Eki Görüntüle 176444 Eki Görüntüle 176443 Eki Görüntüle 176445 yazlık pijama tkmlarından da alıcam 1 tane resımlerı ekte gecelıkte cok guzel
lila pijama 29 beyaz olan 33 gecelik 29 tl
bu ürünler hangi siteninkiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 176444 Eki Görüntüle 176443 Eki Görüntüle 176445 yazlık pijama tkmlarından da alıcam 1 tane resımlerı ekte gecelıkte cok guzel
lila pijama 29 beyaz olan 33 gecelik 29 tl
Off bazen bende komplo teorileri kuruyorum hatta biraz fazla sık oluyor sanırım. Şuan hepimiz östrojen yüklü bomba gibiyiz hihihihihi! Yeni doğum yapan bir arkadaşım diyor ki bu daha bir şey değilmiş. Doğumdan sonra içimize şeytan kaçacakmış
tabı arastırmadan almamak gerek. enı anne oluyoruz gaza gelmemek lazım :) heveslenip hemen alıyoruz vallahı. eskiden boyle seylermı varmış. ahhh ahhh kadınlık o zaman kadınlıkmıs ıste.şimdi bize herşey hazır ohCanım elektrikli ve manual arasında ne fark varki.. Birisi otomatik çekme yapıyor, diğeri elle..
Ben elektrikli almayı düşünüyordum ama araştırıcam:44:
canim sen kayinvalidene getir diye söylediysen ondan demistirben kendikimden biliyorummmm
![]()
cok garipnaynen icime seytan kacmis gibi hissediyorum, allahtan esim cok anlayisli agzimdan ne cikarsa ciksin beni rahatlatiyor zaten kisa suruyor icimdeki seytanin aktiflesmesi. biz anne olacagiz ve anneler oyle bebegi ve bizi uzecek durumlara kolay kolay pabuc birakmaz aslinda, mantigimda kontrol edebilecegimi soyluyor ama o seytan komplonteorileriyle aklimi basimdan aliveriyor. simdiki komplo teorimiz ya kayinvalidem dogumuma gelmek icin hazirlik yapiyorsa??? sanirim bu en son isteyecegim seydir, lutfen gelmez deyin kizlar yaaaa o, bebegim ve benyok yok gelmez...
dogumdan sonraki donem insallah kimse uzuuuuun bir sure bizinrahatsiz etmez de biraz rahatlariz ama biliyorum herkes bebegi gormek isteyecek. yahu bebek dunyaya yeni gelmis, ulkendegistirmis, azicik bekleyin kardesim yaaaa...
ben çalışmıyorum cnm...hiç bu konuyu araştırmamıştım,hani neden bu kadar çok üztüne düşüyosunuz diye merak ettim..Canım bazen ilk etapta bebek sütü emmek istemeyebiliyor. Memende süt birikmesi canını baya bir acıtacak. Tabi doğum yaptığın hastanede de muhakkak vardır süt sağma makinası ama evde de gerekebilir. Bebek her zaman memeyi tam boşaltmayabiliyor. Ayrıca çalışıyor muydun bilmiyorum ama çalışıyorsan zaten her halukarda gerek duyacaksın. Evet süt elle de sağılabilir ama buda aynı şekilde acı veren bir yöntem.
bilgi verdiğin için sğl cnm,mantıklı geldi açıkcası araştırmadığım için bi sorayım dedim...cnm ben calistigim icin bana er ya da gec gerekecek.
bir de hastane de falan a hemen sut gelmezse bebegin minicik agzi gucu yetmezse sut getirmeye o zaman da gerekebiliyormus;
bir de goguste sut kalirsa su bezeleri sertlik agrilar olusuyor yillar sonra da o bezeler kiste donusebiliyor;
yani bebek emse de sutu sagip goguste sut birakmamak lazimmis cnm
ayy ne hoss cnm
benim esim de her aksam oper sever karnimi.
sabahlari da bana derken kizim seni de seviyorum der ugurlar bizi))
yaa evet canım benımkıde oyle maşallah allah bozmasın. önce benı opüyor sonra karnımı gıdıklıyor deli:))))
bırde ılk gunden berı telefon actığında napıyorsunuz diye soruyorçoğul konusuyor yanı
deli sankı karnımı gıdıklayınca bebeği gıdıklıyor![]()
kizlar bu arada kafein, bebegin gelisimini durdurdugu icin onerilmiyormus ama doktorlar izin veriyor. yine de cok caniniz cekmiyorsa icmeyin derim.yani arada icin... benim istiyor aslinda ama benligim izin vermiyor cok garip bir sekilde... kokluyorum sadece...
