2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr.... :92:

bu arada yarın ve 23 nisan da hisar intercontinental hospital'da (ümraniye) mustela'nın "bebeğim olacak" semineri var Ayşe Öner'in bu sefer inandım görümcemle gidicem dün kayıt yaptırdık...

İlgilenenlere duyurulur...
Program:

16 Nisan 2011 Cumartesi
13.30-13.45 Karşılama ve ikram
13.45-14.45 Gebeliğe hazırlık - Uzm. Dr. Ayşe Kara
14.45-15.00 Kahve molası
15.00-16.15 Ayşe Öner eğitimi
Hamile olmak - Doğum ve nefes çalışmaları - Anne sütü ve emzirmenin önemi
16.15-16.30 - Kahve molası
16.30-17.30 Ayşe Öner eğitimi
Güvenlik önlemleri - Bebeklerde havayolu tıkanması durumunda uygulanacak ilkyardım prosedürü

23 Nisan 2011 Cumartesi
13.30-13.45 Karşılama ve ikram
13.45-14.45 Uzm. Fizyoterapist Özlem Üstünkaya
Hamilelik döneminde egzersiz ve modifiye pilates
14.45-15.00 Kahve molası
15.00-16.15 Ayşe Öner eğitimi
Yenidoğan günlük bakımı (alt temizliği, göbek pansumanı, tırnak kesimi uygulamaları) - Uygulamalı bebek banyosu
16.15-16.30 Kahve molası
16.30-17.30 Ayşe Öner eğitimi
Bebeklerin gazlı döneminde yardımcı olacak gaz masajı uygulaması
Bebek egzersizi uygulamaları

cnm nbe dun yoktun nasılsınız ?
valla nette cok vakıt gecırmeye basladım artık kota koyacak kendıme zaten bıde wireless ondan da tırsıyıyorum
bıde kızlar telefonla konusan annelerın bebeklerı agresıf mı oluyomus neee ben cep tel. de cok konusuyorummm,
anlıcan ıyıce tırstım bıraz uzak durucam hepsınden ara ara gırıcem becerebılırsem
cnm mothercare gıdınce haber ver bakalım fıyatlar nasıl hatta resım cekebılırsen super olur eklersın
bende bu hafta hamıle gecelıklerınde sıparıs edıcem bıtmeden alım kız bıdaha gelmeye bılır dedı
logusalıkı sonra alırım olmazsa
öpüyorum cnmmm

HERKESE HAYIRLI CUMALAR KIZLAR
CUMANIZ BEREKETLİ VE MÜBAREK OLSUNNNN
ALLAH HEPIMIZE HAYIRLI SAGLIKLI BEBISLER VERSINN
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

ya ben ne yapayım bilgisayar öğretmeniyim sınıfımda 35 pc var bir sürü elektronik alet yani işim fena

kizlar isten 1 saat izin alip mothercare'e gittim ben.
prensesime cok guzel ciciler aldim cok mutluyumm

3 adet tulum 0-3 ay
1 ad.0-3 ay ici body ustu askili tulum tk.
1 ad. 3lu tk. (alt ust pijama+onluk)
1 ad. tayli alt ust tk.
1 ad. 5li corap tk
1 ad. 3lu corap tk
1 ad.tirnak makasi
1 ad. 5li onluk set
1 ad. +3 cingirak oyuncak (chicco)

hepsi 192 tl tuttu..

fotolarini da ins. eklerim h. sonu
ben h.sonu da idilden hast.cikis takimini alicam, bebegimin giyim ihtiyaclari karsilanmis olacak buyuk olcude

bu arada mothercarede 3lu havlu tk vardi 34 tl;
sert gibi geldi emin olamaim, baska yerlerde de baktigimda bebek havlulari hep sertti, acaba yikaninca mi yumusuyor, neden oyle?
bilginiz var mi???

saydigin bunca seyi 200 tlye mi aldin
cok ucuzmus valla

biz kaziklaniyor muyuz ne

yaa ne guzel konular, insallah cok faydasini görursun. bende cok isterdim gidebilmeyi...

prensesin güle güle giyinsin canım..

cok ucuzmus valla

Şekerlere ve süslere 115tl ödedik, kadife battaniye 20 tl, penye yelekler 5tl hastane çıkışı 50tl aklımda kalanların fiyatları böyle. Kürkçü hanı nasıl tarif edeyim bilemedim çünkü bende hep şaşırıyorum birilerine sorup öyle buluyorum :)

canim gidiyorum bakalim babam kiskançliğini bitirip korkudan gelin diyene kadar kalicam

canim anlamadim araba nasil kilodan sayilmicak uçakta?? hihi kocaman sey zaten. kuruptami bebek arabasini götüriyim napim anlamadim

çok sol canim. valla isallah bi ise yarar babamin üzerinde denenmedik metod birakmadik

canim bi han var hani sirf pijama gecelik satiyor saten falan orayami gittin acaba. aman allahim orasi nasil biyer öle. ayyildizin bir gecelik takimi vardi resmen öldüm diyebilrim. ama 450 lira dediler bebisimin o kadar masrafi varken kendime kiyamadim almaya. ama valla gece rüyalarima giriyor takim

hahaha bende gidip büyük kiyafetleri aliorum. küçükken giyeceklerini anneme biraktim.

