2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa nezaman aldn yaaa:95:bende istiyorum...dn gittim yoktu....bitimişsin yaaa

ay çok güldüm ya, ben kaptım hepsini, hepsini aldım...

avrupa yakasında joker nerelerde var, çok tuhaf ama ben hiç denk gelmedim

canım ya bozma moralini, senin doktor beni görse döver walla ben bile tırstım burdan yani

canım kaç haftalıksın ve kç kilo aldın ki, asıl ben çok kilo aldım, 12 kiloooooooo

en son 20. haftamızda tartıldık 9 kilo almıştık aslında deli gibi de yemiyorum ama çok şişiyor vücut su topluyor sürekli ama normal hayatımda ekemk tüketmezdim çok ekemk yedim bu 20 haftada.doktorumuz uyardı ve kızdı gebelik zehirlenmesi için kilo çok önemli etkenmiş kepek ekmek sadece sabahları tüket dedi artık...22+3 günlüğüz kesin almışızdır yine gerçi dikkat etmeye çabaladım ama strese giriyorum 13 nisan da şeker yüklemem var.aslında bebeğim için risk oluşturmasa kilo önemli değil nasılsa veririz.tuzu azalttım hatta ekstra çok nadir atıyorum sadece yumurtaya oda...süt yoğurt tüketimimi arttırdım.meyve sebzede ama işte insan dayanamıyor ara görünce canı çekiyor[/QUOTE]

ah ahhh bende sağlıklı beslenecem diye onu ye bunu ye hiç ağzım boş kalmadı 4.ayımdan sonra, şidide alıştım tabi, kafamın üstündeki düşünce balonlarında yemekler var,ne yesem diye düşünüyorum, dayanmak çok güç hakkaten, ama 1 haftadır 69 dayım 70 i görmücem kontrolüme kadar diye azim ettim bakalım, inşallahhhhh

tombul mu ne, yok boyu da uzun du demi maşallah annesi

kızlar ben sekiz kilo aldımmm. tipim göstermiyo ama yinede çok endişeleniyorum sanki ilk beş ay için çok fazla gibi. sizcede öyle değil mi.ve her geçen gün artıyo kilom.

canım nekadar erken dikkat etmeye başlarsan o kadar iyi bence, daha ne günler bekliyor bizi,
dün 1 saatçik zor dolaştım mağazaları walla ayaklarımın üstüne basamıyodum eve geldiğimde

supeerrrrr:) zamanla hervsey yoluna giriyor iste,eee ne zaman gidiyorsun kismetse? insallah cok ama cok mutlu oursunuz :)

Evet jnm bnm gerçekten öle çok saol. valla iste benim babamin yumusamasina bağli. simdi ailesi ile türkiyeye gelecekler benim babamdan onay almami bekliyorlar..

Güle güle otur canım...

çok saol canim

aynen belim ayaklarım çok ağrıyor benimde

canım maşallah, böyle güzel gider inşallah bundan sonrası

kuyruk sokumumda çok ağrıyor benim yaa, o kadar kilo alınca vücut iflas tabi

çok saol canim.

tabiki canim benim. hiç olurmu öle sey. bende hepinizi ve bebislerinizi merak ederim. yegen gibi oldular hepsi. giricem tabiki. bi iki gündür giremiorum bilgisayarim bozuldu. laptopta tam yaziorum kapaniyor deli etti beni. sen nasilsin canim?

