2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

C&A'nın fiyatları iyiymiş gerçekten:) Aldıklarının resmini bekliyoruz tabii D

teşekkür ederz teyzeleri...maalesef digital foto makinesi yok..alınca çeker eklerim ...bende eklemek istiyorum..

kac haftadir niyetleniyorum c&a 'ya gidicem,
hep hava bozuyor yagmur yagiyor

viaportuda sogukta gezmek cok zor oluyor :-(((

tamam canim bende siemens dusunuyordum zaten, zaman erteleme ve kisa surede yikama fonksiyonlari olsa yeter diyordum ama bebek giysilerini yikama fonksiyonu hic aklima gelmemisti. cok sagol

canim o ne siemens çamasir makinesimi?? gerçekten bebeğin kiyafetlerini nasil yikiycaz?

kac haftadir niyetleniyorum c&a 'ya gidicem,
hep hava bozuyor yagmur yagiyor

viaportuda sogukta gezmek cok zor oluyor :-(((

c&a nerelerde var tam olarak kizlar.

teşekkür ederim canım... moral oldunuz valla.. inşallah sonuçlarım da iyi çıkar...
ilişki meselesi hakkında yazdıklarını okuyunca ilk hamileliğim aklıma geldi canım. biz de oğlumda 9 ay neredeyse eli elime değmedi eşimin. hem ben hem eşim çok korkmuştuk bu sebeple ya bir şey olursa diye. hatta eşimin, azıcık birbirimize yakınlaşsak, önce bana sonra karnıma korkuyla baktığını da sık sık görmüşümdür. ama bu durum bizde doğumdan sonra da bir müddet etti.. dr.un söylediği 40 gün sonra serbest ifadesinden sonra bile eşim bana yaklaşamadı.. çok üzülmüştüm o günlerde...

şimdi herşey farklı ama çok şükür. bu hamileliğimde eşimin herhangi bir tereddütü yok, benim de tabii. bu zamana kadar sadece ufak bir kanama geçirdiğim ilk haftalarda uzak durduk birbirimizden. dr. rahat olabilirsiniz dediği zaman herşey eskiye döndü.. (dr.un söylediği pozisyonlara dikkat ediyoruz bu arada) ee bizimki ikinci hamilelik ne de olsa tecrübeli sayılırız:))) eşim de ben de o korkuyu tekrar yaşamadığımız için bu sefer mutluyum..

kızlar derin su balıklarını yemek iyi diil diyorlardı, somon bu guruba girmiyormu?

canım hayırlı olsun aldıkların bende geçen aftasonu almıştım c&a dan biriki bişi, senin gittiğin yer forumdaki mi?
kizlar banyo nasil bisey alicaz?? onunda malzemesin ille bisey olmasi gerekiyormu?

ayy bide o çıkmasın yaaaa

tamam canim bende siemens dusunuyordum zaten, zaman erteleme ve kisa surede yikama fonksiyonlari olsa yeter diyordum ama bebek giysilerini yikama fonksiyonu hic aklima gelmemisti. cok sagol
benim makinem beko 8 kg, zaman erteleme, 39 dk kısa prg. bebek, yorgan falan filan prog. larıda var, gayet memnunum

canim o ne siemens çamasir makinesimi?? gerçekten bebeğin kiyafetlerini nasil yikiycaz?

evet canim camasir makinasi, dönmeden bir tane almak istiyorum da. gerci daha cok var ama dönmeden mutlaka almam gereken bir sey yoksa bebegin camasirlarini yikayamayiz :) ufaktan ufaktan bakiyoruz iste. belki sizin kullandiginiz memnun oldugunuz ya da olmadiginiz modeller vardir diye bir sorayim dedim.

bide çamaşır makinesi için ağzı fermuarlı bir fileye ihtiyacımız olacak, malum bebiş eşyaları pintik pintik, makinenin içinden toplamak zor oluyo, ablamdan biliyorum onun bebişi için seyrek tülden dikmişti annem, hazırları da var piyasada

Son düzenleme:
merhaba kızlar pıhtılaşma falan yokmuş hamileliğe bağlı kas ağrısı dedi doktor çok şükür. aşımı da olsum bir ay sonra tekrar bakalım hayırlısı

üyelik olmuyo ama davet gerekiyo cnm o siteye...
merhaba kızlar pıhtılaşma falan yokmuş hamileliğe bağlı kas ağrısı dedi doktor çok şükür. aşımı da olsum bir ay sonra tekrar bakalım hayırlısı

cnm geçmiş olsun...

benimki de Hotpoint Ariston...alırken bebiş prg.olan bişi istemiştim...ona göre almıştım...gayette memnunum...30dklık kısa prg.mı bile var:)

unnadoya ben de üyeyim...onla eşdeğerde olan paramini de var...geçen söylemiştim arzum %50 indirimde diye ama gözden kaçtı herhal...ben 21Lya biberon ısıtıcısı ve 40L.ya yoğurt makinası aldım ordan bebişim için:)

Geçmiş olsun, gözün aydın diyelim :))

üyelik olmuyo ama davet gerekiyo cnm o siteye...

cnm geçmiş olsun...

Aaa ben direkt üye olmuştum ama yeni davet şartı koydularsa bilemiyorum. İsteyen olursa mail adresini versin davet atarım.

ben avrupa yakasındaki c&a ları biliyorum..forum istanbulda var..capactiyde sadece bebek bölümü var..birde bakırköy meydande 6 katlı c&anın kendi mağazası var

bugün foruma gittim.ama haftaiçide bakırköye gitmiştim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…