How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merheb akızlar geçmişi okumadan hemen yazayım dedim bebişim tam 8 hafta 1 günlük kalbi bıbıt atıyo her şey yolunda sağlıklı kan tahlili falan verdik öğleden sonrada onları alıp gösterecez rabbim isteyen her kese sağlıklı evlat nasip etsin

rabbim hayırlısıyla sağlıklı kucağına almayı da nasip etsin inşallah

ilk sayfaya bakıp tabloda bilgileri olmayanlar verebilirler bilgilerini

bu arada malum kilo konusunda biraz takıntılıyız isterseniz kiloyu silebilrim
yerine şu bilgi olsun derseniz onu yazarım
mesela ne bileyim kaçıncı bebeği olacağını yazarız yada hangi şehirde olduğunu yada başka fikri olan varsa yaparız

tatlım bence şehiri yazalım:)

günaydın kızlar
eşim bu sabah bana kahvaltı hazırladı
ben çok fena üşütmüşüm yaa
viksyli su da yaptım meyvede bolbol yedim
ama nafile

çok geçmiş olsun canım:(((bence yataktan cıkma dinlen biraz terlemeye çalış inşallah biran önce düzelirsin tekrardan geçmiş olsun canım...:nazar::nazar::nazar:

ilk sayfaya bakıp tabloda bilgileri olmayanlar verebilirler bilgilerini

bu arada malum kilo konusunda biraz takıntılıyız isterseniz kiloyu silebilrim
yerine şu bilgi olsun derseniz onu yazarım
mesela ne bileyim kaçıncı bebeği olacağını yazarız yada hangi şehirde olduğunu yada başka fikri olan varsa yaparız

Merhaba canım,

Sat tarihim 19 Kasım, Tahmini doğum tarihi 26 Ağustos, 34 yaşındayım, 55 kiloyum, ilk bebişim olacak inşallah ve Ankarada yaşıyorum...

Merhaba canım,

Sat tarihim 19 Kasım, Tahmini doğum tarihi 26 Ağustos, 34 yaşındayım, 55 kiloyum, ilk bebişim olacak inşallah ve Ankarada yaşıyorum...

merhaba nil çicek bende ankarada yaşayorum :))))sonunda bi ankarada olan birini buldum nerde oturuyosun canım ?bide hangi hastaneye gidiosun canım:))

oo ankaradan 3 kişi olduk şimdiden:)))sen nerde oturuosun ve hangi hastaneye gidiosun?

yenimahalledeyim
gazi ünive e gittim bıraktım
lina kadın sağlığı merkezine gdiyorum şimdilik
ama değiştirebilirim bilmiyorum ki 29 mayıs hastanesi çok iyiymiş

Selam ankaralı kızlar ben Başkent hastanesine gidiyorum sizler????

başkentte iyi de pahalı dediler
güven hastanesi ve akay a da iyi diyorlar
ben kararsız kazım daha netleşmedi dr um
hrs diye bi hastane varmış duydunuz mu benim şimdi gittiğim dr orayla anlaşmalıymış nasıl bi yer biliyor musuunz

yenimahalledeyim
gazi ünive e gittim bıraktım
lina kadın sağlığı merkezine gdiyorum şimdilik
ama değiştirebilirim bilmiyorum ki 29 mayıs hastanesi çok iyiymiş

canım bende eryamanda oturuyorum.bende zekai tahir burağa gidiyorum.ama 29mayıs hastanesini hiç duymamıştım eğer memnun kalırsan haber verirsen sevinirim

yenı gelen arkadaslarımız hosgeldınız ınsallah hepımız bu topık altında cok guzel bır hamılelık gecırırız ve bebeklerımızı saglıklı bır sekılde kucagımıza alırız.
daha onceden kotu deneyımler yasamıs arkadaslarımız gecmısı unutup bu hamılelegın tadını cıkartsınlar.
sbncm gecmıs olsun cnm maalesef bebısler bızden beslendıklerı ıcın cok gucsuzuz su sıralar bende hasta oldum olucam oksuruk burun tıkanıklıgı ama bol portakal yıyorum sende meyveye sebzeye ver kendını ıstıhırat et
adamel pıt pıt atıyor kalbı banada yazmadyısan yazarmısın.
bu arada kabızım 2 gundur kıwı portakal kuru kayısı ıncır v.s yememe ragmen sanırım gun boyunca kuru kuru besendıgım ıcın olucak kendımı cok sıs ve kotu hıssedıyorum.
gelişimci nerdesin?
:69:

Selam ankaralı kızlar ben Başkent hastanesine gidiyorum sizler????

canım ben eryamandayım ama zekai tahir burağa gidiorum benimki riskli gebelik olduğu için orayı tercih ettim ama şimdi özel bi dr da arıyorum cvs ve aminosentez yapabilecek riskli gebelikte uzmanı.sen hangi semtesin?

şimdi yemekhaneden geldim kızlar acayip midemi bulandırıyo oranın kokusu kalabalığı fena oluyorum ama çalıştığım için sabahlarıda güzel kahvaltı yapamıyorum sadece akşamlada olmazki besleyemicem bebişide kendimide diye çok korkuyorumm ya:((( bende ankaradayım zübeyde hanıma gittim tahlillerimi orda yapıcam evimede yakın ama bende hala bu hastanede iyi bi doktor arıyorum özeline gidebilmek için... bi fikri olan varmı ankaralı kızlarr:))))))

canım neden riskli gebelik

canım çünkü eşim ve ben de akdeniz anemesi tasıcılığı yani talesemi var bu yüxden ilk bebeğimi 4 aylıkken aldırmak zorunda kaldım:(o yüzden her gebeliğimde %25 riski var.hamileliğmde 3aylık olunca bebekten kan alıp inceliolarlar:((bide kan pıhtılasması cıktı bende 2.bebeğimide bu yüzden 2 -2buçuk aylıkkken düşürdüm o yüzden simdide büsürü ilac kullanıorum ve cok korkuyorum:(((

canım çünkü eşim ve ben de akdeniz anemesi tasıcılığı yani talesemi var bu yüxden ilk bebeğimi 4 aylıkken aldırmak zorunda kaldım:(o yüzden her gebeliğimde %25 riski var.hamileliğmde 3aylık olunca bebekten kan alıp inceliolarlar:((bide kan pıhtılasması cıktı bende 2.bebeğimide bu yüzden 2 -2buçuk aylıkkken düşürdüm o yüzden simdide büsürü ilac kullanıorum ve cok korkuyorum:(((
bana da yapılacak cvs zaten yaş kemale erdi benim 35 bitti 36 içindeyim ama cvs ten korkmuyorum çok sorunsuz oldu benim
bu arada izmirde olanlar kimler

Back