supeerrrrr:) zamanla hervsey yoluna giriyor iste,eee ne zaman gidiyorsun kismetse? insallah cok ama cok mutlu oursunuz :)
Evet jnm bnm gerçekten öle çok saol. valla iste benim babamin yumusamasina bağli. simdi ailesi ile türkiyeye gelecekler benim babamdan onay almami bekliyorlar..
çok saol canim
çok saol canim.
çok sevindim canım.yeni evinizd e inş çok mutlu olursun.ya sen gidince girmeye devam edeceksin dimi buraya..bizi unutma bakalım gidince haberdar et kendinden minik evayı ve seni merak e deriz biz :))
yan yatmam gerektiğini biliyorum ama bu aralar ehp sırtüstü buluyorum kendimi uyanınca

( öyle rahat e debiliyorum sanırım sters oluyoo valla yatmak bile..
tabiki canim benim. hiç olurmu öle sey. bende hepinizi ve bebislerinizi merak ederim. yegen gibi oldular hepsi. giricem tabiki. bi iki gündür giremiorum bilgisayarim bozuldu. laptopta tam yaziorum kapaniyor deli etti beni. sen nasilsin canim?
BERBAT...
Hayatın tadı yok ağrılardan dolayı hiçbirşeyden keyif alamıyorum üzerine birde kaburgas sızılarım eklendi. deliriyorum resmen son günlerde
allahım yardım etsin hepimize
pozitif ol canim disariya çik dolas. sinemaya falan git biraz. keyif alacağin seyleri yap zorlayici seyleri ertele bisüreliğine.
ben yetişemedim...arkideşler yollamışlar canımcım
eyeszay canım bu günün haberi oldu yaa...çoook ama çook sevindim...daha güzel şeyleri de paylaşıcağız kısmetse
bu arada bizim uykumuz geldi ..kaçıyoruz ufaktan...iyi geceler ....öperiz
evet jnm benim çok saollll. isallah daha ne güzel haberlerimizi paylasicaz burda hep beraber. sen ve prenses nasil bu arada?
geçmiş olsun cnm benimde bel ağrılarım var fazla ayakta durunca belim başlıyo hemen ağrıyo bende hemen sırt üstü yatıyorum ve geçiyo
dr neden sırt üstü yatmayın dedi anlayamadım
ahh cnm bu ne güzel bi ev oldu böyle yaa çok sevindim senin adına bak herşey yoluna giriyo yavaş yavaş
sıra babanı iknaya geldi inş oda torunun güzel bi ortamda büyümesi için doğru kararı verir,bu arada gidince bizimle irtibatı kesersen darılırız bebeğimle size...
saol canim benim. evet bitek babami ikna etmeye kaldi is. hihi ama çok mutluyum. valla çok saolun hepiniz dualariniz için. hiç olurmu öle ben bağlantiyi kesermiyim burayla. hepinizi çok merak ediyorum girmeyince eksiklik hissediorum valla.
Selam kızlar,
