2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla doru sölüosun nasil yikanicak bebeğin çamasirlari. ben hiç anlamam çamasir makinesinin karmasik programlari varsa. ben hep tek bi ayara aliodum nerdeyse her rengi içine atiodum. bana çok karmasik geliyor çamasir yikamak. kolay bi makine almam lazim.

avrupa yakasında benim bildiğim 3 mağazası var, fatih te historia avm de, mecidiyeköyde profilonun karşısında bide forum istanbulda

saol jnm. anadoluda yokmuki?

valla sorma herseyin bisiden olmasi gerekio.

merhaba kızlar pıhtılaşma falan yokmuş hamileliğe bağlı kas ağrısı dedi doktor çok şükür. aşımı da olsum bir ay sonra tekrar bakalım hayırlısı

iyi madem geçmis olsun jnm

isteyen olursa bana özelden msj atsın mailini davet yollim:)

ne isteyen kuzujum?

merhaba kızlar pıhtılaşma falan yokmuş hamileliğe bağlı kas ağrısı dedi doktor çok şükür. aşımı da olsum bir ay sonra tekrar bakalım hayırlısı

çok sevindim canım, geçmiş, olsun, bende bugün oldum ikinci aşımı, ilkinde bişey anlamamıştım ama bugünkü ağrıyacak sanki .

saol jnm. anadoluda yokmuki?

valla sorma herseyin bisiden olmasi gerekio.
vardır mutlaka, bakmak lazım canım, ama ben bide civile bakıcam burda fatihte var mağazası, internette baktım gerçekten çok uygun fiyatlar,ha bide eminönündeki havuzlu han ile bi han daha vardı neydi adı kürkçühan mı oralara da gidicem, ilk zamanki kıyafetlerini çok az giyecek nasıl olsa, bide elimizde diil çeşit çeşit alıcaz şimdi, onun içinde bol çeşit, az para, pamuk olsun yeter diye düşünüyorum,

bu herşeyin bişe olması zihnimi çok doldurdu son günlerde, panik oldum ya sorma

kızlar ben kaçtım yemekten sonra görüşürüz,
genelde okumaktan yazmaya yetişemiyorum pek ama bugün erkenciydim evde , kendinize iyi bakın :79:

kizlar yaa az önce de yazdim kimse görmedi herhalde ben resim ekleyemiyorumm bebegime aldiklarimin resimlerini eklemeye calistim defalarca olmuyo ayni sorunu yasayan var mi???

paramini ve unnado sitelerine üye olmak isteyen...davetiye yollayabilirim demiştim canımcım,istersen at bana mailini özelden yolliim sana da:)

jnm uyeyim bende hihi

eet jnm bende gidijem oraya..

kizlar yaa az önce de yazdim kimse görmedi herhalde ben resim ekleyemiyorumm bebegime aldiklarimin resimlerini eklemeye calistim defalarca olmuyo ayni sorunu yasayan var mi???
yok tatlım, ben hiçsorun yaşamadım şimdiye kadar, birazdan bende yükleyeyim bakalım sorun çıkacakmı.

güzel annler....şeker yüklemesine nezaman gidiyorsunuz?

benim kontrolüm 16 nisanda, o zaman yapacak doktorum, oda 25. haftaya denk geliyor.

sen resim eklemeye çalışırken, mesaj panelinde dosya ekleme butonu varmıydı, sanırım vardı ki defalarca denemene rağmen olmamış, şimdi butonu kaldırmışlar canım bende ekleyemiyorum, sanırım bi sorun yaşanıyor sitede bu konuda

canım loolayla ilgili birşey soracağım sana. tamamen yatırılabiliyor mu bebek uyuduğunda rahat edebilsin diye?

evet canim aynen bende de öyle kac kez denedim ama o buton yok baska yerden de eklenmiyo demek ki sadece bende degilmis bekleyelim bakalimmm cevabin icin de sagol bu arada canim

Görmemişiz herhalde. paraminiyi yeni duyuyorum senden.

şeker yüklemesi diyince biz görümcemlemle aynı doktora gidiyoruz o 3 yıl önce doğurdu. doktorun 24. haftada şeker yüklemesi yapıcağını söylediğimde 'hımm bana yapmamıştı sen çok kilo aldın o yüzdendir' dedi yaaaa.. şimdi aklım karıştı ben bunun rutin bi uygulama olduğunu düşünmüştüm bu konuda bilgisi olan varmı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…