evet canim camasir makinasi, dönmeden bir tane almak istiyorum da. gerci daha cok var ama dönmeden mutlaka almam gereken bir sey yoksa bebegin camasirlarini yikayamayiz :) ufaktan ufaktan bakiyoruz iste. belki sizin kullandiginiz memnun oldugunuz ya da olmadiginiz modeller vardir diye bir sorayim dedim.
valla doru sölüosun nasil yikanicak bebeğin çamasirlari. ben hiç anlamam çamasir makinesinin karmasik programlari varsa. ben hep tek bi ayara aliodum nerdeyse her rengi içine atiodum. bana çok karmasik geliyor çamasir yikamak. kolay bi makine almam lazim.
avrupa yakasında benim bildiğim 3 mağazası var, fatih te historia avm de, mecidiyeköyde profilonun karşısında bide forum istanbulda
saol jnm. anadoluda yokmuki?
kızlar derin su balıklarını yemek iyi diil diyorlardı, somon bu guruba girmiyormu?
canım hayırlı olsun aldıkların bende geçen aftasonu almıştım c&a dan biriki bişi, senin gittiğin yer forumdaki mi?
ayy bide o çıkmasın yaaaa
benim makinem beko 8 kg, zaman erteleme, 39 dk kısa prg. bebek, yorgan falan filan prog. larıda var, gayet memnunum
valla sorma herseyin bisiden olmasi gerekio.
merhaba kızlar pıhtılaşma falan yokmuş hamileliğe bağlı kas ağrısı dedi doktor çok şükür. aşımı da olsum bir ay sonra tekrar bakalım hayırlısı
iyi madem geçmis olsun jnm
isteyen olursa bana özelden msj atsın mailini davet yollim:)
ne isteyen kuzujum?