Bendeki son gelişmeler şöyle; salı günü işten ayrılma teşebbüsünde bulunmuş ancak pek sallanmamıştım. Cuma toplantısında bana yeni yeni görevler verildi. İl dışı seminerler başlıyor 1. etapı ben vermiştim, şimdi arkadaşlar biz yapamayız deyince patron ilkini sen ver onlarda görsün sonra onlar verirler dedi. çıkışta tekrar konuyu açayım dedim. Konuşturmadı,geçiştirdi. Benim yaklaşık bir haftadır tansiyonum 10-5 ,9-4 küçük tansiyon 5 in üstüne çıkmıyor. Kulağımda kalbimin sesini duyuyorum sürekli nabzım da 85-90-95-100civarı atıyor. Doktoru aradım. Kan sayımı yaptır, kansızlıktan değilse kardiyolojiye görün dedi. Bugün işe gitmedim mesaj attım, geçmiş olsun mesajı bile gelmedi patrondan, yarın da kan vermeye gidicem. Bir de nefes alma sıkıntım var, sanki burnumdaki damarlar genişlemiş ve yeterli nefes alamıyormuşum gibi. İnternetten okuduğum kadarı ile bu nefes sorunu hamilelerde olurmuş ve tansiyonu, nabzı etkilermiş. Yarın doktorlara çalışma ortamımın sağlığım için uygun olup olmadığını da sorucam. Esasında uygun olmadığı zaten aşikar. Kalabalık, stres, ağır iş yükü ve bolca puro dumanı..acaba çalışma koşullarımın sağlığım için uygun olmadığına dair rapor verirler mi diye düşündüm ama benim doktorum sanmıyorum vereceklerini onlar senin çalışma ortamını bilemez dedi. Git istifanı ver dedi. Tabi ortamı, şartları ve benim ofisteki rolümü bilmiyor. Ben de kimseyi kırmadan ayrılayım istiyorum onca emeğim var ama tazminatımdan felan da geçtim. Sorun olmadan bir an evvel işten ayrılayım, biraz kendime gelip şu doktora tezimle ilgileneyim istiyorum. Bana dua edin de şu işten sorunsuz bir şekilde tez zamanda ayrılayım. İyice stres yaptım anlayacağınız.
canim benim çok üzüldüm ya puro falan. bence sen patronunla bir konus. bebeği bilmiyormu? nasil hamile bir insana böle davranabilirler aklim almiyor. bi geçmis olsun bile dememis. bence biran önce konus patronla. dünya böle biraz iyi niyetliysen hemen kullanmaya çalisiyorlar insanlar seni.
görümcen baya abartmış. ben gerektiğinden daha zayıftım ve sadece 2 kilo aldım ama ona rağmen doktorum ve aile hekimim hiç tahlillere bakmadan 24ncü haftada şeker yüklemesi yapılacak. yani bu sadece rutin bir işlem...
Hoş geldin canım. Eşya konusunda hiç endişelenme, bende sadece alt değiştirme mindari aldım, onuda buradaki arkadaşlarımızdan beğendim, bide demir ilacımı alırken burun aspiratörü aldım. ondan sonrası yok:) ya, zaten bir tane bebek dükkanına girdin mi herşeyi ordan halledersin, o yüzden 8nci ayda bile alış veriş yapılır. bide son aylarda her yerin ağrıdan çatlayınca hamile olduğunu baya bir hissedersin:) hele o sıcakta

