evet canim camasir makinasi, dönmeden bir tane almak istiyorum da. gerci daha cok var ama dönmeden mutlaka almam gereken bir sey yoksa bebegin camasirlarini yikayamayiz :) ufaktan ufaktan bakiyoruz iste. belki sizin kullandiginiz memnun oldugunuz ya da olmadiginiz modeller vardir diye bir sorayim dedim.
avrupa yakasında benim bildiğim 3 mağazası var, fatih te historia avm de, mecidiyeköyde profilonun karşısında bide forum istanbulda
kızlar derin su balıklarını yemek iyi diil diyorlardı, somon bu guruba girmiyormu?
canım hayırlı olsun aldıkların bende geçen aftasonu almıştım c&a dan biriki bişi, senin gittiğin yer forumdaki mi?
ayy bide o çıkmasın yaaaa
benim makinem beko 8 kg, zaman erteleme, 39 dk kısa prg. bebek, yorgan falan filan prog. larıda var, gayet memnunum
merhaba kızlar pıhtılaşma falan yokmuş hamileliğe bağlı kas ağrısı dedi doktor çok şükür. aşımı da olsum bir ay sonra tekrar bakalım hayırlısı
isteyen olursa bana özelden msj atsın mailini davet yollim:)
merhaba kızlar pıhtılaşma falan yokmuş hamileliğe bağlı kas ağrısı dedi doktor çok şükür. aşımı da olsum bir ay sonra tekrar bakalım hayırlısı
ne isteyen kuzujum?
vardır mutlaka, bakmak lazım canım, ama ben bide civile bakıcam burda fatihte var mağazası, internette baktım gerçekten çok uygun fiyatlar,ha bide eminönündeki havuzlu han ile bi han daha vardı neydi adı kürkçühan mı oralara da gidicem, ilk zamanki kıyafetlerini çok az giyecek nasıl olsa, bide elimizde diil çeşit çeşit alıcaz şimdi, onun içinde bol çeşit, az para, pamuk olsun yeter diye düşünüyorum,saol jnm. anadoluda yokmuki?
valla sorma herseyin bisiden olmasi gerekio.
paramini ve unnado sitelerine üye olmak isteyen...davetiye yollayabilirim demiştim canımcım,istersen at bana mailini özelden yolliim sana da:)
vardır mutlaka, bakmak lazım canım, ama ben bide civile bakıcam burda fatihte var mağazası, internette baktım gerçekten çok uygun fiyatlar,ha bide eminönündeki havuzlu han ile bi han daha vardı neydi adı kürkçühan mı oralara da gidicem, ilk zamanki kıyafetlerini çok az giyecek nasıl olsa, bide elimizde diil çeşit çeşit alıcaz şimdi, onun içinde bol çeşit, az para, pamuk olsun yeter diye düşünüyorum,
bu herşeyin bişe olması zihnimi çok doldurdu son günlerde, panik oldum ya sorma
24.haftada olucak benim yüklemem canım...23nisana denk gelecek...
yok tatlım, ben hiçsorun yaşamadım şimdiye kadar, birazdan bende yükleyeyim bakalım sorun çıkacakmı.kizlar yaa az önce de yazdim kimse görmedi herhalde ben resim ekleyemiyorumm bebegime aldiklarimin resimlerini eklemeye calistim defalarca olmuyo ayni sorunu yasayan var mi???
güzel annler....şeker yüklemesine nezaman gidiyorsunuz?
kizlar yaa az önce de yazdim kimse görmedi herhalde ben resim ekleyemiyorumm bebegime aldiklarimin resimlerini eklemeye calistim defalarca olmuyo ayni sorunu yasayan var mi???
Araba 6 aydan sonra kullanılabiliyor ama ana kucağı hem oto koltuğu oluyor hem de arabasındaki puseti çıkarılıp ana kucağını koyabiliyorsun ve doğduktan itibaren kullanılabiliyor bu şekilde. 6 aylık olana kadar illaki dışarı çıkılır o yüzden aldık. Belki en son alınacaklar arasında ama dediğim gibi indirimi görünce alıverdik. Sıra park yatakta, biraz daha araştırıp onuda almak lazım, bu aylarda bile felaket yoruluyorum alışverişte, ilerki ayları düşünemiyorum.
sen resim eklemeye çalışırken, mesaj panelinde dosya ekleme butonu varmıydı, sanırım vardı ki defalarca denemene rağmen olmamış, şimdi butonu kaldırmışlar canım bende ekleyemiyorum, sanırım bi sorun yaşanıyor sitede bu konuda
güzel annler....şeker yüklemesine nezaman gidiyorsunuz?
benimki de Hotpoint Ariston...alırken bebiş prg.olan bişi istemiştim...ona göre almıştım...gayette memnunum...30dklık kısa prg.mı bile var:)
unnadoya ben de üyeyim...onla eşdeğerde olan paramini de var...geçen söylemiştim arzum %50 indirimde diye ama gözden kaçtı herhal...ben 21Lya biberon ısıtıcısı ve 40L.ya yoğurt makinası aldım ordan bebişim için:)
isteyen olursa bana özelden msj atsın mailini davet yollim:)
Geçmiş olsun, gözün aydın diyelim :))
Aaa ben direkt üye olmuştum ama yeni davet şartı koydularsa bilemiyorum. İsteyen olursa mail adresini versin davet atarım.
yok tatlım, ben hiçsorun yaşamadım şimdiye kadar, birazdan bende yükleyeyim bakalım sorun çıkacakmı.
benim kontrolüm 16 nisanda, o zaman yapacak doktorum, oda 25. haftaya denk geliyor.
benim 20 nisanda canim
ama ama ben özelden msj atamıyorumacaba beni davet eden olurmu ??? :)) mujde.kok@mynet.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?