dur bıdahakı konusmamızda ıstıyeyım sırf masraf olsun dıye
![]()
iste valla canim yaaa alsin torunu icin biraz masrafa girse ne olur ki benim ki elini cebine sokmus degil bundan sonra sokucagini da sanmiyorum gerci istemiyorum da sonra onlar alirlarsa söz hakkina sahip olucaklar ben bebegimle ilgili hic biseye karissinlar istemiyorummm
ya kizlar asil seytan benim icime kacti herhaldeee![]()
ben swing aldım masaj özelliğide var olduğu için :)kizlar konunun disina cikicam ama birara cevaplarsiniz;
bu medelanin 2 cesidi var,
biri mini elektrikli diye geciyor 140 tl
digeri swing diye geciyor 300 tl
bizim almamiz gereken onerilen mini olan diy mi?
digeriyle farklari neymis ki ??
eski yemeklerden bir menü olacak :))ay kızlar aksama ne yemek yaptınız yaw. of hergun aynı ısler![]()
ben de swing aldım :))) kardeş kardeş sağarız artık :)))) ehuehuehuBen Medelanın Swing ini aldım. Diğerlerinden farkı şu;
Önden memeyi uyararak süt salınımını arttırıyor. Ayrıca, vakum seviyesini ayarlayabiliyorsun. Diğerleri çok sert yapıp can acıtabiliyormuş.
ya bu süper bişi ben duydum bunu mothercare joker ebebk gibi yerlede var sanırım bu yada benzerini birileri yazmıştı yanılmıyorsam bi araştıralım çok kullanışlı olacaktır bence :))http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/176631-hastane-cantaniza-kullan-at-pedli-camasir.html
kızlar buna bı bakarmısınız. doğum sonrası ıcın heralde. kullan at iç çamasırı. kendinden pedli:) nerden bulucaz yahu
ama anne ne yerse süt de o tadda oluyor diye biliyorum ben :??Canım haklısında babanın sakinleşeceğini sanmam o gerginlik eninde sonunda olacak. Bence biran önce olsun, bitsin. Kusura bakmasın ama eşininde alttan alması gerekiyor biraz. Bence sen eşinle konuş olacak tatsızlıklara karşı önceden hazırla göze alarak gelsin derim.
Ya ben en yakın arkadaşımın sütünün tadına bakmıştım ıyykk! hala hatırladıkça içim kalkıyor. O bebişler o tatsız şeyi nasıl içiyor anlamam. İnek yavruları çok şanşlı![]()
aman allah korusun sakın olmasın yaOff bazen bende komplo teorileri kuruyorum hatta biraz fazla sık oluyor sanırım. Şuan hepimiz östrojen yüklü bomba gibiyiz hihihihihi! Yeni doğum yapan bir arkadaşım diyor ki bu daha bir şey değilmiş. Doğumdan sonra içimize şeytan kaçacakmış
eyeszay buradaki anneleri gordukten sonra annelige bakis acim degisti, bir kere son derece rahat ve bizim gibi asiri korumaci degiller. anne ne yapmak istiyorsa bebek de gayet tabii ona eslik edebilir gorusundeler, o yuzden kanguru tercih ettim bende. gec saatte de olsa cocuklar konserlere katiliyor bahsettigim kulaklik ile... ama tabii bazilari uyuyor kucakta, bazilari anneyle dans ediyor, bazilari anneyle zipliyor. alisiyorlar heralde hic aglayan zirlayan gormedim, ama tr de cok zirlayan bebek gordum. buradaki bebeklerde cok aglamiyorlar isin garibi. basta kucakta uyuyan bebekleri gorunce yazik yaaaa diyorduk, simdi cok gordugumuzden midir nedir dogal ve dogru olan buymus gibi geliyor. ben daha gencim, 2-3yil eve kapanirsak ohoooo hayat gecr ki, o da bizimle gezse, eglense... en dogrusu bu bizce. artik seyehat planlarimizi ertelemek yerine onu da dahil etmeye karar verdik. ha aglar ve berbat bir tatil gecirirsek ne olur ki? ya da konserde aglarsa? zaten sen onde olursun, cok bunalirsaniz eve donersiniz...
