Arkadaşlar toplamda 4.5 kilo aldım doktor çok almışsın yürüyüşe başla dedibende iyi gidiyor diye seviniyordum. neredeyse diyet listesi verecekti
63 ile başladım şimdi 67,5 olmuşum.
Birde bebek ters dedi başı yukarıda ayakları aşağıdaymış, bunu söylemesi için 22+1 gün daha çok erken değil mi ? Sanki fıldır fıldır dönüp duruyor gibi geliyor bana, dünden beri alarmdayım normal doğum istiyordum şimdi kabus gibi oldu sezeryan fikri .
Ne zamana kadar dönmüş olması lazım
çok moralim bozuk
Arkadaşlar toplamda 4.5 kilo aldım doktor çok almışsın yürüyüşe başla dedibende iyi gidiyor diye seviniyordum. neredeyse diyet listesi verecekti
Birde bebek ters dedi başı yukarıda ayakları aşağıdaymış, bunu söylemesi için 22+1 gün daha çok erken değil mi ? Sanki fıldır fıldır dönüp duruyor gibi geliyor bana, dünden beri alarmdayım normal doğum istiyordum şimdi kabus gibi oldu sezeryan fikri .
çok moralim bozuk
çok moralim bozuk
çok moralim bozuk
canım kaç haftalıksın ve kç kilo aldın ki, asıl ben çok kilo aldım, 12 kiloooooooo
Birde dün doğumgünümdü, kızımla buluşayım demiştim ama doktor sinir etti, yarım kilosunu bebek geri kalan 4 kiloyu ben almışım,
sanki sadece bebek var onun saz akadaşları ekibi filan derken anca oldu işte
Ters olmasını da araştırıyorum ama hakikate erken gibi
Yok yerden endişelendirdi içime kurt düşürdü
oğluşumun teyzoşlarıı biz geldiik :) detaylımız gayet iyiyidi normal doktoruma da gittik herşey yolunda çok şükür maşallahminik prensimin boyu haftasına göre uzunmuş selvi gibi boyu olcak oğluşumun inşallah birde şuan 21 haftalığız ama ultrason bizi 23.5 gösterdi önden gidiyomuşuz biraz . işte böyle kızlar bizim oğlan kıpır kıpır yerinde durmadı ama bir yüzünü net gösterdi şöyle bir vesikalık çekemedi doktor amcaları ama olsun sağlığı gayet yerindeymiş kuzucuğumun
eyezsaycım çok sevindim kızınla senin adına tatlım aydınlık güneşli günler önünüzde artıkmaşallah diyelim sizede. bu arada bizde yeni ev aldık tayinimiz çıkıyor kısmetse izmire canım memleketime artık anneciğime yakın olucam çok şükür yeni ev yeni bebek herşey çok güzel olucak kısmetse kurtuluyoruuzz artıık buralardaan yupppiii... kocişimle 1 ay ayrı kalıcaz ama olsun oğluşum benimle olucak ne de olsa :)
ayy sevgi kelebeği gibiyim bugün çook mutluyum oğlumu gördüm ya ondan sanırım ee sağlığı da çok yerindeymiş çok şükür rabbime daha ne isterim kii ...inşallah sizede bulaştırabilmişimdir mutluluk kızlaar :79:
yaa bana da dua edin kızlar eşimin tayini çıksın benim de.. biz de 1 aydır ayrıydık.. şimdi evdeyim ama geri gidecem yanii sonunda
yaa bana da dua edin kızlar eşimin tayini çıksın benim de.. biz de 1 aydır ayrıydık.. şimdi evdeyim ama geri gidecem yanii sonunda
kızlar ben sekiz kilo aldımmm. tipim göstermiyo ama yinede çok endişeleniyorum sanki ilk beş ay için çok fazla gibi. sizcede öyle değil mi.ve her geçen gün artıyo kilom.geçmiş doğum günün kutlu olsun canım. amaan kiloyu çok sorun etme derim ben doğumdan sonra yeni zayıflama topiğimizde birbirimize destek olur veririz kiloları önemli olan bebişinin sağlığı o iyiyse eğer herşey yolundaysa gerisi faso fiso... bende toplamda 4 kilo aldım minyon tipli olduğum göstermiyomuşum ama almışım sonuçta oğluşumda 470 gr olmuşşfındığım benim yaa
gunaydin arkadaslarrr
kizlaaarrr ben de dua istemistim sizden aklinizda miyim hala :26:
esim is degistirmeyi dusunuyor, bize dua edin lutfennn
kızlar ben sekiz kilo aldımmm. tipim göstermiyo ama yinede çok endişeleniyorum sanki ilk beş ay için çok fazla gibi. sizcede öyle değil mi.ve her geçen gün artıyo kilom.
kizlar oneriler ve int.de okuduklarim, burda paylastiklarim dogrultusunda hastane cantasi icin soyle bi liste hazirladim.
bi bakin, eksik gedik varsa ekleyelim
DOĞUM ÇANTASI İÇİN GEREKENLER
BEBEK
1 1 paket yenidogan bezi (prima premium care)
2 1 paket islak mendil (unybaby islak pamuk)
3 Sampuan, pisik kremi
4 Emzik -yenidogan (1 ad. Kaucuk, 1 ad. Silikon )
5 Biberon-yenidogan (philips avent)
6 ic body -3 adet
7 dis pijama-zibin-tulum -toplam 3 ad.
8 onluk-2 ad.
9 eldiven-2 ad.
10 corap-2 ad.
11 patik-2 ad.
12 baslik-2 ad.
13 yumusak havlu
14 ince penye battaniye
* 6-14. maddeler yerine 1 ad. 20'li hastane cikis takimi alinabilir
15 bebek agiz mendili
16 mevsime gore yelek/hirka
17 portbebe/araba koltugu-yenidogan (bebegi hastaneden cikarken tasimak icin)
ANNE
1 Gecelik, pijama (onu acilabilen, emzirmeye uygun)- 2-3 takim
2 Sabahlik
3 corap, patik, terlik-birkac tane
4 kisisel bakim ihtiyaclari (dis fircasi, dis macunu, deodorant, makyaj malz.)
5 Hijyenik ped, hasta bezi
6 Gogus ucu Kremi (lansinoh)
7 Gogus pedi (lansinoh, chicco)
8 Havlu, Sabun, tarak
9 Sut sagma pompasi (medela mini elektrikli)
DİĞER
1 Lohusa taci
2 video kamera, fotograf makinesi
3 bebek sekeri, sepet
4 misafir ani defteri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?