aynen belim ayaklarım çok ağrıyor benimde
canım maşallah, böyle güzel gider inşallah bundan sonrası
kuyruk sokumumda çok ağrıyor benim yaa, o kadar kilo alınca vücut iflas tabi
şeker yüklemesi diyince biz görümcemlemle aynı doktora gidiyoruz o 3 yıl önce doğurdu. doktorun 24. haftada şeker yüklemesi yapıcağını söylediğimde 'hımm bana yapmamıştı sen çok kilo aldın o yüzdendir' dedi yaaaa.. şimdi aklım karıştı ben bunun rutin bi uygulama olduğunu düşünmüştüm bu konuda bilgisi olan varmı acaba??
kilo ile ilgisi varmidir ki kuyruk sokumu agrisinin,ben 5 kilo aldim, boyumla kilom esitlendi :)
ya aslında bilmiyorum ama ben çok kilo aldığım için ona yoruyorum herşeyi
kac kilosun ve kac kilo aldin canim? moralini bozma sakin, hamilelikte vucudunun yag depolamasi normal bir sey,istersen dogumdan sonra verirsin.
69 kiloyum canım, 12- kilo aldım
69 cok degil canim yaaa rahat ol sen
kids_go canım atachment butonunu koymuşlar, resim yüklenebiliyor artık,
bebişime aldığım son cicilerin resimlerini yükledim bakmak isterseniz (C&A dan aldıklarım)
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...lerine-aldiklari-ciciler-20.html#post18518039
Kızlar sizleri hep okulyorum ama yazamıyorum yorgunluktan..Bu ara belim çok ağrıyor..doktor sırt üstü yatma dedi...Yan yatmaktn daha kötü oldu belim...Dönmemek için arkama yastık koyuyorum..Sizlerde yatma durumları nasıl....
kilo ile ilgisi varmidir ki kuyruk sokumu agrisinin,ben 5 kilo aldim, boyumla kilom esitlendi :)
kids_go canım atachment butonunu koymuşlar, resim yüklenebiliyor artık,
bebişime aldığım son cicilerin resimlerini yükledim bakmak isterseniz (C&A dan aldıklarım)
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...lerine-aldiklari-ciciler-20.html#post18518039
canım loolayla ilgili birşey soracağım sana. tamamen yatırılabiliyor mu bebek uyuduğunda rahat edebilsin diye?
ama ama ben özelden msj atamıyorumacaba beni davet eden olurmu ??? :)) mujde.kok@mynet.com
hem unnado hem limango kids hem de paraminiye davet attım canım
çok beğendim.bugün bende bunlara baktım..ama farklı şeyler aldım...4.olanı çok beğendim..benim baktığım yerde yoktu..sen hangi c&a dan aldın?
geçmiş olsun cnm benimde bel ağrılarım var fazla ayakta durunca belim başlıyo hemen ağrıyo bende hemen sırt üstü yatıyorum ve geçiyoKızlar sizleri hep okulyorum ama yazamıyorum yorgunluktan..Bu ara belim çok ağrıyor..doktor sırt üstü yatma dedi...Yan yatmaktn daha kötü oldu belim...Dönmemek için arkama yastık koyuyorum..Sizlerde yatma durumları nasıl....
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr babamiz evimizi tutmus. simdi fotoğraflarini yolladi. görseniz kocaman bi evv. ayy ayni filmlerdeki pembe panjurlu gibi. yaaa inanamiyorum. allahin hediyesine bak. simdi hem bebeğimiz olucak, hem beraber olucaz hemde yeni evimiz var. allahim yarabbim hep sizin dualariniz sayesindee. valla inanamiyorum ağlicam simdi
BERBAT...
Hayatın tadı yok ağrılardan dolayı hiçbirşeyden keyif alamıyorum üzerine birde kaburgas sızılarım eklendi. deliriyorum resmen son günlerde
allahım yardım etsin hepimize
aynen belim ayaklarım çok ağrıyor benimde
canım maşallah, böyle güzel gider inşallah bundan sonrası
kuyruk sokumumda çok ağrıyor benim yaa, o kadar kilo alınca vücut iflas tabi
çok sevindim canım.yeni evinizd e inş çok mutlu olursun.ya sen gidince girmeye devam edeceksin dimi buraya..bizi unutma bakalım gidince haberdar et kendinden minik evayı ve seni merak e deriz biz :))
yan yatmam gerektiğini biliyorum ama bu aralar ehp sırtüstü buluyorum kendimi uyanınca( öyle rahat e debiliyorum sanırım sters oluyoo valla yatmak bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?