şimdiden bunu düşünmek bile istemiyom
bende sırt ağrısından şikayetçiyim. bazen ağrıdan bağırasım geliyor. hele bazen sağ tarafta belimden ayağa kadar öyle bir ağrı giriyor ki. bide normalde yan yatılması gerekiyor ama ben ne zaman uyansam hep kendimi sırt üstü yakalıyorum.
canım, güle güle oturun. bu çok güzel bir haber. umarım yeni evinizin penceresini açarken üçünüzde mutlu bir şekilde güneşi karşılarsanız:) valla, senin adına çok sevindim...
işte tam benim ağrımı ifade ettin. aynısını bende yaşıyorum. böyle belimde sağ tarafta bir nokta var ordan sağ ayağıma kadar fici bir ağrı giriyor
of, seninkide baya stresli bir iş. insan tam hamilelik heyecanı yaşarken böyle tadsız durumlar insanı çok sıkıyor. insan kötü bir şekilde de ayrılmak istemiyor. benim baren müdür anlayışlı çıktı. seninki ise, galiba tam sinir. sen canını çok sıkmamaya çalış...
çok saolun canim benim.
salam kızlar günaydııınn
biz oğluşumla yerimizde duramıyoruz çok heyecanlıyız birbirimizi göreceğiz

9 da randevumuz var detaylı için çok meraktayım meleğim çook sağlıklıdır inşallah kızlar bizim için dua edin lütfen bir şey çıkmasın :18:
şimdilik bu kadar anca hazırlanırız biz öpüyoruz sizi teyzoşları gelince yazarım ...:80:
Kızlar günaydınnnnn...
hadi bakalim canim haberlerini bekliyoruz.
Canım çok sevindim herşeyin yoluna girmesine. Daha güzel olacak, mutlu günler seni bekliyor
çok saol canimcim.
Günaydın fıstıklar... Güzel bi gün olur inş hepimiz için..
çok sevindim cnm geçmiş olsun . Iyi yaptın kontrol ettirmekte fayda var..
hoşgeldin canım. Ben de daha bişey almadım. Günler geçtikçe hevesin artıcak. Sağlığımız yerinde olsun paramız da yeterliyse bi haftada hallederiz herşeyi.. Sağlıkla gelsin bebişin hayırlısıyla.. Cinsiyeti belli mi?
canım ben de sırt üstü yatınca rahatsız oluyorum psikolojik mi bilmiyorum ama sırtım çok ağrıyo.. Sola yatmaktan belim çürüdü resmen..
ayyy ne güzelll prensesinin kısmeti işte.. Allah mutluluğunu bozmasın tatlıımmmm..
ohh ne güzel işte ye iç. Dikkat de edersin biraz. Kilo bu alınır verilir.. Sen, bebişin sağlıklı olsun da.. Topic açarız buraya birlikte kilomuza göre zayıflarız...
canımcım çok geçmiş olsun.. Ben de bel ve sırt ağrısı var oda çok yoğun değil.. Ama o bile yetiyo , inş çabucak hafifler ağrıların
canım yaa. Ne kadar anlayışsız insan var. Can taşıyosun sen sonuçta.. Insanları kırmıycam diye kendini heba etme bence.. Dışardan konuşması kolay ama stres yapma
ayyyy ne güzelll hadi heyecanla bekliyoruz git, gel hemen
çok saol canim.
Çooookkkk sevinndiiiimmm :)))) Gözünüz aydın! Umarım çok güzel günleriniz olur o evde.
Yaa ben bu sorun yüzünden sürekli uykusuzum. Sırt üstü yatamıyorum sağa dönsem dert sola dönsem dert. Dönme dolap gibi bir o yana bir bu yana dönmekten uyuyamıyorum geceleri. Geçenlerde bir arkadaşa bahsediyordum fazla dönme kordon dolanır bebeğe dedi. Şimdi korkumdan dönmemek için kendimi zorluyorum ama bu seferde heryerim ağrıyor....
Canım bence biran önce istifanı ver. Bi kere puro dumanı falan diyorsun. Sırf bu bile yeterli sebep. Ofiste ki rolün ne olursa olsun önce bebeğin gelir. Onlar seni zerre kadar düşünmüyorlar. Bırak ne halleri varsa görsünler. Bazen kötü ayrılmak gerekiyor.
Yaaa! Bende oğlumu görmek istiyorum ama bizim randevumuz cuma akşam. Hadi inşallah güzel haberler alır, bizleri de sevindirirsin.

çok saol canim benim.
arkadaşım geçmişi okuyacak kadar vaktim yoktu..sen sanki özetlemişsin gibi geldi :) çok teşekkür ederim.
eyeszay senin adına çok sevindim canım bebek kısmetiyle gelir derler maşallah diyelim
yatma konusunda ben de rahatsızım maaşımı alayım şu yastıkları düşünüyorum açıkcası..sağa sola dönmekten bebeğin halini düşünemiyorum
igdenaz stres en büyük düşmanımız kendini motive edecek bişiler yap arkadaşım
sigara ve puro dumanından uzak durman lazım
emotion sağlıkla gör bebeğini benim randevum da yarın bana da dua edin
çok saol canim.
Kızzzlar günaydınnn
benden 24. hafta istedi, ben o hafta İstanbul dışındayım dedim, 25'te yaptır farketmez dedi. zaten kontrolümde 25. haftada, benim için daha rahat olur.
Görümcene de çok güldüm, çekemiyor galiba seni, yeri gelmişken lafımı sokayım demiş galiba

Kilo alımı ile ne ilgisi var herkese yapılıyor.
Çook sevindim...nerden nereye geldiniz, ilk eşinle aranda olan sorunları anlattığını hatırlıyorum da. Mutlu son diye buna denir.