BERBAT...
Hayatın tadı yok ağrılardan dolayı hiçbirşeyden keyif alamıyorum üzerine birde kaburgas sızılarım eklendi. deliriyorum resmen son günlerde
allahım yardım etsin hepimize

pozitif ol canim disariya çik dolas. sinemaya falan git biraz. keyif alacağin seyleri yap zorlayici seyleri ertele bisüreliğine.

evet jnm benim çok saollll. isallah daha ne güzel haberlerimizi paylasicaz burda hep beraber. sen ve prenses nasil bu arada?

saol canim benim. evet bitek babami ikna etmeye kaldi is. hihi ama çok mutluyum. valla çok saolun hepiniz dualariniz için. hiç olurmu öle ben bağlantiyi kesermiyim burayla. hepinizi çok merak ediyorum girmeyince eksiklik hissediorum valla.

canim benim çok üzüldüm ya puro falan. bence sen patronunla bir konus. bebeği bilmiyormu? nasil hamile bir insana böle davranabilirler aklim almiyor. bi geçmis olsun bile dememis. bence biran önce konus patronla. dünya böle biraz iyi niyetliysen hemen kullanmaya çalisiyorlar insanlar seni.

çok saolun canim benim.

Kızlar günaydınnnnn...

hadi bakalim canim haberlerini bekliyoruz.

Canım çok sevindim herşeyin yoluna girmesine. Daha güzel olacak, mutlu günler seni bekliyor

çok saol canimcim.

çok saol canim.

çok saol canim benim.

çok saol canim.

evet canim ya valla film gibi oldu. çok saol.

evet canim valla çok saol. amin.

çok güzel bi liste yapmissin canim. bende uğrayabilirim umarim.

EYESZAY

inan çok sevindim ev tutmasına.. bak ne güzel bi aile olacaksınız.. tekrar hayırlı olsun.. hayt boyu sürsün mutluluğunuz

çok saol cani benim amin. hepimizin mutluluğu ömür boyu sürsün bebislerimizle isa

yahu bence saçmalamis. gayet az kilon. bid ebu haftada bi orda bi orda bebek bu haftadan ters denirmi nasil doktor anlamadim.

canim geçmis dogum günün kutlu olsun. sen takma bence kafana.

canim benim çok çok çok saol. senin haberlerinede çok sevindim. böle hepimiz herzaman mutlu olalim isallah. hep güzel haberlerimiz olsun.

canim bunlar çok değilmi yahu. bi an on gün kalacakmisiz gibi hissettim hastanede.

yaa bana da dua edin kızlar eşimin tayini çıksın benim de.. biz de 1 aydır ayrıydık.. şimdi evdeyim ama geri gidecem yanii sonunda

ederiz tabiki canimcim.

canim seker yüklemesi nasil yapiliormus? bana hala sölemediler.

ah ahhh bende sağlıklı beslenecem diye onu ye bunu ye hiç ağzım boş kalmadı 4.ayımdan sonra, şidide alıştım tabi, kafamın üstündeki düşünce balonlarında yemekler var,ne yesem diye düşünüyorum, dayanmak çok güç hakkaten, ama 1 haftadır 69 dayım 70 i görmücem kontrolüme kadar diye azim ettim bakalım, inşallahhhhh

tombul mu ne, yok boyu da uzun du demi maşallah annesi

canım nekadar erken dikkat etmeye başlarsan o kadar iyi bence, daha ne günler bekliyor bizi,
dün 1 saatçik zor dolaştım mağazaları walla ayaklarımın üstüne basamıyodum eve geldiğimde [/QUOTE]

aynen bende öle çok yoruluorum artik.

aynen benim de kafam cok karisiyordu cnm bu ozet liste iyi oldu.
simdi hast. cikisi ile baslariz,
bi ciktigimizda biberon emzik sut pompasi, gogus pedi vs aliriz
bi cikariz gecelik iccamasiri aliriz

oyle oyle tamamlanir

cnm philips avent, nuk, ya da dr.brown iyi markalar, 3u de olabilir
ya da paraya kiyip bi ondan bi ondan almak lazim, nasilsa tek biberon yetmez

eyeszay, cok degil cnm;
hepsi gereken seyler

sen netteki listelere baksan iyice kafayi yersin, ben ozet liste yaptim

selam kizlar

kontrole giden arkadaslar var okudugum kadariyla hersey yolundaymis masallahhh
bizim kontrolümüze de 2 gün kaldi bakalim sabirsizlikla bekliyoruz.

