2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hepinizin karnı buyudu değil mi bende 2 ay öncesine kadar sizin facebook grubundaydım.adım nurcan ercan..hepinizde tatlı bir telaş var ben de sizinle hala devam etmek isterdim gitti bebeğim hala yokluğu bana çok zor geliyor..allah sizin bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almanızı nasip eder inşaallah..

kızlar, sizden yardım istiyecem.
eşim şimdi ankarada askerlik yapıyor. bende haftaya yanına gitcem. o daha askere gider gitmez ben hamile olduğumu öğrendim ondan garibanım baba olma heyecanı hiç yaşamadı şimdilik. bende ankaradayken hafta sonu ilk bebek alış verişimizi yaparız dedim. ancak dükkanlar hakkında hiçbir bilgim yok.
bana ankarada gittiğiniz bebek mağazaları tavsiye edermisin. bide bölgeleri ve metro istasyonlarıda yazarsanız çok sevinirim.
bide şu Ankarada Joker mağazası tam nerede olduğunuda yazarmısınız.

gözün aydın canıııııım

ewet canım amniyo yaptırmışlardı. olma ihtimali çok yüksek denmiş ona aldırması gerektiği söylenmiş zaten çok zor hamile kaldığı ve bu bebeği çok istedikleri için aldırmak akıllarından bile geçmemiş . hem allah korusun sağlıklı bile olsa bebeğim ileride birşey olmayacağını nerden bileyim . Allahım beni sınıyo demişti unutmuyorum .
sen içini hep ferah tut tatlım. İnşallah hiçbirşeycik olmayacak bebişinize :)

çok doğru bir tepki canım ya ilerde ne olacağını nerden bilicez hiç birimiz garanti vermeyiz çünkü ya hayatın söyle bir düğmesi olsada bazı şeylei düşünmesek dimi kapatsak :)

ayyy bu saatler de topic bayaa kalabalık oluyomuş ben şimdi cumaya kadar raporluyum ya ondan girebiliyorum yarına annem gelecek artık kızım için anneannesi ile kolları sıvayıp çalışmaya başlıycaz :))))

canıım nasıl sevindik oğlumla anlatamam. olleyyy :))) evinizde hayırluı uğurlu olsun bebişler şans getiyor hepimize :)

EFSUNGCUMMM GEÇMİŞ OLSUNN CANIM.. GÖZÜN AYDIN

EVİNİZ DE HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH KOLAYLIKLA BORCUNU ÖDEME NASİP ETSİN

canım çok geçmiş olsunnn.. Inş. Istediğin zaman sağlıklı ve güzel bi hamilelik süreci yaşayıp, bebişini kucağına alırsın...

efsung canım gozun aydın bebişinde bişey cıkmamıs allaha şükür evınızde hayırlı olsun allah güle güle oturmayı nasıp etsın

di mi yaaaa :) benimki icin de yarin ayrintilida burnu kücük demezlerse hic sasirmam hani benim de babasinin da burnu kücük cocugun nasil olsun kii :)))

öyle derlerse hiç takma kafaya zira burnun yanında kalp ,sindirim sisteminde de sorun olmalı ki down şüphesi artsın canım ben o anda bi anda karar verdim ama siz bilirsiniz içim rahatladı açıkçası :)):)) haaa bide miss little sunshine yazmıştı burun kemiği olmazsa sorun ki onada 2 lide bakıldı zten :)))
hadi hayırlısı ayrıntılı için sen ve diğer arkadaşlar a:)))

canıım nasıl sevindik oğlumla anlatamam. olleyyy :))) evinizde hayırluı uğurlu olsun bebişler şans getiyor hepimize :)

EFSUNGCUMMM GEÇMİŞ OLSUNN CANIM.. GÖZÜN AYDIN

EVİNİZ DE HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH KOLAYLIKLA BORCUNU ÖDEME NASİP ETSİN

efsung canım gozun aydın bebişinde bişey cıkmamıs allaha şükür evınızde hayırlı olsun allah güle güle oturmayı nasıp etsın

ayy sağolun kızlar :)))) darısı daha iyileri sizlere olsun inşallah kızım kısmetini doğmadan getiriyor valla :))) umarım tüm hayatı güzel sağlıklı mutlu huzurlu olur tabii hepimizin bebişlerininki de :))

Canım çok sevindim ama zaten belliydi birşey çıkmayacağı. Buarada yeni evinizde bebişinizle huzur ve sağlıkla oturun.

canım, gözün aydın. iyi baren şimdi gönül rahatlığıyla annelik oyunumuzu devam edebiliriz:):)
Ama şöylede birşey var bebişin vücudundan çıkanlarında içinde yüzmüş oluyor tüyler filan kıyafetlerin pamukçukları bizde bile zararlı suyun içinde oturmamız...
o kısmı ben hiç düşünmedim açıkçası. ben hep 2009 anneleri tavsiye ettikleri için baktım. almayada düşünüyordum

kulak çubuğu gereklimi sişzcede drlar genelde büyüklere bile önermiyor
ya bide pişik kreminde sudocrem(mothercare de satılıyor ) bide desitin diye bi marka yı çok öneriyorlar kullanan varmı burda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…