Bozma moralini arkaşım, daha kötü durumda olanlar var, mesala benim gibi bu yaşına kadar daha ilk bebişini bekleyenler gibi yada bir türlü hamile kalamayanlar gibi... Kendini genç ve dinç hisset gerisini boşver hayatım.
yenı gelen arkadaslarımız hosgeldınız ınsallah hepımız bu topık altında cok guzel bır hamılelık gecırırız ve bebeklerımızı saglıklı bır sekılde kucagımıza alırız.
daha onceden kotu deneyımler yasamıs arkadaslarımız gecmısı unutup bu hamılelegın tadını cıkartsınlar.
sbncm gecmıs olsun cnm maalesef bebısler bızden beslendıklerı ıcın cok gucsuzuz su sıralar bende hasta oldum olucam oksuruk burun tıkanıklıgı ama bol portakal yıyorum sende meyveye sebzeye ver kendını ıstıhırat et
adamel pıt pıt atıyor kalbı banada yazmadyısan yazarmısın.
bu arada kabızım 2 gundur kıwı portakal kuru kayısı ıncır v.s yememe ragmen sanırım gun boyunca kuru kuru besendıgım ıcın olucak kendımı cok sıs ve kotu hıssedıyorum.
gelişimci nerdesin?
Namık Demir'e gitmeyi düşünmüyorum zaten, başka bir konuda okumuştum yaşadıklarınıhayatım kent güzel hastane bende bundan önecki gebeliğimde gittim ama namık demir ile kötü tecrübelerim vra haberin olsun bir de kent hastannesinin bütün olayı para insanları nerden kazıklasak canım ama anestezi hekimleri çok iyidir onlar benim samimi mesai arkadaşlarım bende ege üniversitesi hastanesinde 8 yıl anestezi teknikerliği yaptım çok iyi tanıyorum kentin anestezi hekimlerini ama namık demir ıı ııh
selam kızlar ben beebegımı temmuzda beklıyodum ama doktor dun agustos basında olcak dedı bende buraya geldım :)
Hoşgeldin pelin.
Namık Demir'e gitmeyi düşünmüyorum zaten, başka bir konuda okumuştum yaşadıklarını
Orçun Sezer'e gidicem muhtemelen.. O nasıl sence?
merhaba arkadaslar nasipse ağustos annesı olacagım bende gecen hafta ögrendım hamıleyım sukurler olsun.bende tedavı oluyodum 2 aydır gecen ay klomen ve fostımon kullandım bırsürü buyuk yumurtalarım oldu ama tutmadı,bu ay doktorum hıc bı ılac vermedı gecen ayın etkısıyle bu ayda yumurtladım ve oldu cok sukur rabbım isteyen herkese nasıp etsın insallah
öyle valla sükürler olsun ben ve cevremdekı herkes cok mutlu oldu insallah rabbım saglıklı olarak kucagıma almayıda nasıp edercanım hayırlı olsun.amin allah ım isteyen herkese versin çok güzel bir duygu çünkü..
merhaba arkadaslar nasipse ağustos annesı olacagım bende gecen hafta ögrendım hamıleyım sukurler olsun.bende tedavı oluyodum 2 aydır gecen ay klomen ve fostımon kullandım bırsürü buyuk yumurtalarım oldu ama tutmadı,bu ay doktorum hıc bı ılac vermedı gecen ayın etkısıyle bu ayda yumurtladım ve oldu cok sukur rabbım isteyen herkese nasıp etsın insallah
oo ankaradan 3 kişi olduk şimdiden:)))sen nerde oturuosun ve hangi hastaneye gidiosun?
başkentte iyi de pahalı dediler
güven hastanesi ve akay a da iyi diyorlar
ben kararsız kazım daha netleşmedi dr um
hrs diye bi hastane varmış duydunuz mu benim şimdi gittiğim dr orayla anlaşmalıymış nasıl bi yer biliyor musuunz
Adamel bende snein gibi Yenimahalle'deyim..
Hrs ve Linayı tüp bebek merkezi olarak biliyorum.. Lina yenimahallede zaten ..
Ben 6 ocakta tüp bebek dr'um kalp atışına baktıktan sonra malesef sigorta ile anlaşması olmadığı için onunla yollarımız ayrılacak..
Gebelik takibi ve doğumu (nasip olur inş) Çağ hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum ..
Ablamın doğumunda çok memnun kalmıştık..
bende ankaradayım arkadaşlar,
gölbaşında yaşıyorum,
bende gazi tıpda Dr.ahmet erdem' e gitmek istiyorum, çok iyi olduğu yönünde bir sürü haberler alıyorum, bu doktor hakkında bilgisi olan varmı?
selam kızlar ben beebegımı temmuzda beklıyodum ama doktor dun agustos basında olcak dedı bende buraya geldım :)
ben de izmir deyim.bana da yapılacak cvs zaten yaş kemale erdi benim 35 bitti 36 içindeyim ama cvs ten korkmuyorum çok sorunsuz oldu benim
bu arada izmirde olanlar kimler
Kızlar selam , birgün giremedim baya ileti oluşmuş , hepsini okuyamadım ama genel olarak iyi haberlr var heralde :))) Şu ananas olayını beslenme uzmanıma sordum merak eden arkadaşlar için yazıyorum ...Gebelikte ananas yemenin bir sakıncası olmadığını söyledi , ananasta neredeyse 5-10 meyvenin faydalar bir aradaymış, bunu kendi kaynaklarından da gösterdi...Ve şöyle bir şey önerdi , gebelik süreci hassas bir süreç ama her duyduğunuza inanmayın dedi, o hamilelerin yememesi gerekir denen yazı almanyada yapılmış bir araştırmaydı , almanların veya başka bir milletin yapısı ,metabolizması , yediği şeyler ,....bizimkilrden farklı dedi. Yani kısacası ben yemeye devam edicem ananası ama tercih yine sizin....
arkadaşlar listenin güncellenmiş halinin nerede hangi sayfada olduğunu ilen varmı.aradım bulamadımmm..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?