evet canim ya valla film gibi oldu. çok saol.
gunaydin arkadaslarrr
eyeszay cnm senin adina cok sevindim, bak hersey yoluna giriyor yavas yavas. insallah daha da mutlu olursunuz esinle beraber
kizlaaarrr ben de dua istemistim sizden aklinizda miyim hala :26:
esim is degistirmeyi dusunuyor, bize dua edin lutfennn
evet canim valla çok saol. amin.
kizlar h.sonu gazete joker magazalarinin brosurunu vermis
lansinoh urunleri %50 indirimde,
99 tlye park yatak var
ve daha bi suru sey var uygun
ben brosurde dunya kadar sey isaretledim
ornegin, philips avent biberon 12 tl
nuk emzikler 4,5-5 tl
burun aspiratoru 5 tl civari
2010 anneleri onermisti jokjok marka emzirme sutyeni 12 tl
lohusa kulodu 12 tl (bunu da onermisler, sezeryanla bile giyiliyormus, dikissiz acitmiyormus )
h.sonu ya da obur haftasonu gidebilirsek alicam isaretlediklerimi
sizin de aklinizda olsun canlarimm
çok güzel bi liste yapmissin canim. bende uğrayabilirim umarim.
EYESZAY
inan çok sevindim ev tutmasına.. bak ne güzel bi aile olacaksınız.. tekrar hayırlı olsun.. hayt boyu sürsün mutluluğunuz
çok saol cani benim amin. hepimizin mutluluğu ömür boyu sürsün bebislerimizle isa
Arkadaşlar toplamda 4.5 kilo aldım doktor çok almışsın yürüyüşe başla dedi

bende iyi gidiyor diye seviniyordum. neredeyse diyet listesi verecekti

63 ile başladım şimdi 67,5 olmuşum.
Birde bebek ters dedi başı yukarıda ayakları aşağıdaymış, bunu söylemesi için 22+1 gün daha çok erken değil mi ? Sanki fıldır fıldır dönüp duruyor gibi geliyor bana, dünden beri alarmdayım normal doğum istiyordum şimdi kabus gibi oldu sezeryan fikri .
Ne zamana kadar dönmüş olması lazım
çok moralim bozuk
yahu bence saçmalamis. gayet az kilon. bid ebu haftada bi orda bi orda bebek bu haftadan ters denirmi nasil doktor anlamadim.
Birde dün doğumgünümdü, kızımla buluşayım demiştim ama doktor sinir etti, yarım kilosunu bebek geri kalan 4 kiloyu ben almışım,
sanki sadece bebek var onun saz akadaşları ekibi filan derken anca oldu işte
Ters olmasını da araştırıyorum ama hakikate erken gibi
Yok yerden endişelendirdi içime kurt düşürdü
canim geçmis dogum günün kutlu olsun. sen takma bence kafana.
oğluşumun teyzoşlarıı biz geldiik :) detaylımız gayet iyiyidi normal doktoruma da gittik herşey yolunda çok şükür maşallah

minik prensimin boyu haftasına göre uzunmuş selvi gibi boyu olcak oğluşumun inşallah

birde şuan 21 haftalığız ama ultrason bizi 23.5 gösterdi

önden gidiyomuşuz biraz . işte böyle kızlar bizim oğlan kıpır kıpır yerinde durmadı

ama bir yüzünü net gösterdi şöyle bir vesikalık çekemedi doktor amcaları ama olsun sağlığı gayet yerindeymiş kuzucuğumun
eyezsaycım çok sevindim kızınla senin adına tatlım aydınlık güneşli günler önünüzde artık

maşallah diyelim sizede. bu arada bizde yeni ev aldık tayinimiz çıkıyor kısmetse izmire canım memleketime artık anneciğime yakın olucam çok şükür yeni ev yeni bebek herşey çok güzel olucak kısmetse kurtuluyoruuzz artıık buralardaan yupppiii... kocişimle 1 ay ayrı kalıcaz ama olsun oğluşum benimle olucak ne de olsa :)
ayy sevgi kelebeği gibiyim bugün çook mutluyum oğlumu gördüm ya ondan sanırım ee sağlığı da çok yerindeymiş çok şükür rabbime daha ne isterim kii ...

