuklarimiz da iyi dusinsunler, bizim sorunlarimiz yuzunden uzulmesinler, mutlu mutlu oynasinlar...
Günaydınn fıstıklarr..
Ay dünden beri ne bol muhabbet olmuş maşşallahhh oku oku bitiremedim..
Eyeszay fıstıııkkk gibiisn maşşallhhh..
Güzeller bügün mothercarede %50 indirim vaar. Ben akşam gidicem bi bakayım ne ne kadar. Sizin de aklınızda bulunsunn
o biberon içindeki şekerleri ankarada sordum büyük bi pastanede, tanesi 5 tl dedi :) 100 tane alsan 500 lira yapar yaa.. vazgeçmiştim ben de tam. ankarada böyle şeylerin satıldığı başka yerler var mı ki ben de alayım..
bu arada kızlar eşimin tayini oldu gibi.. ben pazar dönüp ufak ufak ev bakmaya başlıcam ankarada
Gözünüz aydın canım, ne taraflardan ev bakackasın.Bu arada
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...neleri-adaylari-alisveris-paylasim-alani.html
böyle bir topic var sanki burda şu şekerlerin nerelerden alınabileceğini yazmışlardı bak istersen.
cnm 8li ve 4lu hast. cikislarinda yok ne yazikki indirim.
tek alt pijama ve taytlarda da yoktu.
pakette satilan 3'lu 7 li bodylerde de yoktu.
tulum vardi indirimde,
3 lu takim (alt-ust pijama+onluk)
5 li onluklerde vardi
yine tayli 2 li tkda vardi
ici beyaz body ustu askili tk onla da vardi
bir de yazlik cok tatli takimlar vardi onlarda da vardi ama bizim bebekler kisa gelecegi icin almadim (yani 3 aylik olduklarinda falan kis olacak ya )
alti kot ustu bluz falan gezme giysilerinde de vardi
ayakkabilar da yoktu
corapta 2.si %50 dediler ama gelince fise baktim dusmemis :-( bi yanlislik olmus sanirim
sağol canım ben de tulum almak istiyordum özellikle
Bu arada kızlar, mothercare'den mesaj geldi. Nisan ayı için 15-16-17 Nisan'da pırlanta etiketli ürünlerde %50 indirim olacakmış. Yani haftasonu da bakabilirsiniz
Akşam çıkışta bakayım...Hafta sonu yokum İstanbul'da bir haftalık tatil yapacam, kocacım ve kızımla güneydoğu and. turu yapcez
çok teşekkür ederimmm
emek bahçeliden bakıcam ama orda da hem pahalı hem de çok eski evler.. bir de gölbaşı toki
çok ucuz ya orası tabi uzak bayağı ama işin aslı ben 1 sene ücretsiz izne ayrılacam o arada sıkıntıya da girmek istemiyorum. zaten yaklaşık 1.5 sene işe gitmemiş olcam toplamda. ne gerek var işe yakın tutup onca kira vermeye yani.
sen nerde oturuyosun
kizlar ben kaçiyorum. su ümraniyede arka taraflarda bebek dükkanlari varmis büyük onlara bi bakicam. bide kendime bisiler aliyim. bide gecelik almak istiyorum. bavul almam gerekiyor. offf offf çok isim var yani.
bu arada aklima gelmisken soriyim sizinde oturunca etiniz eziliyor poponuzda kemikleriniz aciyormu? ben dayanamiyorum hiç yaa oturamaz oldum
neyse siz cevap verince okurum ben sora. kendinize ve bebislere iyi bakin aksama görüsürüs muah muah muah iyiki varsiniz.
heh iste aynen pirlanta etiketlilerden aldim ben de,
Kızlar Erenköy' e yakın bir mothercare nerede var? Ben bu akşam İstanbula geliyorum da.
tepe natilius
capitol
ve maltepe carrefour da varmis cnm anad.yakasinda
bu arada lansinoh'lar mothercare de de %50 indirimdeydi.
selamlar kızlar ben bu aralar pek bir yoğunum taşınma telaşı aldı beni bi de okulda giremiyorum kk ya nedense anlamadım hata veriyor ama takipteyim
bebişlere kıyafetler alınmış güle güle giydirin
bebeğin kıyafetlerini ben roxy leyıkıycam kızlar çok yumuşacık yapıyor kızımınkini 1 yaşına kadar onunla yıkadım çok memnun kaldım hatta kızımda hastanede bebek hemşiresi bunları neyle yıkadınız çok güzel kokuyor ve yumuşacıklar demişti aklınızda olsun
canim cok sagol,
kizlar hepiniz sagolun
insallah hepimizin bebekleri sglikla aldigimiz seyleri guzel gunlerde kullanirlar
kalir kalir merak etme
kuyruk sokumum agriyor benimde otuttunca,
kalkarken de aciyor, zorlaniyorum :-(
hafiften de bel agrisi basladi :-(
aynen, kalkarken cok zorlaniyorum, kuyruk sokumum cok agriyor. otururken bir sorun yok ama... uzanirken de yok :)Sorma ya benimde popo kemikleri ağırıyor, uzun süre oturunca kuyruk sokumunda ağrı oluyor, yan oturma ihtiyacı hissediyorum(((
kizlar mothercare'de sadece coraplarda kazik yemisim;
ikincisi %50 ind.li dediler,
gelince fisime baktim dusmemis,
5li corap 17tl
3 lu corap 18tl odemisim,
fazla geldi,
pzt.oglen 2sini de iade edip yerine bi takim pijama ya da tulum alicam
corap heryerden alinir sonucta diy mi
ayy cnm ben de onu soracaktim, sen tecrubelisin bilirsin;
bebege aldigimiz kiyafetleri ilk giydirmeden once yikayacak miyiz cnm?
selamlar kızlar ben bu aralar pek bir yoğunum taşınma telaşı aldı beni bi de okulda giremiyorum kk ya nedense anlamadım hata veriyor ama takipteyim
bebişlere kıyafetler alınmış güle güle giydirin
bebeğin kıyafetlerini ben roxy leyıkıycam kızlar çok yumuşacık yapıyor kızımınkini 1 yaşına kadar onunla yıkadım çok memnun kaldım hatta kızımda hastanede bebek hemşiresi bunları neyle yıkadınız çok güzel kokuyor ve yumuşacıklar demişti aklınızda olsun
evet canım aldığımız kıyafetleri kesinlikle yıkamalı ve ütülemeliyiz bol buharla onlar bize gelene kadar çok fazla ele değerek geliyorla çünküayy cnm ben de onu soracaktim, sen tecrubelisin bilirsin;
bebege aldigimiz kiyafetleri ilk giydirmeden once yikayacak miyiz cnm?
canım deterjanla alakası vardır belki valla bende kokutamıyorum sanıyordum ama hemşire öyle deyince çok sevinmiştim:)ya su guzel kokturma isini bir beceremiyorum yaaaa :) annem yikar mis gibi kokar, ben yikiyorum ayni kokmuyor gibi geliyor bana. hep özenmisimdir guzel kokturan kadinlara :) anne olmakla ilgisi vardir belkikokulu sabun koyuyorum bende artik aralara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?