eyeszay canim ne güzel gelismeler yasiyosun insallah hersey gönlünce olur bundan sonra coooook mutlu olursunuz

bel ve sirt agrisi yasayan bi tek ben degilmisim sol tarafa yaticam diye kendimi zorlamanktan sirti agriyoo bi kalkiyorum kendimi düz yatar halde buluyorum umarim hamileleik ilerledikce bizi daha fazla zorlamaz ayrica bende son bi kac gündür mide yanmasi ve burun kanamasi sikayetleri var
ayrica burnum tikanik ve rahat nefes alamiyorum bu da beni cok zorluyoo offff offff

Benim arkadaşımın abisi-yengesi doktordu, araştırmacıdırlar da;biberonda kesinlikle philips avent demişlerdi.
Ben avent alacağım.

merhaba kızlar
bizim kontrolümüze de 12 gün kaldı. resmen gün gün sayıyoruz sizde de öyledir mutlaka. bakalım oğluşum neler yapacak bize. ben de 56 kilo ile hamile kalmıştım şuan 60.5 kiloyum bilmiyorum sizce nasıl?

Canım tecrübeli biri olarak neler lazım olmaz diyeyim özellikle özelde doğum yapanlar için
çocuk bezi götürmeyin,kadın bağıda hst veriyor hepsini yatmadan önce hst ile konuşun neler var içinde diye ben götürmedim...
Şampuan da öyle normal doğumda bir sezeryanda 2 gün kalacaksınız allah korusun kötüsünü düşünmeyin öyle de olsa evleriniz yakındır gider alırsınız evden hemen....
Süt sağma makinesi de bizim hstde ücretsizdi onu da sorabilirsiniz fazla yük yapmayın diye ben doldurdum bir sürü kullanmadığım şey oldu yazın sıcaklarda doğum yapıyoruz zaten ben nisanda hstde pişmiştim ayaklarıma bir şey giyememiştim.
gene de siz bilirsiniz bir de ben ikimize ayrı valiz yapmıştım bebişin eşyaları birine benimki birine aklınızda olsun hastane çıkışı ile battaniyeyi bohça gibi yapın yada güveneceğiniz birine emanet edin doğuma girerken istiyorlar o hengamede çantayı komple boşaltmasınlar

Bencede erken bir öngörüde bulunmuş. Daha nee şekillere girecek :)))

Ya ben sizlerin iyi haberlerini aldıkça sanki oğlumun iyi haberi gelmişçesine seviniyorum :))) Hep böyle güzel haberler deva eder inşallah

kızlar aranızda izmir de olan var mı?
mtk diye bir yer varmış outletler varmış sanırım
biliyor musunuz nasıl bir yer nerde?
google da arattım ama fazla bilgi bulamadım

ben izmirdeyim, ama senin dediğin mtk şu otoban üzeri olan bir outlet olmasın. karabağlar çıkışlıydı galiba. bu arada, dükkanlar arıyorsa, kemeraltında barış bebe ve karşısında çok güzel bebek dükkanları var. kızlarağasının orda zaten bir sürü oda süsüyle bebek şekerleri var. bide aliağa menderes hattı üzerinde kocaman bir bebek dükkanı var. galiba Hello baby olması gerekiyor. sonra forumda mothercare var, zara var ve Agorada bir kaç dükkan var. ama en güzeli, kipa çiliye giden bir otoban varya, o otobandan çıkınca o kadar çok bebek mağazaları varki. arabayla giderken fark ettim. bebek mobilya dükkanları bakacaksan karabağlar-gaziemir yoluna git istemediğin kadar mobilyacı var. ben bu kadarını biliyorum. seninde bildiğin varsa haber verirmisin:)

canım, gözün aydın. iyi, şimdi mutluluktan uçuyorsundur:) darısın tüm hamişlerin başına:) Bide İzmirimize hoş geldin şimdiden. bende İzmirdeyim. artık sana nerede ne var konularında yardımcı olurum. zaten yukarda scedcedu'ya anlattığım baya yer var. bu arada havalr şimdiden çok güzel. bir ay sonra kızımızla denise girmeye planlıyoruz:)

