2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkür ederim cnm...yaptım mantarımı yicem ozaman bende kültür mantar zaten bişe olaz inşallah...dr gidiyorum ama 4 ocak a daha çok var...hee vallaha çok datlu çok gıymatlular
çok geçmiş olsun canım((bence yataktan cıkma dinlen biraz terlemeye çalış inşallah biran önce düzelirsin tekrardan geçmiş olsun canım...
teşekkür ederim..evet öyle yapıyorum bende meyvelerle felan inşallah geçecek...
ALLAH MUHAFAZAAA SAKIN BÖYLE ŞEYLER DÜŞÜNME RÜYA TABİRLERİ FELAN NASIL DÜŞÜNÜRSEN ÖYLE OLUR GÜSEL DÜŞÜN

oyyy bu çok iyi olduuu teşekkürler devam edeyim yemeye:))

buharda ıspanagımı karnabahrımı brokolimi haşladım limonlayıp yicemm
buraya yazıyorum ki sizde yapın :)folikasit ten zengin sebzeler tüketin arkadaşlar

kızlar ya ben lıght süt içiyorum içme dediler bilmemm sürsürü işlemden geçiyomnuş lıght olsun diye ne diyosunuz

ay ben brokoli , karnıbabar yiyemiyorum (( normalde çok severdim ama tiksiniyorum şimdi (( kivide çok faydalıymış , folik asit onda da varmış ....

Bencede light içme canım , ben 9 ay diyet yaptım, o dönemde bile diyetisyenim light ürünleri yasakladı , onların içinde bir sürü katkı maddesi varmış , normal süt onlardan daha sağlıklı bence....

ben doktoruma sordum canım light süt ve yoğurt yiyebilirsin dedi.

canım benim diyetisyenim light süt yoğurt önerdi...peynirde öyle...yağ konusunda light ürünleri seç dedi.ama şeker konusunda önermiyor.sakarin bebeklerede bizede zararlı.yani canın şekerli bişey çektimi normal şekerli ürünler yememi söyledi.mümkünse hiç şekerli ürün önermiyor.ama kullanacaksakta normal şekeri öneriyor.

kızlar bugun arkadasım geldı onunda 2 aylık bebısı var onla bıraz egıtım yaptım.agladı kustu kaka yaptı acıktıbenım dr umda lıght sut peynır yogurt yıyebılırsın dedı dıger lıght urunlerı kesınlıkle onermedı

gelısımcı nerdesın bebısım ben kotuyum kabıs oldum kendımı on kılo almıs gıbı hısssedıyorum
sen nasılsın napıosun bu arada benım ısmım mıne boyle gelısımcı demek hos olmıo
ist nerde oturuosun sanırsam yakınız ben atakoydeyım 9 da

merhaba
isminin altında küçük meleğim yazıyor ya onu nasıl yazdın?:26:

benim adım gülden minecim.çok sevdiğim arkadaşımın adı da mine...bende atakentteyim.. isim benziyo ama yerler farklı.iş yerim şirinevlerde.bugün arkadaşlarla buluştuk.metroporta gittik.biraz kafa dağıttık canım kabızlık için geçmiş olsun esmer kayısı ye

memnun oldum cnm. bende arkadaslarımı aılemı cok ozledım dısarı cıkmayı kafa dagıtmayı.buraya tasınalı 5 ay oldu.hala cok alısamadım.okula gıdıp gelıyorum dıl ogrenmek ıcın bı kac turk arkadas edındım ama yınede herkesı cok ozluyorum.. aslında her ay gelıyordum ama dr gerekmedıkce seyahet etme su 3 ay dedı.annemlerde evhamlı gelme dıye tutturdular.sanırım subatta gelıcem. ıs yerın bıze cok yakın o zaman bızım ev sırınevlere bakıo tam koprunun yanında. orda kurt boregı yıom bı borekcıde cok sevıyorum sekerlı sekerlı cnm hep bole pıs kuru kılo yapıcı seyer cekıo boza borek v.s

kızlar günaydın ben urfada köyde öğretmenlik yapıyorum servisle gelip gidiyorum normalde en öne oturuyorum ama dün en öne başka biri oturmuş ben en arkaya kaldım köy yolu bozuk ğğpppğpğservis çok sarsıyo bir çukura girdi dün resmen yerimden hoplayıp tekrar oturdum içimde bebeğime bişey oldu gibi bi his var kendimi dünden beri kötü hissediyorum

Günaydın canım, üzme kendini birşey olmamıştır inşallah.

Günaydın canım, üzme kendini birşey olmamıştır inşallah.

inşallah canım ya diğer bebeğimide belki bu yüzden kaybettim nefret ediyorum buradan allahım yavrumu koru inşallah bişey olmamıştır bugün doktora gideceğim öğleden sonra karından baktıracağım duyulmaz büyük ihtimal kalp atışı oooff ya içim nasıl rahatlayacak

Canım iyi şeyler düşünerek rahatlamaya çalış, böyle kendini yıpratmak belki daha kötü etkiler bebişini...

Günaydın güzeller....
toprakceylin merak etme hiçbirşey olmamıştır, biz elimizle hissederiz ama
onların bulunduğu ortam çook sağlam bir yermiş düşünsene düşürmek için
neler yapıyorlar gene birşey olmuyor annem abimi düşürmeye çalışmış
önceki bebişi küçük diye çook çalıştım çok ağır yükler taşıdım banamısın dememiş
o tutunmazsa hiç birşey yapmasanda düşer üzülme o annesine tutunmuştur şimdi

ayyy canım ya ağzından bal damlıyor bende kendi kendime böyle diyorum eğer hemen düşseydi bu tür şeylerden herkesin yatması gerekirdi rabbim korusun yavrularımızı inşallah bişey olmamılştır

merhaba
isminin altında küçük meleğim yazıyor ya onu nasıl yazdın?:26:

selam cnm kontrol panelınden yapmıstım profıl duzenleye gır kısısel rutbe yazan yerde ne yazıosan sanırsam sende nergis yazıo onu bulup sılmen lazım ıstedıgıni yazıp kaydete bas

kızlar merhabalar.dünden beri midem felaket.sanırım kızımdaki gibi geçicek.hiçbişeyde fayda etmez bana off..

toprak ceylin canım kafana takma bişeycik olmaz.bende kızıma hamileyken sürekli dolmuşta otobüste gittim.bazen teker üstüne denk gelirdim hoplar zıplardım iyi şey ler düşün bişeycik olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…