canim para için çekim yaparlarsa bebeği düsünmezler dikerler seni bilmemkaç saat. flash isiği fazla kalinca bebeği rahatsiz ediyor böle çekimlerde. gönüllü olunca o zaman 3 saat sora dersin yeter bu kadar. burdaki çekimde dergiydi iste bebeğim dergisi. ama karnim az daha çiksin diye beklerken kaldi artik(

valla konusmayan yoktur sanirim. hele ben bilgisayara yapisik gibiyim bide. allah korusun bebislerimizi.

bu ilk konulari biliorum gitmistim ama genede gidicem çünkü çok yakin bize bu hastane. ama ikincisi kaçiyor yine(

güle güle giysin canim. ben hala nerde var bu mothercare bilmiyorum(

Evet hep iç çamaşırları havlular falan var oraya gezebildim sadece,bende pierre cardin'in lohusa pijamasını beğendim 70tl. Ama biraz pazarlık edebiliriz sanırım

kizlar ben kaçiyorum. su ümraniyede arka taraflarda bebek dükkanlari varmis büyük onlara bi bakicam. bide kendime bisiler aliyim. bide gecelik almak istiyorum. bavul almam gerekiyor. offf offf çok isim var yani.

bu arada aklima gelmisken soriyim sizinde oturunca etiniz eziliyor poponuzda kemikleriniz aciyormu? ben dayanamiyorum hiç yaa oturamaz oldum

neyse siz cevap verince okurum ben sora. kendinize ve bebislere iyi bakin aksama görüsürüs muah muah muah iyiki varsiniz.

Evet hep iç çamaşırları havlular falan var oraya gezebildim sadece,bende pierre cardin'in lohusa pijamasını beğendim 70tl. Ama biraz pazarlık edebiliriz sanırım

valla 450 liranin neresi ile pazarlik edicem diye düsündümD bide geldim baktim ayyildiza öle bi modeli yok. yani var ama birebir değil ve renkler farkli. demekki modeli çaliyorlar sonra ayyildiz değilde ayyildiz modeli diye satiyorlar. ama cidden gördüğüm en güzel gecelikti diyebilirim.

Canım iyi günlerde giysin prensesin cicilerini...Ben de öğlen mothercare'e giden birileri varsa nelerde indirim var sorayım diyordum
Aldıklarında indirim var mıydı canım? Ya da nelerde indirim vardı genel olarak alınabilecek??

cok ucuzmus valla

o biberon içindeki şekerleri ankarada sordum büyük bi pastanede, tanesi 5 tl dedi :) 100 tane alsan 500 lira yapar yaa.. vazgeçmiştim ben de tam. ankarada böyle şeylerin satıldığı başka yerler var mı ki ben de alayım..

bu arada kızlar eşimin tayini oldu gibi .. ben pazar dönüp ufak ufak ev bakmaya başlıcam ankarada

arkadaşlar malum bahar ayındayız benim gibi alerjik rinit ve alerjisi olanların kabus ayları..ben çok az zencefille balı karıştırıp bir kaşık alıyorum birde süt ve bal karışımı yada bal ile limon karışımı iyi geliyor benim gibi olanlara öneririmm.

o kemik acıması wc de oturunca oluyo arada bende... bebek çıkacak sanki

azracım dün gölbaşında toplantı vardı oraya gittik. gerçi bedenim ordaydı sadece.. 4-5 saat birilerini dinlemek çok zor artık bnm için.. buarada yemek yerken arkadaşlar maşallah boğazın açılmış senin diyolar çokk korkuyorum...

peppermintcim güle güle giysin prensesin ben akşam 7 gibi gidicem mothercare'e.. inşallh bana da bişeyler kalır.
buarada ablamla telde konuşuyodum. heyecanlı bişeyler anlatıyodu 15 dakika dayandım bağladım konuyu.. yoksa 1 saat yolu vardı.. dikkat edelim madem. ben aslında sık konuşmam çok telle ama konuşuncada 1 saati geçer

Son düzenleme:

cnm 8li ve 4lu hast. cikislarinda yok ne yazikki indirim.
tek alt pijama ve taytlarda da yoktu.
pakette satilan 3'lu 7 li bodylerde de yoktu.

tulum vardi indirimde,
3 lu takim (alt-ust pijama+onluk)
5 li onluklerde vardi
yine tayli 2 li tkda vardi
ici beyaz body ustu askili tk onla da vardi
bir de yazlik cok tatli takimlar vardi onlarda da vardi ama bizim bebekler kisa gelecegi icin almadim (yani 3 aylik olduklarinda falan kis olacak ya )
alti kot ustu bluz falan gezme giysilerinde de vardi

ayakkabilar da yoktu
corapta 2.si %50 dediler ama gelince fise baktim dusmemis :-( bi yanlislik olmus sanirim

Sorma ya benimde popo kemikleri ağırıyor, uzun süre oturunca kuyruk sokumunda ağrı oluyor, yan oturma ihtiyacı hissediyorum (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…