2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim cok sagol,

kizlar hepiniz sagolun

insallah hepimizin bebekleri sglikla aldigimiz seyleri guzel gunlerde kullanirlar

kalir kalir merak etme

kuyruk sokumum agriyor benimde otuttunca,
kalkarken de aciyor, zorlaniyorum :-(

hafiften de bel agrisi basladi :-(

maşallah doğum yapana kadar siz bu gidişle bebek dükkanı açarsınız

Canım sen yinede bunları doktoruna danışıyorsun değilmi? Kullandığın omega-3 ün miktarı mı düşükte sabah akşam 2 ' şer tane vermiş? Biz günde 1 tane öneriyoruz balı hiç yemeyen kişilere.

Vaaayyy anne git dediyse sorun yok o zaman. Dün yazdıklarımı geri aldım yuttum :)))) Gözün aydın. Geri gelecek misin peki?

Canım zaten istifrağ etmişsin birşey olmaz korkma.

Çok doğru söylüyorsun. Ben şimdiden kendimi buna motive ediyorum. Kim ne yaparsa yapsın duymayacağım ama çok canımı sıkan şeyleri ( tutabilirsem kendimi) krmadan söylemeye çalışacağım.

Canım çok saol söylediğin için. :))) Tüm ürünlerde mi acaba?Akşam iş çıkışı hemen gidip bakayım. Zaten termilalin yanında, OIradan da İstanbul' a gelirim . Umarım yarın çok yağışlı olmaz.

Gözünüz aydın canım, ne taraflardan ev bakackasın.Bu arada

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...neleri-adaylari-alisveris-paylasim-alani.html

böyle bir topic var sanki burda şu şekerlerin nerelerden alınabileceğini yazmışlardı bak istersen.

çok teşekkür ederimmm
emek bahçeliden bakıcam ama orda da hem pahalı hem de çok eski evler.. bir de gölbaşı toki
çok ucuz ya orası tabi uzak bayağı ama işin aslı ben 1 sene ücretsiz izne ayrılacam o arada sıkıntıya da girmek istemiyorum. zaten yaklaşık 1.5 sene işe gitmemiş olcam toplamda. ne gerek var işe yakın tutup onca kira vermeye yani.
sen nerde oturuyosun

sağol canım ben de tulum almak istiyordum özellikle

Bu arada kızlar, mothercare'den mesaj geldi. Nisan ayı için 15-16-17 Nisan'da pırlanta etiketli ürünlerde %50 indirim olacakmış. Yani haftasonu da bakabilirsiniz

Akşam çıkışta bakayım...Hafta sonu yokum İstanbul'da bir haftalık tatil yapacam, kocacım ve kızımla güneydoğu and. turu yapcez

heh iste aynen pirlanta etiketlilerden aldim ben de,

Çalışmaya başladıktan sonra işine yakın bir yerden tutman mantıklı, ben çayyolunda oturuyorum, işim de bana yakın.

cnmcm senden benım gıbı ümranıyede oturuyosun galıba ben magazaların yarısını gezdım
sana tavsıyem santralda zeyland var orada cok hos seyler oluyo gecen yaz yegenım ıcın gezip bişeyler aldık
bıde onun yanında mert vardı kapandımı bılmem
mertbebe cok kalıtelı seyler satıyodu oncenden alemdag cad. ıdı sımdı zeylandın yanına tasındı bakmadım ama bıde oraya bak
yıne alemdag cad. de wenice var guzel seyler oluyo ama tam gecıs dönemı bulabılırmıısn bılmem
wenicenın biraz gerisinde bücürük var
büzürügün malları cok kalıtelıdır garantılı yanı
gelınce anlat bakım bende gezıcem oralarıda su bel agrım tutmasa yoldan geı donuyorum hep :

kizlar mothercare'de sadece coraplarda kazik yemisim;
ikincisi %50 ind.li dediler,
gelince fisime baktim dusmemis,
5li corap 17tl
3 lu corap 18tl odemisim,
fazla geldi,

pzt.oglen 2sini de iade edip yerine bi takim pijama ya da tulum alicam
corap heryerden alinir sonucta diy mi

selamlar kızlar ben bu aralar pek bir yoğunum taşınma telaşı aldı beni bi de okulda giremiyorum kk ya nedense anlamadım hata veriyor ama takipteyim
bebişlere kıyafetler alınmış güle güle giydirin
bebeğin kıyafetlerini ben roxy leyıkıycam kızlar çok yumuşacık yapıyor kızımınkini 1 yaşına kadar onunla yıkadım çok memnun kaldım hatta kızımda hastanede bebek hemşiresi bunları neyle yıkadınız çok güzel kokuyor ve yumuşacıklar demişti aklınızda olsun

ayy cnm ben de onu soracaktim, sen tecrubelisin bilirsin;
bebege aldigimiz kiyafetleri ilk giydirmeden once yikayacak miyiz cnm?

Sorma ya benimde popo kemikleri ağırıyor, uzun süre oturunca kuyruk sokumunda ağrı oluyor, yan oturma ihtiyacı hissediyorum (((
aynen, kalkarken cok zorlaniyorum, kuyruk sokumum cok agriyor. otururken bir sorun yok ama... uzanirken de yok :)

bugun malesef cok bulantim vardi okulun icinde bulanti gelmesi cok zor oluyor

5li corabin fiyati fena degilde, 3 lu corap daha pahaliymis :) daha guzeldi heralde. ama zaten kucucuk seyler, bence de corabi daha uyguna bulabilirsin.

bu arada , burada bebek dogunca eline ediven takmiyorlar, etrafi algilasin diye ama tr de takiliyor. ne yapsam karar veremedim. kendini cizer diye takiliyormus ama cizmiyormus ya da ögreniyormus cizmemeyi diyorlar... burada minicik bazen yeni dogmus heralde dedigimiz bebekler ayaklar eller ciplak geziyor , bir rahat görunuyorlar sormayin :)

bir sey daha yazmak istiyorum, arkadasimin bebegini görmeye gitmistik, alti falan degistirildi sonra oda epey sicakti bir muddet ayaklarina corap giydirmediler 3 aylikti snairim bebek, ayaklarina bakip bakip guldu bunlar da nereden cikti simdi yaaa der gibi bir hali vardi ama coraplar cikar cikmaz firil firil harekete basladi ayaklar :) cok tatliydi sanirim rahatliyorlar cok gulmustuk :)

offf ders mi calismak lazim simdi biri ders mi diyor offfffffffffffffff

bence yikamaliyiz, kimbilir nerelerde saklaniyorlar, yere dusuyor, zaten yeni urunlerin kendine has bir kokusu da vardir, uzerinde boyamadan kalan kimyasal oluyordur belki o da akar.... parfumsuz deterjanlarla yikamak gerekiyormus.

ya su guzel kokturma isini bir beceremiyorum yaaaa :) annem yikar mis gibi kokar, ben yikiyorum ayni kokmuyor gibi geliyor bana. hep özenmisimdir guzel kokturan kadinlara :) anne olmakla ilgisi vardir belki kokulu sabun koyuyorum bende artik aralara...

evet canım aldığımız kıyafetleri kesinlikle yıkamalı ve ütülemeliyiz bol buharla onlar bize gelene kadar çok fazla ele değerek geliyorla çünkü

canım deterjanla alakası vardır belki valla bende kokutamıyorum sanıyordum ama hemşire öyle deyince çok sevinmiştim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…