C&A'nın fiyatları iyiymiş gerçekten:) Aldıklarının resmini bekliyoruz tabiiD
Biz sülalecek Simens kullanıyor ve şaşmıyoruz çok da memnunuz. Annem ve teyzem yaklaşık 30 yıldır kullanıyorlar hiç birşey olmadı. Ben 6 yıldır kullanıyorum bir sıkıntım yok çok mutluyum ama fonksiyonlarına iyi bak alırken. Mesela benimkinde bebek çamaşırı yıkama fonksiyonu yok. o zaman alırken hiiiçççç aklıma gelmemişti sen şimdi alırken bu fonk. olan bir modelini seçebilirsin.
Şimdiden hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın :)))
mrb arkadaşlar alışverişten geldi.çok şey almadım ama bilgi vereyim dedim...c&a nın bebek ürünlerini çok beğendim kaliteli..daha önce yeğenimede ordan almıştım..bence bu günlerde gidip gezmanizi öneririm..indirim reyonları var...bizim bebekler daha çok kışlık kıyafet giyecekleri için...kışlıkları indirimli aldım..3-6 aylık ince fitilli krem kadifeden bahçıvan var içinde penyeside var normal fiyatı 35miş12ye inmiş.yine 3-6 ay içinde çok tatlı yünlü içi polar şapka aldım oda 15ten 5e düşmüş.siyah ince fitilli kadifeden pantolon aldım 30dan 9a düşmüş..birde 12den 5e düşen tulum aldım.mutlaka gidip görmenizi isterim..ıkeadada güzel ürünler bebek küveti hem güzel hemde 15 tl...bebek yorganları yastıkları nevresimnleri perdeleri dolapları hem uygun hem güzel..tavsiye ederim...almadım ama duruma göre ilerde alcam..bu arada halılarda var...
kac haftadir niyetleniyorum c&a 'ya gidicem,
hep hava bozuyor yagmur yagiyor
viaportuda sogukta gezmek cok zor oluyor :-(((
Evet aynen. Her C&A'da bebek bölümü var mı acaba?
tamam canim bende siemens dusunuyordum zaten, zaman erteleme ve kisa surede yikama fonksiyonlari olsa yeter diyordum ama bebek giysilerini yikama fonksiyonu hic aklima gelmemisti. cok sagol
mgokberk canım inşallah yarın ki kontrolun çok iyi geçer. talihsizlik olmuş doktorunun izinli olması ama sonuç iyi olsun da..
sdhkn doktorlar sööliycek bişey buluyolar mutlaka .. eminim bebişin çok iyidir. beslenmene biraz dikkat ettin mi gerisi gelir..
buarada kızlar bizde daha başından beri eşimle kardeş gibiyiz. doktor bişey demedi ama biz yasak koyduk. bnm daha önce yaşadıklarımın bun la hiç ilgisi yoktu ama kafamız rahat etsin diye düşündük . söz konusu bebiş olunca insan herşeyi bi kenara bırakabiliyo
kızlar derin su balıklarını yemek iyi diil diyorlardı, somon bu guruba girmiyormu?kizlarr
hastane cantasi icin de bi zoet liste hazirlasak birlikte ne dersiniz.
sdhkn cnm ayrintilin iyi gecmis sevindim..
ufak tefek biseyler cikacak illa ki, nasil mukemmel olsun ki.
canini uzme..
sen somon baligini bol ye cnm, bebegin buyur o zaman
2 hafta sonra da benim yaptirmam gerekiyor.
mrb arkadaşlar alışverişten geldi.çok şey almadım ama bilgi vereyim dedim...c&a nın bebek ürünlerini çok beğendim kaliteli..daha önce yeğenimede ordan almıştım..bence bu günlerde gidip gezmanizi öneririm..indirim reyonları var...bizim bebekler daha çok kışlık kıyafet giyecekleri için...kışlıkları indirimli aldım..3-6 aylık ince fitilli krem kadifeden bahçıvan var içinde penyeside var normal fiyatı 35miş12ye inmiş.yine 3-6 ay içinde çok tatlı yünlü içi polar şapka aldım oda 15ten 5e düşmüş.siyah ince fitilli kadifeden pantolon aldım 30dan 9a düşmüş..birde 12den 5e düşen tulum aldım.mutlaka gidip görmenizi isterim..ıkeadada güzel ürünler bebek küveti hem güzel hemde 15 tl...bebek yorganları yastıkları nevresimnleri perdeleri dolapları hem uygun hem güzel..tavsiye ederim...almadım ama duruma göre ilerde alcam..bu arada halılarda var...
kizlar banyo nasil bisey alicaz?? onunda malzemesin ille bisey olmasi gerekiyormu?
benim makinem beko 8 kg, zaman erteleme, 39 dk kısa prg. bebek, yorgan falan filan prog. larıda var, gayet memnunumtamam canim bende siemens dusunuyordum zaten, zaman erteleme ve kisa surede yikama fonksiyonlari olsa yeter diyordum ama bebek giysilerini yikama fonksiyonu hic aklima gelmemisti. cok sagol
canim o ne siemens çamasir makinesimi?? gerçekten bebeğin kiyafetlerini nasil yikiycaz?
c&a nerelerde var tam olarak kizlar.
canim o ne siemens çamasir makinesimi?? gerçekten bebeğin kiyafetlerini nasil yikiycaz?
canım viaport nerde? canım benim gittiğim her c&a da bebek reyonu vardı..sen ne tarafta oturuyorsun?
üyelik olmuyo ama davet gerekiyo cnm o siteye...Kızlar;
unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü diye bir site var. bebek eşyaları indirimde satılıyor ( markafoni - limango kıvamında) Bu gün dalim çamaşır deterjanı vs. % 35 indirimde üye olun isterseniz. Çok uygun kampanyalar denk geliyor bazen.
merhaba kızlar pıhtılaşma falan yokmuş hamileliğe bağlı kas ağrısı dedi doktor çok şükür. aşımı da olsum bir ay sonra tekrar bakalım hayırlısı
benimki de Hotpoint Ariston...alırken bebiş prg.olan bişi istemiştim...ona göre almıştım...gayette memnunum...30dklık kısa prg.mı bile var:)evet canim camasir makinasi, dönmeden bir tane almak istiyorum da. gerci daha cok var ama dönmeden mutlaka almam gereken bir sey yoksa bebegin camasirlarini yikayamayiz :) ufaktan ufaktan bakiyoruz iste. belki sizin kullandiginiz memnun oldugunuz ya da olmadiginiz modeller vardir diye bir sorayim dedim.
Kızlar;
unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü diye bir site var. bebek eşyaları indirimde satılıyor ( markafoni - limango kıvamında) Bu gün dalim çamaşır deterjanı vs. % 35 indirimde üye olun isterseniz. Çok uygun kampanyalar denk geliyor bazen.
merhaba kızlar pıhtılaşma falan yokmuş hamileliğe bağlı kas ağrısı dedi doktor çok şükür. aşımı da olsum bir ay sonra tekrar bakalım hayırlısı
üyelik olmuyo ama davet gerekiyo cnm o siteye...
cnm geçmiş olsun...
kızlar derin su balıklarını yemek iyi diil diyorlardı, somon bu guruba girmiyormu?
canım hayırlı olsun aldıkların bende geçen aftasonu almıştım c&a dan biriki bişi, senin gittiğin yer forumdaki mi?
ayy bide o çıkmasın yaaaa
benim makinem beko 8 kg, zaman erteleme, 39 dk kısa prg. bebek, yorgan falan filan prog. larıda var, gayet memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?