Canım, geçmiş doğum günün kutlu olsun. Bbeğin duruş pozisyonu için şimdiden endişelenmeye çok erken, asıl son aylarda önemli. Benim eşim popayla gelmiş ama annesi hiçde sezeryan olmadı. zaten ilk kızıda 5.300müş. ve kayınvademe kesik bile atılmamış, düşünün artık:)

eyeszay, cok degil cnm;
hepsi gereken seyler

sen netteki listelere baksan iyice kafayi yersin, ben ozet liste yaptim
canım, sen o tabloyu oraya bu şekilde tam olarak nasıl yükledin. çünkü bende bize işe yarıyacak bir tablo oluşturmuştum ancak tablo şekilde tam olarak yüklenmiyor. bayada uzun süre uğraşıyorum

Son düzenleme:
kizlar,

listeyi hazirlarken muhtemel lazim olabilecek seyleri de yazdim ben,

sut pompasi gibi, biberon gibi, ya da gogus kremi gibi....

bunlari cantaya koymamiz sart degil, ama almis olalim evde bulunsun, gerektiginde babamiz gidip evden alip getirebilsin diye dusundum.
:26:

Benim arkadaşımın abisi-yengesi doktordu, araştırmacıdırlar da;biberonda kesinlikle philips avent demişlerdi.
Ben avent alacağım.

burada da hep avent kullaniliyor. ama dikkat edin bpa olmasin, butun bpa li urunler turkiye gibi gelismekte olan ulkere gönderilmis cunku.

bu arada hastaneye biberon göturmeye gerek var mi yaaa? gerci ben mumkunse hic biberon kullanmamayi dusunuyorum ama hastanede gerekli olur mu acaba diye dusundum simdi.

excel de yaptigim tabloyu kopyalayip buraya yapistiriyorum.
sonra da tablonun en basina [ TABLE]
sonuna da [/ TABLE] (slasi unutma)
koyuyorum

eskiden table tusu vardi kaldirmislar, ama bu komutlarla da oluyor

Son düzenleme:

bazen sut yetmeyince gece bebek acikinca mama hazirlayip getiriyor hemsireler
bari kendi biberonunda olsun, hijneik olsun

kızlar, bu arada arkadaşlarımızdan biri alt açma minderini aynısını bende aldım. ama o ğün internetten bankaya bağlanamadığım için alamamıştım. sonra bir dükkana girdiğimde görünce direk aldım. nette 30 lira+kargo. bende 20liraya aldım. ama ben yeşilini aldım.markası bu arada - Bebetto

Eklentiler

• $S5003286.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 34
excel de yaptigim tabloyu kopyalayip buraya yapistiriyorum.
sonra da tablonun en basina [ TABLE]
sonuna da [/ TABLE] (slasi unutma)
koyuyorum

eskiden table tusu vardi kaldirmislar, ama bu komutlarla da oluyor
çok sagol canım, şimdi bende deneyeceğim. bu arada, hastane çantası için olan listeye teşekkürler, ben onu daha henüz hiç yapmamıştım

bazen sut yetmeyince gece bebek acikinca mama hazirlayip getiriyor hemsireler
bari kendi biberonunda olsun, hijneik olsun

tam emin olmamakla beraber bir yerde söyle okudumu hatirliyorum: eger yenidogan bebekte biberon kullanirsaniz bir sure sonra anne memesini vermekte zorlanabilirsiniz cunku biberonden emmek bebek icin daha zahmetsiz ve kolay oldugu icin biberonu tercih edecektir. o yuzden su su zamana kadar(zamani hatirlamiyorum) biberon kullanmanizi önermiyorum diye yaziyordu. siz ne diyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…