başkentte iyi de pahalı dediler
güven hastanesi ve akay a da iyi diyorlar
ben kararsız kazım daha netleşmedi dr um
hrs diye bi hastane varmış duydunuz mu benim şimdi gittiğim dr orayla anlaşmalıymış nasıl bi yer biliyor musuunz
canım ben eryamandayım ama zekai tahir burağa gidiorum benimki riskli gebelik olduğu için orayı tercih ettim ama şimdi özel bi dr da arıyorum cvs ve aminosentez yapabilecek riskli gebelikte uzmanı.sen hangi semtesin?
kızlar yaw moralim cok bozuk ağla ağla bi hal oldum.
dün gece rüyamda bebeğim doğmuş eşimle beraber gezioruz bi yaz günü hediyelik eşyalar satan bi yere gidioruz bebeğim eşimin kucağındayken birden bebeğimi kaç gündür hiç emzirmediğim aklıma gelio eşime verde emzirim diorum oda şasırıo nası emzirmedin 2-3 gündür yaşamadı dio sen emzirmişşindir dio emzirmesen bebek ağlardı dio ve bebek hakikaten hiç ağlamıo bebeği kucağıma alıorum dısarıda bi polis klubesinin önündeki bi bankta gögüsümü açıp emziriyorum hata bebek zor alıo mememi ucu sanki yokmuş gibi ama sonra alıo emio benimde cok hosuma gidio sımsıkı sarılıp öpüp öpüp duruyorum bide bebek 2-3 gün olmuş doğalı ama iri bi bebek sanki 3aylık gibi bide böle açık tenli kel cok güzel bi erkek bebeği...
ama rüya tabirlerine baktım ama hamile kadının bebek emzirdiğini görmesi hamilelikten kurtulcağına dior(((bi kaç kişide yorum yapmış bu rüyayı görüpte hamile olanlar hep bebeğini 1hafta sonra düşürmüşler ((yaw ben kafayı yicem acaba budamı düşcek die zaten 2 bebeğimi kaybettim bunuda kaybetcem diye korkarken böle bi rüya gördüm naparım ben yaww sinirim bozuk zaten kasıklarım da ağrıo (
sizce bu rüya ne anlama gelio????
canım çünkü eşim ve ben de akdeniz anemesi tasıcılığı yani talesemi var bu yüxden ilk bebeğimi 4 aylıkken aldırmak zorunda kaldımo yüzden her gebeliğimde %25 riski var.hamileliğmde 3aylık olunca bebekten kan alıp inceliolarlar (bide kan pıhtılasması cıktı bende 2.bebeğimide bu yüzden 2 -2buçuk aylıkkken düşürdüm o yüzden simdide büsürü ilac kullanıorum ve cok korkuyorum ((
dün gece rüyamda bebeğim doğmuş eşimle beraber gezioruz bi yaz günü hediyelik eşyalar satan bi yere gidioruz bebeğim eşimin kucağındayken birden bebeğimi kaç gündür hiç emzirmediğim aklıma gelio eşime verde emzirim diorum oda şasırıo nası emzirmedin 2-3 gündür yaşamadı dio sen emzirmişşindir dio emzirmesen bebek ağlardı dio ve bebek hakikaten hiç ağlamıo bebeği kucağıma alıorum dısarıda bi polis klubesinin önündeki bi bankta gögüsümü açıp emziriyorum hata bebek zor alıo mememi ucu sanki yokmuş gibi ama sonra alıo emio benimde cok hosuma gidio sımsıkı sarılıp öpüp öpüp duruyorum bide bebek 2-3 gün olmuş doğalı ama iri bi bebek sanki 3aylık gibi bide böle açık tenli kel cok güzel bi erkek bebeği...
ama rüya tabirlerine baktım ama hamile kadının bebek emzirdiğini görmesi hamilelikten kurtulcağına dior(((bi kaç kişide yorum yapmış bu rüyayı görüpte hamile olanlar hep bebeğini 1hafta sonra düşürmüşler ((yaw ben kafayı yicem acaba budamı düşcek die zaten 2 bebeğimi kaybettim bunuda kaybetcem diye korkarken böle bi rüya gördüm naparım ben yaww sinirim bozuk zaten kasıklarım da ağrıo (
Güven ve Akay hastanelerinin iyi olduğunu bende duydum canım, HRS de sanırım 1-2 yıllık bir yer amam beş yıldızlı otel gibi falan diyorlar. Benim bayan doktor takıntım var. Kolay muayene olamıyorum. Ben rutin kontroller için araştırmıştım Başkent Hast. Esra Kuşçu var, bayan doktor olarak. bilgili deneyimli vede ilgili biri. Sanırım devam edeceğim gitmeye. Tek sıkıntı bana biraz uzak olması.
Ben izmirdeyimbana da yapılacak cvs zaten yaş kemale erdi benim 35 bitti 36 içindeyim ama cvs ten korkmuyorum çok sorunsuz oldu benim
bu arada izmirde olanlar kimler
kadın takıntım yok benim ama tesadüf hep kadın dr lar çıkıyo karşıma
sana önerebileceğim kadınlar olabilir ilerde istersen
ben manisadayım aslında canım orda çalışıyorum orda oturuyoruz ama izmirliyim doktorum izmirde prof.sermet sağolBen izmirdeyim
bana da yapılacak cvs zaten yaş kemale erdi benim 35 bitti 36 içindeyim ama cvs ten korkmuyorum çok sorunsuz oldu benim
bu arada izmirde olanlar kimler
Olur sevinirim.
selam oğlak, ben ankaradayım ama ailem izmirde,.. sayılır mı
Bu arada yaş kemale erdi falan deme çok üzülürüm bende 34,5 oldum ve de ilk gebelik. Sizin gibi tecrübeli annelerden destek bekliyorum.
Ben çiğlide oturuyorum şu an çalışmıyorum.ben manisadayım aslında canım orda çalışıyorum orda oturuyoruz ama izmirliyim doktorum izmirde prof.sermet sağol
sen kime gidiyorsun neresindesin izmirin benim annemler karşıyaka bostanlıda kızkardeşimde orda kayınvalidem görümcem hatayda benim izmirde çoğu zamanım karşıyakada geçiyor sen çalışıyor musun
topiğin en yaşlı annesiyim arkadaşım üzülüyorum gerçekten geçen kızım bir arkadaşıyla oynuyordu bizim evde senin çok yaşlı dedi çocuk ona nasıl moralim bozuldu demkki evde annesi babası böyle konuşuyor dedim yoksa küçük çocuk nerden bilsin bu aralar bu yaş konusuna takmış durumdayım
bende manisada yaşıyorum canım ama izmirliyim ailem orda doktorumda izmirde hangi doktorlara gidiyorlar diye o amaçla izmirlileri sordum
Ben çiğlide oturuyorum şu an çalışmıyorum.
Doktorum Reşat Bozoklar. Ama değiştirip, Kente gitmeyi düşünüyorum.
Eşim izmirli aslen, evlenince geldim, çok sevdim burayı.
Üçkuyular da oturduk ilk, o taraflarda güzel, karşıyaka bostanlı ayrı güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?