inşallah sizede bulaştırabilmişimdir mutluluk kızlaar :79:
canim benim çok çok çok saol. senin haberlerinede çok sevindim. böle hepimiz herzaman mutlu olalim isallah. hep güzel haberlerimiz olsun.
kizlar oneriler ve int.de okuduklarim, burda paylastiklarim dogrultusunda hastane cantasi icin soyle bi liste hazirladim.
bi bakin, eksik gedik varsa ekleyelim
DOĞUM ÇANTASI İÇİN GEREKENLER
BEBEK
1 1 paket yenidogan bezi (prima premium care)
2 1 paket islak mendil (unybaby islak pamuk)
3 Sampuan, pisik kremi
4 Emzik -yenidogan (1 ad. Kaucuk, 1 ad. Silikon )
5 Biberon-yenidogan (philips avent)
6 ic body -3 adet
7 dis pijama-zibin-tulum -toplam 3 ad.
8 onluk-2 ad.
9 eldiven-2 ad.
10 corap-2 ad.
11 patik-2 ad.
12 baslik-2 ad.
13 yumusak havlu
14 ince penye battaniye
* 6-14. maddeler yerine 1 ad. 20'li hastane cikis takimi alinabilir
15 bebek agiz mendili
16 mevsime gore yelek/hirka
17 portbebe/araba koltugu-yenidogan (bebegi hastaneden cikarken tasimak icin)
ANNE
1 Gecelik, pijama (onu acilabilen, emzirmeye uygun)- 2-3 takim
2 Sabahlik
3 corap, patik, terlik-birkac tane
4 kisisel bakim ihtiyaclari (dis fircasi, dis macunu, deodorant, makyaj malz.)
5 Hijyenik ped, hasta bezi
6 Gogus ucu Kremi (lansinoh)
7 Gogus pedi (lansinoh, chicco)
8 Havlu, Sabun, tarak
9 Sut sagma pompasi (medela mini elektrikli)
DİĞER
1 Lohusa taci
2 video kamera, fotograf makinesi
3 bebek sekeri, sepet
4 misafir ani defteri
canim bunlar çok değilmi yahu. bi an on gün kalacakmisiz gibi hissettim hastanede.
yaa bana da dua edin kızlar eşimin tayini çıksın benim de.. biz de 1 aydır ayrıydık.. şimdi evdeyim ama geri gidecem yanii sonunda
ederiz tabiki canimcim.

ay çok güldüm ya, ben kaptım hepsini, hepsini aldım...
avrupa yakasında joker nerelerde var, çok tuhaf ama ben hiç denk gelmedim
canım ya bozma moralini, senin doktor beni görse döver walla ben bile tırstım burdan yani
en son 20. haftamızda tartıldık 9 kilo almıştık aslında deli gibi de yemiyorum ama çok şişiyor vücut su topluyor sürekli ama normal hayatımda ekemk tüketmezdim çok ekemk yedim bu 20 haftada.doktorumuz uyardı ve kızdı gebelik zehirlenmesi için kilo çok önemli etkenmiş kepek ekmek sadece sabahları tüket dedi artık...22+3 günlüğüz kesin almışızdır yine gerçi dikkat etmeye çabaladım ama strese giriyorum 13 nisan da şeker yüklemem var.aslında bebeğim için risk oluşturmasa kilo önemli değil nasılsa veririz.tuzu azalttım hatta ekstra çok nadir atıyorum sadece yumurtaya oda...süt yoğurt tüketimimi arttırdım.meyve sebzede ama işte insan dayanamıyor ara görünce canı çekiyor
canim seker yüklemesi nasil yapiliormus? bana hala sölemediler.
ah ahhh bende sağlıklı beslenecem diye onu ye bunu ye hiç ağzım boş kalmadı 4.ayımdan sonra, şidide alıştım tabi, kafamın üstündeki düşünce balonlarında yemekler var,ne yesem diye düşünüyorum, dayanmak çok güç hakkaten, ama 1 haftadır 69 dayım 70 i görmücem kontrolüme kadar diye azim ettim bakalım, inşallahhhhh

tombul mu ne, yok boyu da uzun du demi maşallah annesi
canım nekadar erken dikkat etmeye başlarsan o kadar iyi bence, daha ne günler bekliyor bizi,
dün 1 saatçik zor dolaştım mağazaları walla ayaklarımın üstüne basamıyodum eve geldiğimde

[/QUOTE]
aynen bende öle çok yoruluorum artik.