ayy saolun valla içimi rahatlattiniz. yani bi kere strike yapmistim grev 3 gün uzak durdum ondan diye bunalima girmisti etmediğini birakmamisti. tabi o zaman hamile değildim. simdi diorum ne oluyor yani korktum birden. uyurken bile kimildamadi. kolunun üstüne yatmistim bi kalktim kolu donmus resmen morarmis. bikere kucağina oturdum aman aman dikkat et diye bağirdi. bide simdi o aliskin değil hiç sizin esleriniz sizi sürekli görüyor. o ilk defa gördü beni kocaman karinlane biliyim ama yinede insan bi korkuyor cidden korktumu diye ben hiç bilmiorumki erkeklerin verdiği tepkileri.
kesinlikle haklisin. su bugaboo yu bende istiorum travel system. sorada diorum çokmu gereksiz ve pahali acaba![]()
hamileligimi ilk ögrendigimizde esimin yanimda uyumasini hic unutmayacagim, sanki kirilacakmisin gibi, butun gece hic kipirdamamis, hatta ben rahat yatmisim ama beni rahatsiz etmemek icin kenarda kiyida uyumasi gerekmis, butun gece beni kollamis falan, zaten gözlerinden belliydi beni sakindigi :) sonra alistirdim onu tabii cekinecek bir sey olmadigi,bunlarin hepsinin normal oldugu konusunda :) ama uyudugumuz ilk gece cok guzeldi, sabahinda gunluk tutmaya basladim zaten :)
istersek hepimizin gucu vardir eminim o tarz bir araba almaya. ama ben nasil desem ihtiyaci oldugu icin, gerekli oldugu icin, olmazsa olmaz oldugu icin almak istiyorum. moda oldugu icin ya da begendigim icin ya da guzel durdugu icin degil. mesela bir arkadasim var, cok gucu olmamakla beraber stokke almak icin esini zorlayip duruyor. ama ben az ve öz almak istiyorum her seyi, abartmamak son derece dogal gidishat icinde esimi ve cocugumu yasamak istiyorum. su an icin gerekli görmüyorum o yüzden erteledim ama almak istedigim seylerde fiyata bakmiyorum. gerekli olduguna inaniyorsam esimle beraber(ki genelde ayni dusunuyrouz) o zaman gozumuz kapali aliyoruz. bence icinden geleni yapmalisin. ama bebek arabalarina o kadar para veripte bebegim icin bebegim icin demeye karsiyim, 2.500 tl yi bebek icin veriyor olamayiz, kendimiz icin veriyoruz :) ama istiyorsak da kesinlikle almaliyiz, sadece su fedakar anne rolune kiziyorum(sizi degil hayatimdaki örnekleri kastediyorum).