2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın canım vardır hepsinde bir hayır öyle bakmak gerek inşallah herşey yolunda gider de yaşlı da olsak bizede bu yaşta kısmet olur

işte geldim burdayım ben bu işte ustayım

Namık Demir'e gitmeyi düşünmüyorum zaten, başka bir konuda okumuştum yaşadıklarını
Orçun Sezer'e gidicem muhtemelen.. O nasıl sence?

selam kızlar ben beebegımı temmuzda beklıyodum ama doktor dun agustos basında olcak dedı bende buraya geldım :)

Namık Demir'e gitmeyi düşünmüyorum zaten, başka bir konuda okumuştum yaşadıklarını
Orçun Sezer'e gidicem muhtemelen.. O nasıl sence?

onu tanımıyorum canım gidenler genelde memnun ama
namık demirde de genelde memnun insanlar canım ama binde bir oluyor işte benim bebeğimin anomalisini görmedi ve teşhis koyamadı sermet sağol ondan bir ay önce yani bebek bir ay daha küçükken bile teşhisi koymuştu ister istemez kente güvenim kalmadı sonuçta orçun da başka biri dah vardı orda uzman adını unuttum şimdi o da hepsi namık demir in öğrencileri

merhaba arkadaslar nasipse ağustos annesı olacagım bende gecen hafta ögrendım hamıleyım sukurler olsun.bende tedavı oluyodum 2 aydır gecen ay klomen ve fostımon kullandım bırsürü buyuk yumurtalarım oldu ama tutmadı,bu ay doktorum hıc bı ılac vermedı gecen ayın etkısıyle bu ayda yumurtladım ve oldu cok sukur rabbım isteyen herkese nasıp etsın insallah

canım hayırlı olsun.amin allah ım isteyen herkese versin çok güzel bir duygu çünkü..

Hoşgeldin Bengul, Tebrik ederim.

oo ankaradan 3 kişi olduk şimdiden:)))sen nerde oturuosun ve hangi hastaneye gidiosun?

bende ankaradayım arkadaşlar,

gölbaşında yaşıyorum,
bende gazi tıpda Dr.ahmet erdem' e gitmek istiyorum, çok iyi olduğu yönünde bir sürü haberler alıyorum, bu doktor hakkında bilgisi olan varmı?

Adamel bende snein gibi Yenimahalle'deyim..
Hrs ve Linayı tüp bebek merkezi olarak biliyorum.. Lina yenimahallede zaten ..
Ben 6 ocakta tüp bebek dr'um kalp atışına baktıktan sonra malesef sigorta ile anlaşması olmadığı için onunla yollarımız ayrılacak..
Gebelik takibi ve doğumu (nasip olur inş) Çağ hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum ..
Ablamın doğumunda çok memnun kalmıştık..

Kızlar selam , birgün giremedim baya ileti oluşmuş , hepsini okuyamadım ama genel olarak iyi haberlr var heralde :))) Şu ananas olayını beslenme uzmanıma sordum merak eden arkadaşlar için yazıyorum ...Gebelikte ananas yemenin bir sakıncası olmadığını söyledi , ananasta neredeyse 5-10 meyvenin faydalar bir aradaymış, bunu kendi kaynaklarından da gösterdi...Ve şöyle bir şey önerdi , gebelik süreci hassas bir süreç ama her duyduğunuza inanmayın dedi, o hamilelerin yememesi gerekir denen yazı almanyada yapılmış bir araştırmaydı , almanların veya başka bir milletin yapısı ,metabolizması , yediği şeyler ,....bizimkilrden farklı dedi. Yani kısacası ben yemeye devam edicem ananası ama tercih yine sizin....

sadece tüp bebek değil canım hepsine bakılıyor tabi
çağ hastanesini hiç duymamıştım ben

bende ankaradayım arkadaşlar,

gölbaşında yaşıyorum,
bende gazi tıpda Dr.ahmet erdem' e gitmek istiyorum, çok iyi olduğu yönünde bir sürü haberler alıyorum, bu doktor hakkında bilgisi olan varmı?

süper bi doktordur mehmet erdem ikiz kardeşi o da iyidir ama çok yoğunlar birrr sürü sıra bekliyorsun saatlerce
üniv hastanesinde dr ların öncelikleri her an değişir bi sınava girer 2 saat beklersin mesela

selam kızlar ben beebegımı temmuzda beklıyodum ama doktor dun agustos basında olcak dedı bende buraya geldım :)

hoşgeldin
canım takvimin büyük o zaman sanırım geç döllenme istersen yeni şekliyle değiştir

o klomen bende kullandım bu ay ondan 2 koca kistim de var
neyse sağlıklı doğsun da yavrum kistleri sonra düşüneceğiz

ben hiç ara vermemiştim.artık gönül rahatlığı ile yemeye de devam ederim.dr.unada sorduğun için teşekkür ederim........

arkadaşlar listenin güncellenmiş halinin nerede hangi sayfada olduğunu ilen varmı.aradım bulamadımmm..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…