soguk bir ulke oldugu icin ve bebekler alissin diye belkide yagmur yagsa bebek arabasini kapatmiyorlar, bebek islaniyor, yagmura dokunmaya calisiyor,yagmuru kesfediyor, cokndegistim ben asiri korumaci olmak istemiyorum ama ne kadarini basarabilecegim yasayip gorecegiz
kaynanayı ne yapmalııııııııııııııııııııı
eyeszay buradaki anneleri gordukten sonra annelige bakis acim degisti, bir kere son derece rahat ve bizim gibi asiri korumaci degiller. anne ne yapmak istiyorsa bebek de gayet tabii ona eslik edebilir gorusundeler, o yuzden kanguru tercih ettim bende. gec saatte de olsa cocuklar konserlere katiliyor bahsettigim kulaklik ile... ama tabii bazilari uyuyor kucakta, bazilari anneyle dans ediyor, bazilari anneyle zipliyor. alisiyorlar heralde hic aglayan zirlayan gormedim, ama tr de cok zirlayan bebek gordum. buradaki bebeklerde cok aglamiyorlar isin garibi. basta kucakta uyuyan bebekleri gorunce yazik yaaaa diyorduk, simdi cok gordugumuzden midir nedir dogal ve dogru olan buymus gibi geliyor. ben daha gencim, 2-3yil eve kapanirsak ohoooo hayat gecr ki, o da bizimle gezse, eglense... en dogrusu bu bizce. artik seyehat planlarimizi ertelemek yerine onu da dahil etmeye karar verdik. ha aglar ve berbat bir tatil gecirirsek ne olur ki? ya da konserde aglarsa? zaten sen onde olursun, cok bunalirsaniz eve donersiniz...
soguk bir ulke oldugu icin ve bebekler alissin diye belkide yagmur yagsa bebek arabasini kapatmiyorlar, bebek islaniyor, yagmura dokunmaya calisiyor,yagmuru kesfediyor, cokndegistim ben asiri korumaci olmak istemiyorum ama ne kadarini basarabilecegim yasayip gorecegiz
ay ay ayyy...oy oy oyy...yordunuz beni be gene kızlar
eve gelmişiz,ütü yapıces daha,yemek yok,worksheet hazırlıyorum bi yandan ama aklım da siz de..oku oku bitiremedim eheueheu..bi ton şey okudum aklımda ne kaldı ki
gözdem mankenim cicim...Maşşallah çok güzelsin kıjımmmnazar değmesin..kıjın da senin gibi olsun,tü tü tüüüüüüüüüü
beşiklerinize bayıldım bu arada...
ben de medela mini makinadan aldım...
her gün kampanya takip ediyorum şimdi sırada bebişimin odası için buhar makinası ve sterilazasyon makinası var...bu cts kafamızda eminönü havuzluhan var bakalım...anneyi de kapıp eşimle gidelim diyoruz...
bu arada benim haftaya şeker yüklemem var ama bikaçgündür ağrılarım var felan...bahsetmiştim..doktorumdan randevu aldım.kısımı bi göreyim herşey yolunda mı öğreneyim bi de idrar tahlili yaptıracağım..yanma felan yok da ne bilim ağrı ve bi huzursuzluk söz konusu...rahatlamam lazım...
kaçalım biz şimdi...ayyyyyyy tekmeledi kıjım ihihhihiyirim onu ben haaaaaaaaaaaam yaparım haaaaaaaaaaaaaaam
hadi görüşürüs sonna..babay şimdilikkkkkkkkk![]()
Ben de senin gibi düşünüyorum, ben de şimdi çalışacağım ama doğumdan sonra ara vereceğim. Şimdiden almak gereksiz geliyor belki hiç gerek kalmayacak çünkü. He bi de ablam bana aventin manuel pompasını verecek. Fazla sütü sağmam gerekecekse onla halledebilirim diye düşünüyorum. Baktım olmuyor, söylerim markasını modelini alırlar
Ben bakmıştım parmağımı değdiripçok tatlı bal gibi bişi
![]()
Canım haklısında babanın sakinleşeceğini sanmam o gerginlik eninde sonunda olacak. Bence biran önce olsun, bitsin. Kusura bakmasın ama eşininde alttan alması gerekiyor biraz. Bence sen eşinle konuş olacak tatsızlıklara karşı önceden hazırla göze alarak gelsin derim.
Ya ben en yakın arkadaşımın sütünün tadına bakmıştım ıyykk! hala hatırladıkça içim kalkıyor. O bebişler o tatsız şeyi nasıl içiyor anlamam. İnek yavruları çok şanşlı![]()
eyeszaycimmmmm gerçekten çok hoş bi hatunsun :))) allah kızına çirkin şansı versin ama fiziği sana benzesin :))) ben zaten 174 boy ve 49 kilodan çakmıştım :)))))hııııımmmm bizden kaçmaz :))
sterilizatör olayında ben arkadaşıma 3 yıl önce weeweell aldım ikizleri için içi genişti bide çok memnun kalmış hatta bana geri verecek kullaniim diye :)))) aldım verdim oldu :))
kızlar cewap neden wermiyosunuz
kaynar kazana değil cayır cayır yakmalı ayyyy çokk acımasızım kızım sen duyma bunları![]()