eveeeeeeeet laboratuarın dr u aradı gözünüz aydın sonuçlarınız teiz inşallah diğer sonuçlarınızda öyle çıkar dedi :)))
ben biliyodum zaten :)))
ama yine de bu haber beni çok mutlu etti gözlerim doldu hemen eşimi arayamadım ayni :))havalara uçuyorum diyebilirim gerçekten hiç birimizin bebeklerimizin bişeyi yok ben size söylüyorum bakın:)))))))
ev aldık deöiştim ya okadar beğendim ki eve canı gönülden doyasıya sevinmemiştim artık rahat rahat sevinebilirim
aahhhhhh canlarııım hepinizede teşekkür ediyorum bir akrabam bir yakın arkadaşım kadar destek olup yanımda oldunuz :))))
oleeeeeeyyyyy elllleeeer havayaaaa :))))
gözünaydin canimmm :)) cok sevindim eminim ki diger sonuclarin da temiz gelicek ayyy ne güzel haber bu yaaa :)) icim acildi dogrusu :))
amniyo yaptirmis miydi canim? amniyo kesin sonuc veriyor diye dusundugum icin soruyorum yoksa bilgim yok yeteri kadar.
down sendromu teshisi konan bir bebegin de saglikli olma ihtmali varsa, bebegi aldirmaya karar vermek cok ciddi bir karar demek kibenhic dusunmedim bebegimi aldirmayi, insallah hayirli bir evlat olur.
gözün aydın canıııııım
ewet canım amniyo yaptırmışlardı. olma ihtimali çok yüksek denmiş ona aldırması gerektiği söylenmiş zaten çok zor hamile kaldığı ve bu bebeği çok istedikleri için aldırmak akıllarından bile geçmemiş . hem allah korusun sağlıklı bile olsa bebeğim ileride birşey olmayacağını nerden bileyim . Allahım beni sınıyo demişti unutmuyorum .
sen içini hep ferah tut tatlım. İnşallah hiçbirşeycik olmayacak bebişinize :)
sağol canım demekki fındık burunlu bir kızım olacak ehuehuehue ilerde estetik masrafımız olmayacak :)))
eveeeeeeeet laboratuarın dr u aradı gözünüz aydın sonuçlarınız teiz inşallah diğer sonuçlarınızda öyle çıkar dedi :)))
ama yine de bu haber beni çok mutlu etti gözlerim doldu hemen eşimi arayamadım ayni :))havalara uçuyorum diyebilirim gerçekten hiç birimizin bebeklerimizin bişeyi yok ben size söylüyorum bakın:)))))))
ev aldık deöiştim ya okadar beğendim ki eve canı gönülden doyasıya sevinmemiştim artık rahat rahat sevinebilirim
aahhhhhh canlarııım hepinizede teşekkür ediyorum bir akrabam bir yakın arkadaşım kadar destek olup yanımda oldunuz :))))
hepinizin karnı buyudu değil mi bende 2 ay öncesine kadar sizin facebook grubundaydım.adım nurcan ercan..hepinizde tatlı bir telaş var ben de sizinle hala devam etmek isterdim gitti bebeğim hala yokluğu bana çok zor geliyor..allah sizin bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almanızı nasip eder inşaallah..
di mi yaaaa :) benimki icin de yarin ayrintilida burnu kücük demezlerse hic sasirmam hani benim de babasinin da burnu kücük cocugun nasil olsun kii :)))
canıım nasıl sevindik oğlumla anlatamam. olleyyy :))) evinizde hayırluı uğurlu olsun bebişler şans getiyor hepimize :)
EFSUNGCUMMM GEÇMİŞ OLSUNN CANIM.. GÖZÜN AYDIN
EVİNİZ DE HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH KOLAYLIKLA BORCUNU ÖDEME NASİP ETSİN
efsung canım gozun aydın bebişinde bişey cıkmamıs allaha şükür evınızde hayırlı olsun allah güle güle oturmayı nasıp etsın
canım, gözün aydın. iyi baren şimdi gönül rahatlığıyla annelik oyunumuzu devam edebiliriz:):)eveeeeeeeet laboratuarın dr u aradı gözünüz aydın sonuçlarınız teiz inşallah diğer sonuçlarınızda öyle çıkar dedi :)))
o kısmı ben hiç düşünmedim açıkçası. ben hep 2009 anneleri tavsiye ettikleri için baktım. almayada düşünüyordumAma şöylede birşey var bebişin vücudundan çıkanlarında içinde yüzmüş oluyor tüyler filan kıyafetlerin pamukçukları bizde bile zararlı suyun içinde oturmamız...
sağol canım belliydide garnatilenince insan bi seviniyor işte :)))Canım çok sevindim ama zaten belliydi birşey çıkmayacağı. Buarada yeni evinizde bebişinizle huzur ve sağlıkla oturun.
canım, gözün aydın. iyi baren şimdi gönül rahatlığıyla annelik oyunumuzu devam edebiliriz:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?