görümcen baya abartmış. ben gerektiğinden daha zayıftım ve sadece 2 kilo aldım ama ona rağmen doktorum ve aile hekimim hiç tahlillere bakmadan 24ncü haftada şeker yüklemesi yapılacak. yani bu sadece rutin bir işlem...şeker yüklemesi diyince biz görümcemlemle aynı doktora gidiyoruz o 3 yıl önce doğurdu. doktorun 24. haftada şeker yüklemesi yapıcağını söylediğimde 'hımm bana yapmamıştı sen çok kilo aldın o yüzdendir' dedi yaaaa.. şimdi aklım karıştı ben bunun rutin bi uygulama olduğunu düşünmüştüm bu konuda bilgisi olan varmı acaba??
Hoş geldin canım. Eşya konusunda hiç endişelenme, bende sadece alt değiştirme mindari aldım, onuda buradaki arkadaşlarımızdan beğendim, bide demir ilacımı alırken burun aspiratörü aldım. ondan sonrası yok:) ya, zaten bir tane bebek dükkanına girdin mi herşeyi ordan halledersin, o yüzden 8nci ayda bile alış veriş yapılır. bide son aylarda her yerin ağrıdan çatlayınca hamile olduğunu baya bir hissedersin:) hele o sıcaktaherkese iyi akşamlar ben uzun zamandır forumda sadece okuyucu olarak katılıyordum. bu akşam yazmaya karar verdim. bende inş. ağustos annesi olacağım. doktor kızım olacağını söyledi ama daha hareketlerini falan hiç hissedemiyorum bu yüzden de anne olmaya veya hamile olduğuma tam inanmış değilim.(ultrason da görmesem hamile olduğuma inanmam) ama yazılanları okuyunca bu akşam çok heveslendim. bebeğimin ne ismi var ne de onun için aldığım bişey var ilk bebeğim olmasına rağmen kendimi çok hevessiz görüyorum. sizleri okuyunca moralim çok düzeldi....
Allah herkesi sağlıcakla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin....

bende sırt ağrısından şikayetçiyim. bazen ağrıdan bağırasım geliyor. hele bazen sağ tarafta belimden ayağa kadar öyle bir ağrı giriyor ki. bide normalde yan yatılması gerekiyor ama ben ne zaman uyansam hep kendimi sırt üstü yakalıyorum.Kızlar sizleri hep okulyorum ama yazamıyorum yorgunluktan..Bu ara belim çok ağrıyor..doktor sırt üstü yatma dedi...Yan yatmaktn daha kötü oldu belim...Dönmemek için arkama yastık koyuyorum..Sizlerde yatma durumları nasıl....
canım, güle güle oturun. bu çok güzel bir haber. umarım yeni evinizin penceresini açarken üçünüzde mutlu bir şekilde güneşi karşılarsanız:) valla, senin adına çok sevindim...kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr babamiz evimizi tutmus. simdi fotoğraflarini yolladi. görseniz kocaman bi evv. ayy ayni filmlerdeki pembe panjurlu gibi. yaaa inanamiyorum. allahin hediyesine bak. simdi hem bebeğimiz olucak, hem beraber olucaz hemde yeni evimiz var. allahim yarabbim hep sizin dualariniz sayesindee. valla inanamiyorum ağlicam simdi
işte tam benim ağrımı ifade ettin. aynısını bende yaşıyorum. böyle belimde sağ tarafta bir nokta var ordan sağ ayağıma kadar fici bir ağrı giriyorslm kızlar
bende de agrı durumları cooook fena.bugun temizlk vardı fazla ayakta kaldm ve belimden asagısı agrıdan mahwoluorum.heleki sag bacagıma kalcamdan bi agrı vuruyoki anlatamam,kitlenip kalıorum yataktan bagırarak kalkıorum resmen.daha ilerki zamanlarda vayy halime.bende 5,5 kilo aldm simdiye kadar.
Bu arada sırt ustu yatma meselesini tam anlamadım ben.benm bildiglm son ayda sırtustu yatılmıo bebege daha az oksijen gidiomus.ben ne zaman sırtustu yatsam kızım daha cok tekmelio beni.sizinkiler nasıl?

of, seninkide baya stresli bir iş. insan tam hamilelik heyecanı yaşarken böyle tadsız durumlar insanı çok sıkıyor. insan kötü bir şekilde de ayrılmak istemiyor. benim baren müdür anlayışlı çıktı. seninki ise, galiba tam sinir. sen canını çok sıkmamaya çalış...Selam kızlar,
Bendeki son gelişmeler şöyle; salı günü işten ayrılma teşebbüsünde bulunmuş ancak pek sallanmamıştım. Cuma toplantısında bana yeni yeni görevler verildi. İl dışı seminerler başlıyor 1. etapı ben vermiştim, şimdi arkadaşlar biz yapamayız deyince patron ilkini sen ver onlarda görsün sonra onlar verirler dedi. çıkışta tekrar konuyu açayım dedim. Konuşturmadı,geçiştirdi. Benim yaklaşık bir haftadır tansiyonum 10-5 ,9-4 küçük tansiyon 5 in üstüne çıkmıyor. Kulağımda kalbimin sesini duyuyorum sürekli nabzım da 85-90-95-100civarı atıyor. Doktoru aradım. Kan sayımı yaptır, kansızlıktan değilse kardiyolojiye görün dedi. Bugün işe gitmedim mesaj attım, geçmiş olsun mesajı bile gelmedi patrondan, yarın da kan vermeye gidicem. Bir de nefes alma sıkıntım var, sanki burnumdaki damarlar genişlemiş ve yeterli nefes alamıyormuşum gibi. İnternetten okuduğum kadarı ile bu nefes sorunu hamilelerde olurmuş ve tansiyonu, nabzı etkilermiş. Yarın doktorlara çalışma ortamımın sağlığım için uygun olup olmadığını da sorucam. Esasında uygun olmadığı zaten aşikar. Kalabalık, stres, ağır iş yükü ve bolca puro dumanı..acaba çalışma koşullarımın sağlığım için uygun olmadığına dair rapor verirler mi diye düşündüm ama benim doktorum sanmıyorum vereceklerini onlar senin çalışma ortamını bilemez dedi. Git istifanı ver dedi. Tabi ortamı, şartları ve benim ofisteki rolümü bilmiyor. Ben de kimseyi kırmadan ayrılayım istiyorum onca emeğim var ama tazminatımdan felan da geçtim. Sorun olmadan bir an evvel işten ayrılayım, biraz kendime gelip şu doktora tezimle ilgileneyim istiyorum. Bana dua edin de şu işten sorunsuz bir şekilde tez zamanda ayrılayım. İyice stres yaptım anlayacağınız.